Våtmarker

Häromdagen när jag traskade in på SP för att uträtta diverse ärenden så fann jag min vän Louise med boken Våtmarker i högsta hugg, i full färd med att läsa något stycke med en sådan inlevelse att jag och några andra fick rysningar längs ryggraden. Och tro inte att det var för att det var något spännande hon läste om, utan det var något helt annat... Så igår när jag var påväg hem från min och Louises lilla cykeltur, stannade jag till hos familjen Ö för att få låna denna bok av Louise då hon läst ut den.

"Nu ska jag hem och läsa!" sa jag. "Haha, ha så kul!" sa Louise.

Så vad handlar denna bok egentligen om då, kanske ni undrar. Jag citerar lite av baksidan:

"Artonåriga Helen hamnar på sjukhus efter att ha skurit sig under intimrakning. Hon måste opereras, och kirurgen passar samtidigt på att ta bort hennes hemorrojder..."

Läste iallafall ut boken idag och om ni gillar att läsa om mens, snorkråkor, ett trasigt ano eller sex så är den här boken helt till för er! Själv tyckte jag bara att den var en smula konstig och äcklig, därav rysningarna vi fick när Louise så vackers citerade ett stycke. Vi rös av äckel, haha!


Och för er som trots denna text vill läsa boken finns den att låna på närmaste bibbla! Mycket nöje!

Jag vet inte riktigt...


Jag som rödhårig? Vet inte riktigt om jag passar asså... Har väldigt svårt att se mig själv i rött hår. Ni måste förstå ironin med denna bild, haha. Tror dock att jag får lägga det här med rödhårighet på hyllan och först rädda det hår jag har med en jävla massa hårinpackning.

Goodbye my almost lover


Okej, jag skulle kunna nästan göra vad som helst för att få ha sådär naturligt rött hår. Ni vet, med fräknar och allt. Tycker det är riktigt snyggt och väldigt... gulligt på något sätt. Speciellt på sommaren då fräknarna dyker upp och man blir härligt brun. Skulle definitivt inte banga på hennes hår på bilden!!!

Ett annat plus är ju att hon sjunger helt gal1 fint också. Lyssna själva HÄR så får ni se!


Min dator har gått sönder


Nu skall jag berätta en mycket tråkig sak för er, och det är att min dator har tagit sitt sista andetag! Den blev blott två år gammal. Jävla skitdator, rest in peace! </3 Och ja, uppdateringen här kommer väl att ske från skolan eller mammas dator numera...


En picknick i det gröna!

I fredags styrde jag och Louise upp en liten picknick på Gröna Dalen. Vi hade mat, musik, filtar (vilket behövdes) och en frisbee. Då plötsligt dök Wikman och hans kompanjoner upp så de slog sig ner vid oss och började grilla korv. Mycket trevligt med lite sällskap var det! Efter picknicken drog jag och Louise på krogen, det var mysko... Nu kommer bilderna, enjoy!
































Give me, please?

Så fina! 79 spänn på BikBok

Bara en tillfällighet

Som ni ser är designen helt... mobbad just nu. Kommer att fixa till det så fort jag får min nya header. Sålänge får det här duga, för jag var förskräckligt trött på det andra. Och förlåt Meg för att jag härmar dig med headern, men som sagt den är bara tillfällig och kommer snart att bytas ut! Annars då? Ska ta en dusch och sen kolla på Grey's, vi hörs efter det!

Jag har världens bästa pojkvän

I love you

Some news

Långklänning, Bikbok, 199 :-
Söt byxdress, Bikbok 199 :-
Grå kavaj, H&M 199 :-
Volympulver, från goodiebagen från VR-kvällen på Bikbok

The Human Centipede

I helgen såg jag och Sebby Gaga den omtalade filmen som alla snackar om - The Human Centipede. Som jag gissat så var den riktigt vidrig och sjuk. Checka trailern om ni inte tror mig!

PS! Kolla i helskärmsläge om ni inte kan se hela videon pga att bloggen är för smal. DS!

Jävlar i min låda, bilder från en dag i ettan

Jag har då aldrig sett några snyggare bilder!!! Att få vara sådär skabbig som jag var där borde vara förbjudet... Tur att det har gått över till bättre tider, haha.




Har ett ypperligt tillfälle till att göra restuppgifter nu, så jag antar att det bara är att sätta igång? Uppsats Vintergatan, här kommer jag!

Finally



Herregud vad trött i skallen jag är! Det snurrar verkligen i den just nu så den HÄR låten passar ju utmärkt att lyssna på, haha.

Ska bli skönt att få stryka svenskauppsatsen från listan med plugg, men än återstår några grejer som skall göras. Den 11 juni, då säger jag hejdå till skolan och hej till ett väldigt välkomnat sommarlov. Imorgon väntas dock ett nationellt prov i Engelska B vilket kommer ta ett par timmar, sedan blir det VIP-kväll med tjejerna på BikBok i stan. Uppdaterar förmodligen i plugget imorgon. Nu ska jag lägga mig, puss & kram!

Till Henna


Hoppa studsmatta

Hej på er. Idag bestämde jag mig för att ta en tripp hem till pappa för att delvis plugga, men också för att träffa Tess och Gina. Nästan direkt när jag kom dit kom Tess hem från plugget och då hoppade vi studsmatta. Här följer lite bilder från det!

Tess är så stolt för att hon kan stå på händer
Här också!
Tänk egentligen att det skiljer 11 år mellan oss, det är lite sjukt egentligen.
Haha tja sötistess!
ROOOCKK! Man kan ju undra vart hon har fått det där ifrån...
Rocktjej_92!!!

Det var allt, nu måste jag verkligen ta tag i min svenskauppsats... Hörs väl om ett tag, ciao!

Dirr från datasalen


Hjälstaviken med plugget '09. Vattnet är ju fint iallafall...

Godmorgon kompisar.
Förlåt för att jag inte skrev något igår efter att jag städat men det tog lite längre tid än väntat så jag pallade helt enkelt inte. Läget just nu då? Jorå, har nyss haft redovisning i webbdesign och det blir väl ett G där skulle jag tro, vilket är bra! Nu ska jag fråga Johnny om man får gå, vi hörs när jag kommer hem! ♥

When Im cleaning windows



Ja hörrni, den närmsta timmen kommer att tillbringas med dammvippan i högsta hugg för nu jävlar ska det städas! Städfrippan är på och nu återstår det bara att plocka upp alla jävla kläder från golvet innan jag kan börja gå loss med dammsugaren och golvmoppen! Mitt rum skall skina när jag är klar, vi hörs då!

10 anledningar till varför jag älskar mitt liv

Jag kör på en Becko och berättar 10 anledningar till varför jag älskar mitt liv just nu. Enjoy!

1.
Solen skiner, graderna ligger runt +20 och det är så skönt verkligen! Nu hoppas jag att sommaren är här för att stanna!
2. Jag har världens bästa vänner och jag skulle inte vilja byta ut dem mot något!
3. Jag har världens finaste pojkvän som gör mig lycklig i alla lägen. Love u!
4. Skolan är snart slut och det kommer att kännas som om 1000 kg lyfts från mina axlar. Frihet!
5. Det är endast 40 dagar kvar till P&L tillsammans med Cammish, Sebbe och Kim!
6. Jag har ett jobb och jag har fått min första lönecheck!
7. Sebastian och jag ska se Kent den 22:a juli i Långholmsparken.
8. Mina småsyskon är sötast i världen!
9. Min Spotifylista äger!
10. Jag lever_livet92!

@plugget

Är i plugget nu, har svenska vilket är sista lektionen. Efter plugget ska jag traska upp till tågan för att köpa mig ett tågkort sen ska jag hem och städa lite. När jag kommer hem ska ni få veta 10 anledningar till att jag älskar livet just nu och så blir det väl en dagens outfit också om ni har tur! Vi hörs om ett tag då, puss & kram.

Första riktiga sommardagen

Hej på er. Vädret idag är ju helt underbart. Jag såg shorts och klänningar med bara ben lite överallt. Folk har droppat tightsen och det är väl ett tecken på sommar?

Efter skolan bestämde jag mig hur som helst för att åka hem till Sebastian för att mysa ute i det fina vädret tillsammans med honom. Vi satt på gräsmattan på hans baksida och pratade och tog det lugnt och samtidigt pysslade jag ihop ett finfint maskroshalsband, ni vet sånt där man gjorde när man var mindre? Vi grillade även majskolvar som vi käkade till middag, det var så sjukt gott! Som vanligt ägde det att umgås med världens finaste kille, och det fina vädret gjorde inget sämre direkt! ♥

Sebbe i full färd med att grilla!
Majs+smör+salt = Smarrigt!
I ♥ SMODDI 4 LAJF!
Efter maten chillade jag low i soffan. Peace ba!
Här är det fina halsbandet som jag gjorde!
POSSPOSS!
Sen var det dags för mig att traska till bussen och åka hemåt. Tur att jag hade sköna skor iallafall, för vägen från Sebbe till bussen är fan inte att leka med!

Fan, vi rockers kanske e' lite coola!


Trasiga jeans, röda gummistövlar, fläta i håret, svarta tjocktröjor och brunt hår. Jag och Dessi är som klippt och skurna för varann!
En dag i Hjälstaviken med plugget 2009.

Långklänning - Hiss eller diss?

Tycker dessa ser riktigt mysiga ut, kanske ska ta och prova en sådan nästa gång jag besöker Monki? 250 spänn kan dessa faktiskt vara värda.

Lördagskvällen med Louise

Igårkväll kom ju Louise hem till mig för att värma upp innan vi skulle till Kalmis och lyssna på rockmusik!
Jag hade suttit alldeles för länge i min ensamhet på balkongen, så när Louise kom blev allt så mycket... Roligare.
Då kom plötsligt en okänd person kallad Självutlösaren fram till oss för att ta några bilder.
Mr. Självutlösare tog en hel del bilder, men jag skall skona er och bara visa dom som är fina, som denna!
Peace, rock and... ett fuckface?
Sen gick vi in för det blev kallt, och än sålänge hade det inte blivit dags att gå.
Jag ba :PpPPpPPp
Lollo ba :PpPPpPPpP
Sen hittade jag en kattig brud i min soffa och det var prick då vi bestämde oss för att gå! Nere på Kalmis köpte vi vår första lagliga öl, minglade med Johan och rockade loss till L4R5 H4RD! När vi rockat färdigt åkte vi bil till Wikke och hängde där i cirkus tjugo minuter innan Sebbe kom och hämtade oss! Då var det hem och sova som gällde. Fett rockig kväll iallafall ♥

Chillar på balkongen



Yo! Sitter på balkongen och chillar med ett glas coke och lite musik. Vädret är underbart och har varit hela dagen, och efter att jag och Sebbe hade solat cirkus 40 minuter så hade jag rand efter shortsen!!! Snart ska jag göra lite käk till mig själv i min ensamhet och sen kommer väl Louise för ikväll ska vi ner till det "lokala" hänget och lyssna på rockmusik och hänga! L4R5 H4RD 4 L1F3!

Jag är så jävla ROCK


Det första du tänker på när du hör ordet...

Grön: Miljöpartiet de gröna, haha
Sockervadd: Furuvik med Elina och Ida
Ost: Smält mellan två mackor i en ljuvlig toast! Dregglar lite...
USA: World Trade Center typ
Utanför: Kentlåten På Drift
Picasso: Äckelmarie Picasso och Körslaget
Krulligt: Afrohår
Frukt: Äpple, bara för att det ligger ett bredvid mig
Alkohol: FekkEeEe
TV-shop: "Oneeeee, twoooo, threeee secooooonds..."
Pyssel: HP 1
Skräckfilm:
Panoramal(?) Activity
Kusin: Elina
Skitfilm: Twilight...

Humor: x'D
Paris Hilton: The simple life

Dricka: Alkohol. 
Jesus: Gud
Doft: Parfyyyym
Julen: Äckelsnö
Varmt: Utomlands
Pizza: PIZZA PIZZA IN THE AIR!!!

Blod: Snem
Skönt: Kramas
Begravning: Gråta
Gott: Kebabrulle!!!
Bröllop: Skilsmässa... Haha

Kärlek: Sebastian
Mardröm:
Spindel
Sommar: P&L och underbara dagar
Äckligt: Fötter
Djurpark:
Parken zoo i Eskilstuna

Härligt: Soliga dagar
Vinter: ÄCKELSNÖ
Läskigt: Mörker


Today is a big day

Ja mina vänner, det är det verkligen! Ni kan säkert lista ut varför, eller? Precis, det är faktiskt Louises 18-årsdag! Jag hoppas att hennes stora dag har varit mycket bra, och imorgon ska det firas med buller och bång! Grattis än en gång! ♥

Morabilder


Laget innan matchen mot KAIS Mora, det bästa laget vi mött någonsin så ni kan ju bara räkna ut att det blev pisk där haha!

Innan matchen mot Storvreta.

Efter matchen mot Huddiksvall, glada tjejer trots stortorsk!

Tränare + lagmammor utanför skolan där vi bodde!

09:13

Godmorgon. Sitter i datasalen och har nyss haft prov i Praktisk Marknadsföring. Det kändes prima ballerina så vi får hoppas att resultatet visar sig vara bra också! Snart ska klassen ta tåget till Älvsjö för att gå på nån företagsmässa. Kanske blir kul. Nu ska jag käka frulle, vi hörs när jag kommer hem! ♥

MyzZzZzan


Idag ser jag ut såhär, med nyfärgat hår och rosa tröja. Förövrigt är jag riktigt trött och ska nog ta en liten powernap nu! Bilderna från Mora får ni se när de kommer upp på Face, för jag tog då inte många. Vi hörs om ett tag, puss & kram.

Vuxenpoäng?

Idag har jag köpt en kalender.

Mot Mora

Godmorgon kompisar! Nu har jag precis klätt på mig myskläder och satt upp håret för att jag inte ska få fnatt i bilen de fyra timmarna de tar att åka till Mora. Kommer ju att vara borta hela helgen, så det blir inte uppdatering förrän på söndag kväll då jag kommer hem! Har lite kvar att packa, så det måste jag göra nu... Ha det så jättebra i helgen så hörs vi på söndag. Puss & kram finisar!

PS! Min mamma vann nyss åtta lax på Ringoling! DS!

Goodnight

Orkar inte fortsätta packa så ska skriva upp vad som ska packas imorgon och sen gå och lägga mig faktiskt. Innan jag somnar ska jag ringa Sebbe och prata lite, det är mysigt. Jag uppdaterar nog imorgon innan jag åker hemifrån! Godnatt och sov gott sötisar! ♥

Packar väskan


Hej på er. Ikväll har mamma hjälpt mig att färga håret, så nu har jag ingen grotesk utväxt längre tack och lov. Håller för tillfället på och packar väskan inför cupen imorgon, det går segt. Är så trött, vet inte om jag pallar dra till skolan imorgon för att göra nationella proven i engelska. Får man göra dom vid ett annat tillfälle om man är sjuk? Någon snäll själ som vet kan ju gärna få berätta för mig. Måste fortsätta packa nu, vi hörs om ett tag!

Idag är verkligen en bra dag

Idag är det den 6:e maj och det är förresten ingen vanlig dag av TVÅ anledningar:

1. Ante Budde fyller år, och det betyder grillade kycklingspett, klyftpotatis och tzatsiki till middag, samt äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Gott eller gott? Jag dregglar lite bara jag tänker på det...
2. Jag och Sebastian har varit tillsammans i 3 månader, vilket ger mig en väldigt härlig känsla i kroppen. Han är helt enkelt världens finaste kille! ♥

Så, jag får säga grattis till Ante på födelsedagen och till mig och Sebastian på 3-månadersdagen, och bara för att detta är en sådan bra dag ska ni få se en söt bild också. Puss & kram!


Min syster är bäst


BRB Grey's Anatomy


Ni missar väl inte programmet nu? Vi hörs med ett inlägg efteråt.

Bye bye äppelpaj



Hej på er. Sitter och tuggar i mig äppelklyftor och pratar med Elina. Har varit med Sebastian idag och det var som vanligt jättemysigt. Väntar nu på att mitt kära Grey's ska börja, vilket är om cirkus 10 min! Blir nog en snabb dusch efter det och sen slagg. Jag är sjukt trött. Hade förresten prov på L-ABC idag, och jag lyckades kirra ett VG, så det känns skönt! Nu ska jag sluta prata skit och tipsa er om en bra låt istället.

Kristian Anttila – Västra Frölunda

Those will be the best memories

Bild: Jag och Louise på maskerad hos Natalie, sommaren 2009. Ge mig en sån kväll igen, snarast!

En liten fin sak

When you thought that it was over,
you could feel it all around.
And everybody's out to get you,
don't let it drag you down.


Zombie Nation



Många minnen dyker upp i mitt huvud när jag hör den här låten. Speciellt då jag spelade innebandy med F92 och man lyckades göra mål på hemmaplan och denna låten spelades. Då var man glad, och man kände sig alltid så jävla bra, haha. Nu är dom åren förbi och jag kan bara lyssna på låten och minnas! På tal om innebandy så ska jag faktiskt på cup på fredag. Buster och Starletcup i Mora, med laget jag spelar med nu. Det kommer säkert bli roligt, och jag hoppas att det går bra!

Brb!


Trött_tjej92

Idag hade jag på mig den här fina blusen och till den hade jag svarta högmidjade jeans och mina sprillans nya, vita Converse

Jag är så trött att ögonen värker. Blir sängen tidigt ikväll, om jag inte råkar somna på soffan nu förståss...

Nedräkning

Hello guys! Sitter på webbdesignen (</3) och fipplar lite med kodmallarna till min blogg. Hittade en sida där man kunde fixa en nedräknare till valfri händelse, och självklart valde jag P&L! Nedräkningen ser ni till vänster, ovanför min profilbild. 55 dagar kvar...

I love you, Trind

Vill bara tipsa om det bästa som finns när det gäller att få starka och hållbara naglar som inte skivar sig eller går av - Trind Nailrepair. Finns att köpa på ICA och kostar lite över en hunka, men det är så värt det!

Peace and Love 2010, här kommer jag!


Jag har något väldigt roligt att berätta för er, kära läsare. Efter mycket velande hit och dit så har jag och Cammish nu äntligen beställt våra P&L-biljetter! Känns så jäkla bra, faktiskt. Så nu mina vänner är det bara att se fram emot festivalen och sommaren över huvud taget, för den kommer att bli awesome! Jag menar, kolla bara banden som kommer...? Sjukt bra!

Bilderna från Valborg på Söder


Åkte till stan och Söder med flickorna för att ha lite picknick!

Becko picknickade på en Ben&Jerry's. Hon tiggde plastskedar på ett närliggande Coop, och hon som jobbade där var tydligen en riktigt hagZ0r?

Då blev Becko arg, men hon fick tillslut sina plastskedar.

Louise posade med sin pimpade cigg som ingen annan än jag pimpat! Det är xD som gäller!

Jag körde på en "hej jag bloggar!"
Pussempa var faktiskt också med, och hon hade glömt att gömma partybandet... Nej Emelie, nej!
Två glada tjejor!
Varav en av dom stekte ordentligt!
Cammish är bara så jävla rockig!!!
Dagen till ära bar jag dessa kläder + Pussempas klackisar som var extremt svåra att gå i.
Visst är jag lite cool, ändå?
Här har vi dom där två glada tjejorna igen... Vilka är dom? Vad vill dom mig?
Och nu tänker jag avsluta med en supersöt bild på Becko, som vi senare spenderade kvällen hos! Tack för en underbar dag iallafall! ♥

RSS 2.0