I ♥ Melissa Horn

Finns det någon som har sådan underbar och mysig röst som Melissa? Nej, det är tvek alltså.
(Klicka på bilden för att lyssna på min favoritlåt med just Melissa)


Brother Tuck och försenade tåg

Godmorgon! Trevlig kväll hos Madde igår, vi drog sedan vidare till Broder Tuck där vi drack lite öl och lyssnade på nåt band, trevligt det med! Drygt när vi skulle hem för alla tågen var inställda eller kraftigt försenade, så jag ringde Sebastian och som den ängel han är så körde han hela vägen till T-centralen för att hämta mig. Vi plockade även upp Isa och Snea och körde hem dom till Isa. Och ännu en gång tänker jag passa på att säga tack för en trevlig kväll kompisar, men fyfan vad jag hatar SL...

Snart kommer hela familjen och släkten hit för att fira mig, så jag måste verkligen sätta fart nu! Vi hörs ikväll, kommer ha fullt upp hela dagen.

P & K! ♥

Fredag fredag fredag

Hej hej hej kära läsare och förlåt för den askeffa uppdateringen. Hur som helst så fyllde jag ju år i onsdags, hela 18 år blev jag, herrejösses! Det firades med fika efter skolan, kinamat med familjen och sen så kom Sebastian hit och mös med mig. Grymt!

Ikväll är det dags att fira Madde som fyller 19 på söndag, och jag har nyss gjort mig iordning och ska alldeles snart glida iväg till bussen! Hos Madde blir det middag och sen ska vi ut! Börjar tagga till lite nu alltså, men nu måste jag faktiskt rusa! Hörs sen, puss sötisar!


Ikväll kör vi! Tjaråååååååååå

Ingen big deal

Jag och de andra i mitt innebandylag ska tydligen sälja kakor och kolor för att samla in lite cashmoney. Så idag efter träningen fick jag med mig hela 14 burkar hem som jag ska få sålda innan den 5:e februari, vilket betyder att jag har ungefär en vecka på mig... Så kom igen nu, köp en burk själva eller berätta detta för era kompisar eller varför inte era päron?

Burkarna kostar 50 spänn styck och pengarna går som sagt till Valhalls F17-lag.

Det som finns att välja på är:


Lillebrors bästa kolablandning


Mormors chokladflarn


Och Kajsas Kafékakor.

Så kom igen nu, buy some cookies! ♥


Min sista dag som 17-åring

Den 27:e januari 1992, för 17 år och 364 dagar sedan, föddes en liten cool tjej på Uppsala BB som sedan fick namnet My. Denna lilla coola tjej råkar vara jag, och imorgon fyller jag 18 år! Förstår ni? 18 år, det är knappt så att jag förstår själv. Har längtat och räknat ner till denna ärofyllda dag i flera månader nu, och imorgon så inträffar den. Haha, jag är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!


18 år? My ass!!! Jag kan inte fatta det...

Bilder från skolan

Fick lite bilder skickade till mig på FC av Dessi som är tagna förra veckan nångång, så jag tänkte att ni skulle få se dom. Enjoy!


Dessi chillar utanför skolan


Hello!!! Jag och Ida chillar.


TJA TJA TJA!


Café 1


Café 2


Läser lite...


Jobbar lite...

Förresten...

2 dagar kvar... Sen jävlar!

Favorit i repris

Förresten, innan jag slaggar så måste jag visa er en favorit i repris: Mt i Livet enligt Rosa. Mt är killen med blont hår och beige skjorta som sitter bakom Rosa. Hur coolt? Ascoolt.


En fullspäckad helg

Hello mates! I helgen har jag varit fullbokad, har hunnit med en massa roliga saker, som att leka med Sebastian och fara runt på hela tre kalas. Lördag: Lillasyster Tess och middag hos Elin. Söndag: B-day brunch hos Erika. Så det har varit fullt ös hela helgen med andra ord, men jag gillare! Nu: Bilder!

Middag hos Elin! På bild ser ni Jj och födelsedagsbarnet herself: Elin Newbeach


Jag ville bara visa att jag kunde balansera en sked... Meg försöker också där tror jag, eller?


Fortfarande lungan för mig, men MegZor fuskar och håller i skeden med handen...


Lollo är cool och jag leker bara söt. Vad har vi sagt om att försöka leka söt när man är onykter...? Det går inte, man blir inte söt hur mycket man än försöker!!!


Sen blev det undanflyttning av bord och stolar och köket blev ett dancefloor.


Sara Sara Sara, du är lite av en galning! Ibland förstår vi inte hur du orkar, men vi gillar det! Fullt ös skare va!


Sen vid ett tillfälle kom Elin och slängde ut ett gäng cowboyhattar, vi tre grabbade tag i varsinn och blev genast tre coola cowboygirls!


Här har vi Becko och MegZor!


"Hej jag bloggar!" säger Sillen och Sara smuttar på en cider.


Lollo är crazy in the face och Meg är lite sur ser det ut som!


Jj rockar loss!


Thug life in cowboyland!


"ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!"
(För er som inte vet vad ano betyder, så är det spanska och betyder inget mindre än analöppning...)


Julia och Lollo chillar ba! Tare coollungt liksom. 


Efter middagen hos Elin drog jag, Lollo och Becko till Emil där vi bland annat träffade MissJuhan, som förövrigt har klippt sig och blivit cool_kille89. Haha fast han var cool innan också!


Gissa smileyn!
Rätt svar: Skrytisen, eller för de flesta :U

Lollo piercade sig! Hon är såå nöjd!

Den här bilden får iallafall avsluta detta inlägg, för här började kvällen ta slut, det ser man ju, jag är ju i full färd med att slagga och både Lollo och MegZor pekar finger åt kameran!

Vill iallafall tacka alla för en fullspäckad och riktigt rolig helg! Tackar även Erika lite extra för brunchen, grymt gott var det! Nu: Slagg... Godnatt på er så hörs vi imorgon! ♥

Känn en doft av kärleken, den sveper tyst förbi



Åh jag kan inte låta bli att älska Lejonkungen. Ska se till att se den i helgen, det är garanterat den bästa Disneyfilmen. 

Vilken är eran favorit?


Slow it down, make it stop or else my heart is going to pop


Idag var dagen jag tog tillfället i akt och gick till syon och valde bort Idrott och Hälsa B. Istället för den kursen valde jag att läsa Rättskunskap, eftersom att det var den enda kursen på det blocket som verkade åtminstonde lite intressant. Så nu får vi hoppas att det blir najsers, för jag pallar inte hålla på och ändra igen! Och nu börjar det ju även dra ihop sig till födelsedag, 6 dagar kvar och jag längtar som en tokis. Go Myzan, it's soon ya böfdej...



Lenka – The Show

VECKANS BABE

Sara



Som sagt, jag älskar gayslingor. Spelar ingen roll hur många eller hur flottiga, ha-ha! Lite halvutsmetat smink är ju också asnice... Skämt åsido, men jag klandrar dig inte Sara, för efter en dag i Kalmarsandskiosken var man då fan inte fräsch nånstans!


Wazzaaapp

Imorse när klockan ringde var min första tanke typ: "DÖ!". Hade absolut ingen lust alls att lämna den varma sängen alls... Men efter att ha snoozat i cirkus en halvtimme så klev jag mödosamt upp och gjorde mig iordning. Kom till skolan och fick veta att webbdesignen blivit inställd! Min dag kunde alltså inte börja bättre, haha!

Förövrigt så hade jag nog den jobbigaste idrottslektionen under min gymnasietid idag. Jag välkomnar träningsvärken, lika bra det, för imorgon är den garanterat här. Fick också veta att man kan välja bort Idrott och Hälsa B i trean, i utbyte mot att man väljer en annan femtiopoängskurs. Men jag säger bara en sak: INGEN TVEKAN!

David Guetta – Love Is Gone


Lite bilder från i lördags hos Natalie


Snea, Calle och Boka är galenpannor alla tre! Snea förresten, FAN VAD SNYGG DU ÄR!!!


Jossan, om jag inte minns fel, äter klubba, och jag blandar kort. Fett koncentrerad.


Emil och Andrés haha!


Snea och Calle chillar


Och så har vi Tom och Sara.... HAHA. Hur gick det med byggandet, Sara?

Ägig kväll, i vilket fall! Puss ♥

Rocklollo och Rockmysan

Sitter för tillfället på webbdesignen och jobbar lite smått med PS. Läraren kom fram och skulle visa mig, Robbin och Sollan någonting, och då visade han även mig att jag och Louise är med på hans rockbands hemsida! Coolt eller coolt? Det är vad jag kallar rock!


Bilder från arkivet - Sommar 2008
















Förresten, detta kom jag hem med från stan



Mysig oversizetröja med luva och fickor - från Carlings


Rutig oversizeskjorta med trekvartsärm - från Carlings den med

Oh what a great weekend

Hej på er. Efter en helt klart värd helg är jag trött som en jag vet inte vad. I fredags var vi några styckna tjejer hemma hos Natalie. Vi åt, spelade kort och mös tills klockan började närma sig halv tio, då tjejerna (dvs dom som är 18 år fyllda...) skulle dra på krogen! Jag umgicks istället med Sebastian, vi åt kinamat och tittade på film.

På lördagsmorgonen vaknade jag hemma hos Sebastian, vi gjorde oss iordning och fick skjuts till Kungsängens station varifrån vi tog tåget mot stan. Åt på Pizza Hut, shoppade och fikade var det vi hann med innan vi kände oss nöjda för dagen. Åkte hem, duschade och tillbringade ännu en kväll hemma hos Natalie, denna gången med lite mer folk. Det blev lite vindrickande, en hel del Bubblan och Galenpanna samt en massa skratt och bra musik. Låter som en toppenkväll, va? Det var det också. På natten kom Sebastian och hämtade mig och så sov vi hos mig.

Och idag då, söndag... Jag och Sebastian åt pizza i min säng samtidigt som vi tittade på tv. Han åkte hem runt fem, då städade jag rummet och hoppade sen in i duschen. Har även hunnit med att titta på En annan del av Köping, vilket är det roligaste jag sett på länge! Taggar inte inför skolan imorgon, men det förvånar mig inte.

Laakso – Worst Case Scenario 


"För det är så jävla fegt att ge sig av..."



Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon därute ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort

Åh herregud vilken bra låt. Jag ryser. ♥


It's Friday Im in love

Ikväll ska jag hem till Natalie för att äta middag och mysa med lite tjejor. Det kommer bli riktigt nice tror jag! Ska alldeles snart börja göra mig iordning och gå till bussen. Efter jag har varit hos Natta så ska jag hem till Sebastian och sno hans kinamat, det blir också nice!

Låter som en grym fredag faktiskt! Hoppas eran också blir grym, vi hörs förmodligen imorgon igen. Puss och kram! ♥


Det blir lockigt hår ikväll också, det gillar jag!

Om 13 dagar...

... Har ingen vårdnaden om mig längre
... Får jag adoptera
... Får jag låta mig adopteras
... Kan jag kräva eller behöva betala ut skadestånd
... Kan jag skriva ett testamente
... Får jag tillstånd till att ha vapen
... Är mina föräldrar inte längre underhållsskyldiga
... Betalas studiehjälpen ut till mig (1050:-)
... Har jag inte rätt till underhållsstöd
... Får jag lov att sterilisera mig
... Får jag söka pass själv
... Är jag behörig att inneha uppdrag
... Får jag dricka alkohol lagligt ute på krogar/restauranger
... Får jag spela på spelautomater
... Kan jag köpa cigg och folköl
... Får jag ta körkort

Ja ni, något att tänka på kanske? Och allt detta för att man blir ett år äldre, byter ut sjuan mot en åtta. Crazy...


Följ min blogg via Bloglovin

Äntligen så har jag fått arslet ur vagnen och skaffat mig Bloglovin, så nu är det bara för alla er som vill följa mig och min blogg att klicka på den fina ikonen under min profilbild. Och vips, så var det klart! Bra va?


Där har ni den!


It's a cheap trick



Idag är det jag som är finklädd! Paljettklänning och lockigt hår, på en torsdag?! Ja, eftersom att det i princip aldrig händer något på helgerna längre så får man ju aldrig använda sina finkläder, så därför slog jag på stort idag och det tänker jag fortsätta med. Från och med nu: Det är okej att ha sina snyggaste kläder i skolan!

Näthandel B

Just för tillfället sitter jag i datasalen tillsammans med resten av klassen och har precis startat kursen Näthandel B... 80 minuter nu, sen 80 minuter efter lunch. Hur ska jag orka?! Ni kommer väl kanske ihåg att jag skrev en hel del blogginlägg under tiden jag läste A-kursen...? Det var liksom roligare att blogga än att leta efter olika CD-skivors priser på hemsidor, haha. Ett plus är iallafall att vi har Kiosken som lärare, high five!

Så hörrni, detta är nog inte första gången jag kommer uppdatera från Näthandelslektionerna, var beredda på det! Vi hörs kanske redan efter lunch igen...?


VECKANS BABE

MissJuhan



Johan Johan Johan, du är vår egna lilla crazy frog. Den där frippan alltså, vet inte vad jag ska säga... Blir mållös. Svart är verkligen din färg. Trendigt också med nagellack på endast EN NAGEL!!! Helt underbart! Lovely!


Ansgar & Evelyne

Jag är inte speciellt sugen på att sova, så nu blir det att lägga sig i sängen och lyssna på Kent. Ska drömma mig bort och förhoppningsvis så dröjer det inte länge förrän jag somnar!

"Ur en klar himmel faller bomben ner
Vi ligger tysta i en krater, ler
När vi ser vår samtid brinna ner
Och jag ska skydda dig med kroppen min
Luften svider när vi andas in..."


Godnatt på er, people! ♥


Såhär går det...

... när man står och väntar på bussen i -20 grader.



Det jag helst av allt önskar mig i 18-årspresent, är sommar... 15 dagar kvar, vi får se hur det går med den saken!


Första dagen avklarad



Hade en ganska chill första skoldag ändå, speciellt sista lektionen då vi endast såg på film. Oh brother, where art thou? hette den visst. Helt okej ändå! Kanske Donken med Sebastian ikväll, annars bara tare grymt chill... Låter som en superbra tisdagskväll, enligt mig!


I skolan

Godmorgon kompisar! Kom till skolan för en stund sedan och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli tio då vi börjar... Vi hörs efter skolan, puss.

Ny kategori: VECKANS BABE

Nu har jag äntligen fixat min kategori jag tänkt fixa så länge, nämligen Veckans Babe. I denna kategori kommer ni att finna lite snygga babes som jag väljer ut lite då och då! Riktigt kul, om ni frågar mig!

Kategorin hittar ni som vanligt under Kategorier.

VECKANS BABE

Ida

De 5 gayslingorna gör allt!!! Sen att magen syns är bara pricken över i:et. Love it!

Ibland undrar man ju...

... varför min mamma är som hon är!
Galet...

Nya tag

Tja! Dom två senaste dagarna har jag inte tillbringat hemma vilket har inneburit väldigt lite bloggande, som ni kanske märkt. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det!

Men imorgon börjar skolan igen efter jullovet, och jag har egentligen inget att säga om det. Drygt att behöva gå upp tidigt igen men skönt att komma in i sina vanliga rutiner faktiskt. Jag har dock sovmorgon till tio imorgon bitti så det är skönt! 

Här är mitt schema som jag nu kommer att ha fram till sommarlovet,
dvs resten av årskurs 2. Det som är mest nice med detta är att efter
sportlovet försvinner Naturkunskapen på onsdagseftermiddagarna vilket
= sluta halv 2! High five!

Quit playing games with my heart

Ikväll har jag umgåtts med MegZor. Vi kollade på Lilla Sjöjungfrun och käkade en jävla massa tjipps. Snart så kommer Sebastian förbi och hämtar upp mig, så drar vi och hämtar upp Micke och några sen bär det av till Donken för lite nattkäk. 


Munken_cool för x antal år sedan. Jag var ju fräsig redan då!

Vi hörs imorgon, kompisar! ♥

Grattis pappsen!

Idag fyller min pappa 44 år, grattis på dig pappa! "Fekke i helgen eller?"



Och vet ni vad detta betyder...? 20 dagar kvar, sen jävlar fyller jag 18!!!

TOP 10

Låtarna som spelas mest från min Spotify JUST NU! Enjoy!

1. Miike Snow – Animal
2. Owl City – Fireflies
3. Kent – Sjukhus
4. Enya – Anywhere Is - Remastered 2009
5. David Guetta – Sexy Bitch (Featuring Akon;explicit)
6. Hästpojken – Gitarrer & Bas, Trummor & Hat - Radio Edit
7. Håkan Hellström – Aprilhimlen
8. Daryl Hall & John Oates – Maneater
9. Coldplay – Strawberry Swing
10. A Day To Remember – I'm Made Of Wax, Larry, What Are You Made Of?

(Klicka på låtarna för att lyssna med Spotify...)

Det var så roligt jag måste skratta

Vad händer om man vänder på Paris?
- Sirap.
Vad händer om man vänder på Sirap?
- Den rinner ut!

HAHA, ibland älskar jag mig själv för att jag är så rolig...

Jag har en dubbelgångare



Satt inne på bilddagboken idag och såg att jag fått ett gb av en tjej som för mig är helt okänd. Hon skrev att hon var min dubbelgångare... Jag tänkte inte så mycket på det utan klickade mig snabbt vidare till hennes bdb där jag hittade bland annat bilden här ovan! POFF! Det var som att se sig själv i spegeln, nästan. Jag har aldrig hittat någon som är så lik mig som denna tjej! Riktigt läskigt, men ändå ganska coolt. Vad tycker ni, är vi lika?

Cammish 18!

Igår var det Cammish 18-årsdag och det firades med middag och lite fekke hemma hos födelsedagsbarnet själv. Kvällen innehöll även pulkaåkning i -25 grader och en hel massa dans! Jag hade som vanligt en riktig kalaskväll med tjejerna, tack för den och grattis än en gång, Camilla-Lilla! ♥


Efter middagen sjöng vi för födelsedagsbarnet för fulla muggar, och tomtebloss hade vi också!


Cammish öppnar paket. Jättespännande, tycker hon! Den vackra prinsesskronan hon bär blir förresten min om 21 dagar, då det är min tur att fylla 18. Inte illa!


Vad kan detta vara...?


Även Jessica var hos  Cammish, och hon gled mest runt med en peruk på skallen hela kvällen!


Gruppfoto tjejer!!! Ja, jag har läppstift på mig!


Jag och Becko blev lite trötta och tog en powernap på dansgolvet, men rocken satt fortfarande i! STILL GOING STRONG LIKSOM!


Självutlösare äger!!!


Sen blev det dags för pulka! Eftersom det var så kallt som det var så frös håret i näsan så fort du gick utanför dörren... Det var en mysko känsla. Efter pulkaåkningen var vi alla gråhåriga!


Jag vann tävlingen "Kvällens längsta glid" och kom på ett nytt sätt att göra rockglid på, så jag kände mig ganska nöjd när vi traskade tillbaka mot Cammish efter pulkaåkningen.


Och jag hoppas att vår nyblivne 18-åring hade en lika rolig kväll som vi andra! Här ser hon ju faktiskt ganska nöjd ut, trots allt!

Disneyfails

Haha, lite kul faktiskt! Hade Disney ingen fantasi alls under skapandet av dessa filmer...?


Städa städa varje fredag och så varje juul, det tycker jag är kuul


Hej på er kära läsare! Just för tillfället sitter jag i min soffa med datan i knät och chillar, lyssnar på Miss Li och mår ganska så bra ändå! Idag min planen för det första att städa mitt rum, för när jag sitter här i soffan och tittar mig omkring så ser det inte bra ut alltså, haha. Det ligger kläder på golvet och en massa disk står här och äcklar sig. Ej okej.

Jaja, dags att vrida upp musiken och sätta igång! Vi hörs senare, puss.


Nej, vi har inte solat solarium, vi har ansiktsmask!
Fräscha_brudar92? Självklart.

2010 - Året då vi inte ska tvätta håret!



Skämt åsido... En vecka och lite mer utan hårtvätt på bilden dock. Lagom äckligt.


Min nya kavaj

Jag kan inte annat än älska den...


Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? festival bla
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga, sånt är för mesar!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? det tror jag icke!
4. Dog någon som stod dig nära? gamlamormor
5. Vilka länder besökte du? vårt vackra sverige.... haha
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? utlandsresa
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 27/1, 18/2, p&l samy nyår
8. Vad var din största framgång 2009? komma över gammal kärlek, kanske?
9. Största misstaget? misstag och misstag... aja bör inte nämnas här iaf
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? va jättesjuk i början av året, svimmade och grejer för att jag hade så hög feber. ej okej!
11. Bästa köpet? P&L-biljetten!
12. Vad spenderade du mest pengar på? typ öl och mat, hahahha!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? yesbox
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? lady gaga - poker face, parken - jag har varit vilsen, lisa, a day to remember - monument osvosv. finns så många, haha!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare! dont worry, be happy lixom. lever_livet92!!!
16. Vad önskar du att du gjort mer? pluggat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? oj... ingen aning!
18. Hur tillbringade du julen? hos far på morgonen och hos morbror på kvällen
19. Blev du kär i år? nej, inte på nytt!
20. Favoritprogram på TV? grey's
21. Bästa boken du läste i år? the dirt kanske...
22. Största musikaliska upptäckten? hm.. laakso tror jag! har hört så sjukt mycket ny musik detta år men ah!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? minns inte ens vad jag önskade mig haha
25. Något du önskade dig men inte fick? TJA!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? gick först i skolan utan att gå på några lektioner, hahah! sen åkte jag till kista med mamma, och när jag kom hem åt jag middag med familjen och hansson. sen umgicks jag med hansson sen sov jag!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det är klart, det finns det alltid!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? öh.. ingen aning du haha! först en cool hc-tjej sen mer tjejig typ? hahah ne men jag vet inte. de va väl typ så.
29. Vad fick dig att må bra? kärlek, vänner, familj, sommar, party, chill, musik, festival osvosv...
30. Vilken kändis var du mest sugen på? typ ingen...? haha
31. Vem saknade du? en del, mest elina
32. Den bästa nya människan du träffade? öhm... vene! eller jo, typ missjuhan! :D

Nyårsafton 2009/2010

Igår var det sista dagen på året 2009, och det firades hemma hos Becko med tjejerna! En riktigt bra kväll, tack så jättemycket tjejer! ♥




















RSS 2.0