Ibland lönar det sig att gissa

Idag var banken i vår skola och hade en liten tävling. Det gällde att svara på några frågor samt att gissa hur många enkronor som fanns i en spargris. Jag gissade på 250 kr, och alldeles nyss fick jag ett sms som talade om för mig att jag vunnit en biocheck! Rätt svar var 249 kr. Fan vad bra det känns! Nån som vill gå på bio?


I valet och kvalet - IDOL 2009

Hejsan allesammans. Igår var jag på IDOL-inspelningen med Louise, Begonia och Cassie. Louise hade fixat gratisbiljetter och ville bjuda med oss, supersnällt verkligen. Hur som helst så var allt hur coolt som helst. Studion, kamerorna, Peter Jihde, juryn och framförallt våra kära idoler. Igår var det dock bara 5 killar som sjöng och gjorde upp om de 2 kvalplatserna. Som ni kanske såg så gick Calle och Jon vidare, och lilla söta Nicklas åkte ut. Usch vad jag tyckte synd då. Det gjorde nog dom som satt på raden bakom oss också, för det var närmare 10 stycken av hans släktingar. Dom hade ringt och röstat flera gånger om, men förgäves! I den långa pausen då det visas nyheter på tv, pausas ju även inspelningen och då passade jag och Louise på att smita fram till Nicklas och ge honom en varsin kram och några uppiggande ord! Han blev självklart jätteglad och log sitt jättesöta leende mot oss - Vi kunde inte annat än smälta...

Vi satt förresten precis bakom idolernas soffa, jättenära scenen. Superbra platser, och jag hörde även från lite folk hemma i tv-sofforna att vi, eller iallafall jag, syntes flera gånger i tv-rutan. Så om ni såg en tjej med vitt linne och en stor, svart halsduk på höger sida av scenen bakom idolsoffan, så var det nog jag! Hahah, tv är kul!


Begonia, Cassie och Louise i kön utanför studion.


Louise chillar i idolernas soffa. Stekigt!


Louise och Begonia på idolernas scen.


Sjunger på samma scen som idolerna! Inte dåligt inte!

Flickan som lekte med elden

Var på bio i Kista idag med mamma, Ante Budde och Ida. Vi såg Flickan som lekte med elden. Den var väl helt okej, men tycker att ettan är bättre. Väntar spänt på trean iallafall... Vi käkade också mat i Kista, men jag var så jävla bakis så jag kunde inte äta. Nackdelen med alkohol, jo jag tackar ja! Köpte mig även en grå stor kofta och ett vitt oversizelinne från Gina. Nice med lite nytt i garderoben. Nu ska jag bädda rent i min säng och sedan sova, för imorgon drar skolan igång igen och efter denna fartfyllda helg behöver jag sömn mer än någonting annat. Godnatt och sov gott så hörs vi imorgon. ♥


Ja må hon leva

Hej igen! Glömde nästan, nästan bort att säga att idag är ingen vanlig dag för det är Megz0rs födelsedag! Grattis på dig sötis och hoppas du får en superbra dag! ♥


Man ska vara seriös!

Känner att det är dags för ett seriöst inlägg nu, haha. Eller vad säger ni?

Hej bloggen. Igår var jag och Louise som sagt i tidigare inlägg hemma hos Fredrik på lite party. Vi skulle egentligen dragit vidare till Amanda efter ett tag, men vi bestämde oss för att stanna hos Fredrik för att vi hade så grymt kul. Vi dansade som aldrig förr, och det var inte bara jag och Louise som röjde, även MissJuhan och Fredriks syrra dansade med oss.

Efter en hel del ninjasparkar, breakdancing och händer i luften så blev vi trötta, och då gick Louise hem. Jag stannade dock kvar med Fredrik, Johan, Wikman, Finne och Lahti. Vi blev hungriga, så jag ställde mig och kokade nudlar i en jättekastrull, och dom blev supergoda. Fick till och med beröm för dom, haha. Hur som helst så somnade vi alla runt 6, halv 7-tiden imorse, och vid 11 ringde mamma och väckte mig så det var bara att ta sig hemåt. Ska nämligen på bio idag - Flickan som lekte med elden. Det blir nice!

Hur som helst, tack till alla igår som gjorde min kväll så himla rolig och bra! Ni är guld värda, puss på er ♥


Nu ere feeeezZZtztzt!

NINJASPARK PÅ ER ALLIHOPPA!!! UPP MEREN PISTOLEN ASSÅ!!!!

Hej VI E HEMMA HJOS FREDRIK VII HAR DANSASR SÖNDER HELA JÄVLA GOLVETO CH MISSJUHAN E FETT ROLIIG HAN DANSAR MED OSS HELA TIIDEN HAN E FETT BRA PÅ ATT DANSA. VI GJORDE BREAKDANCE PÅ GOLVET HAH VI VA FETT HIPP HOPPPPP \m/ en ny era har startats för luise hej anita vilket betyder att hon numera kan äta när hon e full som en kastrull de e nice tycker hon.. nu hemma jos fredrik har vi ätit massa wasa solruta med skinka NOT SMOER BUT BREGOOTT och guacamoleeee. de va så jävla goott!!!1 bästa mackan ever and eevaaahhh!!!!

NU lyssnar vi på parken jag och loyuise e helt galna vi sitter i käket och skriker dom andra har gömt sig vadå hide and seek lixom... hehe xD louise dnsae ensam nu.. ingen vill dansa med henne... stackarn. de e inte lätt när de e svårt asså.. hahahha.

några badar även jacuzzi dom gjorde tydligen missionären i poolen.. myssigt.

KÄNNER DU NÅTT?!?!?!?!?!? - KÄNN DIG BLOCKAAAAAAAAADDDDD!!!!!!!

allt e så roligt vi skulle geentligen åkt hem till hjälpis men de ville inte vi för de så roligt hos fredrik hahhaha. nu råkade de bku inderstruket här men de får va s¨å nu de e lungan!!!

HEWJ HEJ MINA LÄSARE HA SÅ TREVLIG KÖRDAG FÖR DET HAR JAG!
























HAHAHAH  f1 qllll!!1

DRICKER EN ENERGIDRICKA

i love to tjatt. tjatt is my lajf. lajf is a life. life is a good life. life is tjatting. to tjatt is najs. najs is my lajf. lajf is somtajms bajs. but lajf is godd. god is gr8.

Dagen började med att jag vaknade hos Emil. Tog bussen hem och senare kom Louise till min enkla boning. Vi cyklade hit och dit. Låg i hängmattan och filosoferade!

Sedan bar det av hem till mig, hade feeeszt på min balkong! De va förfest på min balkong! Jag var helt galen, jag brainstormade som aldrig förr och kom på dom bästa partylåtarna genom tiderna! Vill ni ha min lista är det bara att säga till! Sen blev vi galna och va tvungna att fixa oss sen åkte vi buss till Amanda där de va en till feeeeeeeszt. Vi röjde som attans och dansade och sjöng sen även några missöden som inte bör nämnas på denna respekterade blogg. Den är för fin för att veta vad som verkligen skedde sen. Helt galet. Sen drog vi vidare efter ytterligare missöden till FRAJP FRETTE!!!!!! Sitter här har precis knäckt en energidricka och chillar på den. Lajf asså.

HURTBULLAR ÄR VI 4 LAJF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TACK ALLA!


Frette söt

All I wanna do is BANG BANG BANG BANG

Har kollat på Slumdog Millionare hemma hos Kalle med Louise, Kalle och Begonia idag. Den var faktiskt jättebra, bättre än vad jag förväntat mig till och med. Men det kanske, bara kanske berodde på att jag nu såg hela filmen istället för att se små delar av den på indiska, haha! Begonia åkte hem för ett tag sen, och nu ligger Louise och Kalle och kollar på tv medans jag sitter här och håller er uppdaterade om mitt superroliga liv...

För ett tag sen laddade Louise upp en massa roliga bilder från P&L och andra roliga tillfällen i somras på sin bdb, och nu ska ni få se ett urval av dessa bilder. Enjoy it!


Från P&L. "Slurren e min, slurren e min!"


Från P&L. Louise äter kebab, mysigt! Dom där bak ser ut att ha mysigt dock haha!


Från P&L. Louise kör på en S-gubbe hahah!


Från P&L. Stackars Lahti däckade och blev offer för spritpennan!


Från P&L. Jag hade en väldigt snygg plåsterbränna... Eller?


Från P&L. Snea och jag slaggar, det är jobbigt att vara på festival...


Nu kommer bilder från andra tillfällen... Kjamiz haha.


En kväll hos Dragge. Louise spottar blåbär i mitt öra, hahah!


Och segern är min

Godmorgon! Jag och Jocke spelar spel på msn, och jag förlorade såklart på Röj-flaggor, det gör jag alltid. Men nu så körde vi Sten, sax, påse och Jocke började bra, ledde med 0-5 men då vänder jag hela spelet och vinner tillslut med 10-8! Vilken seger! Bra där, My.


Trött_tjej92

Sprang ju som sagt skoljoggen idag och redan efter några minuter var jag och Louise så trötta att vi bestämde oss för att gå lite. Vi hade även håll, vilket inte gjorde saken bättre direkt, men efter ett tag kramade vi tummarna, andades ut och började jogga igen. Vi tog oss runt hela rundan på 3,3 km utan att komma sist iallafall, vilket är bra... Eller?

Efter skolan hängde jag med massa guzzar på Finkan och senare på Café Valhall. Vi satt mest bara och snackade, och kom fram till att vi skulle dra och käka pizza, vilket vi också gjorde! Efter pizzan var det Idol som gällde för mig och Louise, sen hem till Begonia för att än en gång kolla på Män som hatar kvinnor. Tog sista bussen hem för ett tag sen och nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska slagga direkt när jag publicerat detta inlägg, sjukt trött! Så jag säger godnatt och sov gott här. ♥


Min klocka är förresten äckligt snygg!


Ingen lektion

Godmorgon. Kom till skolan för ett tag sen och upptäckte att vi inte har någon webbdesign för att läraren är sjuk. Skönt, gillar ändå inte webbdesign. Nu sitter jag iallafall i bibblan med Robbin, om cirkus en timme har vi skoljoggen och jag är sjukt taggad! Nja... Där ljög jag lite, men nice hade det varit! Inget mer att säga nu, så vi hörs när jag kommer hem så kan jag berätta hur det gick i skoljoggen, om jag kom sist eller inte. Ciao!

It's a long way to the top if you wanna rock n' roll

Kollade statistiken för ett tag sen, och jag hade visst besöksrekord. Hela 37 personer hade läst min blogg, det är starkt jobbat, haha. Men som rubriken lyder, det är en lång väg till toppen! Nu ska jag alldeles snart gå och tvätta av mig sminket samt borsta gaddarna, sen ska jag lägga mig och sova. Godnatt och sov så gott så hörs vi imorgon igen!


I gotta feeling

I Gotta Feeling - Black Eyed Peas ♥

Idag hade vi redovisning av vårat projekt Trendguiden som vi jobbat med på inköp och varuhanteringen. Min grupp har under förra veckan samt igår och imorse jobbat med att ta fram nästa års jeanstrender, och idag hade vi som sagt redovisning som gick alldeles alldeles utmärkt bra, faktiskt. Imorgon är en dag jag inte ser fram emot speciellt mycket, detta pga den fruktade skoljoggen som äger rum imorgon bitti klockan 10:00. Men det ska nog gå bra det med. Man får se det från den ljusa sidan, efter imorgon är det helg för min del, woho!


that tonight's gonna be a good night...

Hör och häpna!

Idag drog jag och Louise oss ner mot hallen för att titta på en innebandyträning. Det kändes konstigt att vara i hallen igen, iallafall när det gällde innebandy, eftersom det var såpass längesen jag tränade där. Slutade ju på bandyn för cirkus ett och ett halvt år sedan kanske? Minns inte riktigt. Hur som helst så bestämde sig jag och Louise oss för att komma ner och träna med tjejerna på onsdag, så vi får hoppas att vi inte tappat allt och att lite av våra forna innebandyskills lever än idag...


Bild från 2006 då vårat dåvarande lag (F 92-94) spelade Gottsundacupen.
Härliga tider det där, innebandyn var det bästa vi visste!


Picknick i det gröna

I lördags hade jag och massa tjejkompisar en höstpicknick. Fast man kunde absolut inte tro att hösten var på g just då, för det var hur fint väder som helst och supervarmt ute. Kändes lite konstigt när en del av tjejerna hade halsdukar och höststövlar på sig, medans en del hade jeansshorts och solbrillor. Det var en härlig mix! Under picknicken fikades det och lyssnades på musik, pratades och skrattades, och jag tycker hur som helst att dagen var jättemysig och något vi absolut borde göra om igen, helst innan snön faller...


Jag och Louise (Lägg märke till klockorna, haha)


Begonia och jag

Ett paket

Igår eftermiddag landade ett paket adresserat Louise Ögland ner i familjen Öglands brevlåda. Vad kunde då detta mystiska paket innehålla? Jo visst, det var våra snygga klockor från Knokk som vi beställde för någon dag sen. Jag och Louise blev överlyckliga och supernöjda med våra köp, så när studiebidraget trillar in på kontot blir det nog att beställa ännu en, för dom är så grymma! I ♥ Knokk!

Snart är det fredagsmyyyys

Hej bloggis! Igår så fyllde ju som sagt Kalle 18 år, och det firades med ett litet tårtkalas hemma hos Louise efter skolan. Jag, Begonia och Louise hade samlats hos Louise för att baka och pyssla lite till Kalle. Det blev ett fint födelsedagskort som han fick. Vi hade lite bråttom för Kalle skulle när som helst dyka upp, och på slutet blev det väldigt stressigt med undanplockining av pysselgrejer, dukning, gräddvispning osv! Köket var ett enda stort kaos... Men när Kalle dök upp var allt färdigt och vi stod på rad och så fort han kom in genom dörren tog vi i från tårna och sjöng Ja må han leva för fulla muggar. Kalle blev jätteglad, och det är ju bra.

Lite senare på kvällen begav vi oss till Viña Del Mar. Kalle med vänner skulle ta varsinn öl, och jag och Louise följde med som sällskap. Det var mysigt att sitta där och bara prata lite skit ett tag. Vid 11-tiden drog Louise och Kalle hem, och jag följde med Wikman, Finne och Jonas för att möta Fredrik. Det slutade med att jag, Fredrik och Wikman satt på en bänk och pratade om allt mellan himmel och jord, haha! Hur som helst en väldigt trevlig kväll.


Här är Kalle med sitt fina födelsedagskort som vi pysslat ihop till honom!


Lägg märke till det fina kortet, inte Kalle hahah!


Update: Plugget

Godmorgon kära läsare. Just nu sitter jag vid datorn i skolan och jobbar med ett affärsdokument, vilket är hur svårt som helst, fattar inte ett skit. Det är administration som står på schemat, och efter den här lektionen vankas en halv lektion i samhällskunskap innan det är dags för lunch! (Lunch och lunch, risgrynsgröt är det som serveras idag...) Hur som helst så har jag en hel del plugg att göra klart nu, så ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi efter plugget! ♥


Bild från förra veckan, jag och Micha med pennorna i högsta hugg!
Det var plugg till prov i just administration som gällde. Och hur det gick,
får jag förhoppningsvis veta idag... Läskigt!

Grattis Kalle 18 år!

Om exakt 1 timme och 22 minuter (dvs klockan 00:01) fyller min vän Kalle hela 18 år! Det är väldigt många av mina vänner som fyllt/fyller år nu i september, men det är bara nice. Jag gillar när folk fyller år, dom blir så glada då, haha. Hur som helst så hoppas jag att Kalle får en superrolig och superbra födelsedag, för det förtjänar han verkligen! Grattis igen på dig, Kalle! ♥


Här har vi Kalle, full och glad på min födelsedag, haha!
Men nu är det hans tur att fylla år, minsann.



Här är en passande låt till dig från mig, visst är den bra?

Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag

Är det bara jag som tycker att Kramiskaninen är söt? Haha. Jag kan inte förså grejen egentligen... Världens mest irriterande låt, fast ändå världens sötaste. Hur som helst så har jag fått den på skallen nu så bli inte förvånade om ni träffar mig imorgon och jag helt plötsligt börjar sjunga att du är så söt, att jag blir så glad och att vi kan kramas varje dag, för då är det bara jag som lyssnat för mycket på Kramis haha.


Idag köpte jag ett par skor



Knokk you out

Jag har fått upp ögonen för Knokk och deras snygga klockor! Ska nog ta och klicka hem (haha, tja Kissie!) en rosa inom en väldigt snar framtid. Kanske redan ikväll? JA!


Vad tycker ni? Snygg eller snygg?!


Tema: Electro

Igår var det som sagt dags för electropartyt. Festen var lite halvdöd fram till halv elva då alla som suttit på tiobussen anlände. Och jag kan lova er, den bussen måste varit proppfull för lokalen fylldes snabbt och blev till en liten bastu. Folk sprang ut titt som tätt för att ta luft, haha. Jävligt lyckad kväll annars, hade jättekul trots lite trubbel.


Innan folket anlände chillade jag, Louise, Begonia, Kalle och Meg i lokalen,
då vi passade på att fota våra outfits medans vi fortfarande var snygga och osvettiga, haha! För svettiga, det kan jag lova er att vi blev av att dansa i den pyttelilla lokalen med så mycket folk.




Susannah, Funkymandy, Louise, Begonia och jag taggar innan resten av folket dök upp! Puss på den här kvällen, trots allt!


Btw! Båda bilderna tagna av Meg


Oh you're so naive yet so

Hejsan allesammans! Idag var dagen då jag, Louise, Begonia, Kalle och Norrland skulle ta en tripp in till Stockholm för att gå på Gröna Lund. Vi alla var spända och förväntansfulla, vi pratade länge om vilken karusell vi skulle åka först, och vem som skulle sitta tillsammans med vem i vagnarna och vem som skulle få sitta ensam. Vi var förblindade av naivitet...

För när vi en stund senare kliver av bussen utanför Gröna Lund och kommer fram till entrén, upptäcker vi att kön till ingången var lite väl kort, eller ja det fanns ingen kö alls rättare sagt. Jag tänkte väl inte så mycket på det, men när vi kom fram till kassorna ser vi att stället är igenbommat! Vi blev för en stund helt tysta, tänkte att "Nej, det kan inte vara sant, det har bara inte öppnat än..." Men så var inte fallet, Gröna Lund var stängt, och ska inte öppna igen förrän imorgon och på söndag.

När vi insåg den hemska sanningen skrek vi, jag och Begonia kände på oss att vi skulle kunnat börja gråta vilken sekund som helst, som två småbarn som inte får en glass, haha. Louise frågade sig själv flera gånger varför vi inte bara tagit reda på om de hade öppet eller inte, hon kunde inte riktigt förstå. Tillslut brast Norrland ut i ett skratt som fick oss alla att bli på lite bättre humör, och vi kunde skratta åt situationen istället för att gråta. Så det var bara att bita i det sura äpplet, som man säger, och ta nästa buss tillbaka in mot staden, för att, som Begonia så vackert ropade: Nu åker vi och SHOPPAR!


Hur kunde vi vara så naiva? Vi insåg inte ens att något var fel när
vi inte hörde skrik och skratt och sånt ljud som brukar komma från
ett nöjesfält, när vi stod utanför... Men nästa år, nästa år!

Det var inte igår

Hej bloggen och förlåt för en superkass uppdatering, jag har haft annat för mig helt enkelt!

På lördag går iallafall det efterlängtade electropartyt av stapeln, och jag är supertaggad just nu, här och nu! Vet inte riktigt varför... Kanske det beror på att jag har varit på hur bra humör som helst hela dagen? Eller kanske att min kära vän Norrland fyller år idag? Jag träffade honom nu efter skolan och han var hur glad som helst! Fast det kanske inte är så konstigt att han var glad idag, det är ju trots allt hans 18:e födelsedag! Grattis på dig Norrland


Här är en bild från alla hjärtans dag hemma hos Natalie.
Det är Begoni, födelsedagsbarnet Norrland och jag!


Jag längtar supermycket tills jag fyller 18, vilket är om exakt 4 månader och 17 dagar! Jag är tjejen med koll, hahah! Nej, nu ska jag plugga! Vi hörs senare ikväll, puss.

Måndagskväll

Hej bloggen! Satt och läste lite andra bloggar och kände att det var dags för en uppdatering. Fast har egentligen inget viktigt att skriva, så ni får en fin låt att lyssna på istället!

Ha det bra så hörs vi imorgon! (Förhoppningsvis med en riktig uppdatering...)
 


Så håll om mig
Du är nån annanstans
Du kanske aldrig mer är med mig
Men om du var nån annanstans

Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför

Åh, vad Håkan var bra! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kan säga er att håret på mina armar reste sig under många tillfällen under kvällen. När Håkan kom in på scenen och drog igång Tro och tvivel, då var jag lycklig. Stod mellan Louise och Megz0r och vi sjöng allt vad vi hade. Det var så mycket folk också, verkligen. Och  när En midsommarnattsdröm kom, då var det röj! Slängde mig fram och bak och visste inte riktigt vad jag gjorde, det var så bra. Jag skrek så jag blev hes, underbart. När han sedan avslutade med Nu kan du få mig så lätt, då var jag nöjd efter en två timmar lång, men jävligt bra konsert. Tack!


Dead and gone


Ta mig till kärlek, ta mig till dans


Håkans spelning från Peace and Love

Imorgon, fredagen den 4:e september spelar allas vår Håkan Hellström på Gröna Lund. Kan det bli bättre? Jag kommer vara så glad när jag står där tillsammans med mina vänner och sjunger med. Det kommer vara mycket folk där så jag hoppas att det blir en bra stämning. Jag taggar inför imorgon! Gör ni?


Shit pomfritt

Min middag idag består av brända strips med ketchup och ett glas vatten. Fast jag klagar inte, för det var faktiskt gott. Jag sitter i mitt rum med tända ljus, musiken i full gång och så mina strips. Ganska mysigt faktiskt. Ska väl alldeles snart plugga lite samhällskunskap, och så ska jag nog sova tidigt ikväll. Önskar att jag hade en bra bok att läsa, borde kanske börja på Män som hatar kvinnor, trots att jag sett filmen? Vad säger ni? Är boken lika bra som filmen, eller bättre?


Baka baka liten kaka

Idag efter att jag käkat middag cyklade jag hem till Louise, för vi hade bestämt tidigare idag att vi skulle baka mockarutor. Det gjorde vi också, dom blev lite fula men fyfa-an vad goda dom blev. Fast smeten var ju såklart godare! Varför är det alltid så att smeten är godare? Jag menar, pepparkaksdeg är godare än pepparkakorna, sockerkakssmeten är godare än sockerkakan, bulldegen är godare än bullarna osv. Smet är ganska bra alltså, fast man får se upp så man inte får ont i magen. Ajajaj.


Här har vi superbagerskorna, Lollo och Mysan!
Vad heter det egentligen om man är bagare, fast tjej?


En liten fisk

God eftermiddag! Kom precis hem från skolan och har just slängt i mig en macka, och nu sitter jag här vid köksbordet och stirrar på vårt akvarium. Vi har bara en liten liten fisk kvar nu eftersom alla andra dött, haha. Vi kan kalla den som är kvar för Blåis för den är alldeles blå. Blåis bara flyter omkring där inne i akvariumet, för att rengöringspumpen gör så att det blir strömt i vattnet, vilket gör att han inte orkar simma emot. Jag hällde i mat i akvariumet för en stund sedan, genast försökte Blåis att simma emot strömmen för att fånga maten, men han misslyckas hela tiden. Jag tycker jättesynd haha. Helt ensam och svag... Och hungrig också för den delen!


Här har vi stackars Blåis. Kan fiskar dö av ensamhet?
Underlater kan ju det iallafall.

"Haru flyttat?"

Hej kära läsare. Idag efter skolan lekte jag med Mt. Vi köpte kulglass och satt på trappan i solen och lyssnade på musik. Skönt var det! Lite senare gick vi hem till Emil, där vi satt på hans balkong i solen och åt kakor och pratade lite med Sillen som bor i lägenheten bredvid. Sen lagade vi mat och kollade på film, fast jag hann inte se hela för jag var tvungen att gå till bussen. Sånt är livet ibland.


Här har vi honom! Mt aka Andréz Antonio Ricardo Esteche i egen hög person, haha!

RSS 2.0