OS-final

Gokväll! Ligger i sängen med datorn i knät och väntar på att förlängningen i hockeyfinalen mellan Kanada - USA ska börja igen. Har aldrig riktigt gillat att kolla på hockey, men nu under lovet då jag var sjuk blev det att jag kollade på en del matcher och nu är jag rätt insatt. Det står iallafall 2-2 efter tre perioder och nu väntar som sagt en förlängning på hela 20 minuter, crazy!

Evacuate the dancefloor

Idag är jag en trött tjej, för igår var det ju fekke hos Hejkille för att hon och Maria fyllt 18! Det var riktigt roligt och även lite galet, men med härligt folk, mycket dans och inget spår så blev det en riktigt lyckad kväll, tack tjejer! ♥ Sov senare hos Sebastian, så min kväll blev inget annat än fulländad!

Min kamera låg förresten inlåst i princip hela kvällen, därför har jag inte lyckats ta så många bilder alls, men slänger upp de som jag har här iallafall!


Innan vi begav oss mot Hejkilles place så var Lollo och jag hemma hos Lollo och gjorde oss fina.


När vi anlände så bjöds det på massor (och då menar jag verkligen massor) med fika. Det var kladdkaka, tårta, cheescake, cupcakes, godis och mockarutor. Helt insane, men gott var det! PS! På bilden ser vi Hejkille herself och Maria. DS!


Dessa guzzar var också där: Cassandra, Suss och Evelina. 


Och detta är faktiskt sista bilden, och den föreställer som ni ser MegZor och Maria.

Ja, och vill ni se fler bilder så kolla in Megs blogg.

Stress stress stress

Kan än en gång inte förstå mig på UL och deras bussar/busstider/busschaufförer or whatever. Skulle ta mig hem från Sebastian men självklart så kommer det ingen buss, åh vad förvånad jag blev! Lyckades iallafall ordna skjuts av min snälla farfar så nu är jag hemma och ska alldeles snart börja fixa mig, för ikväll är det party hos Hejkille som gäller! Det gäller att jag drar igång min fekkelista på Spotify nu, annars kommer jag somna här i sängen, och det vill vi ju inte! Vi hörs inatt eller imorgon grabz, för nu ska jag göra mig iordning! ♥

PS! Klicka på den rockiga bilden här under för att ta del av min fekkelista! DS!

Håkan kan slänga sig i väggen



För Big Star är riktiga grejer! Så mysig låt verkligen, ska nog somna till den ikväll känns det som!

Boyfriendscut



Ja hörrni, detta var vad min snälla mamma kom hem med - Jeansen i "Boyfriendscut"-modellen som jag ville ha, och som jag även skrev om igår. Kan meddela att det är bland det skönaste jag haft på mig i jeansväg. Riktigt snygga är dom, tack snälla mamma! ♥

Btw: Ursäkta bilden, den är inte rättvis mot varken mig eller byxorna, men ni ser ju lite iallafall!

Nu är det slut på veckan



Hej fina läsare!
Fredag idag och jag är på bättringsvägen från min sjukdom som jag antar var vinterkräksjukan. Har ingen feber idag och det enda som egentligen tynger min stackars kropp från att vara frisk är väl en förkylning och lite halsont, men det är ingen big deal hoppas jag! Ser ni förresten att jag klippt mig? Om inte, så har jag det iallafall, och det tackar jag Pussempa för. Riktigt skönt med fräscht hår igen, faktiskt!

Är också på lite extra bra humör då mamma kom hem med en sak till mig för en stund sedan... Vad kan det vara, tro? Det får ni se alldeles, alldeles snart!

Im in the quicksand

Minns ni att jag sa att jag och Cammish hade planerat att vi skulle gå och se La Roux på Berns? Eller jag kanske inte har sagt det? Hur som helst, vi har vetat om det hur länge som helst och nu idag när jag skulle gå in och boka biljetter, vad tror ni händer? Jo, biljetterna är slut såklart! Blir så jävla besviken på mig själv, där rök den chansen! Jävla skit också...


Vill ha, SKA ha


Jeans i "Boyfriendscut"-modell från H&M! Gal1 nice. Ska bli mina inom kort, pax!

PS! Becko får också! DS!

Sjukling

Hej på er sötisar! Sitter hemma hos Sebastian och mår fortfarande jättedåligt, spydde ju i söndags natt och sen hade jag feber hela måndagen men mådde bra igår, men självklart så blev jag inte frisk utan fick ont i halsen och huvudet under natten. Åh vad jag älskar att vara sjuk, eller inte! Jag är förresten inte den enda sjuklingen här, utan jag har förmodligen smittat Sebastian också, för imorse var det hans tur att kräkas och känna sig helt matt, stackarn! Får ta hand om både mig själv och honom nu, så hörs vi förmodligen senare. Jag hoppas ni alla är friska iallafall! ♥

TEMPERATURE IS RISING

Tja tja tja! Gästbloggande incoming!

Just nu ligger Myzan som ett badazz i sängen efter en helvetisk natt!
Det hela började efter Ginas födelsedagskalas igår där Myzan bestämde sig för att äta en aning för mycket tårta.
Hon beslutar sig senare för att glida över till mig för lite middag och söndagsmys.
Men så blev icke fallet.

När vi ätit och Myzan sagt åt mig att tanka Bombay dreams beger sig Myzan till sängen. Vi alla vet hur det går för Myzan att kolla på film, och speciellt i en säng.
Det tog inte lång tid innan hon tröttnade och började kittla mig istället.
Cirka en kvart senare så slumrar hon till en snabbis och vaknar snabbt igen av grovt illamående.
Myzan rullar in sig i täcket som en larv och ligger där i närmare två timmar tills trycket släpper och ja ni kan säkert lista ut vad som hände. Hon kräktes...
Det hela resulterade i en näst intill sömnlös natt för oss båda med några spyattacker för Myzans del.

Nu idag så är jag Myzans trogna tjänare som lyder minsta vink där hon ligger i sängen som det badazz hon är.
Känner mig lite som en flude, men ställer upp för stackaren som ligger där helt hjälplös!

En härlig första dag på lovet tycker nog Myzan!

En passande låt till en passande bild
Various Artists – Pokémon Theme



Ack, Sundbyberg

Chacha bloggen! Nu jävlar är det sportlov och det ska jag fira genom att åka hem till Sebastian och äta löksoppa med hans familj och sen mysa med honom hela kvällen. Låter som en riktigt bra plan om ni frågar mig! Och självklart när jag tittar ut genom fönstret så har det börjat snöa ännu mer. Jag har aldrig sett såhär mycket snö i hela mitt 18-åriga liv, men tro fan inte att jag gillare för det! Nej fytusan, snön suger!

PS! Jordens just nu skönaste låt: Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg

Happy birthday Gina!

Idag fyller min bebissyster hela 3 år. Grattis på dig tinyöge! ♥










Alice in Wonderland


Igår åkte jag in till staden med dom här två guzzarna samt Emelie för att gå på "Alice i Underlandet" på Maximteatern, vilket var min födelsedagspresent från alla 3! 


Pussempa och jag chillar lite på tåget med en påse Zoo, självklart! Något ljus bild dock, men det är lugnt!


Vi kom fram till teatern och detta är alltså scenen. Tyvärr var det fotoförbud under själva föreställningen, så inga bilder därifrån har jag! Föreställningen ägde iallafall, med Amy Diamond i huvudrollen. <3<3<3 Älskar Amy forever!


Men jag hann iallafall ta några bilder innan föreställningen började. Här är Pussempa och Becko.


Oooh kattig_chey!!!


Efter föreställningen käkade vi på Jensens Böfhaus (?) Sjukt gott var det!


Och denna bild får avsluta detta inlägg, och jag vill passa på att tacka tjejerna för en jättemysig dag i stan trots det riktigt kyliga vädret. Puss på er! ♥

Vi kör på en dagens

Dagens humör: Glad som en lax!
Dagens mående: Bra!
Dagens borde: Skriva klart min uppsats i Naturkunskap, men näe...
Dagens frisyr: Utsläppt, mittbena
Dagens klädsel: Underkläder, svarta jeans, tröja med paljetter på axlarna och finfint halsband samt Idas boots med nitremmar på. 
Dagens planer: Jag hade nog inga planer för idag, faktiskt!
Dagens vill ha: Fredag
Dagens längtan: Sportlov
Dagens fundering: "Vad ska jag ha på mig?" typ
Dagens beroende: Ingenting
Dagens tråkigaste: Håltimme i typ hundra år, glömde mobilen hemma
Dagens roligaste: Hänga med friends i skolan på håltimmarna
Dagens tidning: Öh ingen haha!
Dagens låt: Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Skämmas för gamla skolfoton?

Idag i caféterian så tittade jag och Louise i gamla skolkataloger, och ställde oss då frågan: Borde man skämmas för gamla skolfoton? Det beror ju alldeles på hur man såg ut, såklart. Var du värsta fjortisen med gult hår och stringen ovanför brallorna så kanske du borde skämmas lite, men var du bara en i mängden som både mig och Louise, så är det ingen fara! 

Jag har faktiskt aldrig skämts över ett gammalt skolfoto, men bara för att vi pratar om det så tänkte jag visa er bilden som jag gillar minst av alla mina skolfoton, och det är från när jag gick i sjuan:

Alltså, är det där ens jag?! Råttfärgat hår, inget smink och utsvängda byxor... Trendig chey! Jag gillar hållningen också, HÖSÄCK!

Home sweet home




Tja dudes! Kom nästan precis innanför dörren, har i princip bara hunnit prata lite med Ida och käkat en banan innan jag hamnade här. Den här skoldagen har verkligen varit helt ovärd, har inte behövt göra ett piss... Var ju också utan mobil hela dagen, men när jag kom hem så låg den där och väntade på Idas säng så fint! Hade jag fått några sms då? Ptja, ett från pappa och ett från Lollo, så lite älskad känner man sig ju iallafall, haha! Ska snart börja packa väskan, det är pappahelg i helgen och på söndag fyller minstingsyrran Gina 3 år, min bebis.

Och nu är det endast en enda skoldag kvar innan det underbara och efterlängtade sportlovet! Herregud, jag längtar tills klockan är 13:10 imorgon, för då jävlar är det lov!!!

10:30


Känns som att det är Dessi och jag som är chillarna...? "Vill sooova!"

Godmorgon godmorgon! Imorse när jag var påväg till bussen kom jag på att jag glömt något, ni vet den där känslan man får när man vet att man glömt något men man kommer inte på vad? Började gräva runt i fickor och i väskan och då kom jag på vad det var - Min mobil! Så jag har ingen mobil med mig idag, riktigt drygt med tanke på att vår första och tredje lektion är inställd pga att läraren är sjuk. Det hade varit nice att bara sitta och lyssna på musik då, men icke sa nicke! Slutar iallafall runt halv 3 så är väl hemma runt 3 kanske, vi hörs då! ♥

Förresten: Grattis Dessi!!!


Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, för det är Dessis 18-årsdag! Grattis på dig sötis, hoppas du haft en underbar födelsedag! ♥

Depend Nr. 135




Nya nagellacket och nyduschade Mysan med gammal cuptröja från 2006, sött...

Gokväll kompisar! Sitter här med nymålade naglar, tog det rosa fina lacket jag fick av Meg i present, superfint är det. Har ändrat bloggdesignen nu också, har gjort om helt och även skaffat mig en header, finally...? Haha! Well, har inte så mycket mer att säga mer än att det endast är två dagar kvar i skolan innan mitt efterlängtade sportlov och att jag saknar Sebbe. Hoppas att ni alla haft en fin dag! Godnatt på er! ♥

ÄNTLIGEN!



Den 2:a mars kl 21:00 kan vi välkomna dessa pinglor tillbaka till våra TV-rutor efter ett långt uppehåll. Jag kan inget annat än längta.

Outfit







Svart klänning, Indiska - Skjorta, Monki - Halsband, Lindex (present från Cammish och Ilsa) - Klocka, KNOKK - Armband - Lindex och sen present från MegZor.  


Ett minne för livet










Detta fina albumet fick jag av mina fina vänner Louise och Becko och där har de samlat nästan alla våra underbara minnen i form av bild och bildtext. Jag var nära på att börja gråta när jag tittade i det första gången, för något så fint som detta är svårt att slå. I love u guys! ♥

Alla hjärtans dag 2010







Jag tycker om dig, Sebastian.


Min födelsedagsmiddag


Igår hade jag min födelsedagsmiddag då dom här snygga tjejerna plus...


Cammish och...


Sebastian var hitbjudna!


Efter middagen som bestod av potatisgratäng och kött samt rödvinssås och sallad, så var det dags för mig att öppna lite presenter. På bilden så har jag precis öppnat presenten från MegZor och det fina kortet som jag håller i handen har hon gjort alldeles själv! På hatten står det MY-ndig, vilket jag tycker var väldigt fyndigt haha!


Sen blev det dags för galenpanna. Här ser vi Becko och Cammish!


Fler galenpannor, Emelie och Sebastian.


Varför ser vi så finurliga ut, tro?


Sen tröttnade vi på att vara galenpannor och då drog Becko och Louise igång och dansade vår discodans till "It's raining men".


Haha här ser de ut som två tennsoldater! Typ givakt eller nåt...


Mer discodans var det här!


Helt plötsligt blev Ilsa helt crazy!


Liksom, Ilsa vad fa-an gör du? Hahah.


Sebastian blev lite trött... Eller?


Han vaknade iallafall till slut.


Här har vi lite crazy bitches!


Damn, who's a CRAZY bitch?


Sebastian körde på en blinkis!


Självklart var det min tur att bära den rosa, fluffiga "18-årskronan", ni minns den som Cammish invigde vid sin födelsedag? Nästa gång blir det Lollos tur att bära den.


Fulla_cheyer_92? Näe, bara crazy!


Lollo kör nästan på en xD och Emelie visar stolt upp flarran och kör på en "Hej, jag dricker!".


Myzanpyzan och Sebastian.


Vad Ilsa egentligen gör på den här bilden är det ingen som vet... Jag vet bara att hon låg och snackade om att hon hade små fötter. "38, det är väl inte så stort egentligen?". Nej Ilsa, det är lagom, hahah!


Sen blev det dansstopp, och det måste vi fan öva mer på!


Alltså vafan händer på den här bilden? TIGHT?


Och den här sköna bilden på Cammish får avsluta bilderna för en helt underbart mysig och rolig kväll med dom bästa! Tack så jättemycket allihoppa! ♥

Fredagskväll hos Emma


I fredags kväll drog jag till Emma tillsammans med...


Pussempa och...


Cammish!


Snygga_cheyer_92!


Åh igen, haha!


Cammish chillar low low low!

Och ungefär där tog bilderna från den kvällen slut, haha! Riktigt värd kväll i vilket fall! ♥

Snabb update

Hej på er kompisar! Sitter nyduschad hemma hos Sebastian och väntar på att hans päron ska dyka upp så att vi kan få skjuts in till Bålsta och hem till mig. Ska ju ha middag idag för mina tjejor och Sebastian, så dirr när vi kommer hem är det time to förberedaaa! Kan väl säga såhär - Vi hörs imorgon!

Nu är det fredagsmyyyys



Hej på er! Såhär såg jag ut idag för den som undrar. Lite sådär halvskabbigt hår men vafan, kvällen är ung! Hade som vanligt en kort dag med estetisk verksamhet som första lektion, där vi övade mer på vår discodans och så tränade alla tvåor tillsammans på den allra första scenen. Detta kan bli najsers alltså! Vecka 12 ska allt vara klart och jag måste verkligen öva mer på dansen, den sitter inte som den ska!

Min kväll ska jag iallafall tillbringa tillsammans med Pussempa, vi ska hem till Emma och chilla och kanske dricka ett glas vin eller två. Mysigt mysigt. Men nu ska jag dra en slagg, vi hörs senare!

Btw! A Day to Remember och Melissa Horn kommer till P&L i år... Fan också.

Kent - Den döda vinkeln


Första bilden med systemisen



Godkväll gott folk!

Har varit iväg och handlat allt inför lördagen nu med far min. Samtidigt fick jag mitt minneskort till systemkameran, så det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta batteriet på laddning. Har nu "amatörfotat" lite (dvs inget speciellt, bara klickat lite här och där) och den funkar hur bra som helst! Sen att första bilden råkade bli på mig med en skarrig frilla är en helt annan sak. Jag är mycket nöjd iallafall, så tack allihoppa för den fina 18-årspresenten! ♥

PS! Imorgon är det fredag och jag älskar det!


Finally

Akta så att inte min far äntligen har kirrat ett minneskort till min än sålänge oanvända sprollans nya systemkamera. Hur nice? Jävligt nice. Så mina vänner, nu blir det bilder!


Smör potatis peppar rötter



Vem är bäst? Jag slog nyss ett samtal till Coop i Kungsängen, och vips så fixade jag visst min praktikplats! SWEET!


Im still Im still Jenny from the block



Ibland är jag ganska cool, ellerhur? Pratade med pappsen nyss och det blir till att åka till Willy's om ett tag för att inhandla allt till middagen jag ska hålla i helgen. Det blir niiiiiice. Så hörrni, nu ska jag inte sitta här och snacka skit utan göra lite nytta istället! Next stop: Städa mitt rum...

Jennifer Lopez – Jenny From The Block - Track Masters Remix featuring Styles & Jadakiss

15:17



Just nu: Pratar med Sebastian i telefon och chillar loooow.


Just another list

Om dig
Hur gammal är du? - 18 barre yeah!
Din favoritmat? - Pasta pasta pasta
Sport? - Innebandy
Två av dina favoritlåtar? - Melissa Horn - Hanna, Miike Snow - Animal
Hur lång är du? - 1,83 hehe
Vilken klass och skola går du i? - HP 2 på BCJF

Vänner
Din bästavän? - Har många som är mina bästa vänner
En vän som alltid ställer upp för dig? - Alla ställer upp på olika sätt så det är svårt att välja en.
En vän du alltid har roligt med? - Emelie
En vän du får sakna för mycket? - Man får väl sakna alla så mycket man vill?
En vän du haft förut som du saknar nu? - Finns ingen sådan
En vän som har berättat hemligheter för dig, som du inte sagt till någon annan? - Alla har vi våra hemligheter

Familj
Vem gillar du bäst? - Gillar alla lika mycket!
Hur många är ni i familjen? - Jag, Ida, mamma, Ante Budde - Jag, Ida, pappa, Annica, Tess och Gina
Hur gamla är dom? - 18, 14, 42, 41, 43, 38, 7 och snart 3
Ställer din familj alltid upp för dig? - Ja det gör dom väl!
Kan du lita på din familj? - För det mesta, ja
Kommer du alltid att älska din familj? - Självklart!

Antingen eller
Alkohol eller cigaretter? - Alkohol
Blått eller rött? - Rött
Upptagen eller singel? - Upptagen
Fotboll eller handboll? - Fotboll haha
Festa eller vara hemma och mysa? - Beror på ju
Vatten eller mjölk? - Vatten, är allergisk mot mjölk :@
Musik eller tyst? - Musik
Film eller tv? - Tv
Bdb eller facebook? - Hmm... Bdb.

Killar/Tjejer
Har du kille/tjej? - Ja
Vill du ha pojkvän/flickvän? Jarå det är nice
Hur gammal är personen isåfall? 21
Om du inte har någon pojk/flickvän, kommer du nånsin ta steget? - Det får vi väl se
Är du helst hemma och myser eller är ute med flera? - Det varierar, men ändå hemma och myser... Haha
Vågar du gå långt med din pojk/flickvän? - Vad menas med långt? Men ja, det vågar jag.
Om du inte har nån, skulle du våga? - Det vet man väl inte

Musik

Rihanna? - Enda låten jag gillat med henne är Disturbia
Justin Timberlake? - Njaae
Techno/remixer? - NEJ!
Jay-Z? - NEJ!
Jason Derulo? - Mm whatcha saaay
Eminem? - Älskade Mockingbird en gång i tiden
MGMT? - Blev så trött på dom på P&L att jag knappt klarar av att lyssna på dom nu
Green Day? - Nej blä!
Paramore? - För cirkus ett år sen
Basshunter? - Wohoho what's going on? I tell you what's going on - IM BASSHUNTERRRRRRR!
Markoolio? - Äger
Björn Rosenström? - Näe
Amanda Jensen? - Snyggg
Pink? - NEJ
Flipsyde? - NEJ
Black Eyed Peas? - I gotta feeling och Meet me halfway är bäst i världen
Carola? - Bäst

Skulle du

Vilja hoppa bungyjump? - Nej har höjdskräck
Vilja simma med delfiner? Nej
Vilja simma med hajar? UH nej
Vilja träffa Jordan Price? Vem fan är det?
Vilja gå på high school? Njaa testa kanske
Kunna göra inbrott hos någon? Men det är ju tokigt
Kunna snatta? Har jag redan gjort för några år sen... Dumma Mysan
Kunna såra någon så hårt att den aldrig mera pratar med dig? Nej
Kunna ta någons pojk/flickvän? Men nej
Prata illa om din familj? När man blir arg på dom så går det
Kunna vara en vecka utan att duscha? - Nemas problemas, P&L serrö!
Kunna vara en vecka utan din dator? - Jadå
Kunna vara en månad utan tv? Ja
Kunna vara en månad alldeles själv och inte träffa några vänner? Inte gratis, fan heller!

Har du..

Rökt? Nej
Druckit alkohol? Ja
Vart på fest? Ja
Blivit full? Japp
Gjort något som du verkligen ångrar? Njaae lite kanske
Några märkeskläder? Tror inte det.
En tröja som kostar över 2000? Nej gal1
Ett par byxor som kostar över 2000? Gal1!!!
Någonsin stulit något? Klubbor och tuggumin hahah!
Hånglat? - Hahah ja!
Sagt till någon att du älskar den och verkligen menat det? Ja
Vunnit mycket pengar nån gång? - Näe


Sjön suger

Hello guys! Idag hade hela Bcjf friluftsdag, och jag och Lollo åkte skrillor på Kalmis. Det snöade som tusingen, jag hade försmå skridskor och var dålig på bandy, men vad fan gjorde det? Kul var det ju! Jag blev utnämnd till lagets fiskare, dvs den som står uppe vid mål och ja, fiskar. Gissa hur många mål jag lyckades peta in...? Just det, 1!!! Ett endaste fjuttigt mål. Ingen vidare bra firre där alltså, haha.

Efter att ha spenderat några timmar ute i det gröna (läs vita) så knatade jag hem och gjorde mig iordning för att åka till Sebastian där jag varit hela eftermiddagen och kvällen. Bäst var det, som vanligt! Kom hem därifrån för ett tag sen och sitter nu och funderar på om det kanske är dags för slagg? Tror så.




Pics från 1 mars 2009 då jag och några coola katter åkte skrillor en solig söndagsförmiddag!

Crazy bitches och Spotify



Jag har länge tänkt dela med mig av min personliga Spotifylista, då jag tycker att den är riktigt bra!

Så, hur gör du då för att få denna underbara lista?

Jo, du klickar på bilden här ovan!


Sanningen är...

... att jag fortfarande inte duschat, haha. Jag blev helt plötsligt hungrig och var tvungen att springa ut i köket och leta reda på nått att stoppa i munnen. Hittade vitlöksbröd i frysen så nu ligger det i ugnen och svettas. GOTT? Ja.

Svettig_tjej92

Nyss hemkommen från träningen och jag är inte den fräsigaste tjejen i stan direkt, men det är lugnt, ska hoppa in i duschen det första jag gör efter jag skrivit detta. Hur som helst så gick träningen hur bra som helst. Bortamatch på lördag och vi får se om jag är med på den eller inte då jag ska ha tjejerna och Sebastian på middag här då... Hmm. Ska fundera på saken!



Nu: Dusch!!! Hörs snart...


Träning snart



HEJ alla bloggläsare, haha! Kom hem från plugget för ett tag sedan, har bara hunnit plocka undan lite och läst några sidor ur Bakom stängda dörrar, fy så hemsk den är. How ever, alldeles snart ska jag byta om och packa väskan och dra till träningen. Får hoppas att jag orkar prestera åtminstonde någorlunda bra där, så att man kanske får spela match i helgen om man har turen på sin sida...

Btw, har jag sagt att jag fått en systemkamera...? Om inte, så har jag det iallafall och den kommer att börja användas så fort min pappa har skaffat mig ett minneskort, punkt!


Coola Mysan





What's up and what's down people? Själv så sitter jag och pratar med Sebastian i telefon, och jag ska alldeles snart gå och göra mig ett glas hallon/blåbärstaft och sen lägga mig i sängen och läsa lite ur Ett öga rött eller Hamlet... Eller kanske lite ur Bakom stängda dörrar. Det lutar mest åt det faktiskt, haha! Ha en skön kväll så hörs vi!

Mumm-ra - She's Got You High

Innan jag går och lägger mig...



Klicka på det gula fina kassettbandet för att lyssna på en skön gammal goding som gått varm ur mina högtalare nu under kvällen! Nu väntar sängen, godnatt kompisar!


En lördag i Stockholm

Hej kära läsare. Igår var jag och Sebastian inne i stan där vi tog nytta av min födelsedagspresent som jag fick av honom, den gick ut på att han skulle få bjuda mig på middag, fika och bio - "Allt en toppendag med dig skall innehålla!"

När vi kom in till stan så köpte vi fika på 7 eleven och traskade hem till Mathilda, där vi hängde ett tag innan det var dags att ge sig ut på stan för att äta mat. Vi skulle ha ätit på Mongolian Barbeque, men stället hade tyvärr bommat igen så det var bara för oss att leta vidare. Tillslut, efter många om och men så hamnade vi på Hard Rock där vi åt jordens kanske godaste hamburgare ever? Tror fan det alltså.

Efter maten tog vi tuben hem till Mathilda igen, där vi tittade på ett nummer av Melodifestivalen (Ola, sög hårt!) innan det var dags att dra sig mot Sergel och salong 1 för att se Snabba Cash. Hade inte så höga förväntningar på filmen då jag både läst boken och hört av andra som läst boken och sen sett filmen att den inte är någonting att hänga i julgranen, men det tyckte jag absolut att den var! Kanske inte julstjärnan i granens topp, men ändå en kula ganska högt upp? 4/5 toasters vill jag ge den i vilket fall, haha! När filmen var slut mötte vi upp Sebastians föräldrar och så åkte vi med dom hem. Var hemma någon gång runt 1, båda två helt slut efter en helt gal1 bra dag i stan! ♥


19:09

En liten update såhär på kvällskvisten: Jag städar mitt rum, och det går inte så bra... Har hittils bara rensat garderoben. Nu ska jag iallafall börja damma mina hyllor för att sedan dammsuga. Åh vad jag älskar att städa!

Cascada – Evacuate The Dancefloor - Radio Edit


"Att vara eller icke vara..."

Tja tja tja! Nyss hemkommen från en grymt chill skoldag, och jag är faktiskt på riktigt bra humör. Trodde inte att jag skulle klara provet som vi hade imorse när jag först kom till skolan, men sen visade sig att man fick ha boken framför sig. Då blev allt helt plötsligt lätt som en plätt! Efter provet lånade alla i klassen Hamlet, sen hade vi i princip håltimme resten av dagen förutom då vi gick igenom lite crap med teatergruppen. För imorgon är det ju fredag igen och dags för ännu mer estetisk verksamhet...

Nu ska jag springa till köket och göra lite mellis, men först ska jag visa er min nya tröja som jag hade på mig idag:

Svart lång tröja med nitar på axlarna, 199 kr frååååån, hör och häpna, Lindex


"Hello guys...

... today we are going to do a listening exercise..."

Så börjar en helt vanlig Engelska B valbar kurs på Bildningscentrum Jan Fridegård. You gotta love it... Min kurskamrat Robin och jag är lagom less, iallafall.




Vet ni en sak?

Idag höll jag på att radera den här bloggen... Fråga mig inte varför, jag fick nåt ryck och ville helt plötsligt bara ta bort allt det gamla och börja om på nytt, men som tur är så ångrade jag mig i sista sekund! Myparaply är min blogg, och ska vara forever!!!

Förövrigt så är det äckligt kul att ta bilder på sig själv i cam, bara så ni vet!









Plugg plugg plugg överallt

God eftermiddag kära läsare! Idag har jag skrivit upp allt plugg som vi har att lämna in nu innan sportlov och allting, och det är INTE lite. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra när jag kommer hem...

Börjar bli riktigt bråttom med att skaffa praktikplats nu också, senast nästa vecka ska det vara fixat och jag har inte ens sökt. Dåligt My! Allt jag vill göra är att ligga i min soffa, lyssna på bästa Melissa och bara känna att jag inte har någonting att göra på ett tag... Okej, det är ju ioförsig det jag pysslat med varje dag efter skolan dom två senaste veckorna, men det är ju allt för underbart. Varför kan jag inte bara få fortsätta med det...?

Oh well, plikten kallar! Vi hörs senare, puss på er! ♥


Åh herregud jag tror jag smäller av!



Detta måste vara den roligaste, men samtidigt sjukaste hemsidan ever...?
Kan ge er ett mysigt exempel här så får ni se, hahah!

"När jag har sex med min pojkvän brukar jag tänka att det är flera äldre gubbar i 60-årsåldern som tar mig. Slickar överallt på mig och jag suger av en medan en annan slickar mig för att sedan knulla mig. Två andra gubbar får gärna slicka mig på brösten samtidigt. Då brukar jag också tänka att jag är 14 år och att gubbarna hela tiden frågar mig hur gammal jag är. Kanske sjukt, men det är enda sättet för mig att komma..."

Oh my, folk är inte friska...


RSS 2.0