Wishlist 2011




Det är så himla svårt att komma på vad man ska önska sig, men här kommer iallafall sakerna jag mer än gärna ser under granen om cirkus en månad. 

Har jobbat 10-20 idag, är så himla himla trött. Men jobbar imorgon också, så på't igen ba! Det blir fint med lön sen, så man får tänka. Det var väl allt, tror jag. Godnatt på er.

Julen är (snart) här


Eftersom det endast är en månad kvar till självaste julafton, tänkte jag bara dela med mig av min ännu bara påbörjade jullista. Den kommer att fyllas på efterhand såklart! Här här ni den iallafall: julmusik vare ja

På äventyr med Emelie


Sitter framför datorn i pyjamasbrallor och tjocktröja, lyssnar på julmusik och käkar choklad. Vilket jag inte borde göra nu, utan jag borde klä på mig för alldeles straxt kommer Emelie och plockar upp mig. Då ska vi ut på äventyr, kanske blir en cheeseburgare också om jag har tur. Så sjukt sugen på det. Jaja, klä på sig var det ja! Hörs senare vaaaaa!

Plus och minus


+
1. Mitt 3G funkar ÄNTLIGEN igen. Tack snälla tjejen på Tele2 ♥
2. Jag är ledig idag, och imorgon.
3. Det är första advent på söndag.
-
1. Det regnar ute.
2. Jag jobbar fredag, lördag OCH söndag...
3. ... Vilket betyder att jag jobbar hela första advent. Hoppas man får pepparkakor på jobbet!

09:35


Hej på er kompisar. Efter att ha jobbat hela helgen så har jag varit helt slut nu i början av veckan. Har bara varit hemma hos Sebbe och tagit det lugnt, käkat en hel del god mat och myst. Kom hem för inte inte så länge sedan och såg då att mamma hängt upp det första julpyntet i form av detta stjärnregn. På söndag är det första avent och då får jag hänga upp julstjärnan i mitt fönster också. Fint det.

Tänkte att jag skulle berätta lite om hur det är att jobba på Toys R Us. Jag sitter för det mesta i kassan vilket kan vara sjukt stressigt. Julhandeln har redan dragit igång och häromdagen sålde jag leksaker till EN kund för nästan tiotusen spänn, vilket för mig är helt sjukt. Men samtidigt som det är stressigt så är det hur kul som helst och jag trivs hittills hur bra som helst. Jag menar, hur kan det vara tråkigt att sälja leksaker?

Hej... igen


ÅH hej vad bra att jag håller vad jag lovar, visst? Skrev i mitt förra inlägg att vi skulle höras efter jobbet. Dvs min första dag på Toys. Kan såhär nu i efterhand meddela att första dagen inte var mycket att hänga i granen. Mycket nytt och sådär. Men nu har jag jobbat min tredje dag och det känns redan mycket bättre. Så det blir nog bra. Nu däremot måste jag sova för bara för att det är lördag imorgon så är det inte helg för mig. Godnatt och sov gott kompisarrrrrrrrr!

Hårdrock


Hittade den här rockbilden på facebook idag. Den är från Wikmans rockfest som var för ett par helger sen. Imorgon börjar jag jobba på Toys R Us. Är.så.jävla.nervös. Wish me luck och så hörs vi imorgon efter jobbet dårå.

Fars dag


Idag är det ju, som ingen missat, fars dag. Av mig, Ida, Tess och Gina fick pappa en kopp där själva örat är en mustasch samt ett paket med lakritsmustascher. Tror nog han blev lite glad allt!

Strike!


Igårkväll var jag, Emelie och hennes gamla klasskompis Sara ute och bowlade och drack lite vin. Kan ju då meddela att medans Emelie och Sara bara blev sämre och sämre ju mindre vin deras glas innehöll, så blev jag bara bättre och bättre. I början var jag så jäkla dålig, men sen slog jag strike ett par gånger, wiho! Ni kan ju gissa vem som vann? Hihi. Efter att vi bowlat färdigt drog vi till Rilles där det spårade lagom. Dans, mingel och en massa öl. Vid stängning hämtade Emelies pappa oss (guld värt!) och vid halv tre somnade vi alla tre i Emelies säng, helt döda. Tack för en sjukt trevlig kväll tjejer!

There's been a long time since I had some fun, we used to be the luminary ones


Hej på er. Har kommit underfund med att det börjar bli sjukt enformigt att vara hemma hela dagarna. Vaknar vid samma tid varje dag, kollar på samma gamla repriser, käkar samma typ av lunch och sitter ofantligt mycket vid datorn. Samtidigt som det känns sjukt kul att börja jobba nästa vecka, så är jag som sagt hur nervös som helst. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa!

Om ett tag ska jag börja packa lite smått, för det är pappahelg i helgen. Så imorgon kan jag iallafall roa mig med att spela Sims, hehe. HÄR får ni en bra låt iallafall.

Funderingar om jobb


Nionde november. Om 6 dagar jobbar jag mitt första pass på Toys R Us. Är så sjukligt nervös utan att egentligen veta varför. Kollar på schemat och får lite, men bara lite ångest över att jag jobbar både fredag, lördag och söndag tre helger i rad. Kan ju tacka gud för ob iallafall ♥

Nitton:sjutton



Käkar broccoli, dricker Fanta och glor på Vem vet mest. Varför är broccoli så jäkla gott?

Come on, skinny love



Ljus


I söndags köpte jag och Sebbe doftljus som luktar jul. Älskar tända ljus. När jag flyttar hemifrån ska hela min lägenhet vara full av värmeljus. Sådeså.

En riktig jävla rockfest




Igår vankades det halloweenfest med tema rock hemma hos Wikman. Det allra roligaste var att de allra flesta gått all in på utklädnaden. Himla fin kväll med vin, skratt, fejktatueringar och en jävla massa rock. Tack för den alla mina rockvänner!!!

23:55


Fattar INTE vad jag gör uppe nu, när min väckarklocka står på 04.30. Ska på någon slags introduktion på Toys R Us imorgon, och den börjar klockan 06:00. Fattar inte varför så tidigt, men det är bara att gilla läget! Hörs imorgon när jag kommer hem. Godnattis på er.

En dag med syrran


Igår lovade jag Ida att jag skulle följa med henne till Jakan idag för att hon skulle lämna tillbaka en jacka. Sagt och gjort. Efter att vi lämnat jackan och kollat lite så käkade vi lunch på Tasty's. Är det typ det bästa stället som finns eller? Tror fan det. Nu ligger vi båda raklånga på min säng, lyssnar på Foster the people och chillar. Är.så.sjukligt.trött.

KIWI OCH LIME


Häromdagen haffade jag den här helt underbara body buttern på ICA för endast 30 spänn! Den luktar så sjukt gott att jag vill äta upp den, typ.

All the other kids with the pumped up kicks


Bästa låten just nu. Punkt.

RSS 2.0