Ny design, och jag tackar ingen annan än mig själv denna gång

Precis, för det är ingen mindre än jag själv som suttit och pillat. Dock en väldigt enkel design, men usch så svårt det är att fixa. Hur som helst, är nästan helt klar med pluggandet nu, ska bara skriva ett säljsamtal och sen så får jag bara hoppas att det går åtminstonde lite bra på redovisningen imorgon...

En helt underbar helg

I helgen har det varit grymt fint väder både fredag, lördag och idag, söndag. I fredags så chillade jag på Gröna Dalen med Kalle, Fredrik och några andra. Satt med ryggen mot solen i 2 timmar, och resultatet blev en riktigt snygg linnebränna.

Skämt åsido, den är borta nu iallafall tack vare gårdagens stekande på Aborreberget med Louise, Kalle, Meg och lite annat folk från NV och SP1. Tog även årets första dopp, och det var grymt kallt, haha. Senare på kvällen åt jag och Louise pizza, och så var vi på Gröna Dalen med en massa roligt folk och spelade lite kubb, brännboll och ja, bara chillade helt enkelt. Sov hos Calle, och blev hämtad därifrån av pappa idag, då åkte vi hem och grillade lite korv och nu sitter jag här och ska ta tag i mitt pluggande, redovisning imorgon...

Vi hörs senare, ciao!


Bild från igår, årets första dopp!

And when she dances oh she knows it's right...




YES!

Fick nyss reda på mitt betyg i Ma A, och jag blev godkänd! Trots att jag fick en poäng från G på nationella så fick jag G i slutbetyg. Så det känns grymt skönt nu faktiskt!

Mitt födelsedagsparty

Tja! I fredags hade jag äntligen mitt efterlängtade födelsedagsparty. (Bara sisådär 4 månader försent, men bättre sent än aldrig, ju?) Kvällen var iallafall supervärd, med bra människor, bra musik, bra presenter, bra stämning, ja, bra allt! Jag hade superroligt, så tack alla som ville komma och parta! Just det, ska även passa på att tacka mamma för korven också, det var många som uppskattade den, haha!


Och nu kommer det lite bilder från partyt också, alla tagna med Begonias kamera. Enjoy!

Jag gör tummen upp för en av presenterna, som var massa lypsyl i olika Cola, Fanta och Sprite-smaker. Fick även en hudlotion, en 200 g Marabou och två fina rosetthårspännen. Tack allihoppa!


Kjamiz!


Sötcammish


I love u! (Även om du måste stå på tå på för att vara lika lång som jag, hihi)


Mina alldeles egna SP-brats!


Hej Kal!


Hej Cal!


Hej Hansson!


Meg, Pk, Norrland och MS chillar.


Dans vare här!


Ny profilbild på fejjan kanske? Haha


Morbror Kim dricker bärs!

Kal, Sillen och Cal spelar ölspelet!



Och jag chillar med ett av mina nya lypsyl och en öl!


Tjejkväll hos Emelie!

Igår tillbringade jag kvällen hemma hos Emelie med Dragge, Louise, Cammish och såklart, Emelie. Vi satt i vardagsrummet och chillade, käkade chokladdoppad frukt som Emelie fixat, pratade och skrattade. Grymt mysigt var det! Ser fram emot lördag då vi ska vara hos Emelie igen!


Frukten som Emelie kirrat, mums!

Hej!

Har haft en riktigt mysig helg, trots att jag tagit det grymt lugnt. Laddar inför nästa vecka i skolan då vi endast går tre dagar pga av Kristi Himmelfärdshelgen, dock har vi nationella i Matte A del 2 på tisdag där det gäller att jag får godkänt, annars vet jag inte riktigt hur det blir med slutbetyget i Ma A. Hoppas på det bästa iallafall. Taggar klippning på onsdag och partey på fredag dock, mjau.


Kan även säga att tågbiljetterna till P&L är bokade! PEPP!


Skoltrött

Allt känns trögt just nu, känns som om inget riktigt flyter på som det borde. Speciellt skolan faktiskt. Känner nu att jag nog gjorde alldeles fel när jag valde linje... Som min familj sa, och säger fortfarande, jag skulle ha valt Mediaprogrammet. Men men, har gått snart 1 år på HP och tänker aldrig i mitt liv gå om ett år för att börja på media med en massa 93:or... No way! Så, det är bara att kämpa på, 2 år till ska jag väl klara, eller?

Tror faktiskt att min tveksamhet till HP beror till stor del på min klass... Visst, det finns människor i klassen som är underbara och hur gulliga som helst, men jag känner ändå att jag inte riktigt trivs. Vet inte riktigt varför, det känns bara som om jag inte passar in riktigt, vilket är synd...


Inget för mig?


CHOOSECITADEL!

Hej, ber om ursäkt för kass uppdatering under Valborgshelgen men jag har varit allt för upptagen för att blogga. Hur som helst, en summering av helgen kommer nu!

I torsdags på självaste Valborgsmässoafton drog jag hem till Louise tidigt på morgonen, hon hade FF så vi satt ute i solen och lyssnade på musik, stekte och var glada för att vi inte gjort som dom flesta andra i Bålsta och dragit till Uppsala. Senare kom även Meg, Dragge och Kalle förbi och vi bestämde oss för att grilla. Inte för att grillningen blev så lyckad, men vi käkade oss mätta ändå. På kvällen blev det lite lamt, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men vi bestämde oss iallafall för att stanna hos Louise därför att Kalle kommit med den briljanta ideén att vi skulle köra ölspelet... Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv, och desto längre vi körde, desto mer påverkade blev vi såklart. Lite senare kom Calle, Hansson, Kim, Ida, Mt och Jossan, då fick Louise fnatt så vi gick ut. Vi hade ingenstans att gå så jag och Calle drog hem till honom och så slaggade jag där.

I fredags drog jag hem till Louise tidigt på morgonen igen för att äta frukost. När jag kom till Louise möttes jag av en glad Kalle, en ännu gladare Louise, en trött Meg och en Pepsi som drog. Vi lagade frulle och satt ute i solen helt skarriga och bara va, helt enkelt. Senare på kvällen drog vi hem till Cassie på party för att Mickz0r fyllt år. Hur kul som helst, men jag och Calle drog hem tidigt och sov.

Och igår, lördag, så tog jag det bara lugnt hela dagen, umgicks med Louise, Kalle, Dragge och även Ilsa en snabbis. Vi kollade på Coyote Ugly och sen sov Dragge här. Imorse kollade jag och Dragge på Hitta Nemo och käkade negerbollar till frulle, sen så gittade hon hem och jag städade mitt rum och nu sitter jag här och ska alldeles straxt hoppa in i duschen.

Nu tänkte jag slänga in lite bilder från helgen, fotade av Meg, men iallafall, here they come!


Jag, väldigt färgglad på Valborg


Grillmaster Louise


Jag och Kalle under ölspelet


Louise och Dragge under ölspelet, påverkade och glada


Cykeltur, the day after


Bara en mysig bild som får avsluta detta långa inlägg, men jag vill bara säga att min Valborg ägde totalt, så tack för den allihoppa! Vi hörs senare, puss!

RSS 2.0