Hello Helloboy

Gokväll alla coolingar. Ikväll har jag jobbat på Coop, det gick prima ballerina. Just nu befinner jag mig hemma hos Jessica Helloboy med lite folk. Det är väldigt coolt. Imorgon är det Valborg och planera = picknick med tjejerna! Jag har målat naglarna gröna och lyssnar för tillfället på The Tough Alliance och dom är ganska tuffa, hehe. Linnéa hälsar till er alla. Såhär säger hon: "Till er alla, från er alla - Ha en riktigt (god jul) trevlig kväll!" ♥

A-punk?!

S-K-Ö-N dänga det här ni! Godnatt och sov gott!

Kassaträning och nationella prov

Hej på er. Idag har jag kassatränat på Coop, fick hjälp av Erika och allt gick prima! Kommer höra det där blippandet från scannern när jag ska sova sen, haha. Imorgon är det dags för nationella i Engelska B också, sådär lagom kul. Efter det har jag en kort lektion och sen slutar jag, skönt. Ska dock jobba imorgon också, men det är det värt! Hoppas på att det är fint väder imorgon för då ska jag inviga gladiatorpjucksen faktiskt. Har inte så mycket mer att säga faktiskt, så jag tror att jag avslutar här. Vi hörs väl ikväll alt imorgon. Puss och kram ♥


Bild från när jag och Dessi praktiserade på Coop för ett par månader sen. "Fotöljen" har jag gjort alldeles själv. Fin va?

Världens bästa låt


Let's get some shoes


Dessa underbara gladiatorsandaler haffade jag inne på Deichmann idag efter plugget! Jag längtar tills mina fötter får prydas av dessa, men än är nog vädret för kyligt?

Friends Forever


Med dessa två bilder vill jag bara berätta för er att jag har hittat min Friends Forever-tisha som jag köpte på Monki för endast 40 riksdaler! Den hade gömt sig mellan alla mina tjocktröjor i garderoben, hm. Detta var iallafall vad jag hade på mig idag: Friends Forever-tishan och svarta högmidjade jeans från Weekday, punkt! 

PS! Ska alldeles snart visa er vad jag köpte idag, höll på att glömma det... DS!

Bloggtips please

Jag är så trött på alla dessa bloggar som jag brukar läsa. Antingen så har de blivit för tråkiga, för dåliga på att uppdatera eller så skriver de helt enkelt om något som inte intresserar mig längre. Så grejen med det hela är att jag behöver lite nya bloggar att läsa, och jag tänkte mig att NI skulle tipsa mig om dom. Vad säger ni? Bloggarna ska inte vara någon fjortisblogg (trots att dessa ibland kan vara rätt underhållande), de ska ha en fin design och helt enkelt vara seriös och intressant att läsa och de ska för guds skull INTE handla om bebisar eller unga mammor. Det får gärna vara mycket bilder som kan ge inspiration, det är bara ett plus. Tipsa på så är ni snälla, för jag hittar ingenting...

De bloggar som jag läst och tröttnat på är Lisaplace Rikauteliggare Kenza Febbs Paow Dessi Kissie och en del från personer jag vet vilka det är eller andra randombloggar. Det känns som hela världen har bloggtorka! (Inklusive jag)


Det är på Grönan man ska hänga i sommar


Måndagstradition

Till de ljuva tonerna av The Shins sitter jag här på Inköp och varuhanteringen och drömmer mig bort mot ljusare tider. Eller ja, lunchrasten egentligen, för då är det nämligen dags för min och min vän MegZ0rs veckotradition: Lärre. Då kanske ni undrar "Vadå lärre?", men det är enkelt. Varje måndag cirkus kvart över elva äter jag och Meg först lunch, sen drar vi till Dirren och köper en varsinn läsk. Vi betalar varannan vecka. Två för tio, ni vet? Good shit. Denna lilla sak lyfter liksom hela måndagen, man känner att man lätt kan klara av en lektion i webbdesign efter att man surplat i sig en sånhär. Sorgligt kanske, men jävligt sant. Heja måndagslärren!

35 minuter kvar... Bara att hålla ut.


Valhall VS Storvreta

Helgen har varit mycket mysig, men den har som vanligt gått alldeles för snabbt. Avslutade helgen lite med en träningsmatch mot Storvreta, som vi faktiskt lyckades vinna! Får väl säga grattis till både tjejerna och mig själv eftersom det är våran första vinst! Bra jobbat. Var grymt sugen på en glasstrut nu men Ante Budde har glömt att köpa strutar så jag funtar på att bara käka glassen? Inte lika smarrigt dock. Är så grymt trött och ska nu bjuda på ett fåtal bilder från dagens match innan jag borstar håret och hoppar i säng. Goodnight people! ♥


Kollar på Kurage den hariga hunden med Sebby Gaga


FF!



Bilder från igårkväll innan vi drog på middag hos mormor&morfar. Älskar skjortan, så jävla snygg!!!

Hej på er. Den här lördagen har minst sagt varit stressig. Hände en liten olycka med bilen under natten, någon har skurit upp stora hål i bakdäcket, så jag och Sebbe har flängt runt hela Bålsta idag för att göra diverse ärenden. Men nu är allt frid och fröjd och vi ligger som två hösäckar i soffan och kollar på final 6:7 i hockeyn. Jag hoppas lite att HV vinner, men det gör inte Sebastian. Snart ska vi börja med middagen och sen blir det chirre och dirre samt filmtittande. Vi har nämligen FF! Coolt, va?

It's something in the way you move, little darling

HELLO! This is My Gredemyr writing!
Hur som haver (barnen kär) så sitter jag bara och häckar på rummet, har nyss gjort mig iordning och väntar på att Ante Budde och finaste Sebby Gaga ska komma hem. Då ska väl Ante duscha och sen blir det avfärd till mormor där det väntas middag. Var det någon som sa tacos?

Medans jag håller mig borta från bloggen, vilket lär bli ett par timmar, så ska ni få en alldeles underbar låt att lyssna på!
Här har ni den: Nicolai Dunger – Something In The Way

Insydda jeans och bloggdesign

Gokväll! Jag har nu studerat min blogg i cirkus 5 minuter, och kommit fram till att jag vill ändra designen. Men hur? Tror inte jag vill ha en bild som header iallafall. Hm, vi får väl se hur det blir. Ante Budde har sytt in mina jeans idag också, med lite hjälp från mig. Fast jag åt mest blåbärspaj och tittade på. Aja ska väl dra en slagg nu och fixa med designen imorgon kanske? Hur som helst, godnatt! ♥

Bara för att

Jag kommer från: min mammas muffla hihi
Jag sover: bäst med sällskap
Min fritid: är att umgås med vänner/familj/pojkvän
Om sex månader: åker jag förhoppningsvis utomlands. Bort dumma askmoln!
Jag samlar på: drömmar i fickan
Jag blir glad av: glada människor och solen
Jag blir förbannad på: det keffa vädret
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Sebastian eller Louise
Vad skulle du behöva nu? En kram
Vad har du nu? Inga pengar och en längtan till något fint ställe
Senaste film du såg? Föräldrafällan
Vad stör du dig på just nu? Att det snöar
Varför? För att det är den 22:a april, förra året kunde jag nästan sola vid den här tiden!
Vilken tid gick du upp idag? 06:37
Hur svarar du i telefon? Hej det är My eller Hallå
Vad längtar du mest till? Sommaren, festival, frihet
Vad ska du göra imorgon? Gå i skolan ett par timmar, förhoppningsvis träffa Sebastian och käka middag hos mormor&morfar
Vad ska du inte göra imorgon? Plugga
Håller du dig till någon speciell kost? Äter när jag är hungrig
När grät du senast: Förra helgen
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren, för den är lika med vårkänslor. Eller...?
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, resa och... resa!
Tänker du mycket på ditt utseende? Det är olika från dag till dag!
Är du skyldig någon pengar? Jag är inte skyldig nån nått
När går du upp en typisk helgmorgon? Runt 10-tiden brukar det bli
På vem/vad avreagerar du dig oftast? Mamma och min dörr
Vilka är de viktigaste personerna i ditt liv? Mamma, pappa, Ida, Tess & Gina. Louise, Emelie, Begonia och Sebastian. ♥

Out of the blue


Svart fodralklänning - Bikbok
Fjäderörhänge - JC

Hello guys! Det snöar fortfarande ute, helt sjukt. Jag gillar inte det här alls. En sak som är positiv är iallafall detta sms som trillade in i min inkorg för ett par timmar sen: "Lilly Allen, Julian Casablancas, Johnossi, The Cribs och Familjen! Alla kommer de till Peace & Love i sommar. Idag släpper vi 15 akter till sommarens festival :)" Alltså, hur sweet är inte detta? Jag måste dit, om det så är det sista jag gör...

Det blev dom här tillslut


Jag fick lite panikångest när jag satt där med telefonen i handen och skulle göra min beställning, så jag bestämde mig snabbt som attan för att ta den klassiska modellen, fast låga istället för höga. Hade ju ett par såna här förra året, men efter några plumsar i lera osv så blev de aldrig sig själv igen! Så nu ska jag hålla dom här rena och fina! Jag ska vårda er väl, kära skor ♥ Ska visa er bild på de gamla brevid de nya sen när dom kommit, hahaha. Vill också passa på att tacka lilla mamma som betalar lite på skorna, guld värt!

Och himlen är gjord av sten

Sitter vid datan inne på HP och tar död på lite tid. Jag fick nämligen lov att gå från webbdesignen för att mina gruppmedlemmar höll sig borta från lektionen. Svikare är vad dom är! Skämt åsido... 6 minuter kvar till rast och då ska jag ta Ida i handen och traska till centa för att spendera mina sista enkronor på en frukt. Känner att magen behöver det för att palla 1 h och 15 minuters lektion i engelska B. To die for, eller vad säger ni? Fyfan. Nä, nu vaknas det rast om 4 minuter så ska plocka fram min förmögenhet. Ciao!

Beslutsångest


Ska jag beställa den nya, lite smalare modellen eller den gamla vanliga? Hmm, detta blir till att fundera på!

She's got you high


SÅHÄR såg jag ut idag. Snedbena, världens skönaste skjorta och lite smink!
Denna tisdag har förövrigt varit riktigt skön. Jag tror jag älskar solen, den gör mig på så bra humör hela tiden. Dagens stora händelser är väl att jag ringde Coop och fixade tid för kassaträning samt bestämde veckor för sommarjobb och att jag ska få beställa ett par nya Converse och att mamma betalar hälften. Livet_leker92!

What's the point?

Vad är det med tonårstjejer och att bli gravid, få en bebis och bli en ung mamma? Jag undrar själv ganska ofta: Varför vill folk i min ålder, eller till och med yngre, skaffa barn?! Det känns som att det har blivit någon slags babyvåg, bland annat för alla dessa unga mammor-program. (Unga Mödrar, 16 and pregnant, Teen mom osv). I princip varje gång jag zappar runt på tv:n så är det något slags bebisprogram som går. 

Jag undrar varför när man är som jag, en studerande andraårselev på 18 år, skulle vilja genomgå en graviditet och allt vad det innebär, trycka ut en bebis ur mufflan och sen ta hand om den? Okej, jag förstår att lite äldre vill göra det, men tjejer i 16, 17 eller 18-årsåldern? Jag kan verkligen inte fatta... Själv vill jag knappt skaffa barn alls, inte när jag blir äldre heller. Det känns som om bebisar förföljer mig. Jag blir nästan rädd för små barn och gravida magar... Fyfan. 

Och jag vet att jag har småsyskon och jag älskar dom verkligen jättemycket, men JAG skulle inte vilja ha barn själv, så ni behöver inte lacka ur. Jag är inte Kissie precis...


I ♥ Death Cab

Nu mina vänner, ska jag ta och berätta för er om Sveriges, kanske världens, eller kanske till och med universums bästa band. Ni hajjar att det är storslaget, va? För namnet på detta oförklarligt bra band är såklart Death Cab for Cutie.

När jag kom på idén till detta inlägg, vilket var alldeles precis nyss, satt jag på min vanliga plats här i soffan med datorn i knät och letade frenetiskt efter någon lugn och skön musik att lyssna på. Jag letade igenom min spotifylista flera gånger, men utan att hitta det jag sökte. DÅ fick jag en snilleblixt, och som så många gånger förr så fick mina fingrar ett eget liv, de flyttade sig själva över tangentbordet och plötsligt hördes den fina melodin från Summer Skin i mina öron. Ljuvligt.

Death Cab går nästan att lyssna på i alla lägen, eftersom att de har både glada, ledsna och tokiga låtar. De har också sådana låtar som träffar rakt i hjärtat så hårt att man ibland trillar av stolen. Eller, det känns som att du ska göra det iallafall, för att det är så himla bra. Detta band påminner mig också väldigt mycket om alla mysiga vårdagar på GD 09, eller om alla mysiga stranddagar med Lollo både sommaren 08 och 09? Kommer sommaren 10 att innehålla Death Cab? Ja, utan tvekan!

Så, vad är då det bästa med Death Cab? Jo, det är ju precis allting som jag nämnt här ovan. Dom är helt enkelt bäst. Mysan ♥ Death Cab 4-ever!!!

PS! Här kommer en låt som står mig varmt om hjärtat. DS!



Snedbenan VS Mittbenan

Idag hade jag för första gången på år och dar, snedbena! Och en riktig sådan, inte en sån som jag hade för cirkus ett år sedan då jag tuperade håret typ halva livet och kammade över hela livet (håret) och hade som snedlugg eller som jag själv väljer att kalla det - emolugg.
Summan av kardemumman: Det var mycket skönare med snedbena än att ha mittbena, dock tvivlar jag på att det är lika snyggt? Bilden är tagen och baxad från Meg.

"Är Barcelona ett land? Eller en stad?"


Att chilla i den första vårsolen på Louises baksida med filtar+parrot+prat var hur jag spenderade min eftermiddag, och det var inte dumt det! Sen åt vi smarrig broccolisoppa och kollade på Halv åtta hos mig som ikväll var hemma hos en flummig kille som gillade Indien. Nu blir det dusch, hörs snarre!

Pics from today


Föräldramatch

Nu ska jag alldeles snart dra på mig matchstället för att dra ner till hallen och spela föräldramtach med mitt lag, mot våra föräldrar alltså... Vi får se hur detta går, vi hörs ikväll med bilder från konfirmationen också, tjatja!



Jag + Internet = Sant?

Det känns som om jag tappat greppet om mitt internetliv? Har inte varit inne på face hela helgen och framsidan är full av massa nya album från helgen, orkar jag kolla? Näe. Alla bloggar jag brukar läsa har uppdaterat x1000 typ och jag orkar bara scrolla igenom snabbt... Min egen blogg blir ju också lidande på grund av mitt LIV, som jag faktiskt vill kalla det. För det är ju precis vad jag har just nu, ett liv som inte innehåller mycket datande. Skönt, om ni frågar mig! Nu bjuder jag på en Dagens-lista för er skull, vi ses och hörs! ♥

Dagens humör:
Glad som en lax
Dagens mående: Bra, men trött som jag vet inte vad!
Dagens borde: Just nu borde jag verkligen byta om till matchställ!
Dagens frisyr: Utsläppt, snedbena med skruv
Dagens klädsel: Skjortklänning samt tights, woho!
Dagens planer: Har varit på Idas konfirmation, och nu snart är det dags för match!
Dagens vill ha: Min ipodsladd
Dagens längtan: Sommaren
Dagens fundering: Hur smakar egentligen det där brödet som konfirmanderna får...? 
Dagens beroende: Inget typ
Dagens tråkigaste: Idas konfirmation, hahaha... Hatar allt som har med kyrkan att göra, förutom bröllop...
Dagens roligaste: Veneeee
Dagens tidning: Veckans NU! Som jag läste nyss, haha.

Sweet dreams!

Btw, är det någon mer än jag som får rysningar bara av att titta på den här killen? Jag kommer garanterat att drömma mardrömmar, och min rädsla för äckliga hästar blev inte dirr bättre nu, fyfa-an!


En fin dag

SÅHÄR ser jag ut när Sebastian zoomar in alldeles för mycket på mitt face, snygg ju! Haha...

Idag har varit en bra dag. Dagens plus har helt klart varit vädret, det var så fint att jag och Meg tog en lärre i solen efter plugget. Då är det fan vår! Har pluggat en hel del idag också, med mycket hjälp från min coola kille. Men är det så att han råkar veta mer om politik än mig, så får han faktiskt ställa upp, haha. Jag hoppas att imorgon blir en lika fin dag som idag, om inte lite finare kanske? Nu: Lite plugg och sen slagg! ♥

Allt handlar ju bara om "dance dance dance"

Ah just det, glömde berätta att jag idag fick reda på mitt betyg i estetisk verksamhet. Ni vet då vi satte ihop teatern? Hur som helst så fick jag ett VG, vilket jag är rätt så nöjd med. Jag menar, jag hade ju ingen stor roll direkt, men jag hade ju några repliker och så. Jag är mest nöjd med att jag överhuvudtaget vågade vara "on stage", då jag hatar att stå på scen. Men tillslut så blev det ju riktigt bra, och nu saknar man faktiskt teaterveckan något enormt. Det ska bli spännande att få DVD:n sen med föreställningen, backstagematerial, bilder osv. Jag längtar!


Dagens outfit, typ


Nya tröjan från Weekday som jag glömt att visa + strumpbyxor och röda Converse (i skolan).

Brandkvinnan Mysan


Just nu: Pratar med världens finaste kille i telefon och ska alldeles snart begrava huvudet bland allt plugg. Det är idrottsprov imorgon och samhällsprov på fredag som gäller! Om jag är taggad? Ohja! Imorse var min klass även på brandstationen där vi räddade våra medvetslösa kamrater, släckte farliga bränder och tog oss ut från ett brinnande hus. Nå, så spännande som det låter var det kanske inte, men kul och intressant var det iallafall!

PS! Min trallvänligaste låt just nu kommer här: Train – Hey, Soul Sister

Hänga och flänga

Godkväll. Nästan nyss hemkommen från middag hos mormor → skejt och häng vid Ellens. Det serverades soppa och mjuka mackor hos mormor, vilket var gott. Vid Ellens träffade jag Mt och Kalle, vi pratade lite och sen kom Ante och hämtade upp mig och Ida, och nu sitter jag här fortfarande med lite stelfrusna fingrar och dricker saft. Ska alldeles snart ta en varm dusch och sedan hoppa i säng. Låter som en bra idé, vi hörs imorgon igen! ♥


Vid Ellens i somras. Norrland på skejt och så Kim och Mt som sitter och chillar.

Hemma från skolan

Godmorgon på er. Sovit gott? Det har iallafall inte jag gjort, så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Vädret är ju finfint, så det är lite tråkigt faktiskt. Tänkte bjuda er på en bra låt innan jag avslutar, så här har ni!

Vi hörs lite senare! ♥


Sjuk_tjej92

Ligger i sängen och mår inge vidare bra alltså. Har lyckats dra på mig en misstänkt urinvägsinfektion, hej vad kul va? Nej, inte precis. Om jag inte får sova inatt så blir det ingen skola för mig imorgon, sådär första dagen och allt. Bra My! Jag orkar inte vara sjuk något mer nu, tycker jag varit alldeles för mycket sjuk nu på senaste tiden, inte okej! Är det inte vinterkräksjukan så är det urinvägsinfektion. Härligt värre! Det är tur att man har världens finaste pojkvän som tar hand om en iallafall. ♥


Tummen ner för att vara sjuk, men det är bra med fina pyjamasbrallor!

Om det så är det sista jag gör


Saker som INTE är okej

Under dagen då jag och Sebastian var i stan, hann vi se en hel del saker på folk (i klädväg) som INTE är okej. Jag tänkte räkna upp dessa saker för er, så får vi se om jag är ensam om att tycka detta.
  • Jeanstightsrumpor. Dvs tjejer som bär jeanstights utan att ha en längre tröja/jacka över. Eftersom att jeanstights oftast inte har fickor på rumpan, så är detta inte okej då man får en riktigt ful rumpa och att man i vissa extrema fall ser troskanten. Äckligt! Måste ni ha jeanstights, fine, ha något som täcker rumpan då!
  • Jeans utan någon passform alls. Detta gäller oftast killar, då de inte verkar kunna hitta några jeans alls som sitter åtminstonde lite snyggt? Ni har säkert sett det själva - Jeansen som bara hänger på kropparna, de som är så raka att de ser hårda ut? Självklart har personen byxorna alldeles för högt upp också och detta i kombination med nästa punkt på listan är bara så jävla... fult!
  • Plånbok i bakfickan. Finns det något fulare än när man har haft något så mycket i bakfickan att det lämnat märken efter sig? Som när man ser folk med fyrkantiga rutor på bakfickan på jeansen, då förstår man att det har det legat en plånbok där. Ej okej!
  • Klumpiga skejtskor till tights. Såg detta på en hel drös med tjejer, och det är faktiskt riktigt fult. Varför inte bara välja ett par tygskor så det slipper se ut som att man har jordens största fötter?
  • Converse som glappar. Ni vet hur det blir när man inte knyter ett par höga Conversepjucks ända upp, utan bara upp till halva ungefär? Så att den mjuka plösen hänger över skosnörena och skon glappar? Så sjukt fult, och jävligt irriterande eftersom att det låter som att någon håller på att tappa skorna när folk går runt sådär.
Tror att det där var allt vi kom fram till just då faktiskt, haha. Självklart finns det mycket mer som inte är okej, men hörrni, ingen mår bra av att bara klaga!

Back on track

Hej på er. Efter ett väldigt oroväckande långt avbrott från bloggen har jag nu tagit mig i kragen och bestämt mig för att uppdatera! Det var väl ändå på tiden, eller vad säger ni?

Påsklovet har passerat i en alldeles lagom takt, och att skolan börjar imorgon känns inte alltför jobbigt. Det är ju inte SÅ långt kvar till sommarlov, ändå? Har inte gjort något speciellt på lovet faktiskt, utan har mest bara varit hos Sebastian och haft det mysigt, kollat på film, druckit smoothies och ätit massa god mat. I tisdags hade vi även 2 månader, och då var vi inne i stan och kollade lite i affärer och käkade lunch. Köpte även en assnygg tröja från Weekday som jag hade tänkt visa för er snart. 

Gårdagskvällen spenderades hos Pussempa tillsammans med henne och Louise. Vi (jag) käkade Ben&Jerry's, lyssnade på musik och pratade skit. Sedan fick vi även för oss att färga ögonbrynen, så det har jag också vågat prova på. Från att ha haft lite ljusare ögonbryn, har jag nu lite mörkare åt det svarta hållet. Det är faktiskt inte så jättestor skillnad såhär i efterhand, men jag gillar't!


Såhär snyggt såg det ut när Louise och jag väntade på att få skölja ur ögonbrynsfärgen. Jag ser ut som en man, men det är lugnt!

Härliga tider

Hej på er fina läsare. Sitter i soffan i vardagsrummet och chillar low och lyssnar på kanske världens bästa låt? Greg Laswell – And Then You heter den. De senaste dagarna har jag spenderat till och från med Sebastian, och det har såklart varit underbart. Påsken var fin den också. Önskar bara att man kunde sitta på en gräsmatta i solen, lyssna på musik och spela kubb. Men nej, snön har ju ockuperat vårt avlånga land sen i december och den verkar inte ha några planer på att smälta bort helt än.

Var ute hela dagen igår i solen och lekte med Gina. Vi gungade i lekparken, gick balansgång och cyklade. Gick promenad och spelade fotboll gjorde vi också. Riktigt mysigt var det och när vi kom hem var hon så trött att hon däckade vid matbordet och slog huvudet i sitt vattenglas, hahaha. Hon är allt för söt, min lillasyster. ♥


Gina innan vi gick ut på promenix!

I taket lyser stjärnorna

Har nyss kollat klart på I taket lyser stjärnorna, och jag grät på samma ställe som förra gången jag såg den. Den var lika bra nu som då, haha. Nu har jag precis packat klart min väska, klätt på mig och så nu sitter jag bara och väntar på att Sebastian ska komma och plocka upp mig så vi kan åka hem till honom och chilla och sen slagga. Hoppas ni alla hade en bra påskafton, vi hörs imorgon! ♥

Ska införskaffas, men...


You got a feeling that you can not hide


Bild från i tisdags

Sitter för tillfället och lyssnar på Elin Ruth Sigvardsson – Love - Feat. Lars Eriksson och funderar starkt på att spela lite The Sims 2? Var ju ändå ett tag sen, och jag måste medge att det är ett grymt sätt att fördriva tiden på. Har läst alla bloggar, kollat fejjan samt bdb, så vad återstår? Det blir nog lite Sims trots allt! Hörs om ett tag!

Killen med skillen


Hittade denna på Mathildas blogg, och måste säga att den gjorde lite av min dag! Skön kille det där, sånna vill vi se fler av! Heja heja. Jag gissade rätt på 15/22, ändå hyffsat? Hur många klarar ni?

Påskfirande hos mormor & morfar

Hej igen. Har nu laddat över bilderna som togs hos mormor på datorn här hos pappa. Nedanför ser ni resultatet, det var nämligen inte jag som agerade fotograf! Jag låter bilderna tala för sig själv. 


Påskafton

Hej på er läsare. Idag är det en riktigt fin vårdag ute, termometern står på hela +10 grader, och till råga på allt så är det ju påskafton. Var hemma hos Sebastian nu imorse, och fick faktiskt påskägg av hans föräldrar. Riktigt snällt, tack så mycket! 

Nu håller jag på och gör mig iordning för att åka hem till mormor och fika med släkten, sen bär det av hem till pappa för påskmiddag. Har kameran med mig hela dagen, så ni kan räkna med en fet uppdatering när jag anländer till far min! Ha en glad påsk sålänge, så hörs vi lite senare idag! ♥


En fin vårbild från 2007.
1. Vad fan har jag på mig?
2. Hur lyckas jag se så läskig ut?
3. Vart är dom där skorna?

RSS 2.0