I want to live where soul meets body





Ännu en fredagseftermiddag och det innebär ju ännu en fotolektion. Tänker inte säga när jag slutar för det vet ni säkert redan, men när jag väl gör det ska jag hem och packa väskan för att åka hem till far min. Väl där ska jag slänga mig på soffan med (förhoppningsvis) ett iskallt glas cola. För nu, nu jävlar är det höstlov! Puss & kram på er.

För jag vet vem jag är när jag är hos dig

Vad ska jag säga? Du rockar mina sockar helt enkelt. ♥

Jag gillar fransar

Och idag blev denna goding min! Stor, fin, fransig, billig.
249 kr fick jag ge för den. Helt okej ändå!

Galet

Hej på er. Eftersom min kamera fortfarande är hos Emelie (siktar på att hämta den imorgon) så bjussar jag på annat! Är helt galen där alltså. Påväg till IP för att tjacka kebabpizza. ♥ Annars så ska jag nog sova nu, så vi hörs imorgon coolingar. Puss och kram.

20101026


Trollis

Världens sötaste syster i Turkiet för två år sen ♥

Cherry chapstick

Hej på er. Hur har helgen varit? Min har varit underbar. Häng med vänner och pojkvän. Kan inte bli bättre egentligen! Vad gör ni en söndagskväll som denna? Själv chillar jag framför tv:n och väntar på att naglarna ska torka. Otroligt givande måste jag säga...

Btw så glömde jag min kamera hos Pussempa, där vi höll till igårkväll, så bilder får ni förmodligen imorgon!

Höst... Vinter?



Två coola bilder från dagens fotolektion. Slutar som vanligt runt fyra(...) och då ska jag hem och göra hemligheter, för ikväll ska jag och Sebbe hem till Jossan och Mandy på middag. Fetttt. Hörs va!

Livet_leker92




Hej på er. Idag har jag en mycket bättre dag än vad jag hade sist jag skrev, men hey, alla har väl sina deppdagar ibland? Just nu har jag UF-lektion, och jag har upptäckt att skriva loggbok inte är in grej alltså. Jag skriver kanske två viktiga rader, och sen ordbajsar jag bara för att få ihop tillräckligt för att lämna in, haha. MEN vi får se det från den ljusa sidan: just nu går företaget trögt och då blir loggboken tom. Snart kanske det vänder, vem vet!

De snygga bilderna ni ser här ovan är från förra fredagens lektion i foto a. Meg och jag skulle, på Dessis initiativ, försöka hoppa mot varandra och kramas i luften, vilket borde vara i princip omöjligt. Vi lyckades i varje fall inte. Efter denna lektion väntar en tretimmars ny fotolektion, och sen är det H-E-L-G!

Onsdag

Jag har världens sämsta dag och min motivation till att ens lyfta ett finger har försvunnit.

Sand

Efter några timmars rätt så intensivt pluggande av samhällskunskap, släcker jag nu lampan och sover. Skulle vilja drömma om något coolt, eller något härligt - som att stå barfota på en mjuk sandstrand till exempel. Ni fattar! Godnatt och sov gott kompisar.

My Gredemyr: Pluggar samhällskunskap

Ja ni vänner, såhär kul är det att plugga samhällskunskap. Men plikten kallar, prov imorgon. Men snart kommer förhoppningsvis Budde hem med en påse godis till mig, då kanske saker och ting går lite lättare. Uppdaterar mer om läget lite senare, vi hörs sålänge!

Busig_tjej92

Har nyss målat naglarna i en fin grå färg. Bilden är från igår om ni undrar varför jag har röda naglar på den. Ser busig ut, pratar med Sebbe. Han gör mig så glad. Nu: Dusch och sen plugg.

FRANS FRANS FRANSAR

Glömde lägga upp bild på den här (nästan helt värdelösa, men snygga) väska som jag köpte i lördags. Som sagt, den är fin, men liten. Och jag tror inte jag behövde den, egentligen...

Idag såg jag ut såhär


Bara för att jag invigde mina nya kläder idag så får ni se bild på det!

Är en glad tjej

Woho jag är så jäkla bra! Igår råkade jag pilla bort någonting i kodmallen som inte skulle bort, så att bloggen blev helt skev. Men nu pillade jag lite till och vips så var den som vanligt igen. Härligt!!! Har nyss stoppat i mig lite av mammas kanelbullar och nu blir det städning för hela slanten. Hörs ikväll!!!

Stress stress stress

Fotoläxa - Stress
Ja ni, att vara stressad på morgonen är aldrig kul!

Sneakpeak på gårdagens köp

Hej vänner! Igår var jag i Kista C med Sebbe och Ida och här får ni en liten sneakpeak på det jag hittade. Och vet ni? Det var exakt vad jag var ute efter! Lyckad shopping för min del, och säkert för Sebbe och Ida också. Mycket mysig och bra dag med andra ord.

Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen

Fotoläxa - Poesi. Kan se vilken låt det är? Just det, Håkan Hellström – Brännö Serenad

Godkväll. Sen jag kom hem från skolan har jag hunnit med att kolla på Törnrosa med Gina, ätit middag och ja, inte så mycket mer. Just nu sitter jag här framför datorn och chillar low. Ikväll ska jag träffa Sebbe, hans kompis Kim och så Borg. Det blir kul, hoppas jag. Tror jag ska dra en snabbdusch nu, så vi hörs kanske senare ikväll men troligtvis imorgon igen. Ha en bra fredagskväll, puss och kram.

Randombilder från Foto A







Lite bilder fran dagens ganska sköna lektion i Foto A. Sitter förtillfället nere i datasalen och redigerar fotoläxan, samt lyssnar på musik. Slutar 16:00 (vilket egentligen borde vara förbjudet på en fredag) och då ska jag hem och äta mellis, för jag är hungrig. Vi hörs senare idag, puss och kram.

En favorit just nu...


är faktiskt detta klarröda nagellack från Isadora! Färgen heter 640 - City Red. Kostar cirkus 70 kr på Ica, men ack så värt det är med bra nagellack! Tacka vet jag Depend...

Ett rosa lypsyl

Igår fick jag syn på detta lypsyl när jag traskade omkring inne på Ica. Det är precis som det vanliga blå, ni vet, fast rosa! Och varför är det rosa då, tror ni? Självklart för att det är Rosa Bandet-månad. Jag som ändå behövde ett nytt lypsyl, haffade ett och gjorde samtidigt en god gärning genom att skänka 2 kr till Rosa Bandet. Fint!

Men det blir bättre om vi är tillsammans

Okej, nu är klockan 23:39 och jag ska krypa ner under täcket och försöka sova. Behöver ioförsig inte gå upp förrän 10:00 imorgon bitti, men iallafall. Fast först ska ni få mina topp 5 bästa låtar just nu:
1. Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
2. Ted Gärdestad – Så mycket bättre
3. Fisher – I Will Love You
4. Isak Strand – Skinny Boy
5. Kent – Vy från ett luftslott - Punks Jump Up Remix

Godnatt och sov gott trogna följeslagare!

Köp polkagrisar

Nu är det såhär att jag säljer polkagrisar till förmån för mitt och mina klasskamraters UF-företag vid namn Stay Fresh UF. Vi säljer polkagrisarna för att få in pengar så att vi kan köpa in våran produkt som vi ska jobba med och sälja under UF-året. Är du intresserad? Hör av dig till mig antingen här på bloggen eller på facebook!

Pris
1 för 20 kr
3 för 50 kr

Smaker
Saltlakrits
Sur Jordgubb
Kärleksstång
Gräddkola
Mojito
Tutti Frutti
Äpple
Äkta Gränna polkagris

Kom igen nu, köp och stöd oss!
-Slutsålt!-

Ut med det gamla, in med det nya

Hej på er. Sitter framför datorn och har precis laddat ner lite ny musik till min ipod. Sjukt skönt med lite nytt. Och eftersom att alla mina gamla låtar försvann på något mystiskt sätt så har jag nu endast 71 låtar på ipoden, haha. Men det är bra med bara nytt, hade SÅ mycket skitmusik innan ändå. Snart ska jag hämta ett glas cola och en mandarin och kolla på första avsnittet av Paradise Hotel. Vi hörs om en stund!

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Sist jag skrev här, förutom idag, firade jag och Sebastian ett halvår tillsammans. Nu har det gått ännu några månader, och för någon dag sen hade jag hunnit med att vara en lycklig tjej i åtta månader ♥ Fin kille, det där!

Jag har hittat tillbaka

Efter två månader på Devote har jag nu hittat tillbaka hit, och det känns så skönt! Och vet ni, nu är jag här för att stanna! Vi är som bästa vänner, jag och den här bloggen.

RSS 2.0