Sommarens sista dag


Idag tog jag som många andra dagar bussen till min kära hometown Bålsta. Och vad gjorde jag där då, tänker ni kanske då. Jo, jag hängde med Louise först, vi åt mat och så gjorde vi lite ärenden. Sen bestämde vi oss för att ta vara på sommarens sista dag (enligt tv4-nyheterna), så vi köpte glass, bira och drog ihop ett skönt häng på allas vårat Gröna Dalen. Sen satt vi där tills det blev kallt och myggen blev hungriga. Då åkte jag hem och nu ligger jag i soffan och har hittat så jäkla många bra låtar. Ska spamma dom sen tänkte jag, i bloggen alltså. Fast kanske ändå inte... Den som lever får se.

Äntligen klar

När Sebbe kom hem från jobbet, slet jag upp min sjuka kropp från soffan och så städade vi lägenheten. Det är så jäkla skönt nu när det är klart. Sebbes pappa har varit förbi också, vi bjöd honom på pasta carbonara och nu har jag precis diskat och ligger i soffan och kollar på Svenska Hollywoodfruar, haha... Har förövrigt gått runt med shorts och pojkvänsskjorta hela dagen, skönare outfit får man typ leta efter.


SjukkKKkkkkKk


Ligger just nu halvdäckad i soffan pga en dum förkylning som gör mitt huvud tungt som bly och min näsa att rinna värre än någonsin. Ögonen rinner och ja, ni vet ju själva hur det är. Tur att jag har The Sims 3 och en skål med godis, haha. Det gör min dag lite lite bättre. Hörs. 

Svart, vitt och allt däremellan

JACKA / LINDEX 399 KR, BÄLTE / LINDEX 50 KR

När skattepengarna ä n t l i g e n trillade in på mitt konto, köpte jag dessa två på jobbet. Jackan är helt jäkla underbar och det var på tiden att jag köpte den då den varit undanhängd i mitt namn sen den landade i butik, haha. Skärpet var en slatt (sista kvar, därav priset) och eftersom mitt gamla skärp gått i två delar så passade ju detta både mig och min plånka hur bra som helst!

Har förövrigt blivit inbjuden på VIP-frukost på Lindex (dock inte Bålsta-butiken) den 6 september. Någon som vill hänka? Louise? Becko? Emelie?

Latest



1./ Världens bästa Pussempa fyllde 20 år och det firades med pompa och ståt(?) 
2./ Födelsedagsbarnet bjöd på en hel buffé med massa mat som vi grillade på hennes bordsgrill. Så jäkla gott och smidigt!
3./ Vi gjorde även egna frozen margarithas och det var fan inte det lättaste, men sjukt goda blev dom iallafall!
4./ Sen spårade vi ur på Rilles...
5./ Jag igår hos pappa. 
6./ Och idag åt jag, Louise och Becko langos på Gröna Dalen. Hur kan langos vara så sjukligt gott, egentligen?
7./ Louise i full färd med att äta. 
8./ Spelar lite fotboll med småsyrrorna.

30 snabba

Mår: Jo tack bra

Vill: Bli fast anställd, åka till London och shoppa en helt ny höstgarderob!

Ska: Sluta vara så lat.

Har: Precis ätit nudlar hihi

Är: Mätt som fan

Drömmer om: Just nu drömmer jag om att kunna trolla fram godaste maträtterna av tråkiga matvaror haha. Så svårt det där med mat...

Längtar till: 25e hahaaaaaaaa

Fasar inför: Att jag typ aldrig kommer hitta ett jävla jobb!!!

Idag: Har jag hängt hos pappa, senare åt jag langos med Louise och Becko och så har jag träffat MT för första gången på... Ah jag vet inte hur länge.

Imorgon: Ska jag jobbaaa woop

Igår: Var det Håbo Festdag och jag jobbade och åt senare middag hos far min med släkt och vänner

Nu: Vill jag ha en iskall cola med massa massa is

Vill höra: Håkan Hellström live

Vill vara: På en solig plats

Glad över: Att jag har flyttat hemifrån

Arg på: Allt för mycket

Rädd för: Mörker

Nyfiken på: Vad livet har att ge

Bästa: Som finns är kärlek och lycka

Värsta: Själviska människor och falska förhoppningar

Lycka: När vardagen inte står helt stilla utan fylls med vänner, familj, mys och massa skratt!

Ogillar: Att diska

Älskar: Att leva

Hatar: Inte människor, utan människors beteenden

Äter: För det mesta pasta men älskar potatis, och sallader

Sover: Alldeles för länge på morgonen

Dricker: Glocken Gold <3

Dansar: Som om det inte fanns någon morgondag

Lever: _livet92


Hos Emelie

Ikväll hänger jag hos Emelie och Nattis för att förbereda inför imorgon då Emelie har sitt 20-årskalas! Vi har mest legat i soffan, men även mixat fejkdrinkar och kollat på gamla bilder. Nåväl, nu kollar vi alla på "De tre vännerna och Jerry", och snart blir det nog slagg för att orka morgondagen!


4 bilder från nya lägenheten

Vardagsrummet! Observera att vi ännu inte fixat några gardiner, för det har Sebbes mamma nämligen lovat att fixa åt oss. Så vi väntar spänt!
Vardagsrummets andra sida, samt ingången till köket! 
Och så har vi köket! Inte några gardiner här heller än haha, men det kommer! 

Nu fick ni inte se hall, sovrum eller toa, men det är för att allt inte är klart där och då känns det inte kul att visa upp. Visserligen saknar vi gardiner och lite blommor och kanske någon lampa i vardagsrummet också, men tyckte inte det var så farligt att visa upp det nu innan. Så, här bor jag och Sebbe nuförtiden! Trivs hur bra som helst. 

Snart är det höst, det firar vi med nya kläder

Stickad tröja i min nya favvofärg - Gina Tricot, 149 kr
Kavaj/Jacka - Lindex, 140 kr
Skinnshorts samt mockashorts - Bikbok, fick båda för 99 kr på rean, woopwoop!

Onsdagen den 8/8


Hej kära bloggläsare! Har haft "semester" i snart två veckor nu och jag är så uttråkad att jag inte vet vad jag ska göra. Tack och lov är 2 av mina 3 bästisar hemma i B-town, så jag har hängt en del med dom. Och på fredag samlas vi alla 4 igen, för då kommer äntligen Louise hem från London. 

Idag har jag iallafall sluppit vara uttråkad, för morbror med familj kom och hälsade på. De kollade först lägenheten, och sen så tog vi en tripp ner till Våfflan för att käka lunch. Solen brände på ryggen, och ja, hade inte mycket att klaga på just då faktiskt haha. Nu har dom iallafall precis åkt hem, och jag har fotat lite grejer som kommer upp här på bloggen idag. Så, stay tuned! 

RSS 2.0