Sweetest girl


Hej vänner. Ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på Stay med Rihanna. Den låten är så fruktansvärt bra, och jag nästan älskar att den inte finns på Spotify för man kan liksom inte tjata ut den då. Har faktiskt haft en riktig gulddag idag. Varit ledig, hämtat lillesyster från dagis och kollat derbyt samt ätit pizza med pappa och Ida. Är alltid så himla kul att träffa småsyskonen, ja alltså dom som jag har på min pappas sida. Haha kul att träffa Ida med självklart men henne bor jag ju med så. Dom blir alltid alltid så himla glada när man kommer. Så himla fina, mina älsklingstjejer.

Hur som, ska berätta en hemsk sak jag råkade göra idag. Jag och Gina var ute och sparkade lite fotboll på tomten, hon satt på gungställningen och ropade "skjut ditt hårdaste på mål!" så jag skjöt. Och helt plötsligt fick Gina bollen rakt i ansiktet!!! Hon hade alltså på den korta tiden hoppat av gungan och ställt sig i målet. Jag mådde så dåligt. Hon bara stod där, helt stilla med händerna för sitt lilla ansikte. Jag sprang fram i panik och tog bort händerna. Hon grät. Mitt storasysterhjärta gick sönder. Förlåt förlåt förlåt sa jag, tusen gånger. Hon var nog mest rädd. Sen spelade vi inte fotboll nåt mer, vi gick in och åt kakor istället! 

♥♥♥♥♥♥♥

HEJ HEJ


Alltså varenda jävla gång jag skriver att jag ska hålla den här bloggen uppdaterad så går det åt helvete. Måste nog sluta tänka så, att jag MÅSTE uppdatera, och istället bara skriva när det faller mig in. Som nu! Har gjort en massa kul saker sen valborg, det var ju ett tag sen liksom. 

Hängt med min bästis på min balle! Så jäkla mysigt var det. Tända ljus, chirre, musik och självklart vin. Ahhhh life alltså!

Varit på kalas har jag också, närmare bestämt mormors 65-årskalas! Såhär såg jag ut då, med lockigt hår och en ny fin topp som förvisso inte syns men lovar, den e najs. 

I fredags åkte jag in till stan för jag skulle hem till Natalies nya lägenhet! Vet ni hur fiiiiiiiin den var eller? Nej, skulle fan tagit en bild så jag kunnat visa er. Hur som, det var meningen att vi skulle äta lite matis och snacka skit men vi hamnade i Bålsta på fest hemma hos bruttan på bilden. Som ni ser träffade jag även Norrland!!! Så himla kul, vi hade liksom inte setts sen i augusti... Sjukt med tanke på att vi hängde jämt förrut. 

En morgon låg jag kvar i sängen lääääänge, kollade serier och bara chillade. Det är inte ofta man gör det hörrni, sjukt najs ju. 
 
Igår var jag och Sebbe på Donken, och jag var ju bara tvungen att testa McFlurry Magnum mandel! Hör ni hur stört gott det låter eller? Mmm. Men, tyvärr var hela glassen dränkt i chokladsås så det smakade liksom bara, chokladsås... Magnum mandel är ju liksom vaniljglass, men men. 

Och idag såg jag ut såhär när jag satt på bussen påväg till jobbet! 

kvalborg, valborg, finalborg


Har haft den här tomma jävla rutan uppe hur länge som helst, bara stirrat och stirrat och börjat skriva och suddat, börjat skriva och suddat igen. Är mitt liv verkligen så jävla tråkigt att jag inte kommer på en endaste rolig liten grej att berätta för er...? Blir fan rädd isåfall. 

Haha, närå! Häromdagen var det ju faktiskt valborg. Årets mest överskattade dag (typ som nyår, midsommar och halloween). Vaknade upp till grått och trist väder och kände direkt att dra täcket över huvudet och somna om var en bättre idé än att gå upp och faktiskt fånga dagen. Slog upp mina blå ca en timme senare och då blev det bråttom. Sebbes mormor och morfar var snälla och skjutsade oss till Sigtuna, så halvsminkad, håret åt helvete och med en väska som vägde bly hoppade jag in i bilen, fortfarande oviss om dagens planer. 

Vi bestämde oss senare för att åka till Uppsala, då typ alla Sebbes jobbarkompisar bor där. Så, efter att ha plockat upp en annan kompis på Märsta station, så styrde vi mot Uppsala. Kom fram typ klockan 2 vilket vi upptäckte senare var alldeles för sent. Folk var redan helt galna, jag var bara kall och och hungrig. När vi mött våra kompisar så åt vi iallafall pizza. Namnam. 

Sen fortsatte dagen med att vi gick runt i Uppsala, hängde lite i parken, va på en hemma"fest", åt Subway, träffade Dessi på en bar osvosv. Vid åttatiden bestämde sig dock jag och Sebbe för att åka hem, då ingen av oss var speciellt taggade. Men det var en rätt så trevlig dag ändå, hade varit tusen gånger bättre om inte vädret hade sugit dock. Fast vad gör det om hundra år? 

Tog inte en endaste bild på hela dagen förutom denna, en töntig spegelbild på mig själv när vi precis kommit hem. Festligt värre! Fast fint hår har jag iallafall. NU ska jag sova för imorgon väntas jobb och häng med Pussempaaaaaa. Puss och godnatt!

RSS 2.0