Long time no see

 
1./ Bästa sättet att äta en Big Mac? Självklart upp och ner, då glider den inte runt lika lätt, haha! 
2./ Mina frullemackor för ett par dagar sedan. Jäklar vad goda dom var! 
3./ En dag kom Meg och Becko till Sigtuna och vi åt kakor vid vattnet. 
4./ Drack Loka gjorde vi också. Mash-Upsen är förvånansvärt goda! Prova banan och kiwano!!!
5./ Upptäckte att mina vinröda Converse jag köpte i London i mars (...) är typ världens finaste skor. Ska använda dom väl från och med nu!
6./ Såhär såg jag ut igår när jag och Sebbe blev hembjudna på middag av hans syster + pojkvän.
7./ Fajitas stod på menyn, det var så himla himla gott!
8./ Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljglass. Snacka om att vi asgarvade åt varandras helt knallblå tänder och tungor sen. Gick inte att öppna munnen förrän personen mitt emot började skratta, haha. 
9./ Min kärlek.
10./ Efter middagen spelade vi detta spel som var jättekul, dock förlorade jag stenhårt. Är väl kanske inte lika allmänbildad som jag trodde...
11./ Kärleken igen. 
12./ Och så en snabb bild på toan innan hemfärd, haha! 

Myshelg

Igår kom mina älskade småsyrror till mig och Sebbe för att mysa och sova över. Vi lagade mat, plockade blåbär, kollade Sommarkrysset och spelade Wii. Sen bäddade vi åt småtjejerna i soffan när det var dags att sova! Som tack för att vi var lite barnvakt så bjöd pappa och Annica oss på middag såhär en söndag! Så vi har nästan precis kommit hem efter en trevlig kväll där.


@jobbet


Hej kompisar. Jobbar, sliter och står i men cash is king, och jag behöver varje korvöre jag får ihop. Det är dyrt att inte bo hemma ska ni veta. Annars då? Jobbar, kommer hem och äter middag, kollar Sex and the city och slaggar. Kul liv va? Men imorgon är jag ledig och då ska jag träffa mamma och Ida. Det ska bli kul och jag hoppas det är fint väder så vi kan ta en glarre i solen hihi. Men den som lever får se, nu ska jag duscha! Hörs på lan. 

Middag på Båthuset

Ikväll har Sebbe bjudit mig, sin syster och sina föräldrar på en helt jäkla underbar middag på Båthuset här i Sigtuna. Aldrig varit där förrut, men det var väldigt god mat och mysigt överlag. Här kommer bilder på maten som jag åt, oxfilé med bea och hemmagjorda potatiskroketter samt vaniljglass med färska jordgubbar och mandelflarn till efterrätt. Åh vill äta där imorgon också, haha!


#humor


Två från igår


Detta är tillägnat världens bästa Pussempa (som tycker jag ska sluta ha ett liv och bosätta mig framför datan så att jag kan uppdatera bloggen...)

Igår bar jag shorts, favvoskorna och ett slappt, vitt linne, tog en prommis ner till vattnet och käkade kvällsmat på Våfflan! Ser ni mjukglassen eller?! Mhhhhmmmm vad gott det var! Trivs iallafall som fisken i vattnet här i Sigtuna. Vår lägenhet är så fin, ska lägga upp ett par bilder här snart hade jag tänkt. 

Lördagsmorgon

I onsdags tog jag och Sebbe (med mycket hjälp av hans föräldrar - Tack!) vårat pick och pack och flyttade till Sigtuna. Så de senaste dagarna har vi fått smaka på sambolivet, och det har hittills funkat riktigt bra. Förvisso har vi skruvat ihop möbler, spacklat, slipat och målat väggar, burit kartonger, varit 10 rundor på IKEA och sånt där nödvändigt, men nu börjar det faktiskt ta sig där hemma i lägenheten. Lovar att lägga upp lite bilder när allt känns klart!

Så, alldeles strax ska jag jobba och sen ska jag hem och packa upp det sista. Står fortfarande kartonger i hallen haha. Och nu verkar ju faktiskt bloggappen fungera igen, så om det dröjer innan vi får upp bredbandet och så så hörs vi snart via mobilen igen! PUSS


#lyckligtjej


Godmorgon kompisar! Idag vankas jobb 12-17 så ska alldeles strax knata till bussen. Kanske sista gången jag åker buss 303 till jobbet, för nu blir det 579:an destination Arlanda som gäller ett tag. Läskigt. Jaja, ha en bra dag så hörs vi förhoppningsvis snart hihi. 

Packat ner mitt liv



Hej min kära blogg! Idag har jag glidit omkring som på bilden ovan, med shorts och en jävligt skön tröja från Urban Outfitters. Åkte från Sebbe vid 12-tiden, och sen passade jag barn ett tag. Och vet ni vad jag gjorde sen? Jag åkte hem till mamma med en bunt flyttkartonger, och med hjälp av Emelie och Becko packade jag ner mitt liv. Låter helt ledsamt haha, men på onsdag går flyttlasset så det var verkligen dags att få det gjort. När vi var klara ekade det verkligen i mitt rum, och det känns lite jobbigt att lämna det på nåt sätt. Men nu får jag ju faktiskt en hel 2:a att röra mig i istället för ett pytterum hemma liksom, haha. Man får helt enkelt se allt från den ljusa sidan. 

RSS 2.0