En bra dag

Idag är dagen som är årets mest överskattade. Och säg inte emot, för så äre. Jag har iallafall hängt med Empa hela dagen, vi har solat, varit i stan och ätit mjuklass i solen.

Ikväll har vi druckit massa vin och ätit egna grillspett med tzatsiki och massa annat, herregud vad gott det var. Och nu har vi precis kollat BB och käkat efterrätt.

Och ja, vad resten av kvällen har att erbjuda, det får vi se!


Tjugotre noll fem

Åh vilken mysig eftermiddag och kväll jag har haft. Efter jobbet åkte jag hem en snabbis innan jag åkte till Emelie och Nattis. Vi har grillat och bara hängt i solen på deras baksida. Så himla skönt!

Och fyfan vad bra att Tenny åkte! Jag, Emelie, Nattis och Rebecca flög upp ur soffan och skrek "JAA!" när Gry meddelade vem som skulle lämna huset. Haha, BB-nördar så det står härliga till.

Slaggar här hos Emelie ikväll, och imorgon väntar årets mest överskattade dag. Hatar Valborg men ja, låt oss göra det bästa av situationen.


Söndag

Hej på er! Nu har jag precis gjort mig iordning och ska snart åka till jobbet. Jobbar ett kortpass idag mellan 12-15, och senare ikväll ska jag och Emelie ha slumberparty med BB-mys och kanske nåt gott att äta, haha! De tre nominerade ikväll är Tenny, Amandus och Hanna J, så jag hoppas Tenny får åka hem, men vi får väl se hur det slutar.

Hur som helst, nu måste jag gå till bussen, hörs bloggen!


Tankar

Ligger i sängen och lyssnar på HP's flaklista som vi gjorde innan studenten förra året. Det är fan helt galet att det snart är ett år sen man stod på det där jävla flaket och skrek tills rösten gav vika och plaskade i pölar av öl och cider. Snart är det 93:ornas tur och jag önskar nästan att det var vår tur, igen. Att man fick spola tillbaka tiden ett år och få uppleva allt det där underbara igen. Fast ioförsig har det hänt en massa bra saker under året som gått, så. 

Hur som helst så har jag två roliga saker att berätta, men det tar vi en annan gång!

Jag är inte rädd för mörkret

Idag har varit en bra dag. Det vankades löning samt skivsläpp från Kent. Plattan Jag är inte rädd för mörkret släpptes i butik och på Spotify. Måste säga att jag tycker det låter sjukt bra hittills. Mina två favoriter är iallafall Petroleum och Isis & Bast.

Fredagsfest, eller inte

Idag är jag så jävla less på vad allt med snö, regn, grå himmel och noll inspiration heter. Seriöst, jag vet att jag gnäller nu men det är den 20:e april, och ute öser regnet ner. Imorgon ska det tydligen komma 10 cm snö, jaha, fram med vinterjackan igen då... Seriöst, jag spyyyyyyr. Tur att jag alldeles snart ska äta asgod middag och sen har en massa godis att smälla i mig. 

Imorgon och på söndag ska jag jobba i Barkarby, så jag ber till gud att tågen går i tid imorgon om det snöar, för det skulle fan vara pricken över i:et att dom ska vara försenade också. Aja, slut på gnäll, nu blir det käk!

19:40

Såhär såg jag ut imorse när jag sminkat mig men inte fixat håret. Tokigt va! Just nu ligger jag på sängen, lyssnar på Keane och bara njuter. Tycker klockan kan gå lite fortare så jag får titta på Grey's och sen Big Brother. Är helt fast verkligen. Men fram tills dess, ja, får väl ligga kvar här och lyssna på sjukt bra musik och bara chilla. Hörs senare kära blogg!

Back in the days

Igår hittade jag en gammal skolkatalog, och titta vilka babes som gömde sig i den! Tror inte jag behöver säga så mycket mer än att året var 2007, vi gick i åttonde klass och vi (eller åtminstonde 2 av oss) gillade fluffiga frillor och randigt.

En solig söndag

Imorse vaknade jag upp till strålande sol, så efter ett par timmars soffhäng tog jag och Gina på oss kläder och gick ut. Vi gick till en lekpark och sen plockade vi blommor. Älskade lillasyster. Ikväll vankades det ju även sm-final i hockey, men min djupt trogne Brynäsfader fick tyvärr (inte idag iallafall) se sitt älskade Brynäs ta hem guldet. Bättre lycka nästa gång. Har kollat BB också och ändå skönt att Joe åkte...

Lördag lördag lördag

Två bilder från gårkvällen. Började i bowlinghallen med Emelie och Rebecca. Vi drack vin och slog strike efter strike (eller?) och när vi tröttnat på att hänga där så började färden mot Rebecca. Det var en mycket händelserik färd, må jag säga. Hos Rebecca drack vi iallafall svingoda drinkar innan vi rockade loss på allas vårt favvohak, Rilles. Sjukt trevlig kväll med sjukt trevliga tjejer.

Neon gånger 3

Linne, bh: Gina Tricot / Armband: Bikbok

Tre nya ting som alla är neongula. Älskar färgen, så himla fin. Kommer nog vara allra finast när man fått lite färg på kroppen sen. Det ser jag fram emot.

Long time no see

Hej kompisar! Nu var det ju ett jäkla bra tag sen jag uppade den här bloggen, men livet (och framförallt jobb) har kommit emellan. Så jag tänkte slänga upp lite bilder som visar vad jag haft för mig den senaste tiden då det varit dött här. 

I lördags, på självaste påskafton, åt jag en mysig frukost med Sebbes familj och sen satte jag mig på bussen mot Bålsta och Lindex för lite jobb.


Efter jobbet åkte jag, Ida och mamma hem till mormor där det bjöds på en massa påskmat. Sill, ägg, potatis, gravad lax, påskmust och massa annat smarrigt fick jag i mig.

Senare på kvällen bytte jag om till en neongul (ser mer vanlig gul ut på bilden) outfit innan Ida och jag drog till Emil för att hänga lite.


Hos Emil var även Wikman och en hel del andra människor. Vi hängde lite innan vi, som resten av Bålsta, drog till Rilles och dansade hela natten lång. 


Dagen efter vaknade jag hos Sebbe och det första jag såg när jag slog upp ögonen var mitt påskägg, så det fick bli godis till frukost innan det var dags att bege sig till Barkarby för lite jobb på Lindex där. 


Någon dag senare käkade Ida och jag middag på Greken! Sjukligt gott alltså. 

Och idag slängde jag och Ida ihop värsta kycklingsubsen till middag. Också sjukligt gott, och förtillfället ligger jag raklång i soffan hos pappa och kollar tv. 

Och ja, det + en del häng med Sebbe och massa jobb är vad jag pysslat med på senaste tiden. Nu lovar jag att det inte ska gå en vecka mellan inläggen, men glöm inte att ni också kan följa mig på mygredemyr@instagram.

Babbel 23:00

Skönaste frippan alla dagar! Just nu spelar jag Sims 3 och har gjort ett tag, så sjukt bra tidsfördriv. Imorgon ska jag jobba lite på Lindex, fast inte i Bålsta utan i Barkarby. Hör och häpna va! Ska bli sjukt kul.

Lite cambilder

Leker lite modeblogg och säger att det här hade jag på mig en dag förra veckan! Röda bralls från London och en tröja som killas och sticks från Gina. Och I know, min cam är icke den bästa.

Och dom gör det igen!

Här kommer ännu en nysläppt låt med Kent. Dock ett bonusspår som inte fick plats på nya plattan, men ändå. Har lyssnat några gånger nu och detta är en sådan låt som växer för varje gång man hör den. Den blir alltså bara bättre och bättre. Ett år utan sommar, here you go! (Hoppas dock på ett år MED en sommar, haha).

En sugig jävla söndag

Nu ska jag spela Sims 3 tills ögonen blöder.

RSS 2.0