Två sköna låtar såhär på lördagseftermiddagen

Lily Allen - Alfie



Lily Allen - The Fear


What have you got in your pocket? Nothing, nothing

Tjoho! Igår spenderade jag min kväll hos Calle, där även Hansson, Dragge, Boka och Burton va! Vi checkade på en kul film som hette Pineaple Express. Handlade om lite junkies osv. Skrattade gjorde vi iallafall, lite det som är grejen kanske. Jo! Jag testade även att spela Skate 2, fast jag sög :D Hehehehe. Tog sista bussen hem, la mig och läste ut min bok och sen somnade jag. Vaknade typ 12 och satte mig här. Kul liv.

Ikväll får vi se vad som händer. Är taggad på lite partyyy! Men som sagt, vi får se.
Ska gitta nu, vi hörs! Laterrrr. <3


Ingen speciell rubrik, okej

Hejhej, sitter nere i datasalen och har näthandel. Grymt tråkigt, pju! Slutar om tio minuter och då är det matte som gäller i en timme och sen är det lunch! Är astaggad på lunchen idag för det är pannkakor! :D Så halv ett är det pannkakstävling som gäller! Känner på mig att Micha kommer vinna... He he he. Efter skolan är det fotbollsträning inför fotbollsturneringen i skolan som gäller! Är rätt så taggad. Det ska bli kul!

Och igår efter skolan kom jag hem och käkade mackor och gjorde smoothie. Den blev asgod! Sen somnade jag i min säng och sov till fem eller nått, och då käkade jag middag! Sen gjorde jag mig iordning och drog till Hansson och chillade med honom, Calle och Norrland! Tog halv tiobussen hem och då datade jag bara lite innan jag somnade.

Ah, nu slutar snart näthandeln, gotta go! Laterrrr dudes!


Lista, hihi

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Hansson
Vad gjorde du kl 8 i morse: Satt i cafét i skolan och pratade med Emelie
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Letade efter mina innebandyskor
Det sista du sa högt: Typ.. Godnatt eller nått.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig just nu: Snö och snorhalt. Kallt som fan också.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, kanske lite.
Sover du tungt: Inte speciellt.
Drömmer du mycket: Ja hela tiden typ.
Mardrömmar: Det händer, men väldigt sällan
Vilket ämne är roligast i skolan: Typ, information och layout. Kommer ångra att jag skrev det där känner jag, men det är chill man bara sitter vid en data och chillar hela lektionerna.
Trivs du med ditt jobb: I dont have any.
Favoritklädsel: Bekväma kläder. Baggyjeans och en cool tisha. Eller cheapisarna.
Favoritlåt just nu: It's not over - Secondhand Serenade
Vad ser du om du tittar åt höger: Ett fönster
Vad gör dig glad just nu: Tanken på att jag har sovmorgon imorrn.
Vad ska du göra härnäst: Läsa lite eller sova kanske
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Neutral. Varken mer eller mindre. Eller jo, glad.
Klädsel just nu: Underkläder, baggyjeans, paraplytishan, svart munkjacka typ och sen mössan
Musik just nu: Mmmmmmaggio
Sommarplaner 2009: P&L, jobba, bada&sola, chilla, ah du vet sånt som man gör på sommarn. Chillar.
Hur många kuddar sover du med: 3 stycken
Spelar du nåt instrument: Haaaaahah vilket skämt
Morgon- eller nattmänniska: Både och
Vilka är viktigast för dig: Familj och vänner
Bio eller promenad: BIO!
Är du kittlig: JA!
Äckligaste insekten: Tusenfotingar :/
Vad vill du jobba som? Inte den blekaste
Vad gör du om du får hicka? Hickar
Vad längtar du mest efter just nu? SOMMAR!
Hur svarar du i hemtelefonen? Har ingen hemtele.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror vem de är som ringer
Antal timmar sömn inatt? Räknar inte dirr
Vem sov hos dig senast? Cow
Vad ser du fram emot? Sommar, och vår.
Vad vill du ha just nu? En påse godis skulle inte sitta fel va
Vem längtar du mest efter? Ptjadu, ingen speciell at the moment
Vilken buss åker du oftast? 301 Kalmarsand eller 303 Skörby eller 305 Skörby/Hagviken (Nattbussen jao.)
Vilken årstid är det nu? Iskall äcklig vinter

Cause you know I'd walk a thousand miles if I could just see you, tonigt

Kom på att vi har ett så kallat bokprov imorgon. Till det provet är man tvungen att ur en bok man läst plocka tre citat. Men inte vilka citat som helst, det ska vara ett som speglar stämningen i boken, ett som beskriver huvudpersonen och ett som beskriver handlingen. Gah, svårt.

Jaja, bara att bädda ner sig i sängen och skumläsa igenom boken snabbt. Har boken I taket lyser stjärnorna av Johanna Tydell. Hm.



Jaja, nu ska jag slänga på mig mjukiskläder och bädda ner mig och leta citat.
Önska mig lycka till. Godnatt dudes. <3

I've got sunshine in a bag

Hallå där! Sitter vid min data och chillar low såhär på kvällskvisten. Har vart hemma hos pappa och firat mig litegranna ;p Fick presentkort på Carlings 1000 spänn (NICE!!!) och på Kicks 150. Åt tårta och lekte lite med mina bebisar, hihi. Kom hem till mamma för ett tag sen, vi har nya skåpsluckor. Dom är snygga, eller vafan, det är skåpsluckor men om vi säger såhär dom är snyggare än dom vi hade innan iallafall.

Ah jag kirrade Last FM nyss också på Calles begäran. Fattar inte så mycket men det löser sig. Det göre alltid! (Oftast). Heter myparaply om ni känner för att adda eller så. Väntar på Hansson nu också, han e på g hit! Vettefan vad vi kommer göra men nått lär vi göra iallafall :)

Vill också passa på att gratulera alla Carl's på namnsdagen idag! :D Så grattis till Carl och Karl, eller dvs Kallejed och Sparven så dom så vackert kallas. Hahaha. Aja, nu ska jag dilla eller chilla eller nått. Hejhej!


Ah jag är chillarn själv, det ser man ju!

Adios, amigos.


27:e januari 2009 - Min 17:e födelsedag

Ah, nu börjar födelsedagen lida mot sitt slut. Har haft världens bästa födelsedag, den har varit toppen verkligen! Tack till alla mina underbara vänner som gjorde den så himla bra, tack till alla som sagt grattis och tack Louise för presenten, den var uppskattad. <3 Var även i Kista C med mammsen för att köpa mina presenter, fick min parfym äntligen, och sen en tröja, bh, trosor, mascara och en ny rouge. Tackar för allt, verkligen jättesnällt. <3

Hansson kom över och käkade middag, mysigt mysigt. Känns bra nu faktiskt, inget jag vill prata om så men det är skönt att vi pratat om det iallafall.

Ah, har inte så mycket mer att säga. Ska hoppa i säng nu så jag inte är alltför trött imorgon bitti.
Godnatt och sov gott! <3


Små ting som gör en på bra humör

Tänk att vissa små saker kan göra en så himla glad. Ett litet sms från någon man tycker om till exempel! Fick det här smset av Louise för en stund sen, och det gjorde mig faktiskt på riktigt bra humör.

"Måste slagga nu men grattis i förskott sötis! :D
hoppas du kommer till skolan imorn<3 love u"

Ja ni, det är tur att man har sånna underbara vänner ibland. För vad skulle man göra utan dom? Livet skulle iallafall inte vara detsamma utan er, mina vänner. Hoppas ni vet vilka ni är, jag älskar er ♥

Fick mitt mess 00:00 av Jossan som hon lovade :) Det var så himla gulligt att jag är tvungen att dela med mig av det här, hihi.

"Grattis på 17-årsdagen min bästa vän, kom till skolan imorrn,
saknar dig ju! Älskar dig <33"


Love Generation



Gammal låt, men den är fortfarande skön.
Jag gillaren!

Hjälpte till på min brorsas restaurang, mina vänner ville va som han

Måste, måste, måste beställa tickets till Maggio, nu!

... Eller åtminstonde snarast möjligt. Och tja, den här dagen har varit lika seg och lam som dom andra dagarna den här veckan. Har bara legat i soffan i princip hela dagen. Vill inte vara sjuk längre, vill ut och träffa folk och umgås. Kan ju åtminstonde se fram emot min födelsedag som är på tisdag, alltså den 27:e januari. Jag är rätt så taggad.

How ever, ikväll blir det bara att ligga i soffan och käka mandariner och dricka Loka. Låter som ett hälsofreak nu, men det är det enda som finns hemma, haha. Aja, nu ska jag ta och svälja en Ipren så att min sista feber går ner, och sen ska jag nog glo på tv eller nått. Ha en trevlig lördagskväll iallafall, för det ska iallafall jag försöka ha. (Trots att jag ligger och hostar och febrar i min soffa, grr.)

Laterrrrr, ciao!



Bjuder på en partypic från nyårsafton!

Tess är alltför söt ibland alltså

Ringde upp min lillasyster för att säga grattis på födelsedagen. Jag frågade henne vad hon fått och om hon är frisk nu (hon har haft magsjuka, stackarn.) Iallafall så hade hon fått en BRATZ-docka och en Little Pet-shop. När jag frågade henne om hon var frisk svarade hon ja, och då sa jag va bra, men att jag själv inte var speciellt frisk. (Vilket hörs klart och tydligt på min röst, hahaha) Vet ni vad hon säger då? Okej Mysan, jag anade det. Hahah så söt.


Min dramatiska onsdagsmorgon

Sitter i mammas säng och ah, bloggar? Första gången idag som jag orkat sitta upp, förutom vid middagen men då hade jag en Ipren i kroppen. Nu tänker jag iallafall berätta för er om min dramatiska onsdagsmorgon som jag hade. För jag lovar er, den va jätteläskig. 

Jag vaknade vid typ, kvart över 6, halv 7 av att jag mådde piss och kände att jag behövde en Ipren. Kämpade mig upp ur sängen och gick sakta men säkert till köket där Andreas Budai satt och chillade med kaffe i väntan på skjuts till jobbet. Jag ber honom dela en Ipren till mig (kan inte svälja hela tabletter, heheh) Under tiden som han kirrar min tablett känner jag hur det börjar snurra i huvudet och lixom svida och sticka i hela kroppen, framförallt i magen. Bad Andreas bära in tabletten och vattenglaset på mitt rum, och så reser jag mig upp för att gå och lägga mig i min säng igen. När jag ställde mig upp svartnade det framför ögonen på mig och jag känner hur benen trasslar in sig i varandra och hela jag blir jättetung. Sen känner jag en duns och i nästa sekund hjälper Andreas mig upp från golvet. Vad hände? Jo, jag svimmade. Mitt på köksgolvet, bara ramlade ihop sådär. Mådde så sjukt illa efteråt och hade lagom hög feber. Usch, inge nice alls.

För övrigt har jag inte så himla hög feber idag faktiskt, vilket är himla skönt efter nästan en vecka i säng. Men istället för hög feber har jag nu istället drabbats av en förjävlig hosta som river i halsen. Blir att köpa Strepsils imorgon, hoppas på att det hjälper. Nu ska jag fortsätta kolla på LA Ink tror jag, eller nått annat. Vi får se, hare bra iallafall så hörs vi laterrrr! Puss!

Och btw, vill bara säga att jag saknar dig!

Idag fyller faktiskt min lillasyster 6 år


I got soul, but I'm not a soldier


Hälsningar från en sjuk Greve

Jag är sjuk. Mådde dåligt hela dagen i skolan, tänkte att det bara var vanlig huvudvärk, men jag frös som aldrig förr också. Var nära på att svimma på vägen hem. La mig i soffan, somnade, vaknade och tog febern. 39,2. Så ingen skola för mig imorgon, och ingen pappsen heller, för hela familjen i huset har drabbats av magsjuka. Mindre mysigt må jag säga!

Nu ska jag värma lite pizza tror jag, vi hörs imorgon, eller kanske redan senare ikväll. Får se hur jag mår, om jag överhuvudtaget orkar uppdatera. Hare bra sålänge iaf, pyss.

En liten fin sak som jag lånade av Louise


When you thought that it was over,
you could feel it all around.
And everybody's out to get you,
don't let it drag you down.

En dagens för att sammanfatta dagen helt enkelt

Dagens frisyr: Plattat, utsläppt. Ah helt vanligt bara.
Dagens smink: Dreamis, puder, mascara och rouge
Dagens klädsel: Underkläder, cheapisar och adidaströja.
Dagens händelse: Skolan, sluta tidigare.
Dagens planer: Inga speciella alls, ska nog gå och kirra te snart iaf.
Dagens vill ha i allmänhet: Sömn
Dagens materiella vill ha: Mina skor.
Dagens beroende: Picnik. <3 Haha.
Dagens tråkigaste: Dega hemma bara.
Dagens köp: Brago choklad, he he he
Dagens mat: Kebabgryta med ris i skolan och blodpudding (uäck) hemma.
Dagens mående: Hyffsat bra


Och dom säger att staden är precis som staden alltid varit, i väntan på en lång kall vinter

Hallå där. Idag är det söndag och tja, den här söndagen har i stort sett varit som dom flesta andra söndagar. Eller nja, nästan iallafall. Vaknade upp hos Honte imorse, han gjorde frukost åt oss (bland annat smootie, asgod) och sen chillade vi lite innan vi tog en prommis ner till tågan för att Honte skulle till stan och skejta och jag skulle cykla hem. Vi mötte även Pk och Lahti, trevlans. Oh just det, när vi stod utanför centa innan vi gittade upp till tågan, såg vi en lapp där det stod att någon hade snott två crossar från Simon, 6 år. Hur kan man göra så egentlgen, fett taskigt. Och ja, om ni är sugna på att bli rika kan ni alltid börja leta efter ett par crossar, för hittelön utlovades på 20,000 eller mer!

Ah, iallafall så cyklade jag hem när dom drog upp till tåget, och fytusan vad jobbigt det var att cykla. Motvind hela vägen, hahaha. När jag kom hem åkte jag och Andreas Budai direkt till centa, igen, för att handla. När vi kom hem datade jag och sen somnade jag i mammas säng ett tag och nyss käkade jag mat. Ska dega ett tag till innan jag ska se på United 93 på trean klockan 21:00.

Och jag vill bara säga att fan vad jag är T-R-Ö-T-T hela tiden. Helt sjukt. Spelar ingen roll hur mycket jag sover, vill bara sova mer. Inte taggad på skolan imorgon för fem öre. Men värst är ändå tisdagar med idrott och en och en halv timmes mattelektion på det, usch.

Well, slut på gnällandet. Man får stå ut, det är snart sportlov. Och födelsedag om 9 dagar, jag är taggad.

Och btw, jag tröttnade på den vita tråkiga designen, så nu får bloggen vara rosa ett tag tills Meg kan kirra en snygg bloggdesign.



På trean klockan 21:00, glöm inte.  Puss.

Smile like you mean it

Plocka fram din mobil och fyll i namnen (enligt nummerföljden) på de som står i din kontaktlista. Svara sedan på frågorna nedan..

17. Emelie Ahlborg
40. Kyem
37. Klossen
36. Kevin Welch
48. Matteh Holmqvist
35. Kallejed
24. Idaslida
66. Qeso
72. Robin Marsh
54. Mt
21. Greven (dvs jag själv)

Har du pussat nummer 72?
Hahah nej.

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
Öhm, ingen aning :D

När ska du träffa nummer 48?
Ingen som vet

Är nummer 54 söt?
Jadå haha

Vad var ditt första intryck av nummer 35?
Kommer inte ihåg :o

Hur träffade du nummer 17?
Genom skolan, när vi va typ 9 år :D

Gillar du nummer 21?
Ofc I do, he hehHE H

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
Ne tror inte de, eller jo på nyår va senast

När såg du nummer 72 sist?
Typ i fredags i skolan eller nått, håller inte så stor koll

Har du varit i nummer 66 hus?
Yepp

När är nästa gång du ska träffa nummer 24?
Idag när jag kommer hem

Är du nära vän med nummer 37?
Ne det vill jag inte påstå

Har du gått på bio med nummer 40?
Haha ja när vi va mindre

Skulle du kunna gå ut med nummer 54?
Hahahhehhah, ja de tror jag väll

Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
Vet inte ritkigt....

Känner du nummer 48?
Mja, inte så bra direkt

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
Skulle kunna, men det skulle bli lite svårt hähähä

Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?
Den är ganska bra tror jag faktiskt

Hur länge har du känt nummer 35?
Hm, ett par månader typ

Har nummer 17 ett förhållande?
Nope

HAHAHEWHHE oj va kul... inte.


Love me, love me, say that you love me. Fool me, fool me, go on and fool me

Hallå där. (Köp blåbär, hahaha) Igår när Meg och jag hade spelat lite Gh så la vi oss ner i min säng och stirrade upp i taget och lyssnade på Death cab. Det var nice, faktiskt. Sen blev Meg tröttis och åkte hem. Lilla Cow behövde sovplats så jag ställde självfallet upp. Så Jossan kom alltså hit och vi lyssnade på musik, pratade en himla massa, och sen sov vi. Just like old times. <3 Iallafall så vaknade vi imorse av att mamma kom in och skrek att skinkan var slut. Jaha, tänkte jag. Vafan skriker hon om det för? Är den slut så är den, hahaha. Vi lyckades iallafall somna och och vid halv 1 ungefär så kom mamma in och väckte oss, då åt vi frulle och sen wienerbröd. Mums!


Nu har jag precis kirrat mig och lite sådär, ska nog ta och ringa Hansson nu och se vad han har för sig, och ikväll får vi se vad som händer. Hare bra sålänge, hejsvejs.




Bjuder på en riktigt gammal bild, hahaha.

Go Greven, it's soon your birthday

Chillar hemma hos mig med Meg. Vi spelar Gitarr Hjälte 3 och jag klarade nyss Svart magisk kvinna på Hård nivå. Det är rätt så bra jobbat av mig tycker jag, och Meg också. Och med tanke på rubriken... Det är bara 11 dagar kvar nu ;)

Nu ska jag ta tag i gitarren och försöka klara en ny låt på hard. Återkommer senare med mer info om hur resten av vår fredagskväll spenderas och hur vidare jag klarar nån mer låt på hard eller icke. Pyss!


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din




 






Dagen har varit helt ok! Blev lite trött och galen sista lektionen. Hade nog drabbats av en lätt sockerkick skulle jag tro.
(Med tanke på havrebollen och
allt det andra som jag käkade)
.
Slutade vid halv två, hängde lite med Jemz och Mt innan jag åkte hem.
Nu ska jag dammsuga mitt rum,
för jag ska få en ny säng.

Imorgon är det fredag. Spana in min bdb. Puss.


PS! Jag tycker om dig. DS!
http://myparaply.bilddagboken.se/

Micha vet inte vem Blondinbella är

Hur hon nu har kunnat missa det, det är en fråga som bara hon själv kan svara på. Lite kul tycker jag att det är, hahaha.

Har iallafall Bransch- och produktskap nu, jag, Marre, Sollan och Micha sitter nere utanför datasalen och ska söka information på EU's hemsida handel och ekonomi. Det går ungefär SÅHÄR bra. He-he-he. Slutar runt kvart i två idag och ah, då får vi se vad som händer. Och jag tror att jag ska gå upp och hämta min iPod i skåpet, men jag vet inte om jag pallar, hm. HAHA, shit onödigt inlägg som fan, och jag bara fortsätter. Jaja, bloggar ikväll igen. (Jag menar, jag är ju superbloggarN^ med 40 läsare om dagen. Deni!)


En fråga till Meg och lite En dag att minnas, he-he-he

Jag antar att du kan gissa med vad? :D Mm just precis, bloggdesign. Så du kan ju typ, hojta till om du känner för att hjälpa mig nån dag eller så. Och med hojta till menar jag naturligtvis kommentera.

Nu över till  något HELT annat. Youtube-klippet som alldeles snart kommer ligga här under är med A day to remember, och deras version av Since you've been gone (Kelly Clarksson). Iallafall, den är astuff. Lyssna, och njut. (Btw så får Lyssna och njut mig och tänka på en affär, konstigt? Nej, inte speciellt med tanke på att den finns/fanns en affär i Bålsta som heter/hette så. DAH!).





Aha, nu ska jag sova. Godnatt dudes, dröm söta drömmar eller nått.
(Och inte myskodrömmar som jag gör 24/7 nu. Hehehe)

"På en strand uti Havanna hon blev gatubarnens mamma.."


Ja gott folk, nu har jag äntligen lärt mig hur man lägger in youtube-klipp på bloggen. Tackar Meg för det ;)
Och tja, eftersom att Veronica Maggio är grym, och den här låten med för den delen, så
är det den som får bli mitt första youtube-klipp.
Enjoy!



Veronica Maggio - Havanna Mamma

Näthandel A eller nått

Tjohej, sitter i datasalen med Maritza, Dessi och Robin. Snart börjar våran lektion i näthandel, och nyss hade vi lunch. Det var några biffar med potatis och tzatsiki. Mumma! Dagen har varit ganska chill, har en lektion kvar efter näthandeln dock, och det är engelska. Hm, vi får se hur pigg jag kommer vara på den! ;) Aja, nu ska jag kolla bdb och sen fortsätta med övingarna vi fick innan lunchen, ha en fortsatt trevlig dag iallafall! Pyss.



Superchillarna på tjejmiddag back in the days ;)

I'm a fa shizzile dizzile ma nizzle fizzle bizzle

Min lördag var mycket seg till en början. Var bara hemma och spelade Gh 4 och datade, typ. Men vid tio tog jag iallafall bussen till Hansson och efter ett tag kom även Calle dit. Vi chillade lite och dom spelade lite Fable medans jag datade. Vi åt även Billys panpizza (det var.. asgott.) mitt i natten, hihi. Vid 6 imorse så slocknade jag i en fotölj när Hansson och Calle spelade. Jag vaknade kanske en timma senare, och då gick vi och la oss på riktigt. Somnade vi? Nej, haha. Vi låg och pratade ett jävla bra tag, och jag tror jag kollade på klockan sista gången vid 8, hahaha. Så, ja.

Idag vaknade vi vid typ 2, 3 på eftermiddagen. Låg kvar och chillade innan vi drog upp och käkade frulle. Sen spelade dom lite Fable igen och jag lekte med Johanna (Hanssons lillasyster.) Haha, hon är cool! Sen vid en tid jag inte minns traskade jag och Calle hemåt och när jag kom hem käkade jag mat och nu sitter jag här och lyssnar på Veronica Maggio. Mycket bra, minsann! Skulle egentligen färgat mitt hår idag, men det går ju jävligt bra när man inte ens har en hårfärg? Nja, inte direkt HAHA. Så, det får bli imorrn istället.



Så var jullovet över och skolan igång

Yes, idag var det back too school som gällde. Det var hyffsat chill, men ack så trött jag var. Slevar upp en bild på mitt schema iallafall. Pyss.



Ännu en listjävel

vilket är ditt livsmål: Vet inte om jag har nått faktiskt. Eller jo, det är klart att man har något. Fast, ah, w/e.
vad har du för puder: Max factor tror jag att det är. Orkar inte kolla så.
har du använt någon hårprodukt idag: Schampo, balsam och lite hårsspray.
vad använder du för parfym: Britney Spears första, fast den är slut när som helst :(
hur många speglar finns i det rum du är i nu: 3 st
var är du nu: I mitt rum.
har du bråkat med någon idag: Nej.
saknar du någon nu: Ja.
röker du: Nej.
dricker du alkohol: Det händer.
tar du droger: Men nej.
vad köpte du senast: Godis, hahah.
har du åkt fast för snatteri någon gång: Yes I have, he-he-he
när var du i en affär senast: Igår
mötte du någon du kände då: Nej
tycker du om dina grannar: Inte speciellt.
använder du icq eller msn: Msn
hur många datorer finns i ditt hus: 4 stycken
när fick du senast en present: På julafton I guess
när gjorde du senast något riktigt dumt: Nyår, eller ah. Typ.
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: Ja ibland så.
har du några högklackade skor: Nej :D
vilken är din favoritfärg: Olika. Fast rosa och blå och gul är finast hihi
har du blivit hotad via telefon: Hahah nej.
goth eller pop: Mååste nog säga pop där, haha
vad har du för planer till helgen: Vene, inga än sålänge tror jag
har du en hårborste i din väska: Nej, men en kam
har du stadigt sällskap: Vad menas? Förhållande? Isåfall, ja.
hur många lampor har du i ditt rum: 4 :>
varför är alltid tak vita: Därför dom kände för det
vill du ha barn: Vene, tror det.
vilken färg har du på dina underkläder nu: Blåa hotpants svart bh
gillar du dokumentärer: Beror på vad dom handlar om.
längtar du till din nästa födelsedag: Ja-a :) Och den inträffar om 20 dagar.
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Ja, pga av längden.
har du rakat dina ben någon gång: Ja, senast imorse
vilka språk kan du prata: Svenska, sen lite engelska
skulle du kunna ha silikonbröst: Nej :/
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: 18 överallt.
cigaretter då: 18
borde man få röka på pubar: Nja, beror på typ.
när fikade du senast: Öh.. nån gång i skolan lär det ju vart. Eller i förrförrgår.
har du kvar dina barndomsskivor: En del av dom, yes
hur många hål har du i öronen: 2
vem pratade du med senast: Min syrra
vad pratade ni om: Om vi skulle åka till centa eller inte.

Och btw, vilket jävla fucko gör inte frågetecken efter frågor? Lol hejdå.

I wanna give you a good song, something you may need when you feel sad and grey

Tjohej! Sitter i min säng med datorn och lyssnar på Salem Al Fakir - Good Song. Skön låt faktiskt! Ska ta och berätta lite om vad jag har haft för mig dom senaste dagarna. Igår vaknade jag vid en tid jag inte minns, men det är ändå inte viktigt. Iallafall så gjorde jag mig iordning och sen tog jag en prommis hem till Louise där vi först chillade ett tag innan vi bestämde oss för att dra till Infra och käka pizza. Mycket, mycket mysigt och trevligt må jag säga. Jag åt en My Special (Dvs en calzone med extra ost och ananas) och Louise åt en Mexicana. Efter maten drack Louise kaffe och jag köpte mig en Troca. Fattar inte hur man kan dricka kaffe faktiskt, så äckligt haha. Ah, och när vi chillat klart på Infra så drog vi hem till Louise igen och sjöng lite ABBA-singstar. Det gick inte så bra jag började bara skratta hela tiden på grund av Björn eller Benny, vet inte vem som är vem faktiskt ;) Frustrerande var det iallafall.
Lite senare på kvällen traskade vi över till Kevin för att chilla lite (sånna chillare vi är alltså) och senare kolla på hockeyfinalen. Hos Kevin var även Boka. Iallafall så kollade vi på hockeyn tillslut, och Kanada vann, som dom flesta säkert redan vet, med.. 4-1 tror jag att det var. Grr vad irriterad jag var på domarna också lite. Fast jag och Louise hade kul för vi kom på en massa roliga ord och jag hade också enligt henne låg hjärnfrekvens. Hm, kanske stämde lite just vid det tillfället. Hahaha. Iallafall, när hockeyn var slut så traskade vi hem till Louise och somnade bums.

Wah, vaknade imorse vid 12 hemma hos Louise. Drog hemåt, fixade mig och drog tillbaka för att sjunga singstar och chilla lite. När vi blev trötta på att sjunga bestämde vi oss för att äta på kinarestaurangen. Vi gör alltid så himla roliga saker hihi. Vi åt 4 små rätter och till efterrätt åt jag friterad ananas med glass och Louise åt friterad banan med glass. När vi ätit färdigt tog vi våra saker och traskade hem till Kalle. Där så kollade vi mest på tv. Next bland annat, hahaha. Vilka jävla fuckfaces som är med där alltså, jag dör. Ah och jag tog 00:00-bussen hem och nu sitter jag här och snackar lite med syrran. Ska sova snart. Hehe, pysspyss.


Ni kan förresten få lite bilder också för att inte göra inlägget så tråkigt. Snällt av mig tycker jag.


    

1.
Chillarna på nyår
2. Jag och Louise
3. Kevin, det var hos honom vi checkade hockeyn.
4. Lillasyster 1, som förövrigt fyller år om.. 2 veckor typ. 6 år, stor flicka nu.
5. Lillasyster 2, sötispötis.


Du tror du är Kingen men utan K är du ingen ;);););););)

Jag och Louise har varit och ätit pizza. Det va gott. Jag åt en calzone med ananas i. Hm, spännande? Ni borde prova! Och vi har också gjort affärer minsann. Två tröjor, zipjackor rättare sagt, för 500 kronor! Billigt, billigt! Nu sminkar hon sig och jag chillar. Vene vad vi ska göra, nått iallafall.

Hejhej sålänge

Jag fyller år om 23 dagar, fniss


Lite skillnad, right?


Det blev någonting av nyårsafton tillslut

Det slutade med att vi hamnade hemma hos Woiski, där det var en massa roligt folk. Vi partade som aldrig förr och ja, kul hade vi. Tackar alla som var med för en riktigt trevlig kväll/natt, även om natten inte slutade lika bra för alla ;)

Och här kommer bilder, en del snyggare än andra. (Klicka på bilderna för att göra dom större, oki)
     
    


RSS 2.0