i'm gonna pop some tags only got twenty dollars in my pocket



Såhär ser mina "svarta" jeans ut nu. Dvs dom ska vara svarta vilket dom verkligen inte är. Nu är jag iofs bilden svartvit men ni ser ju att dom är gråa. Jämför med täcket bakom tex haha! Så imorgon är det jag som förhoppningsvis tar med mig Ida och åker in till stan och köper nya. Önskar att Dr Denim höll mer än en tvätt men what to do. Världens skönaste brallor iallafall, och att de faktiskt uppfyller mitt krav på att byxor måste vara snortighta nere vid fötterna är ju ett stort plus. Tur att dom bara kostar 400 spänn också, för min plånka ekar trots löning igår... #onlygottwentydollarsinmypocket

världens bästa oskar

 


Alltså jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på den här låten nu. Första singeln från Oskar Linnros nya album och jag kan säga att om första singeln är så här bra så kommer ju plattan att vara hur bra som helst. Längtar som en tok. Hörde att även Danne skulle släppa ny platta. Ser ut som att våren blir grym i musikväg helt enkelt! Håkan, Oskar och Danne med nya album. Ahhhhh orkar inte ens. 

everyday Im instagramin'


   
 
Det har ju hänt en hel del sen jag skrev något här senast, och eftersom jag är en sådan flitig instagrammare så får ni helt enkelt en liten resumé här och nu.

1./ Jag igår innan Sebbe och jag åkte till stan för att hänga med Mathilda. Åt typ världens godaste burgare från Texas Longhorn och jag är förvånad själv att jag inte (som den extrema jag-måste-fota-allt-innan-jag-äter-det-nörd jag är) tog kort på den innan. Mest synd för er i vilket fall.
2./ Idag åt jag och syster min asgod middag. Ja alltså, vi hade lax och sås till också, såklart...
3./ Blir så himla ledsen när mina liv på Candycrush tar slut...
4./ Typ världens godaste äppelpaj som Sebbes mamma gjorde åt oss i söndags. 
5./ I fredags kväll hamnade jag på akuten på Akademiska efter två dagar med extrem huvudvärk och x antal samtal till sjukvårdsupplysningen. Efter blodprover, balans- och syntest samt röntgen av mitt lilla huvud, konstaterades det att jag har bihåleinflammation bakom ögonen. Jahaja, sa jag. Dags för en liten penicillinkur igen wihooo. 
6./ En gammal asrolig bild från en jättejätterolig kväll på Ekilla sommaren 2009. Kalle och Mt!
7./ Häromdagen firade jag 3 år med pottfrillan. 
8./ Hejhej.
9./ Har börjat läsa del 3 i Fifty Shades of Grey-serien, tycker den börjar segt men kan ju liksom inte läsa den när jag typ slukat både 1:an och 2:an. 
10./ En mycket god lunch jag åt på jobbet för ett tag sen. Paj <3
11./ OCH detta mina vänner, är en middag som Sebbe bjussade på sist vi var i Kista. Aldrig ätit något så gott i hela mitt liv, typ. Också från Texas Longhorn.
12./ Under min bloggtorka har jag även hunnit fylla hela 21 år. Tänka sig va! Eftersom att själva födelsedagen var på en söndag så tog jag med mig lite vänner för middag och öl på Hard Rock på lördagskvällen. Fint, men framförallt gott. 
13./ En ascool gammal rockbild som jag hittade i arkivet på min blogg. 
14./ Fick seriöst damp på den där blåa fliken ni ser på bilden, för jag fick på något sätt fram den men INTE bort den. Tillslut var jag tvungen att fråga mina instagramvänner och fick äntlign svar på hur jag tog bort den. Tack Gud (eller Amanda).
15./ Mina ögonfransar har typ blivit trippelt så långa, men det är bara för att jag har gjort en ögonfransförlängning. Coolt va? Typ det mest värda jag gjort! Inte använt mascara på två veckor och ser till och med sminkad ut när jag är nyduschad, high fiveeeeeeee!

Tandtråd

 
Min senaste favvislåt! Första minuten alltså, typ det bästa ever. Hur som helst, HÄR finns den på Spotify om ni inte pallar kolla hela videon hihi. 

Precis som Romeo



Kickar igång denna bloggtorka med en halvny nyhet: Världens bästa, och kanske snyggaste på den här bilden, Håkan släpper nytt album i april. Känns som att en stor del av våren och sommaren härmed är räddad!

RSS 2.0