Dating in the dark - OMG!!!

Herregud, sitter och kollar på Dating in the dark och jag skäms så grymt mycket. En av tjejerna har råhånglat med alla tre olika killar, fresch. Jag skulle aldrig kunna vara med i något sånt här tv-program. Skulle ni?



Dagens outfit eller något liknande

  • Vitt oversizelinne, MONKI
  • Svarta högmidjade jeans, Cheap Monday
  • Kedjehalsband, Lindex
  • Min rosa klocka, KNOKK.se
Psst! Hörde av en liten fågel som viskade i mitt öra att KNOKK nu har 20 % rabatt på alla klockor, passa på!

Peace



Tjatja! Idag har det varit världens kanonväder, och det är faktiskt fortfarande. Mysigt som tusan är det. Och vet ni vad? Jag gick hem, i vårsolen. Det brändes faktiskt på ryggen, haha. Har nyss käkat lite Donkenkäk, så nu är jag mätt och belåten och alldeles snart tänkte jag slänga upp bilder på någon slags "Dagens outfit". Vad säger ni om det? Hörs snart! ♥

Lisa Ekdahl - Vem vet

Klicka på kassettbandet för att lyssna på låten med Spotify!


Fångarna på fortet tillbaka!

Minns ni programmet som leddes av Agneta Sjödin och Gunde Svan? Programmet som utspelade sig på ett fort mitt ute i havet? Programmet där tigrar sprang omkring, och kändisar gick in i olika rum för att fånga nycklar? Programmet där fader Fara ställde kluriga gåtor uppe i tornet?

Programmet jag talar om är självklart Fångarna på fortet, som sändes sista gången år 2004. Men idag läste jag något i tidningen som gjorde mig glad, eftersom att Fångarna på fortet var mitt favoritprogram då jag var mindre - Programmet ska göra comeback! Hiss eller diss?


Teaterveckan

För att komma i stämning för att skriva detta inlägg, lyssnar jag nu på Michael Bublé – Sway, vilket var "Latingruppens" tävlingslåt i vår teater.

Ja gott folk, vi tvåor på Bcjf har ju under en hel massa veckor pluggat koreografi och manus, skrivit och övat på repliker, lärt oss både våra tävlingslåtar, Se mig och Higher utantill samt övat, övat och övat! I måndags och tisdag repeterade vi allt tills det satt, för i onsdags var det dags för föreställning 1, 2 och 3. I torsdags hade vi föreställning 4, 5 och 6. På den allra sista föreställningen gick allt så sjukt bra. Det var så skönt att stå där efteråt, sjunga Higher och bara tänka på att nu, äntligen var det över! Men vet ni en sak? Jag kommer sakna den här veckan, för den har varit sjukt rolig. "Se Mig" in my heart 4-ever!!!!


Såhär kunde det se ut på morgonen utanför logen, när vi ännu var osminkade och trötta efter gårdagens repetitioner eller föreställningar...

Sen började det oändliga fixandet... Här har jag precis våfflat klart håret, skönt!

Det var mångas hår som skulle våfflas eller lockas. Vi hade till och med en massa extra eluttag, ni vet en såndär scartsladd? Endast till för att allas platt/lock/våffeltänger skulle kunna vara ikopplade samtidigt. Sjukt smart, ju!

Sen skulle det såklart sminkas också, innan det var dags för...

Klädombyte! Här ser vi alla discotjejer med våra rymdskepp!

Här också! Glada efter en föreställning, kanske?

När vi var på scen och körde vår dans kunde det se ut såhär...
Eller såhär...
Slutposen såg ut såhär!
Mellan föreställningarna chillade vi i cafét.

Där försökte jag och Louise sova i sofforna, men det gick inte så bra.

I torsdags var det ju som sagt dags för den omtalade teaterfesten. Här ser ni Evelina, Suss och jag, som posar utanför toaletterna (där 98% av festen höll till, typ).
Jag såg ut sådär på ungefär alla bilder från i torsdags. Jag var väl bara lite för... trött, antar jag!

Okej, den här bilden är faktiskt fin. Jossan, Lollo och jag!
Bara jävligt... fula?

Jag posade med Jessica Hejkille ute på dansgolvet!!! Fett coolt.
Här med mina kära klasskamrater Jj och Dessi. Trött_lång_tjej92... Jag hade faktiskt klackskor på mig, och det var bland det värsta jag gjort. Om du inte är van att ha klackar på fekke, ha det fan INTE! Mina fötter var döda i fredags, så döda att jag inte ens gick till skolan för att städa... Förlåt gruppen, men tack alla tvåor för en grymt nice vecka och en bra avslutning på den med teaterfekken! Puss på er. ♥

Jag saknar dig

Du är den som får mig att må bäst, Sebastian

Yowsa, yowsa, yowsa



What's up? Själv sitter jag på sängen och chillar, har precis tagit en dusch efter dagens teaterföreställningar. Allt gick faktiskt som på räls för alla idag. Både replikerna och dansen satt (okej, jag gjorde fel några gånger) men det är lugna puckar! Hörde från några kompisar i publiken att det ändå inte syntes. Skönt! Nu är det slagg som gäller för att orka med tre föreställningar + teaterfekken imorrn. Godnatt och sov gott, kära läsare! ♥

PS! På bilderna får ni som ännu inte sett teatern en liten sneakpeak på våra scenkläder. Rymdskeppen, kallar jag dom. DS!

Disco disco GOOD GOOD

Idag gör mina fötter lite ondare än igår, men det är lugnt för imorgon är det dags för föreställning nr 1, 2 och 3. Känns bra, vi nailade verkligen idag på genrepet. Om jag gör fel på dansen imorgon så DÖR jag, bara så ni vet! Kan också tala om att uppdateringen imorgon samt torsdag kommer vara rätt keff med tanke på att vi har föreställningar plus teaterfest. Så håll ut, på fredag är jag ledig igen. Nu taggar vi, tjarå!

Känns som att den passar mig?

Tack mormor!

Galet trött!

Hej igen. Min kamera dog precis när jag skulle fota discokläderna så ni får helt enkelt vänta till imorgon. Nu är jag galet trött och ska slå av datan och slagga när som helst, men innan det tänkte jag bjuda på en skön låt vid namn The Tough Alliance – My Hood.

It's raining men, hallelujah

Jag har så ont i mina fötter, mitt huvud är tungt och jag har nynnat på Higher enda sen jag kom hem från plugget idag,vilket var runt kvart i sex. Anledningen till denna sena tid är för att vi har teatervecka nu och idag har vi bara tränat på vår discodans och teatern. Dansen sitter som en smäck nu och replikerna också, vi måste bara prata högre. Gör vi det, då kommer allt bli prima tills på onsdag då vi har första föreställningen! Shaisse, imorgon blir det hårdträning för att finslipa detaljerna. Kläderna vi i discogruppen fick var dock en besvikelse, ska fota och visa er alldeles strax. Nu blir det dusch, hörs snart! ♥


Jag och Lollo med det ena paret kläder vi fick. Dock är det här det snyggaste, ni ska bara se klänningen vi ska ha när vi har själva "uppvisningen"...

Livin in the gangsta's paradise

I fredags chillade jag och Lollo hemma hos Johan innan vi drog till Mira! Här ser vi coolingen Johan och jag!
Johan tycker att jag passar föträffligt bra i hans gangsterkeps, så den fick jag ha på mig! Lollo och jag passade på att posa framför Johans snygga vägg!
Lollo är bara fett cool och jag är fett glad_tjej92.
Lollo bad mig lukta på hennes arm, vilket jag gjorde. Jag tog ett fast grepp om hennes arm och sniffade. Dåkände jag lukten av DKNY Be Delicious hudkrämen, NOT the perfume!
Hahaha här är bara en söt bild på Johan Kreditkortet Flodkvist!!!
Mina bästisar är så coola!
"Hej, jag bloggaaar!" och här är jag och min söta vän!
Alltså, jag har märkt att jag har en ölburk i handen på typ varenda bild... SÅ inte okej. Fast... Den matchar ju med naglarna iallafall? Fett trendigt. Matcha din dricka med ditt nagellack.
Livin in the gangsta's paradise! Welcome to my crib, säger Johan!
Jag fick en mycket fin frisyr av Louise. En inbakad fläta åt sidan, sedan hade jag resten av håret utsläppt!
Man måste ju hinna med att ta kort när man fixar sig också, ellerhur? SAJK, tycker Lollo!

Ready, set GO och så sprang vi till bussen! Och snipp, snapp, slut här tog bilderna från den kvällen slut! MYCKET rolig kväll, tackis! ♥

VECKANS BABE

Alexander Wikman



Hahahaha VAFAN?! Känns som att blicken säger mer än tusen ord, och överbettet är ju också ganska... Fint. Jadu Wikke, skjortan är ju snygg iallafall! :D

Fekke fekke spåra spåra!!!

I fredags åkte ju jag, Missjuhan, Becko och Louise till Bro för att fira Mira som idag(?) fyller 19! Grattis på dig! När vi klivit av tåget bitchar vi ner en busschaufför som var färgblind, och trodde att Johan var Becko. Sen hittade vi ett par tjejer som visade oss fel väg till Mira men det löste sig för hon kom och mötte oss med sin hund som skuttar som en kanin, den var söt. Hade iallafall en väldigt rolig kväll och natt även om den var lite spårad på sina ställen!

Haha, det är kul att man säger så kuliga saker en kväll som denna! F1 värt ändå ju!!


Balla gänget? Lätt! Jag med min fina frisyr som Louise gjorde, Lollo som säger :O, Becko som är söt, Mira som är rockig och Bob som gör en Bob-min.

So baby don't worry

Tjatja dudes! Sitter här i Missjuhans soffa och dricker lite bira med Lollo och självklart Johan. Ikväll ska vi ut på äventyr minsann, vi ska vidga våra vyer och ta oss till vår grannby(?) Bro, haha! Vi ska iallafall å¨födelsedagskalas hemma hos Mira som fyller 19. Rock rock rock! Ville bara önska er alla en trevlig kväll och bilder kommer!!! PEACE ROCK AND UNDERSTANDING!!! ♥♥

Dagens låt


Jag har lyssnat på den här låten säkert 10 gånger idag. Sommar, härliga sommar...
Ted in my heart 4-ever!!!

Oh, vilken härlig dag!

Godkväll kompisar! Idag har varit en bra dag. Gjorde min sista praktikdag på Coop och när vi slutat hade jag och Dessi samtal med vår handledare. Mötet gick bra skulle jag vilja säga, för både jag och Dessi lyckades kirra sommarjobb!!! Hur nice? Gal1 nice! Så skönt att slippa känna stress över det nåt mer framöver. Handledaren sa också att vi varit duktiga och skött oss, så jag hoppas att det visar sig på betygen!

En present för vårt jobb fick vi också, och jag valde dessa:


Ett par röda fejkconverse. Värsta kapet ju, jag är helnöjd!

Titta vad jag hittade...


... på mitt skrivbord här hos pappa när jag kom hem för ett tag sen! Det är från min lillasyster Tess. Hon kanske vet att jag är fattig atm? Gulligt var det iallafall!

Livet är underbart



Gokväll! Allt jag har att bjuda på idag är en gammal goding signerad Motorisk Afasi! Lyssna och... njut? Kanske inte. Lyssna och... minns? Bättre!

Tisdagskväll

Alldeles för en stund sedan pratade jag med Sebastian i telefon, och jag frågade honom vad jag skulle skriva om i ett inlägg här i bloggen, och han svarade: "Skriv om vad du vill ha allra mest just nu."

Okej, tänkte jag, det kan jag väl göra. Men vad vill jag ha allra mest just nu, en tisdagskväll som denna? Självklart skulle en kram från Sebastian inte sitta fel, men inte heller en bamsekram från en söt lillasyster som Gina. Som kommer springades emot dig och bara kastar sig i dina armar och skrattar sitt härliga bebisskratt. Sånt är så gulligt. Skulle inte heller tacka nej till att få träffa lillasyster nr 2, Tess. En liten sjuåring som frågar väldigt mycket. Men det är bara roligt när hon kommer fram till mig och frågar sina små konstiga frågor.

En helkväll med några vänner skulle inte heller skada just nu, känner att det är något jag behöver och längtar efter. Men sådant får vänta till helgen, speciellt nu när jag har praktik och allt. Men på torsdag, då gör jag min sista praktikdag på Coop och på fredag har jag förmodligen lite planerat med Louise och Johan. Mer vet jag inte, vi får se hur det blir, men det blir säkert askalas!

Sen skulle jag bli oerhört glad om jag vaknade upp imorgon och ser att solen står högt på himlen, för då blir det ajöss med vinterjackan och på med skinnjackan! Och vi alla blir ju gladare av lite sol, ellerhur? Nu tänkte jag iallafall hoppa i säng och hoppas på att få sova gott inatt så att jag inte är alltför seg imorgon, sådant uppskattas inte. Godnatt och sov gott!


Golvläggarn My



Hello! Praktiken idag var pretty jobbig. La 90 kvadratmeter golv, klickade fast och hamrade, som ett stort jättepussel. Fint blev det iallafall. Kom hem för cirkus en timme sedan, och nu väntar jag ivrigt på käk! Tror jag hörde ryktet om våfflor, NICE!!!

PS! NI behöver inte längre vara oroliga, imorgon SKA jag färga håret (om det så är det sista jag gööööör!) skämt åsido...

Bilder från torsdag förra veckan


I torsdags var ju jag, Louise och Mt på fikabesök hos Johan i  hans nya lägenhet, som var riktigt nice! Här är jag dock hemma, innan jag drog till bussen.

Här har vi Johan himself och Lollo, dom e allt lite crazy dom!

Dance dance dance, säger Mt som helt plötsligt for upp från soffan för att dansa, helt enkelt.

"Hej, jag heter Andreas."

Balla gänget - Mt, Johan och Lollo. "PEACE, ROCK AND UNDERSTANDING!!!"

Jag avslutar med en bild på coolingen Johan. Trevlig eftermiddag och kväll må jag säga! ♥

Dagens



Dessi länkade denna video till mig, och jag måste säga att den är för skön! Jag skrattade så tårarna rann nästan. Så typiskt min humor verkligen, hahaha!


Nail repair



Nu har jag penslat naglarna med Trind. Good for strong nails, yes. Time for slagg, godnatt och sov gott people! ♥

Just nu




ligger jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på Kent – Järnspöken. Skönt med lugn musik såhär på kvällskvisten efter träning och allt. Sa jag träning? Ja, det gjorde jag faktiskt. För idag var första gången på jag vet inte hur länge som jag faktiskt fick arslet ur vagnen och tog mig ner till hallen för att lira lite innebandy. Anledningen till att jag inte tränat är ju sjukdom, så jag tog det lugnt idag så det inte får för sig att bryta ut igen! Ska förövrigt på cup den 9-11 maj, sweet!

Och jag vet att jag ser en aning läskig ut på bilderna, men det är faktiskt mörkt i mitt rum. Sådeså!

I ♥ Crash Bandicoot



Idag spelade jag och Sebbe Crash Bandicoot, det är vad jag kallar nostalgi! 

PS! Jag ägde... DS!

Keep on walking

HEJ på er kära läsare! I helgen har umgåtts med Sebastian och i fredags kollade vi såklart på Let's Dance, och vi kunde inte varit mer nöjda när Molly röstades ut och våran Willy fick stanna kvar mot alla odds även denna vecka! Det blev slagg rätt tidigt sen för i lördags var vi uppe med tuppen och fixade oss för att åka in till stan tillsammans med Sebastians mor och far för att fira Mathilda som blev 20 i fredags! Riktigt trevligt, dock lite nervöst att träffa alla släktingar men det gick prima ballerina. På kvällen vankades det Melodifestivalfinal och jag och Sebastian satt bänkade framför min tv med diverse tilltugg. Det gick riktigt bra för Salem tills folkrösterna kom och Anna vann. Vi kommer inte lyckas i Europa, men är jag förvånad? Nä.



Nu ska jag ta och berätta för er om världens kanske underbaraste pojke. Han heter Sebastian, och det är han som får mitt hjärta att slå ett extra slag när jag är med honom, ser honom, pratar med honom i telefon, chattar med honom på msn, smsar med honom osv. I alla situationer så får han mig att må så galet bra, ja ni vet säkert själva hur det är när man är kär i någon? För kär, det är vad jag är, och det känns så UNDERBART!


"Jag var på jakt efter ett mirakel, när det fanns precis intill..."

Jag hade inte bangat


Bild från Lookbook

På att se ut såhär imorrn! Jeansshorts, linne, massa halsband och bruna ben!!! En enkel, men jävligt snygg och skön outfit! Sommar nu, tack!

And how my dreams they spin me round



Nu har jag städat klart och duschat samt klätt på mig och satt upp burret med ett spänne bak i nacken. Mitt hår är så INTE okej just nu, måste verkligen färga det, snarast!!! Hur som helst så ska jag alldeles snart dra till bussen, så  vi hörs igen när jag kommer hem. Kameran är med så lite bilder ska väl komma upp också om vi har tur. Puss & kram sålänge. ♥

Och för er med Spotify: Greg Laswell – And Then You

Jag hatar att städa

Just nu håller jag på att städa lite, bland annat mitt rum, för det är städtorsdag hos oss idag och jag ska ju till Johan sen så mamma tvingade mig att göra det nu. Hmpf. Har hittills bäddat sängen, plockat undan och tagit ut disken, samt plockat ur/i diskmaskinen och hängt tvätt. Nu ska jag BARA dammsuga, damma och torka golv i mitt rum. Som rubriken lyder: Jag hatar att städa!


Och med den här bilden vill jag bara säga att mina naglar blivit långa och fina, äntligen! Och tro mig när jag säger detta: Jag har aldrig haft fina naglar... MEN nu har jag!

Welcome to Missjuhans crib


Lollo och Johan en kväll i December hemma hos mig. Peace, rock and understanding?

Igår skickade jag iväg ett logginlägg till killen på bilden här ovan (Missjuhan), där jag sa att jag och Lollo tänkte komma och hälsa på honom i hans nya crib idag, och det fick vi! Så vi ska köpa med oss lite fika tror jag och sen traska hem till honom och chilla low lite senare när han kommit hem från jobbet. Och kom ihåg: PEACE, ROCK AND UNDERSTANDING 4 EVER! ♥

New shoes, yes please



Tjatja! Dom här skorna vill jag ha, och när jag har råd tänker jag köpa dom för mina vita Converse jag har nu håller fan inte längre. Trasiga, smutsiga, äckliga och bara blä. Nej, ett par nya får lov att införskaffas snarast möjligt, för hur snyggt är det inte?

Bilder från arkivet


Här är jag innan en skoldag i... åttan om jag inte minns fel. En av de första gångerna jag använde tights och klänning faktiskt, haha.

Becko och jag var hemma hos mig en söndag efter en innebandymatch. Vi var väl extremt trötta eller något, och dessa fula (men roliga) bilder är resultatet av den tröttheten skulle jag tro!

Här tror jag vi försöker få in båda våra huvuden under ett och samma pannband - Beckos rastafaripannband!

Här verkar vi har lyckats, men vi ser klämda ut... Vi provar igen!

Såja! Nu hade vi lyckats och vi verkade vara nöjda och glada! Haha fyfan....

Sen blev Becko crazy, snodde pannbandet och började ge mig pisk med en colaflaska, inte okej!

Sen hade jag ju en rakluggperiod. Inte nice, jag blev helt galen!

Men ändå vägrade jag klippa den...? Den blev tillslut så lång att den täckte mina ögon. Ni kan kalla mig för gardinen.
Är det här jag? Verkar som det...

Verkar som att min s.k emolugg gjorde att jag var tvungen att hålla handen sådär på varenda bild, har en hel del bilder med just "handen".
Vi var i Turkiet och Gina var en liten flintskallig bebis då! Ja ni, och det var allt för nu!

Ja tack


Jag har sett solen gå upp



SÅHÄR fint är det utanför mig just nu, alldeles soligt och snön har börjat smälta bort. Termometern visar även plusgrader för en gångs skull, hallelujah! Vågar man säga att våren är påväg? Hur som helst så vill jag inget hellre än att gå ut, men det kan jag inte för vem ligger hemma med feber och halsont om inte jag? Typiskt.

Tja tja tja



Snart kommer Sebastian och hämtar upp mig och så ska vi till ICA och storhandla! Eller ja, han ska storhandla åt sin family och jag följer bara med som sällskap! Jag är väldigt bra på att storhandla. Kollar just nu på Outsiders. Någon av er som kollar? Sjukt hemskt är det idag, handlar om människor med annorlunda utseenden, berättar mer om det när jag kommer hem igen för nu är Sebbe här! Later!

Jag har varit vilsen, Lisa



Ja, det kan man verkligen säga! Uppehållet från bloggen beror endast på att jag har haft annat för mig än att sitta och hänga framför burken.

I fredags så umgicks jag med Sebastian, vi var bara hemma och chillade low, kollade på Let's Dance (Heja Willy<3) och Solsidan som äger!!! På lördagen så var vi hemma hos mig och busade med Tess och Gina fram tills femtiden ungefär, då Sebbes pappa kom och hämtade oss och vi begav oss ut på äventyr! Eller nja, inte riktigt. Vi åkte hem till Sebbe, men det lät mycket coolare att säga att vi åkte ut på äventyr... Hur som helst så gjorde vi fruktsallad för hela slanten som vi käkade till Melodifestivalen. Sen kollade vi på World Trade Center och sen så var det time for slagg. Riktigt mysig helg med Sebastian må jag säga, tack sötis! ♥

Btw så är bilderna ovan från en vårdag år 2009. Sweet asså, vår nu tack!

Gitarrer och bas, trummor och hat


Mätt och belåten tjej chillar med myströja!

Hej igen! Ska nu hoppa in i duschen och sen så ska jag slänga mig på sängen och kolla på Grey's, såklart! Hoppas det inte blir en besvikelse som DH var igår, fan då lackar jag! Jag har väntat och väntat så länge. Förresten, någon som vet varför bra serier alltid har uppehåll på vintern, och sänds på våren/sommaren? Vem fan vill kolla på TV på sommaren när det finns kalla vintrar till det...? Ska nog maila Kanal5 eller något. Förövrigt så är Hästpojken – Gitarrer & Bas, Trummor & Hat - Radio Edit riktigt awesome!

Mysan i lådan

Nästan nyss hemkommen från praktiken, och sen jag kom hem har jag endast hunnit titta på ett gammalt avsnitt av Grey's Anatomy (som förövrigt har premiär idag igen med säsong 6, high five) och så har jag lagat mat till la familia. Korv och strips, smarre! MEN nu är det käk, så vi hörs senare ikväll!


Äre jag som är chillarn eller?

HOTTA BRUDAR?!

Ett litet potpurri av alla de säkert 200 cambilder som finns på mig och Lollo i min dator. Tänkte att jag skulle bjuda er på dom bästa (läs fulaste) så here it goes...










Rosa_tjejen92




Wazzap? Själv så glider jag omkring i tights och min rosa tröja samt ett hår som står åt alla håll? Skönt är det i vilket fall! Andra dagen på praktiken idag, har staplat blockljus så mina armar gör ont... Hard work work! Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs om ett tag!

Puss och kram.

Tickets





Sebastian har biljetterna i sina händer och nu är det bara att vänta. Men sommaren kommer den också, och med sommaren kommer den 22:a juli och Kent!

Vi har väl inga hemligheter kvar

Den 22:a juli 2010 ska jag och Sebastian se Kent i Långholmsparken i Stockholm. Det kommer att bli underbart!

En dag på Coop Forum


Idag hade Dessi och jag vår första praktikdag på Coop, vi fick bära dessa fräsiga kläder!


Vi träffade på en sur och vresig gubbe som ville veta vad en rakhyvel kostade, Dessi sprang iväg för att ta reda på det. Gubben tyckte då att Dessi tog lång tid på sig, då gav han mig en sur blick och sa med vresig röst: "Varför sprang hon iväg med min hyvel?" Jag sa då att hon sprang iväg för att kolla vad den kostade, och när Dessi kom tillbaka hade gubben sagt såhär till henne: "Jag trodde nästan att du hade gått HEM med min hyvel!" Ni vet väl att man inte ska skylla på praktikanterna, va?


På fikarasten smet Dessi på toa och jag väntade otåligt, för vi skulle nämligen ut på uppdrag!


Uppdraget gick ut på att gå runt i butiken och lägga tillbaka varor som folk lämnat tillbaka. Det var väldigt spännande! Här ser ni Dessi och två fina dammsugarpåsar som vi var i full färd med att försöka hänga tillbaka på rätt plats.


Helt plötsligt då vi letade efter dammsugarpåsarnas plats, träffar vi på Begonia mitt på golvet bland blommorna! "Hej hej på dig Becko!" sa vi och fortsatte! 

Sen hade klockan blivit fyra och vi sa hejdå till Coop för idag! Fick skjuts hem av Erikas mamma och det tackar jag så mycket för. Har inte alls någon lust att åka tåg i det här skitvädret, faktiskt!

RSS 2.0