Ingen big deal

Hejhejhej, jag har varit i Gävle. Det va nice! Och jag har färgat bort min utväxt (finally) och gjort två röda slingor i underhåret. Dock blev dom lite fail (typ ketchupfärg?) så jag ska göra om det idag I hope. Kommer nog bli rätt så nice. Färgade även slingor i Elinas hår, det blev fail :D


Pappa hämtade mig hos Elina kvart över ett imorse! Då åkte vi hem, och påvägen hem åt jag en double cheesburger. Ingen big deal, hihi. Och btw så har jag fått låna en jacka av Elina också, det är mycket bra eftersom att jag inte lär kunna gå i min skinnjacka så länge till.



PUSS<3


ZzZzZz, trött

Gick upp sju imorse för att följa med Elina till käftis. Efteråt tog vi bussen till ICA och handlade lite innan vi drog hem, la oss i sofforna och kollade på Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko. Länge sen man såg på Eva & Adam, haha.

Igår så mötte Elina mig vid stationen, vi gick och köpte Trocadero och godis innan vi tog bussen hem. På kvällen var vi ute ett tag med några innan vi gick in och kollade på Dh. Efter Dh gick vi hem till en av Elinas kompisar och jag pwnade Elina på Tekken, hah! När vi kom hem käkade vi mackor och sen gick vi och sov. Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, Elina sover för tillfället och jag ska väl snart hoppa in i duschen I guess. Åker hem med pappsen imorgon iallafall, ses då!


Hoppas hoppas hoppas

Slevade nyss iväg ett sms till pappsen där jag skrev att han skulle ringa mig. Anledningen till varför är för att jag så snällt ska fråga om han har lust att betala tåget till mig så att jag kan åka till Gävle idag och träffa Elina. Jag hoppas att han är villig att göra det, för jag vill verkligen åka. Blir ioförsig bara borta tills torsdag eller fredag i sånnafall, men det är ju alltid nått.


Såklart<3

Jul, jul, strålande jul. Nja, inte dirr va.

Följde med mami till Willys för att storhandla idag. Och när vi går förbi kakhyllan fick jag syn på.. DUMDUM! *Trumvirvel* Pepparkakor. La ner en burk i vagnen och hade faktiskt lite julfeelings såhär i Oktober. Och inte nog med det, när vi kommer till läsken fick jag syn på flera hyllor med julmust. Omg tänkte jag, jag måste ha! Dock köpte vi aldrig nån stor flaska så jag körde på en liten hihi. Smakade grymt gott, julmust äger, och pepparkakor med för den delen.


Skolkatalogen har kommit :o



HP 1, min klass alltså :>

Bakre raden från vänster: Jacob, Joakim, Jj, Paula, Toby, Dessi, Ida, Filip, Fredrik och Martin.
Mittenraden: Jag, Josefine.E, Mandy, Jossan, Emelie, Sofie, Nina, Maritza och Sollan.
Främre raden: Robin, Klossen, Marcus, Malin, Louise och Simon.

Målsamtal

Var nere i skolan för ett tag sen för att ha målsamtal. Kan ju säga att det gick.. lite sämre än förväntat. Har ig i matte, turism och praktisk marknadsföring. Maja (fröken) sa också att  jag inte lämnat in en enda turismuppgift den här terminen, vilket jag inte heller har. Så gissa vad jag gör just nu? Mm, pluggar turism!

Låg på G+ i engelska och det är sjukt kasst jobbat av mig. Gick ut med MVG som slutbetyg i nian, och har nu sänkt mig. Piss också. Engelska är inte ens svårt. fan att jag ska va så grymt skoltrött.

Jag är på sämst humör, hejdå!

Bara lite skriveri

Tjatja! Kort dag i skolan idag, hade bara svenska, engelska, turism och samling. Hade turismprov och det kändes som att det gick helt okej faktiskt. Efter turismen fikade jag, Jossan och Mandy. Negerboll, mumma! Sen messade Mt och ville att vi skulle komma till Marcus, så vi gick dit ett tag innan vi skulle ha samling. Efter samlingen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och typ, väntar på att mamma ska komma hem så vi kan dra på målsamtal i skolan. Pallar inte :< Efter det får vi se vad som händer :D

Onödigt inlägg? Nja. Pöss!

Kom gör ett hål i min kevlarsjäl

Fick ett mess av Louise för ett tag sen där det stod "Älskar du mig?! Jag älskar dig... Du suger fett, men det e inte så lätt... Ser dig mig? Eller ignorerar du mig? Valet är ditt!!! Av Mysan den 6:e december 2003!"
Ni ska veta att jag skrattade så jag fick ont i magen när jag läste. Det är alltså en dikt som jag skrev år 2003, elva år gammal! :D Är den inte vacker? Haha.

Och jag kirrade godkänt på datakunskapsprovet, nice.

Och en sak till, grattis Louise och Kalle på eran ett och ett halvt-årsdag! :D


Här sitter jag och käkar mandariner...

... och lyssnar på Rocky Votolato. Mys äre allt! Måndag idag och dagen har varit rätt chill faktiskt. Fick reda på mitt provresultat från provet i projekt och företagande som vi hade i fredags. Kirrade trotsallt VG- på det på grund av att jag pwnade totalt på MVG-frågan. Gissade på hälften, men se där, alla rätt! Ibland kan det löna sig att gissa minsann ;)


Votolato <3


En lördag och söndag med Dragge och lite Louise

Hejhej D:

Igår lekte jag med Dragge, vi var först hemma hos mig och kollade på High School Musical 1 och 2, käkade och datade. MYS! Letade även efter något att göra, men förgäves. Efter nån timme bestämmer vi oss för att gitta ner till centa och hyra film och köpa choklad. Dragge ringer sin bror som säger att han kan köpa choklad åt oss, vilket han också gjorde. Iallafall, när Dragges bror kommer och lämnar chokladen så skjutsar han även oss till busskuren. Typ tio meter, men iallafall! Vi bestämde också att jag skulle sleepa hos Dragge.
Vi väntade på bussen i typ en kvart, tjugo minuter och Dragge var jättejättekissnödig. Hon gjorde en Inte-kissa-på-sig-dans som jag har inspelad på min mobil! Deni!
När vi kliver av bussen på stationen så möts vi av ett folkhav av folk som skulle till Häggeby på fekke. Kände en hel del av folket så det blev en massa hej hit och dit när vi klev av bussen. Gick ner till centa med Dragge och Mt för att hyra film. Det blev Paranoid Park. Och jag varnar er, den sög! Ah, Mt lämnade mig och Dragge i centa så vi gittade upp till bussen för att åka hem till Dragge och kolla på filmen. Och det är nu jag ska berätta en sjuk sak som hände när vi klivit av bussen vid Dragge.

Here it goes:
Jag och Dragge kliver av bussen vid Gillmarkens busstation. Börjar gå på kraftleden för att komma in i Norra Västerdalen där Dragge bor. Vi får syn på en fartdåre som körde i säkert 200 km på kraftleden. Dragge trodde att det var rattfylla. Iallafall, när vi kommit in i Norra Västerdalen så kör bilen sakta bredvid oss, mysko tyckte vi. Sen brassar den på och köt bort för att tydligen vända. Sen drar dom i bilen på hellyse så att vi blir bländade och så börjar den köra i 200 km mot mig och Dragge, den lixom svängde in mot oss där vi gick i vägkanten. Jag fick en jävla chock så Dragge fick typ skrika åt mig att gå ner i diket. Bilen tvärstannar iallafall bredvid oss, och så vevar föraren ner rutan och säger "Nu får ni visst springa tjejer, nu blir ni rädda va!" och sen brassar han iväg. Och ja, det är klart som fan att vi blev rädda, jävla idiot. Grejen var att vi kände igen rösten på föraren som fan. Efter själva händelsen så asgaravde jag samtidigt som jag höll på att börja grina, antagligen för att jag var chockad. Dragge var bara arg. Vi kom in på Dragges gata och mötte Jossan och Mandy för att snacka med dom ett tag och sen gick vi in och bäddade, pratade och sen så berättade Dragge för sin bror om det som hänt, så vi tre sätter oss i hans bil och så åker vi ut för att leta efter bilen som "nästan körde på oss". Dock utan resultat. När vi kom hem kollade vi på halva Dansa med vargar med Dragges papi och åt choklad. Jag däckade i soffan för jag var astrött så vi gick och la oss vid 2 halv 3 typ.

Imorse kollade vi iallafall på filmen som vi hyrt eftersom vi inte gjorde det på kvällen. Den sög som sagt! Sen så messade Louise och ville att vi skulle gå ut och gå med henne för det var så fint väder, så det gjorde vi. Eller ah, det vart mest chill vid trappan, men det var så soligt så det gjorde inget! När det blev kallt så gick vi hem till Louise innan Dragge och jag åkte hem till oss själva. Kom hem för ett tag sen, käkade och nu sitter jag här. Och ja, det här inlägget blev långt som fan men det vare fan värt! PussN!


Farmor

Min farmor ringde nyss.
Hon: Jag var inne på Kicks häromdagen, jag skulle köpa ny brunkräm, och så ljög jag lite för dom.
Jag: Jaha, om vad då?
Hon: Jaa, jag sa att jag hade barnbarn som gillade att leka parfymaffär, och då fick jag en massa prover på parfym och foundation och krämer och sånt där. Jättebra att ha, och alldeles gratis!
Jag: ... HAHA.

Sen berättade hon att hon även snott bestick på Cinderallabåten. Hahaha, jag skrattade lite då.

En fredagskväll

Tjatja! Igår drog jag till Dragge vid sju ungefär, vi satt och snackade ett tag och åt godis innan vi började kirra oss för att göra något. Frågan var bara vad vi skulle göra. Vi var nästan lite desperata efter att få göra nått. Haha, iallafall så räddar Kallejed våran kväll då han sa att vi fick komma till honom och chilla. Yay! Så vi sprang snabbt som tusan till bussen, höll på att dö. Men det visade sig at t jag hade kollat fel i busstidtabellen och att det inte ens gick nån buss. Crap, så vi fick ta våra ben och gå! Det gick faktiskt snabbt, och vi lyssnade på pokémon så vi blev glada :) Kom hem till Kallejed typ.. nån tid. Honte var också där. Vi kollade på nån film med galna rabieshundar. Helt crazy var dom! Sen spelade vi lite Gh och sen var klockan nästan tolv så jag och Dragge skulle dra hem till mig där hennes bror skulle hämta henne. Kallejed och Honte gick med oss en bit, tror dom skulle till bussen. Iallafall, när Dragge åkt hem satt jag vid datan och käkade chirre och dirre. Gott vare! Sen gick jag ochla mig vid halv tre och vaknade för inte alls så länge sen.. Vad som händer idag får vi se, nu ska jag käka frulle. Tjohejs!

Säg tre drycker i en mening

Seså, gör som rubriken lyder nu så får ni en kaka :)

Blä.

Kom nyss hem från skolan. Köpte busskort idag så det är nice! Fick också veta av Fredrik i klassen som var på demokratidagen att dom håller på och kirrar med busspriserna! Yay, fett nice om dom skulle sänka till typ en tia igen.

Och idag så ska jag och Ida laga mat, haha. Hoppas att det blir ätbart iallafall, men att steka blodpudding kan ju inte va speciellt svårt? Anyways, ska kanske leka med lilla Jossan senare ikväll, hoppas på det för det skulle vara trevlans. Prov på fredag också, måste plugga till det :< Skoltrött är precis vad jag är, och idag så hörde jag Maja säga att man kan välja bort idrotten :o Kan man det så är jag i himlen. Thank god isåfall!

Aja, vi hörs!

Det här är sagan om den coolaste katten i det långa landet falukorv

Sitter och lyssnar på Snook - Mr Cool. Inte hört den på ett bra tag, sjukt skön, haha.

Anyways, hade datakunskapsprov idag. Det var inte alls så svårt så jag hoppas jag får godkänt! Man fick iallafall ett utskrivet dokument, och så skulle man skapa ett exakt likadant i Microsoft Word. Lätt som en plätt!

Efter provet tvingade jag i mig några skabbiga fiskbullar innan vi drog till idrotten. På idrotten fick vi gå in i skolans gym och chilla ett tag, det var nice. Efter det skulle NV-barnen visa oss HP-barn några styrkeövningar som vi skulle göra, det var jobbigt. Slutade idrotten, drog och duschade och hade mattelektion. Fick veta att det var bråkräkningen jag failade på på matteprovet, attans va! Ska iallafall ha ett muntligt matteprov efter höstlovet med bråkräkning så att jag når upp till godkänt-nivån. Efter matten åt jag och Jossan Banana-skidz och  sen hade vi vår sista lektion som var försäljning och service. Gjorde inte ett skit på den lektionen, orkade verkligen inte. Sen cyklade jag hem och somnade i Idas säng, haha.

Just för tillfället sitter jag här och vet att jag måste plugga, men som vanligt gör jag inte det, hähä. Fy My!

Prov på Microsoft Word imorgon, hehehehe



Imorgon har jag datakunskapsprov. Det är fett meningslöst att vi ens har en uppgiftsbok i det för att.. det är ett meningslöst ämne ._. Anyways, wish me good luck! (Y)

En söndag som dom flesta andra söndagar

Sova länge, kolla på repriser, plugga och chilla. En helt vanlig söndag. Rätt så skönt egentligen, men ändå har jag något emot söndagar.. Måndagsångest kanske? Så är det nog.

Har rätt så mycket plugg att göra den här veckan som kommer :o Bland annat prov i projekt och företagande och datakunskap. Och Jossan och Mandy funderar på att hoppa av skolan båda två :( Då kommer jag inte ha nån att vara med typ. Fail.

Nu ska jag tipsa er om fem bra band/artister och deras.. Äh.. Respektive bra låtar! Yay!

  1. Death cab for cutie - Soul meets body (BÄSTBÄSTBÄST, heh), What Sarah said, I will possess your heart (Intro på 04:35 men efter det.. Då), Crooked Teeth, Your heart is an empty room
  2. Kent - Ansgar & Evelyne (Texten!!1!), FF, Blå jeans, Järnspöken, Socker (Ohmy, ett måste att lyssna på den)
  3. Blink 182 - All of this, Don't tell me it's over, What went wrong/You fucked up my life, I miss you
  4. Rocky Votolato - Mixtapes/Cellmates (Min nya favvolåt, tanka dirr), Suicide Medicine, Portland is leaving
  5. Coldplay - Viva la vida, Violent Hill, Talk (Såklart), Shiver

Hoppas ni fick tips, nu ska jag slagga. Pöss!


Yo! MTV Raps, Banana skids, McGyver...

... Fruit of the loom, HB, bröst och butterflyer. Palla äpplen, handen på rumpan och BMX. 1990 nånting, det var back in the days.

Afasi och Filthy feat. Snook - 1990 nånting :*


Well.. Kan börja med att säga att jag får damp på mitt tangentbord eftersom mellanslagstangenten är helt borta, så det är bara en metallplatta. Sjukt drygt att skriva :@ Sen så kan jag fortsätta med att jag har varit sjuk hela veckan, grymt långtråkigt och jag erkänner att jag längtade till skolan lite. Känns jobbigt att vara hemma för att man missar så mycket.

Mitt internet slutade fungera i två dagar också, då roade jag mig med att spela Guitar Hero, göra hemmagjord isglass och kolla på Rock Star. Grym film, se den!

Och nu ska jag fortsätta med att äta sega ostbågar, lyssna på musik och underhålla folk på msn! Ciao.


Jag är sjuk och roar mig därför med en lista

Namn: My
Percingar:  Öron, men använder inte
Tatueringar: Nope
Längd: 1,82
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: 4 nyanser av brunt, hahaha
Är du kär i någon? Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans?  Ibland så

Tänker du på självmord? Nej
Tycker andra att du är attraktiv? Vissa gör, vissa inte.
Använder du droger? Nej
Röker du? Uh nej
Vilket schampo använder du? Just nu huvud och axlar *fniss*
Vilken parfym använder du? Christina Aguilera eller äppelparfymen
Vad är du rädd för? En del saker
Gillar du att tvätta? Ohnej
Gillar du berg-och-dalbana? Nej :(

Senaste:
Filmen du hyrde? Hm, nån i Gävle med Elina vare iallafall
Filmen du köpte? Inte den blekaste
Låten du lyssnade på? Title and registration - Death cab for cutie
Låten du hade på hjärnan? Minns inte
Låten du laddade ner? Oh horatio med Tiger lou
Personen du ringde? Hm, Dragge
Personen som ringde dig? Mamma
Tv-program du tittade på? Öh.. Typ One tree hill i söndags :o
Personen du tänkte på? Hah

För eller emot?
Långdistansförhållanden: För
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Teenage smoking: Palla bry
Att använda droger: Knark är bajs
Sex före äktenskapet: Men för såklart
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit:
Mat: Potatisburgare/bullar
Låt: I will possess your heart, Soul meets body eller Mix tapes/Cell mates
Sak att göra: Umgås med vänner I guess
Ämne att tala om: Ähm.. Vene
Sport: Innebandy, även om det inte är lika kul som det var för 2 år sen.
Dryck: Trocadero
Kläder: Jeans och snygga t-shirtar  
Film: Rockstar
Bil: Don't care hähähä

Har du någonsin:
Gråtit över en pojke? Nja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Njae
Blivit arresterad? Nope

Antal:
Gånger du har varit kär:  Vene, ingen tror jag
Gånger ditt hjärta brustit: 0 ggr
Hjärtan som brustit på grund av dig: Vet inte
Personer från grundskolan du vet: Många?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Rätt så många
Ärr du har på kroppen: Typ många på benen för jag har skillz när det gäller att raka benen, höhö. Sen ett på handen efter en sax och ett på ena långfingret eftersom jag klämde det i en fet branddörr å¨dagis. Det gick av :(

Ska bli skoj: Bli frisk
Ska inte bli skoj: Plugga
Snurrar nu: Mitt huvud
Sparar till: Inget speciellt
Väntar på: Käk
Pålägg som gäller: Skinka med gurka
Dagens dryck: Vatten i skolan

Senaste:
Boken du läste: Håller på med Eskort
Personen du fick e-mail av: Mig själv, hihi
Personen du fick brev av: Kommunen
Personen du fick sms av: Flina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte: Macka

Vad har du gjort idag? Vart i skolan och sen legat i sängen
Var det kul? Nej
Brukar du svära mycket? Ja
Hur tidigt stiger du upp? Halv sju
Gillar du att slåss? Nej
Vad har du på dig just nu? Myskläder
Vad ska du göra ikväll? Plugga och chilla
Är du seriös? Ibland
Vad är du allergisk mot? Mjölk och andra laktosprodukter
Var har du ont? Huvudet, halsen, bihålorna
Använder du hårspray? Yes
Kan du stå på händer? Nä, hihihihihhi
Favoritserie? Oth, DH och GA

Håkan Hellström eller The Ark? Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck? Winnerbäck
Salt eller socker? Sugar
Gillar du ketchup? Ja massa
Är du glad nu? Sådär
Var du glad igår? Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus? Hm, tror det
Stockholm är? Mest jobbigt, men fett chill också
Göteborg är? Far away
Kan du sjunga? Nehejdu
Mer värt än guld? Vänner:*
Spaghetti eller makaroner? Mackisar
Ett land jag helst vill besöka: Grekland.

Oj, va kul. Srsly, gör mig frisk.



 


Klantigt, My :D

Nyss så skulle jag öppna fönstret i mitt rum, och när jag precis öppnat det kom jag på att larmet var igång. Och mycket riktigt, fem sekunder efter att jag öppnat började det tjuta i hela huset högt som fan. Jag sprang ut i hallen och min kod poffade upp i huvudet. Jag larmade av och andades ut :D Pappa kom nerspringandes från övervåningen och undrade vad som hände. Jag berättade och sen ringde larmcentralen och jag svamlade, så pappa fick prata istället.

Ja hörni, så kan det gå om ni har larm i ert hus! Men nu ska jag ta en dusch och sen slagga, vi hörs. PussN!


:@

Fan.


Bilddagboken



http://www.myparaply.bilddagboken.se/
Kommentera, bevaka, bli vän :*

Strike a pose, Mt :D



Fotograf: Mandy
Modell: Mt

Provresultat

Ja gott folk, jag hade matteprov igår och idag fick jag veta resultatet. And well, det är verkligen inget att skryta om. Jag har fått mitt första ig, nånsin. Förstod nästan att det skulle vara i matte som det kom, haha. Men så går det när man inte pluggar tillräckligt. Jag skyller inte på någon annan än mig själv :>

RSS 2.0