Världens lyckligaste dag

Åh jag lovar att det här inlägget kommer bli så jävla lyckligt för jag är så jävla lycklig och glad just nu så ni fattar inte. Den här dagen har varit... grym! Det är allt jag kan säga. Jag älskar den här dagen!

Efter skolan så var det jättejättefint vårväder ute så jag, Mt och Louise satte oss i solen och drack Troca, lyssnade på Death cab och bara chillade. Det var så himla mysigt verkligen. Vi satt där ett bra tag och efter det så chillade jag och Mt runt lite här och var, Louise var tvungen att dra hem och plugga tyvis! :(

Sen kom jag hem och åt middag och fick sedan skjuts hem till Louise. Vi började med att äta jättegod pasta som hennes pappa gjort, sen gjorde vi en egen skiva med nästan bara Death cab och så la vi oss i hennes säng och pratade lite gamla saker och nya saker. Vi kom även fram till att våra liv äger och att det är jag, Dragge, Mt och Louise som gäller! Det äger, jag älskar mitt liv idag.

Och när en speciell låt med Death cab kom, samtidigt som vi pratade gamla saker (Lollo fattar), då kom tårarna. På riktigt. Jag grät. Jag grät för att jag saknade och för att jag var lycklig. Så himla glad bara, jag tror inte ni förstår. Louise är bäst i hela världen och... Ni kommer inte förstå hur glad jag var, och är fortfarande fast jag är hemma för länge sen...

"Jag och My ligger och lyssnar på Cath... Och vi har kommit fram till att vi är bäst på hela jorden och vi har världens bästa liv! My grinar!!!!! Du jag My och Dragge!!!!! <3<3<3"



Den här dagen. Den här dagen, säger jag bara.


En riktigt rockig fredag

Hey.

Igår så drog jag hem till Dragge vid nån tid. Fick hemmagjorda piroger, det var gott. Efter jag käkat snackade vi ett tag, och sen skulle vi beställa biljetter till Maggio men, nja. Så blev det inte. Vi chattade med Cammish och va fett rockiga istället. Tanken var nog att vi skulle ta bussen hem till Cammish och rocka loss lite. Men ja, på bussen träffade vi några coola rockkillar som skulle till Lahti, så vi hakade på. Hos Lahti var vi inte länge, utan vi drog till centrum och kirrade lite saker innan vi tog bussen hem till Wikman. Dock inte Dragge och Cammish, vad dom gjorde, vet jag faktiskt inte...

Hemma hos Wikman var det iallafall party, och det va astrevligt. Mycket folk, viskleken osv. Framåt 4 imorse så hade dom flesta dragit, däckat eller gått och lagt sig. Mt och Wikman satt i köket och käkade kanelbullar, jag tog Mt's för den såg så jävla god ut. Men ackack, den var stenhård och torr, så han fick tillbaks den. Vid typ halv 6-tiden drog jag, Fredrik och Mt. Vi var dom sista som inte skulle slagga där. Det var iskallt ute, och jag har nog aldrig frysit så mycket i hela mitt liv när jag gick den ändå rätt så korta biten mellan Wikman och Mt, där jag slaggade. Burr, säger ja bara..

Och ja, idag så kom pappsen och hämtade mig hos Mt, vi åkte hem, firade Gina min bebis som fyller 2 år idag. Right now sitter jag här och chillar på kyrkan och ska alldeles alldeles strax gå och kirra mig lite. Hann inte göra det innan gästerna kom nämligen, hahah. Iallafall, ikväll får vi se vad som händer, men vi hörs.

Later dudes!




Och just det, Dragge och jag tog massa rockiga foton innan vi drog till bussen, men det här blev mest rock. Jag säger bara en sak, rockarnas rockare! Vi tog också en massa rockfoton vid busshållsplatsen, men dom har Dragge lagt beslag på, och jag hoppas att jag kommer få dom inom en snar framtid.

Prommis med Lollan och chilla med dudes

Igår ställde jag och Louise klockan på 10, för att vi skulle egentligen dragit på bio. Men icke sa nicke, så vi käkade frulle och bestämde oss för att ta en prommis med destination Dragge - Pia - ICA - Louise. Ja, först så gick vi iallafall till Dragge för att hämta mina presentkort och Hanssons tröja. Sen fortsatte vi våran otroliga vandring mot Pia, men vi blev upplockade av Calle och hans mamma efter halva vägen ungefär. Vid Pia mötte jag och Louise Hansson, han fick sin tröja, Lollo fick sina hemlisar och jag fick min bandana. Calle hämtade även ut våra tröjor som kommit, så nu idag ska jag nog ha min nya coola tisha på mig, hehehe.

Iallafall, efter vi hade uträttat våra ärenden vid Pia så började vi gå mot ICA för att möta Kalle med K. Vi skulle även handla, vilket vi också gjorde. När vi handlat drog vi hem till Louise, chillade lite ett tag innan hon och Kalle bestämde sig för att åka till IKEA. När dom drog till tåget tog jag bussen hem från Kalmar Livs. Kom hem, duschade, kirrade mig osv. Åkte sedan hem till Kevin och chillade med han, Calle, Boka, Norrland, Lahti och Kim. Efter ett tag drog vi till centa och jag och Calle fick skjuts av hans mamma hem, båda ville käka.

Och ja, resten av kvällen spenderades hemma hos Calle med han, Norrland, Boka, Kim och Lahti. Trevlans värre! Nej hörrni, nu ska jag ringa Beggan och sen hoppa in i duschen!

Vi hörs, later homies! ♥


 


Som i en gammal sång där allt blir bra, där allt blir bra imorrn

Igår var en rätt så konstig dag. Har känt på mig att det varit någonting ett tag, som jag sagt förrut, men jag visste inte om jag skulle ta upp det eller inte, men det gjorde jag inte, och nu blev det såhär. Men det är lugnt, än sålänge iallafall...

Träffade Louise igår efter allt också, och det var så jävla skönt att få prata. Tack för att du lyssnade, jag älskar dig! ♥




Baby, it's fact

Men tja! Kom nyss hem efter en ganska chill skoldag och nu är det ju trotsallt sportlov. Skönt som fan faktiskt! Ikväll blir det bio med Hansson, Norrland och Kim. Friday 13th, på fredagen den 13:e också. Cool! Efter bion får vi se vad som händer, har inte en aning.

Men nu ska jag gå och kirra lite mat. Blir antagligen nudlar eller potatisbullar. Vad ska man välja, hm. Hahaha, jaja. Vi hörs väll ikväll eller om inte annat imorrn! Nås på tele hela kvällen, eller ah nästan iallafall. Pyss på er!



Johnossi in mah heart yeh




En, två, tre, fyra - Jag e en partymyra!

Hallå där! Tänkte sammanfatta helgen litegrann, så here it goes, he he he...

Fredag
Va i skolan och så först, kom hem, packade och drog till pappsen. Senare på kvällen drog jag till Shoeklostah med Calle och Norrland. Var planerat att vi skulle till Olivia, men där fick vi inte stanna länge D: Chillade ute ett tag innan jag och Calle drog hem till Jossan på lite party. Det var nice! Missade sista bussen hem så vi blev hämtade i buschen mitt i natten. Skönt! Kom hem, slaggade dirr.

Lördag
Fikade med pappsen och syrrorna i centa på förmiddagen. Mys. När jag kom hem drog jag till Calle och chillade ett tag med han, Hansson, Lahti och Wikman. Drog hem vid halv 5 för jag skulle kirra mig osv för att dra till Pussempa på tjejmiddag och lite party. Det var superkul, det är så sällan vi träffas allihoppa så ah, det var riktigt nice! :D

Vid nån tid jag inte minns tog vi vårat pick och pack och började vandra mot Sollans place, där det var fekke. Träffade en himla massa folk osådär, men inte blev det långvarigt inte. Så efter Sollan drog jag till repan med Calle, Pk, Lahti och Frajp. Chillade lite, höll snattran och sov, drog och mötte Lollo vid tågan och gick sen hem till henne för att sova. Men först käkade vi kyckling och bulgur och vitlöksbröd, och sen pratade vi till klockan 6.

Söndag
Åkte hem från Lollo, kirrade mig och drog till Sveriges närmaste stad med familjen för att fira nån som fyllt år. Käkade tårta och ost och kex, gott. Kom hem, och sen dess har jag i princip suttit här. Har ioförsig tagit en prommis till Calle och hämtat en laddare, men det tog ju max en kvart!

Ska slänga upp bilderna från lördagen nu också, och sen ska jag slagga big time! Godnatt <3 


























Ska försöka kirra bilder från i fredags också, för jag vet att det togs en hel del! Men ah, isåfall lär dom dyka upp i ett senare inlägg eller så. Hade hur som helst en supertrevlig helg, och tackar alla som var inblandade och som fick den att bli så bra. Ni är guld, pyss.

S TO THE WEET



Herrejösses vad söt! Det är Ida (min sis) för er som inte vet, he he he!

Åh jag vet att allt är falskt och bedrägeri men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar

DAGENS VILL HA: Tackar aldrig nej till lite cash, men godis skulle inte heller sitta fel
DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, baggyjeans, randig tröja och bandana i håret
DAGENS SMINK: Dreamis, puder, mascara och rouge
DAGENS FRISYR: Utsläppt med bandana
DAGENS HÄNDELSE: Skolan, åka till paps, Shoeklostah förmodligen
DAGENS LÅT: Acceptance - I miss you
DAGENS PLANER: Shoeklostah
DAGENS SAKNAD: Hansson
DAGENS DUMMASTE: Sluta tjugo i tre
DAGENS FÖRVÅNANDE: Öh.. Vene. Hahah
DAGENS BÄSTA: Vi får se
DAGENS KÖP: Ingenting, än så länge
DAGENS HUMÖR: Mest glad


"Dont stop never give up hold your head high and reach the top, let the world see what you have got and bring it all back too you.."

Grymmaste 90-talslåten ever, nästan! 
Jag älskar den, blir helt glad haha!

"STOP RIGHT NOW, THANK YOU VERY MUTCH! I NEED SOMEBODY WITH A HUMAN TOUCH!"

Tjabba tjena hallå! Idag var då dagen som Maaaarie Wiking och Håll Käften skulle mötas i en fotbollsmatch mellan liv och död, fast egentligen bara om sistaplatsen/nästsista platsen i turneringen. Iallafall så var mitt lag taggade som få och vi ville så gärna få in ett mål. Men gick det eller? Nej. Så matchen slutade 0-2, med vinst till Håll Käften. Fast dom fuskade faktiskt lite, hade fler spelare ute på plan osv, och Calle knuffades. Men inte fan grinade vi för att vi kom på sista platsen, icke sa nicke, vi fortsatte minsann att kolla på semifinalerna och sen finalen. Grand finale spelades mellan BWFC (?) och Milkbar, dvs Hp2orna, och inte helt oväntat tog Milkbar hem segern med.. ja, nånting. En fet buckla fick dom iallafall. Nice! Och btw så gjorde jag tunnel på en kille i Håll Käften. Ouff, stekgreveN ;)

Nog om fotboll, även denna dag har varit mycket nice. Jobbade på bra i skolan trots två lektioner med Michel, och jag och Sollan är så gott som klara med grupparbetet i branch och produktkunskap, det är faktiskt skönt och nu är det bara hoppas att Powerpointredovisningen går prima också!

Slutade skolan runt kvart i två, och då drog jag och några dudes hem till Lollo och sjöng singstar. Det var kul och jag var då med i laget som piskade, nämligen pisklaget. Men vad gör man lixom, piskar man så piskar man och inte mer med det! Hahaha, senare drog vi oss mot hallen och spelade vår match och ja, resten vet ni ju. När jag kom hem från fotbollen duschade jag och käkade, och nu sitter jag här och har nyss fått S-s-s-s-spotify! Väldigt coolt må jag säga!

Ska slagga snart, sovmorgon till 10 imorrn. Godnatt och sov gott så hörs vi imorrn!
xoxo, Greven. (Hahahaha, herregud! Nya Gossip girl på G eller?)


Och jag måste bara få berätta...

... att jag har haft en superbra dag idag! :D Bra hårdag, chill lektioner, alla vännerna jag träffat, fotbollen, men framförallt har jag varit på bra humör och skrattat hur mycket som helst! Så det ska va tycker jag! :)

Slänger in en liten happypic nu innan jag ska slagga. Hare bra och godnatt så hörs vi imorrn förmodligen <3



Åh, glad! Och Beggan, you know I love u!

Och så var det över... Nästan iallafall

Ja gott folk, idag var det då dax för BCJF's egna fotbollsturnering. Mitt lag, dvs Maaaaaarie Wiking (Viking?) Äh, jag har ingen aning, men iallafall. Vi spelade två 15-minutersmatcher och ptjaa, det gick ju inte så himla bra, hahah. Första matchen mötte vi Milkbar, dvs typ HP2. Där blev det 8-0, he he he. Men det var bara uppvärmining för oss, för i andra matchen mötte vi en bunt lärare, och där va va lite bättre och förlorade bara (!!!) med typ.. 5-0 eller så.

Men ackack, inga sura miner, för imorrn ska vi möta Håll käften, och då jävlar Calle (och er andra också för den delen) så ska vi i mitt lag va taggade och piska er. Jaja. Nog om fotbollen, kul hade jag iallafall, och det är väll egentligen det som är huvudsaken tycker jag! :)

Och vet ni, just i detta tillfälle sitter jag här med svart hårfärg i mitt hår. Ja, ni läste rätt. Svart hår på g alltså! Lite nice äre allt.

Sista saken för nu, för jag måste skölja ur hårfärgen snart. Iallafall, när jag kom hem så berättade mamma för mig att mina skor (dom låga conversen ni vet) hade kommit in i webbutiken i min storlek igen, så vad gjorde jag tror ni? :D Jo, jag ringde och beställde dom såklart! Så, enligt tanten som jag pratade med så har jag mina skor inom 7-8 dagar. (Bäst för dom att det inte tar 4 veckor som sist, bitchar!)

Men nu, ursköljning av hårfärg och DUSCH! Later homies. <3

"And that's what makes my life so fucking fantastic"




Håll snattran!



1:10 och framåt!
"Håll snattran på er där nere!"
Hahaha, Greven i rummet ovanför.

Jag vill se Green Street Hooligans


I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
'Till they reach the sky,
And like my dreams they fade and die.
Fortunes always hiding,
I've looked everywhere.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the aïr.


Det blev lite party trots allt

Det blev lite party igårkväll trots allt. Vi var hemma hos Snea och partade för att Madde fyllde 18! Det var överraskningsfest för henne, och hon blev superglad och superchockad när ögonbindeln slets av och alla började sjunga "Ja må hon leva". Riktigt kul var det!

Tog sista bussen från Snea och jag, Hansson och Calle drog då vidare till Mickan, där det chillade några dudes redan. Vi badade lite utomhusjacuzzi, grymt nice! Gick väl hem därifrån vid 4 kanske, kom hem till Hansson vid halv 5, däckade i hans säng ett tag, vaknade vid 7 imorse då vi gick och la oss på riktigt, så att säga. Vaknade imorse, käkade pizza och smoothie till frulle, gott som fan vare.

Nu sitter jag här och lyssnar på Kate Nash. Asnice! Tänkte slänga upp lite bilder från igår också, så här kommer dom!(Och som vanligt, klicka på bilderna för att göra dom större!)

     
    
 

1. Födelsedagsbarnet själv! :D
2. Vi skulle blåsa upp lite ballonger innan födelsedagsbarnet med sällskap skulle anlända, men gud så svårt det var. Kändes som lungorna skulle sprängas, och jag lyckades blåsa upp 0 st, bra gjort!
3. Calle och Hansson
4. Chillarna, jag, Cammish och lite Dragge
5. Lahti lyckades med ballongblåsningen, och Kalle kämpar på för fullt! ;)
6. Nathalie, hihi
7. Dansade gjorde vi också, asparty haha! :D
8. Dragge och jag drar en pose på toan.
9. Calle och så Snea, det var hemma hos henne som festen hölls!


Tackar iallafall alla för en supertrevlig kväll.

Jag hade superkul. <3


RSS 2.0