Bilder från bowlingen tidigare idag

Alla bilder är tagna utav Meg.
Spana in hennes blogg HÄR så blir hon superglad!


Louise ska precis till att slå en strike? Begonia laddar inför hennes tur, Kalle letar klot och jag gillar det här med bowling, jag! My Gredemyr gillar detta! (y) I sann Facebook-anda... Haha!


My Gredemyr och Begonia Randhav gillar detta! (y)


Grabbarna var också med, men dom körde på en egen bana. Från vänster: Victor, Jocke och Kalle!


Lagfoto med alla medlemmar utom Louise som tog kortet!

Tack för en trevlig dag iallafall mina bowlinghomies! ♥

I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air

Har nästan nyss kommit hem från Ilsa där hon, jag, Dragge, Louise, Kalle och Hansson tittade på Green Street Hooligans. Kan verkligen rekommendera den filmen till er som inte sett den, usch vad bra den var! Hemsk också, grinade lite på slutet, haha. Men det är så det ska vara, det är då det är som bäst!



Här är trailern till filmen, visst verkar den bra? Jag som sett den kan säga er att det var den också. Så om ni vill se en riktigt bra film, tycker jag att ni ska hyra/tanka Green Street Hooligans NU!

This time baby I'll be bulletproof

Tja! Kom hem för ett tag sen efter att ha bowlat och efter det käkat glass. Kan tala om för er att bowlingen gick hur bra som helst - 163 poäng och segern var min! Ja, jag vann alltså över Louise, Dragge och Megz0r, vilket var kul! Efter bowlingen köpte vi varsinn glass som vi åt ute i det soliga vädret. Nu är jag hemma och ska alldeles strax äta mat, det blir grillat som serveras idag, mums! Vi hörs senare, ciao!


STRIKE

Just nu håller jag och Louise på att göra iordning oss för att vi ska åka och bowla med en massa kompisar. Det kommer säkert bli superkul, och jag får hoppas att jag inte är alltför dålig, haha. Körde bowling på Nintendo Wii häromdagen, och ja, det var inte det lättaste, men jag brukar inte vara fullt så kass när det gäller riktig bowling, så vi får hoppas att jag lyckas med att slå en strike! Ha en bra dag iallafall, för det ska jag ha. Puss!


Och jag ramlade in på nått discotek och sen ramlade jag ut igen såvitt jag vet

Hej på er! Idag har jag badat i sjön med Louise, det var ganska skönt faktiskt. Sen gick jag hem och åt tacos och duschade, och nu väntar jag på Megz0r för hon ska komma hit snart. Sen så fick jag den idén att jag skulle testa att ha mittbena idag, och ptja, det ser helt okej ut så nu har jag det. Första gången sen jag gick i sjuan, fast då var det ioförsig en helt annan sak, hahah!


Och jag är på jättebra humör nu, vet inte varför riktigt, men skönt känns det...

Till Louise

Nu ska jag borsta gaddarna och sen ta min cykel och cykla till Louise! Hörs kanske där, annars senare idag! Hare bra sålänge, puss!


Peace & Love '09 ♥

jag saknar värmen, att kunna gå runt i bikini och korta shorts hela dagarna och nätterna. jag saknar att inte kunna duscha på en vecka, att inte bry sig om hur skabbig man var. jag saknar att kunna äta langos när jag var sugen. jag saknar att vara full och glad hela dagarna. jag saknar att se på band, att lyssna på bra musik live. jag saknar vårt camp, alla som ingick i det. jag saknar att vakna upp bakfull i ett kokhett tält och bara kunna öppna tältet och lägga sig på gräset och fortsätta sova. jag saknar att sitta och chilla vid bajamajorna, den enda skuggplatsen runt vårt camp. jag saknar att dansa hela nätterna på grusplanen. jag saknar att kunna plocka upp en flaska från marken och tänka "åh, den här ska jag fylla vatten i!". jag saknar att vara rolig. jag saknar "hej hej hej jag är en prinskorv". jag saknar att spela packa väskan och dra med randoms och skrika att dom fuskar fast det egentligen var jag som förlorade. jag saknar gemenskapen. jag saknar att sitta i Ge mig te's kamp och skratta tills tårarna rinner. jag saknar "förvirrad lipis". jag saknar att ha kroppen full med klotter. jag saknar att stå och gråta på Håkan. jag saknar känslan.
JAG SAKNAR PEACE & LOVE!




This will be the day that I die

Nej, förhoppningsvis inte, men man skulle nästan kunna tro det. Har nyss kommit hem från jobbet - dag 3, och jag har nog aldrig varit så trött och uttråkad i hela mitt liv. Det tär på mina krafter att bara sitta på den där plaststolen åtta timmar om dagen, ska ni veta! Under dagen har vi haft två kunder... TVÅ ynka kunder! Vi sålde totalt för 63 kronor idag, medans Ekillakiosken lyckades dra in över 300. Förstår faktiskt inte hur jag orkar, men Alfapet och musik livar ju upp stämningen lite iallafall, och tacka fan för det! Tur att jag får betalt för att sitta där i kiosken, säger jag bara! Kommer bara dit för pengarnas skull... Nu är jag iallafall ledig tills på fredag! S-K-Ö-N-T!


Jag säger bara en sak, jag är bäst på Alfapet! Fråga min arbetskamrat Sara så får ni se...


Den godaste glassen ever typ! Har ett sånt klistermärke på min dator, hihi



Ja okej, det är ganska nice när det är sol! För sol = Fler kunder och man kan sitta ute och sola benen som Sara gör här på bilden.



Med den här bilden vill jag nog bara säga att jag råkade ha sönder mina skor ytterligare idag! Det krävs lim för att laga dom stackars små liven. Kanske en tvätt med klorin inte heller skulle skada? Haha.


Vad gör man inte när man är desperat efter att få vila lite? Jo, man lägger sig på en bänk i solen och blundar en stund. Precis vad jag och Sara gjorde idag, eller ja, tills det började regna iallafall, då var det bara att gå in och sätta sig kiosken igen...


Låt mig få följa dig ner

Hey, kom nyss hem efter att ha tillbringat min kväll hemma hos Jimmy med en massa annat folk, bland annat Mt, Hansson och Lahti! Har haft en jättetrevlig kväll iallafall, och snart ska jag gå och lägga mig för att jag ska orka upp och jobba imorgon - Suck! Hur som helst, innan jag säger godnatt tänker bjuda på en bra låt med Parken som vi lyssnade på under kvällen. Enjoy!


Här är den! Parken - Låt mig få följa dig ner

Godnatt på er! ♥

Dag 1 på jobbet avklarad

Kom hem från jobbet (gud vad vuxet det där lät...) för ett tag sen. Har suttit på en plaststol och inte gjort i princip nånting i åtta timmar idag. Värt! Försökte mig på att bygga korthus men jag var för rastlös så det ville sig inte. Lyckades iallafall få en kund under hela dagen, fast han köpte bara för 40 kronor. Åt 2 glassar också, dom var ganska goda. Ikväll ska jag vara med Mt, vi ska hem till Jimmy tror jag. Nu ska jag duscha, hörs!



Ännu en filmkväll

Alldeles snart ska jag cykla hem till Louise för att titta på ännu en film! Det har blivit väldigt mycket filmtittande under detta sommarlov, haha, och jag som inte ens brukar tycka om att kolla på film. Men ja, vad ska man annars göra en dag som denna, då regnmolnen hänger tungt över vår lilla ort? Passar alldeles utmärkt att bara ligga i en soffa och kolla på en film då tycker jag! Ikväll ska vi antingen titta på Lords of Dogtown, Fucking Åmål eller Green Street Hooligans. Vilken vi ser beror på vad som finns på stället där vi ska hyra! Jag håller iallafall tummarna för Lords of Dogtown eller Fucking Åmål!



Här har ni trailern till Lords of Dogtown. Visst verkar den grym? Jag har redan sett den så jag vet att den är det, men för er som inte har sett den - se den!

Hard work, work

Godmorgon bloggen! Vaknade för sisådär en timme sen snart, och direkt när jag vaknade kom jag på att jag börjar jobba imorgon! Så imorgon blir det att gå upp tidigt, börjar 10:00 ioförsig, så det är gaska chill. För er som inte vet vad jag ska jobba med, så ska jag jobba i kiosken på Kalmarsandsstranden. Kom och håll mig sällskap, det kommer jag nog behöva om det fortsätter att vara sånt här väder!


Det är där, i den där kiosken, jag kommer tillbringa min dag imorgon mellan 10:00 och 18:00. Have fun, säger jag till mig själv nu, för det kan behövas!

En kväll i februari

... var jag och Begonia väldigt rockiga medans vi väntade på bussen. Vi hade en liten photoshoot och idag fick jag se alla bilder för första gången, och nu tänker jag bjuda på två (eller egentligen tre) stycken extra rockiga bilder från som sagt, en kväll i februari.


Jag rockar loss!


Här med! Mitt hår var dock väldigt svart... Och den där Adidaströjan har jag på mig just för tillfället, haha.


Det var även under denna kväll vi tog den här legendariska bilden!

Begonia... Är inte det en blomma?

Hello everybody! Idag har jag varit med Begonia, vi har rännt runt i Bålsta, suttit i en kinagunga och snackat en massa om en massa roliga saker, gjort smoothie, kollat på One Three Hill och läst bloggar. Mycket trevligt var det iallafall, som alla dagar med Begonia!


Här har vi henne! Begonia herself!


Under kvällen träffade vi också Dessi och Bea ett tag. Dessi åker ju till Grekland imorgon hon, lyckost, och hon ville ha tillbaks en kofta jag lånat av henne innan hon åker, så vi bestämde träff! Det var jättekul att träffa både Dessi och Bea, men framför allt Dessi då jag inte sett henne sen skolavslutningen. Men så blir det på sommaren, man ses inte lika mycket som under skolveckorna. Vi pratade iallafall om en massa roliga (och lite mindre roliga) saker som hänt under veckorna som gått på sommarlovet, och vi bestämde också att en kräftskiva ska planeras och genomföras innan skolan börjar, perfekt! Sen sa vi hejdå och jag hoppas att Dessi får en riktigt rolig vecka i Grekland!


Och här har vi en flicka vid namn Dessi!

Mt i "Livet enligt Rosa"

För ett par år sen var min kompis Mt statist i serien "Livet enligt Rosa", ni vet? Och idag när jag satt och kollade på videoklipp från just den serien så hittade jag avsnittet där han är med! Haha, hur coolt som helst!


Här är klippet iallafall! Mt dyker upp vid 1:23, killen som sitter bakom Rosa!



Oh boy

Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

And I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need

Fel lösenord

För ungefär en timme sen loggade jag in på bdb precis som vanligt, allt funkade bra och sådär. Men nu när jag skulle logga in så står det att jag angivit fel lösenord! Hur kan det göra det, undrar jag då. Jag angav ju precis samma lösenord som när jag loggade in för en timme sen. Jag fortsatte iallafall att försöka logga in, ända tills det stod att jag angivit fel lösenord för många gånger, och att jag skulle prova att logga in igen om 30 minuter. Då bytte jag dator till min egen, för jag satt på mammas dator innan. Öppnade bdb och försökte logga in med nytt lösenord, funkade det? Svar nej! Blir så jävla irriterad! Om min bdb försvinner blir jag arg, för jag ha ju så många bilder där som jag inte har kvar på datorn. Hoppas att det funkar om en halvtimme då!


Oh I am a weak heart, I am a weak heart, a weak heart to break


Filmkväll hos Hansson

Hej på er! Igårkväll hände det ingenting i lilla Bålsta, så jag cyklade ju som sagt till trappan och mötte några kompisar. Lite senare drog jag, Kim, Dragge, Norrland, Lahti och Hansson hem till Hansson för att kolla på film. Vi skulle kollat på Black Christmas, men den var inte färdigladdad så vi fick titta på Barnhemmet istället. Har hört att just Barnhemmet skulle vara jätteläskig, men jag tyckte inte alls den var speciellt läskig, kanske 2-3 gånger som man hoppade till, haha! Efter filmen drog alla hem, jag sov dock hos Hansson, och vi fortsatte att kolla på film efter de andra gått. Vi såg först Taken, grym som alltid såklart! Efter det så var Black Christmas färdigladdad, så vi kollade på den. Dock somnade jag in i halva filmen ungefär, och när jag vaknade hade Hansson satt på den nya Terminator. Vi kollade lite på den, innan båda somnade som stockar! Minns att sista gången jag kollade på klockan var den halv sju... Nu är jag iallafall hemma, ska alldeles snart hoppa in i duschen och sen fixa mig! Vad jag hittar på efter det får vi se, men vi hörs såklart senare under dagen/kvällen! Ha det så bra sålänge, puss.



Min blomma och Louise vid trappan igårkväll, love u!

Söndag 20:18


Snabb update, ska nog cykla till trappan och träffa lite folk nu. Hörs sen!

Sådär ja

Har nyss städat klart mitt rum, skönt! Har även satt Ipoden på laddning nu, längesen man använde den. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig! Hörs senare, puss ♥



Snart ett år

Upptäckte nyss att jag snart bloggat i ett helt år! Eller ja, åtminstonde haft den här bloggen i ett år, för jag har bloggat tidigare också fast i andra bloggar. Det är ju helt klart bättre att hela tiden ha en och samma blogg, för det är kul att gå tillbaka i arkivet och läsa och minnas vad man gjort under alla dagar som gått! Så, den här bloggen kommer jag aldrig att radera, även om jag slutar att blogga helt!

Där ser ni mitt arkiv! Bloggat sen i augusti 2008...

Jag kunde inte låta bli

Hej på er! Vad gör ni? Själv sitter jag, nästan nyvaken, vid datorn och lyssnar på musik. Har under morgonen pillat lite med min bloggdesign, ännu en gång! Jag verkar aldrig ge mig, haha. Men den här gången är jag faktiskt ganska så nöjd, så vi får se hur länge jag står ut med den här designen innan jag får flipp och ändrar igen!


What's happening?

Sitter här ännu en gång, färdigfixad och klar, och undrar vad som händer... Den lilla hålan där jag bor, Bålsta, har under sommaren nu varit helt död. Och då menar jag verkligen, död, värre än vanligt. Så därför tänkte jag och mina vänner igår att idag - idag var dagen med stort D! Det skulle verkligen hända något idag, vi skulle dra ihop nånting! Men ptja, så blev det med det, och nu sitter jag som sagt här igen...

Vet ju ioförsig inte om vi lyckas dra ihop något tills ikväll, jag menar klockan är bara halv 5 snart, så kvällen är fortfarande ung, vädret är fint och ja, varför skulle vi inte dra ihop någonting lixom? Jaja, får messa runt lite och se vad folk ska ha för sig ikväll helt enkelt, så får vi hoppas på att det blir en kväll som utesluter att sitta på en gräsmatta och inte göra ett skit. Puss!


Tiden då det hände någonting varje helg är över, eller den har åtminstonde tagit en paus... Bilden är från alla hjärtans dag då vi var hemma hós Natalie på party - Dragge och jag hade dansat och på bilden skrattade vi så mycket att vi inte kunde stå upp längre! Härliga tider det!


Ännu en partypic med dans! Denna gången var det överraskningsparty för Madde som fyllde 18!

Fixar-My fixar

För ett tag sen fick jag en helvit gammal tisha av pappa som han inte använde längre. Fyndig som jag är, så klippte jag av ärmarna på den, samt så klippte jag lite vid halsen. Vips, så hade jag en vit, något snyggare, oversizetisha klar att användas. Lätt som en plätt!




Här är den! Ganska fin, va?

Kanske dags för en uppdatering?

Jo, jag tror så. Hinner aldrig blogga på dagarna för då har jag fullt upp! Det är ju trots allt sommarlov, och då ska man ju inte sitta inne och löka. På kvällarna sover jag antingen borta eller så somnar jag direkt jag kommer hem, så det blir inte så mycket till bloggning då heller, men eftersom jag ändå inte har något för mig nu så kände jag att det var dags för ett inlägg!

Idag har jag varit och badat på Ekilla med Kalle och Louise. Senare kom även Kim och Norrland. Det var roligt, fast vattnet var kallt men jag lev lite brunare så det är ju bra. Efter Ekilla cyklade jag hem och duschade och så och nu väntar jag på min blomma som är påväg hit. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men någonting kul blir det iallafall. Nås på mobilen hela kvällen iallafall, pyss!


Bild på mig och Begonia från Ilsas tjejmiddag för ett par månader sen

I want to be rich and I want lots of money, I don't care about clever I don't care about funny

Hej! Vaknade för en stund sen och nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på Lily Allen. Ska alldeles strax klä på mig, fixa mig och sen åka till Louise där vi förmodligen skulle baka? Jo, så var det nog! Dags att sätta fart kanske? Yes!

Vi hörs senare!




Då var det dags igen!

Ikväll blir det myspys hos Pussempa med Greveholmstittande och pannkaksätande, precis som varje år. Det blir nice! Justja, jag tänkte på en sak! Det är så sjukt att Mysteriet på Greveholm gick som julkalender år 1996... Jag menar, då var jag bara 4 år, och ändå minns jag att jag sett det på tv. Det måste gått i repris eller något något år senare, för jag tror inte jag skulle kunna komma ihåg så mycket som jag gör om jag hade varit 4 år bara, hm... Något att kolla upp kanske?


Bilder från när vi såg Greveholm 2007, även då hos Pussempa


Pannkakor käkade vi även den gången


Louise var ganska bra på att steka pannkakor, om jag inte minns fel


Hahah, Emelie äter


Ojoj! Louise och jag, haha. Kolla mitt hår alltså, det borde vara förbjudet att se ut sådär!


Tja nyvakna Dragge och Louise som... sover?


Man kan länge diskutera den här killen, Måns, frisyr... Lägg märke till den lilla tv:n, haha. Nu är det andra grejer!


Emelie, jag och Jossan som trängdes i en soffa. Nu har dock Emelie en ny, större soffa så att alla får plats, hihi.

Alla talar om dig, Hurricane

Sitter med hörlurar på mig och lyssnar på Håkan Hellström - Hurricane Gilbert, och den är så jävla bra! Tänker tillbaks i tiden några veckor, då Håkan spelade på Peace and Love, just den här låten. Jag grät då, haha, det var så bra! Längtar tillbaka till Peace and Love grymt mycket, det var så himla kul! Men nästa år får vi se om det blir Peace and Love eller någon annan festival, men festival blir det iallafall, det är jag nästan säker på!


Håkan på P&L var underbart!
Bild: Aftonbladet

Seg som deg

Hos pappa nu, ligger i soffan och kollar på Americas Best Danscrew. Känner mig riktigt seg, men ikväll ska jag kolla på film hemma hos Begonia, vi ska se På Smällen, om vi inte hyr någon annan dvs. Det blir mysigt!



13:40

Idag ska jag till pappa för första gången sen... veckan innan P&L tror jag att det var. Sjukt längesen iallafall, så det ska bli kul. Får träffa Tess och Gina då också, sötisar. Ska även fråga pappa om jag kanske får måla om lekstugan i helgen så att jag kan få lite cash, för jag är pank... Men ah, vi får helt enkelt se hur det blir med det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa väskan till pappa, men vi hörs senare idag... Ciao!


Tess, Gina och Sköldis i Turkiet 2008

Yeah, I know your hands will clap

Idag har jag varit på besök hos min lilla blomma Begonia, som jag inte alls träffat mycket på senaste tiden på grund av hennes operation och sådär. Så det var jättekul att få träffa henne igen. Vi tjockade, kollade på film, spelade kubb, gjorde smoothie, gick på prommis och ja, bara chillade helt enkelt.

Så en riktigt mysig dag med min blomma fick jag!


Här får ni en härlig bild på Begonia och mig, från när vi åkte skridskor på sjön i vintras



Cyklade hem från blomman för ett tag sen, det regnade ute så jag blev blöt! Men nu har jag iallafall varit hemma ett tag, och ska alldeles snart gå och lägga mig. Hur som helst, imorgon hoppas jag på fint väder så att jag kan bli lika glad som på den här bilden från Peace and Love, för då var det riktigt nice väder!


Ser ni? Skrattar ju till och med, haha. Usch vad jag längtar tillbaka alltså...

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, och inte bara skriva att jag ska det!
Godnatt på er, läsare!


If you seek Amy

Hejhej, nu är jag hemma efter en kväll hos Viktor. Det var trevligt, helt okej faktiskt! Jag var hungrig nästan hela kvällen, fast jag åt en marmeladmacka och sen fick jag en korv från Shell av Kalle, då blev jag glad. Jocke tyckte jag var emo för att jag tydligen hade svart hår, men sen idag fick han se att det var brunt, då sa han förlåt. Nu ska jag sova, vi hörs väl imorrn antar jag, godnatt på er!


Enda bilden som togs under kvällen och ptja, vad ska jag säga...

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag


Nu är det bra, nu är det dåligt

Tja! Det blev lite Greveholmstittande idag iallafall! Åkte hem till Emelie nu på kvällen för att chilla med henne och Cammish, vi började kolla på Trollkarlen från Oz, men jag tyckte inte den var bra så då bestämde vi oss för att börja kolla på Mysteriet på Greveholm del 1. Så ni andra som ska vara med på vårat maraton, var inte rädda för vi har inte börjat på det bästa, dvs del 2, än! Tittade på 7 avsnitt tror jag, och resten på del 1 hade vi tänkt se på imorgon på dagen, men vi får se hur det blir med det!




Här får ni båda delarna av avsnitt 21, bara för att Greven är så himla läskig! Det är av honom jag fått mitt smeknamn btw, som förövrigt är riktigt kasst...

Men nu, time for bed! Godnatt ♥

On the back of a motorbike, with your arms outstretched trying to take flight, leaving everything behind

Hej på er läsare! Vaknade för en stund sen, sent, jag vet! Fy My! (Haha rimmarn!) Hur som helst sitter jag iallafall och lyssnar på världens bästa låt och äter mina äggmackor som jag gjorde iordning nyss. När jag ätit upp ska jag börja städa mitt rum, för det behövs kan jag säga er. Sen får vi se vart dagen tar mig, inte världens bästa väder ute just nu så det kanske blir lite Greveholmtittande hos Emelie? Eller kanske något annat mysigt? Jaja, vi får se. Nu ska jag fortsätta äta mina mackor, så ni får ha det så bra så hörs vi senare, pyss!


Här har ni den, världens bästa låt.

Bara för att Louise är så himla söt


Express yourself

Tja! I fredags efter begravningen för min gamlamormor (ja, det var hemskt, rip <3) åkte jag till Enskede hem till Aron för att chilla med honom, Natalie och Hansson. Var där från fredag till idag, söndag, så det blev en helg i Enskede, vilket var mycket trevligt och mysigt, så tack Aron för att jag fick komma! Sen vill jag bara säga att jag vill ha det första Skatespelet till XBOX, för det är jätteroligt!

Iallafall, kom hem från Enskede idag som sagt, då var jag bara hemma och käkade en snabbis, och sen så cyklade jag till trappan för att chilla lite med Mt, Lahti och Kim. Men där var även Kalle, och senare kom även Hansson. Dom skejtade lite och jag satt och tittade på och käkade godis, haha. Senare drog vi till Västerängen för att träffa lite kompisar som var där också, men nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig tror jag, vi får se!

Hur som helst så MÅSTE jag kolla upp vilka dagar jag ska jobba imorgon, för det är ju lite jobbigt att inte ha nån koll på det, faktiskt...


Här får ni iallafall en bild på skejtar-Lahti som jag tog idag,
tagen med en sån där cool mobilkamera, ni vet!

Inget mera töjande

Idag bestämde jag och Louise oss för att ta ut våra töjningar, för alltid... Visst, inte så stort steg för mig eftersom jag endast hade 6 mm i ena örat, men ändå! Louise däremot hade 12 i båda öronen, så det är nog värre för henne... Men jag menar, jag tycker inte det är värt det. Att hålla på och töja öronen några år eller så, för att sedan ta ut töjningarna och få hål som aldrig växer igen, inte snyggt! Visst känns det lite konstigt nu, när jag inte har någonting i örat att pilla och snurra på, men jag får väl helt enkelt köpa mig ett par snygga örhängen istället, ellerhur?




Visst är det riktigt snyggt med töjningar också, såklart!

Men som sagt, jag tycker inte det är värt det...

En kväll på Aborreberget

Hej! Igår eftermiddag cyklade jag och mötte Mt, Hansson och Lahti i centrum för vi skulle till Aborreberget och grilla och tälta. Vägen dit var sjukt jobbig, men det var det värt när man kom fram sen. På vägen dit mötte vi iallafall Wikman, Finne och Jesper också, och när vi kom fram var redan Amanda, Emil, Madde och Jimmy på plats. Mt och några badade, jag satt bara och doppade fötterna i vattnet och lyssnade på musik. Mysigt. Sen var det grillning som gällde, och Hansson grillade fläskfilé som jag och Mt fick smaka av, det var sjukt gott faktiskt! Hade en helmysig kväll iallafall, även om jag inte sov speciellt skönt, haha.


Doppar fötterna i vattnet


Mt hoppade i vattnet


Mt, Lahti och Hansson badar

Cause now we say goodnight from our own separate sides like brothers on a hotel bed

Hejsan. Sitter i mitt rum vid mitt skrivbord framför datorn och lyssnar på Death cab for cutie, vilket är mysigt! Kvällen har spenderats hemma hos Emma med Cammish, Louise och Emelie. Vi var på hennes baksida och grillade, åt, skvallrade och lyssnade på musik. En riktigt mysig kväll helt enkelt! Efter att vi varit hos Emma träffade jag Kalle och Mt en stund, vi cyklade hem till Kalle och drack 7Up och lekte med hans taklampa, haha.

Igår var jag iallafall hos Dragge på dagen först, gud vad jag saknat henne! Har inte träffat henne på riktigt länge på grund av hennes operation, stackarn. Men igår fick jag iallafall umgås med henne, Louise och Kalle var också med. Vi skrattade såklart väldigt mycket, Dragge var rädd att såren på magen skulle spricka för att hon skrattade så mycket, men hon klarade sig riktigt bra, som tur var! Efter att jag varit hos Dragge så åkte jag till Ekilla med Hansson, Lahti och Mt. Dom drack lite, sen gjorde vi upp en eld och sen badade även dom en stund. När klockan närmade sig två gick vi till Shell och käkade, sen hem till Mt för att sova.

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, men vi hörs imorgon.
Peace!



Beställde även dom här skorna för ett tag sen, grymt snygga är dom enligt mig! Får hoppas att dom dyker upp på posten snart då! Bild: Junkyard.se

RSS 2.0