Wii


Ikväll glider jag runt i myskläder, spelar Wii och käkar kakor. Fint det!


Tröjan


Världens finaste tröja var det, ja. En stickad metaltröja med dragkedja längs hela ryggen. Älskar älskar älskar den. Snart ska jag ut i kylan för jag ska ta bussen till Sebbe. Vi hörs imorgon.

Igår och idag


Igår hängde jag hemma hos Jonas med Snea, Natta och Mt. Det var lugnt, alla var rätt sega från fredagen tror jag. Vi spelade buzz, lyssnade på Death cab och ja, bara hängde.

Idag har jag målat naglarna guldiga och haft på mig världens finaste tröja. 



17:51


Har nyss gjort småsyrrorna fina i håret för dom ska på kalas hos någon granne. Jag ska väl få i mig något att äta och sen ska jag hänga med gänget från igår, fast ikväll blir det lugnt!

Gårkvällen


Hade världens mysigaste pizzamiddag med Natalie igår. Vi gjorde egen pizza och den vart så sjukt god. Sen drog vi hem till Jonas/Christoffer/Brolle, drack vin, spelade buzz och dansade till Veronica Maggio. Riktigt fin kväll som slutade med en taxi hem runt fyra imorse. Så idag är jag trött. Sjukt trött. Tog somvanligt inga bilder för jag är så jäkla keff. Hoppas ni överlever!

Fredag fredag freeeeedag


Igår klippte jag mig, och färgade håret. Pussempa hjälpte mig självklart. Vi bestämde oss för att testa en ny färg. Bara för att, liksom. Blev lite mörkare än jag väntat mig, så först blev jag helt chockad och inte så nöjd. Men idag, nu när jag fixat håret, så känns det bättre. Det är nog en vanesak. Skönt att vara nyklippt i vilket fall, tack Pussempa för hjälpen. Hoppas du har det grymt i London! Hälsa Louise och Becko från mig... 

Snart ska jag hämta syrrorna i skolan/ på dagis och ikväll ska jag dricka vin och äta pizza med Natalie. Ska väl ladda kameran hade jag tänkt, så att ni slipper se alla trista iphonebilder haha. Vi hörs!

With love in your life your life is worth living



Mississippi kan vänta


Bild från juli/augusti 2010

Cool bild va. Har absolut inga nya, inte en endaste. Idag var jag iallafall med Ida i hennes skola. Det var coolt. Såg många coola människor. Efter det begav vi oss mot Jakan där jag skulle köpa mig världens finaste jacka från HM, men sjäklvart var den slut. Tydligen slut överallt så det sög ju... Fick ett samtal från Toys R Us under dagen också. Ska på personalmöte där i början av november klockan 06:00 på morgonen. Tjugo i fem-tåget, WOHO! NU ska jag sova däremot. Godnatt.

Det var jag

Jag tycker om: Hemmakvällar och popcorn.
Jag avskyr folk som: Är oärliga och inte talar sanning.
Jag lyssnar på: Melissa Horn - Om du letar efter nån.
När jag lagar mat: Måste jag lyssna på musik. Min specialitet är pasta med bacon.
Om jag var ett djur skulle jag vara: En apa av något slag.
Om jag var en insekt skulle jag vara: En syrsa.
Jag kommer alltid vara: Som en 6-åring när jag är påverkad.
Det finaste som finns är: Vänner, regnbågar är också fina.
I vinter: Ska jag åka pulka med vänner, som jag brukar göra varje vinter.
Jag kan: Nudda näsan med tungan. Imponerande va?
Jag kan inte: Hålla mig för skratt när jag egentligen borde.
Bebisar är: Jättefina och lena. En dag ska jag ha en flicka som Esther.
Min mobiltelefon är: Sönder och allmänt dålig.
När jag bakar så bakar jag: Chokladmuffins eller daimkaka.
Sist jag grät var: När jag tittade på sista avsnittet av säsong ett på O.C.
Den värsta känslan är: Besvikelse, ångest och rädsla.
Den bästa känslan är: Nyförälskelse, och allmän lycka.
Idag har jag: Ätit nudlar till frukost, tränat och fikat på stan.
Ikväll har jag: Inte gjort någonting alls.
I morgon kommer jag: Förmodligen att skriva på uppsatser. Men vi får väl se.
Jag har insett att min senaste kyss: Var fruktansvärt dålig men ändå lite lite bra.
Det är charmigt när han: Ler åt en.
Jag tänder på: Snygga och vältränade axlar och ryggar.


Jag tycker om: Gamla bilder, Sebbe, mina småsyskon, att lyssna på musik på bussen på morgonen, att överdriva med utropstecken, att rocka, mat och nässpray.
Jag avskyr folk som: Har vaknat på fel sida och är bittra utan anledning. Gå och va bitterfittor nån annanstans!
Kärlek är: Det bästa och det värsta som finns.
Jag lyssnar på: Just nu är det Familjen – Det Var Jag
När jag lagar mat: Jag lagar inte mat. Om inte Sebbe gör carbo förståss, då kanske jag rör om i pastan lite då och då.
Om jag var ett djur skulle jag vara: En kattunge kanske. Sånna gillar ju alla, eller?
Om jag var en insekt skulle jag vara: BLÄ!!! Men okej, nåt som kan flyga. En fjäril kanske.
Jag kommer alltid vara: Bäst på att rocka.
Det finaste som finns är: Mina vänner och min familj. Lovar.
I vinter: Ska jag jobba, fira jul, helst hoppa över nyår, fylla 20 och frysa arslet av mig.
Jag kan: Lyssna på samma låt säkert 10 gånger på rad om jag hittat en ny jag verkligen gillar.
Jag kan inte: Sluta skratta om någon annan skrattar, gärna vid fel tillfällen också.
Bebisar är: Små och oftast söta. Har sett fula bebisar också faktiskt.
Min mobiltelefon är: Mitt bästa köp någonsin, typ.
När jag bakar så bakar jag: Muffins eller sockerkaka brukar det bli. Godast smet.
Sist jag grät var: Vid ett tillfälle jag inte minns.
Den värsta känslan är: Sorg och när man inte vet någonting. Man är helt lost. Och hunger.
Den bästa känslan är: När man är nykär och lycka.
Idag har jag: Jobbat
Ikväll har jag: Kollat på Pengarna på bordet, hängt med syrran och lyssnat på musik.
I morgon kommer jag: Förhoppningsvis köpa mig en vinterjacka.
Jag har insett att min senaste kyss: Var imorse. Shit!!!!!!! Menaru!!!
Det är charmigt när han: Ler. Gillar folk som ler.
Kärlek är: Bästa ever!!!

Helgen som var


I fredags var jag som sagt på arbetsintervju på Toys R Us. Det gick bra, fick ett jobb bara sådär! Inte heltid dock, men ett jobb är ett jobb. Hurra! Resten av helgen spenderades med småsyrrorna och Sebbe. Vi var barnvakt för pappa och Annica var i Gävle. Såg Smurfarna på bio och käkade Donken till middag, typ. 

Sebbe köpte en söt mysse på JC.

A young summer's youth


Hej kompisar. Såhär såg jag ut idag när jag flängde runt med mormor på lite ärenden. Bålsta - Upplands Väsby - Barkarby - Jakobsberg - Bålsta. Så såg det ut, men trevligt var det. Medans vi var i Barkarby passade jag på att lämna in mitt cv på ett ställe, och gissa vad? När jag sitter i bilen påväg hem så ringer dom och vill att jag ska komma på intervju imorgon klockan 10. Så sjukt skönt. Lovar att berätta imorgon hur det gick. Nu ska jag somna till en väldigt fin låt: Joel Alme – A Young Summer's Youth. Godnatt på er!

DU OCH JAG BECKO ♥♥♥



Fransar


Såhär ser förresten fransarna ut när jag använt den nya mascaran jag köpte häromdagen. Sjukt långa. Ser att jag missat lite kladd där på ögonlocket dock, fint...

Bättre bilder


Min systemkamera låg så fin i min hylla och dammade, så kände att det var dags att använda den lite. Så här får ni lite bättre bilder på min nya klocka samt plånboken. Ja menar, mobilbilder i all ära, men det är ju sån sjuk skillnad på bildkvallen när man fotar med systemkamera. 


Och liksom, hur fotar man sådana här grejer? Ser så platt ut om dom bara ligger på en hylla, så tyckte det såg bäst ut när jag höll i dom på nåt sätt.

In kommer ting


Har alldeles nyss städat mitt rum och nu ska jag koka nudlar. Så länge bjuder jag på en skön låt signad Kapten Röd. Hörs på lan!

Pizza ♥


Vaknade upp hos Sebbe vid halv tolv imorse, galet sent med tanke på att jag somnade runt ett, men men. Är nu hemma, ska spela lite Sims med småtjejerna och alldeles snart kommer pappa hem med... gissa vad? PIZZA!!! Så nu önskar jag mig själv en smaklig måltid och så hörs vi!

d.j.v Fiberwig


Äntligen har jag hittat en mascara som håller vad den lovar! Den ska göra fransarna låååånga och böjda, vilket den verkligen gör. 229:- spänn, men sjukt värt! Jag köpte min på Lindex, men den ska finnas lite överallt vad jag hört.

Lördagsmys


Igår befann jag mig hos pappa hela dagen, passade ungarna lite medans han och Annica var och handlade. Vid femtiden fick vi gäster, och pappa gjorde sån sjukt god mat. Revbensspjäll, kött, gratinerad potatis med bacon, grillade majskolvar och massa annat gott. Var så sjukt mätt efteråt, men ändå stannade jag och Sebbe och köpte Ben & Jerrys, som jag sen åt framför tv:n. Mysig lördag, med andra ord!

Min fredag


Jobbade 14-19, halvåtta-bussen hem, käka tacos (ovanligt), blanda dipp och landa i soffan framför Idol med en påse chips, familjen och Pussempa. Nu drog Emelie precis hem och jag ska väl slagga eller nåt. Godnatt mina kära läsare!


Jag imorse innan jag kuta till bussen!


En heldag med Natalie


Imorse messade jag Natta och frågade om hon ville dra till Jakan och fika och kolla lite. Och visst ville hon det, så vid halv ett tåg vi tåget in. Efter vi hade fikat så skulle jag BARA köpa en eyeliner, och Natta skulle BARA köpa en halsduk. Jag kom hem med en ny klocka och ett par skor, och Natta med två tröjor, en klocka, en plånka och sin halsduk. Båda två är så jäkla nöjda, älskar fan spontanshopping! 

Och ja, vi köpte likadana klockor. 200 spänn från Ur & Penn, som hittat!

Kvällssnack klockan 23:16


Detta mina vänner, är ett värmeljus. Och det är det enda jag fångat på bild dom senaste två-tre dagarna. Jäklar vad dåligt gjort av mig, men har man jobbat så har man. Älskar att jobba, det är så himla kul på Lindex. Jag trivs verkligen asbra där.

Just nu ligger jag iallafall i sängen, chillar och lyssnar på Darins gamla hit Money for nothing. Minns att jag och mina tjejkompisar satt med varsinn hörlur i örat i skolan och försökte lära oss texten utantill. Vi skulle nämligen se Darin i Jakan centrum, då var man ju tvungen att kunna texten! Hur gamla var vi då? Oj. 13 kanske? Fina tider det! Och det här blogginlägget gjorde ingen klokare. Godnatt på er!

Lindex Club




Trots att jag både praktiserat och jobbat på Lindex i snart ett år har jag aldrig skaffat mig ett Lindexkort. Men förra veckan slog jag till, och idag hittade jag mitt alldeles egna kort bland posten tillsammans med en rabattcheck på 50 spänn. Tackar och bockar för det!

Ny plånbok


För ett tag sen gick min plånbok sönder. Kortfacken är paj så att om jag typ råkar vända den upp och ner så ramlar alla kort ut. Så idag haffade jag denna på jobbet! En ny, snygg men framförallt smart plånbok.

Från Lindex, 99 kr.

Måndagsmiddag framför tv:n



Beställningen från Romwe


Häromdagen fick ju jag och Emelie vårat paket från Romwe (tröjorna ni vet) som vi längtat så mycket efter. Men jag måste säga att vi fick en smärre chock när vi öppnade och fick se tröjorna på riktigt. Dom är hur små som helst! Jag skojar inte om jag säger att det är barnstorlekar. Min systemkamera är urladdad, så därför tog jag bara en snabb bild med iphonen nu.

Såhär ser den på. Alldeles för kort i midjan och ärmarna ska enligt bilden på hemsidan vara långa och "puffiga". Men ja, ni ser ju... Har dock valt att behålla min iallafall, för jag orkar inte skicka tillbaks den mot en avgift när tröjan bara kostade mig 150 spänn.

Idag är det lördag minsann


Hej kompisar. Idag har jag jobbat livet ur mig. Är helt slut nu, så ikväll blir det chillkväll med the one and only Pussempa. Hörde att vårat paket från Romwe kommit också, äntligen. Men tydligen var det en besvikelse. Ja enligt Emelie iallafall. Visar bild imorgon efter jobbet.

The bun


I lördags köpte jag äntligen en så kallad hårdonut. Och nu kirrar jag en såhär snygg bulle lätt som en plätt! Finns i två olika storlekar beroende på hur långt/tjockt hår man har. Jag har den lilla. Finns på Glitter för 60/80 spänn styck! Ber om ursäkt för sjukt kassa bilder men försök att ta kort i nacken på dig själv så skaru få se hur lätt det är.

Barnvakt


I måndags hämtade jag först Tess när hon slutade skolan. Sen tog vi bussen till Ginas dagis och hämtade henne. När vi kom hem blev det mellis och mys. Hjälpte Tess med sin läsläxa och ritade en teckning till Gina. Lite så såg min måndagseftermiddag ut. Världens bästa småsyskon.

En solig lördag


Eftersom det är så fint väder har jag på mig min gula tröja från h&m. Tyckte det passade bra liksom. Efter helgen lovar jag ett riktigt inlägg.


RSS 2.0