16:37 sista dagen på 2011


Såhär ser jag ut i skrivande stund! Nyårsklänningen är på, naglarna är målade och håret är sjukt ofixat. Har inte sminkat mig heller men det kommer, det kommer. Tog bilden med Idas webbcam på hennes dator, och som ni ser är den keff som fan. Hur som helst, om vi inte hörs något mer detta år (låter ju helt sajk att säga så men) så vill jag önska er alla ett rockigt gott nytt år! \m/

Hej mvh bitchen


Igår och idag har jag färgat håret. Det blev ljust. Sen begav sig jag, Emelie och Nattis till Kista för att leta nyårsoutfits. Gick sådär. Min mössa kliade. Nu ska jag spela sims för jag är så himla cool.

Tisha


Idag har jag på mig min nya tisha som jag fyndade på Bikbok för ett tag sedan. Sen att jag är töntig och tar kort på mig själv i spegeln är en annan femma. Fin är den iallafall, och sjukligt skön. 

Kusinvitamin har varit här över jul, men imorgon tar hon upptåget hem till Gävle igen. Senare under morgondagen ska jag förhoppningsvis äntligen få hjälp av Emelie och färga mitt hår. Så att jag kan vara lite fin på nyår. Även fast jag inte gillar nyår.  Men det löser sig, så man får se på saken.

01:45


Ligger i sängen. Äter en mandarin, dricker julmust och kollar igenom gamla bilddagböcker. Ungefär så spenderar jag min kväll, tillsammans med Elina och syster. Nu är det sova som gäller. Godnatt på er!

Allt vi gör är bara rock, rock, rock


När jag gick förbi detta halsband i butiken kunde jag inte riktigt motstå det. Det typ talade till mig. Så jävla rock, ellerhur?

Lite bilder från min instagram


Världens sötaste lillasyster, julfin och allt.
En av mina julklappar. Ska åka och hälsa på Louise och Begonia i London i vår, så fick ett litet bidrag.
Var hos farmor och farfar med syster och kusin och spelade kinaschack.
Chillade hos Emil och Amanda med några. Drack lite rödvin och åt pepparkakor.
Tog töntiga spegelbilder på en toalett med Elina. Hennes blogg kan ni förövrigt läsa HÄR!

23:53 kvällen innan julafton


Efter ett hektiskt och extremt tröttsamt, men sjukt roligt, sista 12-timmarspass på Toys, har jag nu landat hemma i soffan framför Bingolottos uppesittarkväll. Har hunnit med att slå in småsyrrornas paket också ioförsig. Det var då min allra första julkänsla infann sig. Jag som brukar vara skitglad och taggad inför julen under hela december har ibland velat slå ihjäl en kund eller två (skämt åsido) såhär under julstressen. Jobbar min sista dag enligt julschemat den 26e, lite sorgligt faktiskt och jag hoppas på fler jobbtillfällen med gänget. Men det bestämmer inte jag... 

Och nu har klockan helt plötsligt slagit julafton. Så god jul kära vänner



A week later


Sitter just nu vid datorn för första gången på en vecka. Känns så jäkla skumt. Anledningen till min frånvaro är att jag i princip bott på Toys den senaste veckan. Det blir svårt att hinna hålla er uppdaterade när man jobbar från 9-21 och sen lägger på dit- och hemresa med tåg och buss. Det tar sin lilla tid, men nu bestämde jag mig iallafall för att skriva lite.

Igår var jag ledig och det var så sjukt skönt. Var hos Sebbe och bara kollade Harry Potter och gled runt i hans Onepiece hela dagen lång. Att vakna upp till snöstorm imorse var dock inte lika mysigt. Men så länge tågtrafiken funkar som den ska så får gärna snön ligga kvar. 

MEN nu ska jag gå och lägga mig. Hörs förhoppningsvis på julafton, kära vänner.

♣♣♣


Så sjukt bra låt.

En vinterjacka


För ett par veckor sedan investerade jag (äntligen) i en vinterjacka som INTE är sportig. Ni kan inte förstå hur jävla bra det känns att ha en jacka som både är snygg och osportig! Och den är självklart varm. Kommer från Zara.

Julklappsshopping


Igår var Emelie och jag i Kista Centrum för att handla julklappar. Det gick sjukt trögt till en början ska ni veta, men efter en fika (som förövrigt bestod av den sjukt stora morotskakan ovan) så gick det mycket bättre och vi hittade klappar till alla vi skulle! Så, julen är räddad, men jag är desto fattigare! Men det är ju faktiskt bara jul än gång om året...

Fint


Det handlar inte om att få vem man vill.
Det handlar om att få den man vill ha.
Det handlar inte om att vara med människor.
Det handlar om att vara med just den människan.
Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt.
Det handlar om att gå hem med honom.
Det handlar inte om att vara omringad av folk.
Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig.
Det handlar om skrattanfall och vackra händer.

- Michaela Forni

Lunchtime


Idag var jag ledig och då vankades det lunch på Valhall med Emelie. Vi kände oss nyttiga och tog sallad och Loka. Mycket gott, vill jag lova. Annars idag har jag, mamma och syster gjort hemmagjord pizza, lyssnat på julmusik och gått igenom en hel påse med gamla skivor och dataspel. Hittade bland annat min Hanson brothers-skiva. Så sjukt roligt verkligen. För tillfället ligger jag och lyssnar på Pelle Svanslös-sagor på Spotify. Där snackar vi nostalgitripp!

And dream of para-para-paradise


Bästa låten just nu. Denna spelades på högsta volym på lagret imorse när jag kom till jobbet. Jävligt bra start på dagen! Längtar så tills Coldplays nyaste platta släpps på Spotify. Verkar ju aldrig ske, men hoppas kan man alltid.

00:36


Heeeeeej bloggeeeeeen! Igår var jag på lite afterwork med några från Toys. Det var faktiskt mycket trevligt. Efter det tog jag bussen hem till Sebbe och sov och vet ni vad jag ska göra nu? Sova, ja. Tjatja bloggen hörs på lan.

RSS 2.0