Surfin' U.S.A.



Tja! Idag var min webbdesign inställd och jag orkade inte vara kvar i skolan och vänta på engelskan, så jag tog ettbussen hem i sällskap av Natalie. Kom hem, gjorde mellis och däckade på soffan. Så sjukt trött. Nu sitter jag på mitt rum med tända ljus runt omkring mig och lyssnar på låten här ovan. Sommar skulle inte sitta fel nu...

Fy för fys?

Har ju som sagt varit och tränat nu ikväll, och fytusan vad jobbigt (men skönt) det var. Fysträning efter en helg som denna, det hade sina för- och nackdelar vill jag lova, haha. Men det känns ändå bra just nu, och jag hoppas att jag har världens träningsvärk imorgon, för det är hur skönt som helst. Nu blir det dusch! Ciao sålänge.


Sliten_tjej92

Idag hörni ni, är jag inte den piggaste bruden på jorden direkt. Men, jag ska ändå ta min cykel och cykla till sporthallen där jag ska träna två timmar innebandy. Hur ska detta gå? Jag återkommer senare ikväll!


Nu i novembermörkret längtar man ju inte liite till sommar, sol och
kvällar på Ekilla. Tänk om det kunde vara såhär varmt nu, när jag ska
cykla till träningen... Hatar vinter.


Peace, rock and UNDERSTANDING!

Och igår så hade Baba middag för att han idag fyller 20. Grattis! Det var redan folk där som hade käkat middag och druckit lite när jag och Mt anlände vid nio-tiden. Kvällen bestod av mycket skratt, dans och rock!!! Vid två-tiden drog jag, Mt, Wikman, Johan och Fredrik hem till Wikman där dom kollade på Donnie Darko, medan jag låg och slaggade, haha. Sen gick även dom och la sig och jag tror att jag somnade runt sju nångång imorse. Hade faktiskt en jätterolig kväll, och helg också som sagt, så tack för den mina vänner! ♥


Baba rockar loss!


Sara är helt galen, Tom och Wikman tycker om varandra, och Nathalie
bara chillar.



Är Fredrik lite trött, kanske?


Beshan och Madde hade superql!


Andrés Antonio Richardo Esteche gör jag-är-arg-posen!


Wikke gillar't!


Jag och Sara är riktiga dancing queens. Puss på att dansa!

Lever_livet92

Kan börja med att säga att jag har haft en grymt härlig helg! I fredags så lagade jag och Louise middag, sen så kom MegZor, Jessica, Linnéa och Becko över på lite vindrickande och ölspelande. Senare på natten när gästerna lämnat oss, fick jag och Louise skjuts av Sebbe hem till Sara där vi hängde med lite folk, spelade sanning eller konsekvens och sjöng Singstar. Kul i jul. Nu: Bilder!


Louise och min middag. God, godare, godast!


Linnéa, Jessica och MegZor. Trevliga flickor det där.


Nöjd Louise och ett försök-till-att-se-arg-ut-jag!



Sen satte MegZor ribban för xD. Linnéa är en aning... för långt ner?
Och Jessica har lite för mycket händer i fejjan.



Sen gav dom sig på ett till försök, och jag tycker att dom lyckades lite
bättre den här gången. Eller vad säger ni?



Sen blev det en hel del bilder där den här posen dyker upp...


Becko kan också.


Sen blev det andra bullar! Louise och jag visar hur man gör rock-
glasögonen! Rock rock rock!!!



Rolig bild 1...


Rolig bild 2...


Rolig bild 3...


Peace, rock and UNDERSTANDING!


Lollo kör på en täcka ansiktet-pose och jag ser ut som en bitch.


Becko: :D Louise: :O Jag: :>


Här är jag bara väldigt rockig!!! Och vart min överläpp har tagit vägen
är ett mysterium...



Och tillsist "Ska vi ta en bild?" Säger Linnéa och pressar sig fram...
Hahahah.


Åh vad kul jag har





En vanlig och en ROCK! Nej men allvarligt nu ska jag sätta upp min julstjärna i fönstret, duscha och fara hem till Lollo. Haha cam är ganska bra ändå...

Living in the GANGSTA'S PARADISE

Hej igen. Nu är jag hemma från plugget, sitter i min säng och lyssnar på Gangsta's Paradise med Coolio. Fett coolt. Om ett tag ska jag hem till Louise där jag ska spendera kvällen. Det blir förhoppningsvis eller ah, väldigt troligt tjejmiddag med lite tjejor. Myspys. Men ni får ha en trevlig kväll. Pyssar på er gyzzar!


Shit vilken blinkis jag är!!! *Blink blink blink*


Du var ingen, jag var aprilhimlen

Godmorgon kompisar.

Sitter i skolan och har Administration A. Vi jobbar med olika uppgifter i Word. Helt okej. Jag har bara tagit en liten liten paus just nu, för jag kände mig tvungen att hålla er uppdaterade om mitt liv. Om en kvart slutar min lektion och då ska jag springa förbi finkan en snabbis och hälsa på Wikke och Johan som sitter där och käkar mototskaka säkert, medans jag sitter här och håller på och hungrar ihjäl. Inte okej. Men det ryktas att det är pannkakor till lunch... Mhm. Jag längtar.

Jag sitter och sjunger på Aprilhimlen med Håkis. Jag råkade nog sjunga lite för högt, för min lärare kom fram till mig och skrattade och frågade om jag var glad idag. Ja, lite glad är jag nog. Men nu ska vi ha samling, vi hötrs senare idag! Pysspyss.

23:13


Dansflickan vill va där det händer

Några planer för helgen än? Nja, det är lite osäkert. Jag vill vara en dansflicka och dansa tills jag får ont i fötterna och är alldeles varm, skrika tills rösten inte längre håller och dricka vin. Det skulle vara mycket nice. Kanske, men bara kanske har lite på g. Vi får se, vi får se.


Hos Amanda 1


Hos Amanda 2


Hos Dragge

Skola från 8:15 till 20:00

Idag var det dags för oss på bcjf att ha öppet hus för de blivande ettorna, därför var jag så många timmar i skolan. Alla program fixade och trixade och guidade folk. Jag och Louise gick mest runt och minglade. Vi satt även i verkstan och gjorde... ROCKHÄNDER! Dom blev ascoola, se själva!


Här är Lollos! Fett rockig!!!


Här är min! Också fett rockig!!!

Efter att vi lekt färdigt med keramikleran, kom Missjuhan och höll oss sällskap ett tag. Det var roligt. Sen tog jag åttabussen hem och nu är jag verkligen, verkligen trött. Zombiemy it is... Men jag ska faktiskt hoppa i säng redan nu. Godnatt på er. ♥


10 väldigt bra saker

1. Mina vänner
Finns ett par få riktiga, och stunderna med dom är oförglömliga.
"i love to tjatt. tjatt is my lajf. lajf is a life. life is a good life. life is tjatting. to tjatt is najs. najs is my lajf. lajf is somtajms bajs. but lajf is godd. god is gr8." Ellerhur, Louise? ;)

2. Julen
Julmat (lax <3), julpynt, själva stämningen, julmusik, jullov och julklappar. Samt träffa släktingar man kanske inte annars träffar sådär jätteofta. Det gör mig glad. Och vet ni, på julen får man ta av det undre lagret också! ;)

3. Glada människor
Att ha glada människor runt omkring mig, det får ju vem som helst på bra humör. Att le och skratta är bara väldigt, väldigt charmigt, enligt mig.

4. Håkan Hellström
Nästan varje dag sen Håkans spelning på Grönan i somras har jag lyssnat på honom så fort jag sitter vid datorn, fixar mig, partar, pluggar eller tänker. Finns ingen som kan få en så glad och ledsen på samma gång. I love you Håkis.

5. Syskon
Att ha ett syskon som man kan dela mycket med betyder ju såklart väldigt mycket. Sen att jag har två småknoddar som jag umgås med varannan helg, betyder ju också mycket såklart. Jag älskar dom alla tre.

6. Tv-spel
Är Super Mario typ det roligaste som finns? Svar ja. Spelar ingen roll vilken konsol eller vilken typ av Mariospel det är. Andra tv-spel som ligger mig varmt om hjärtat så att säga, är Crash Bandicot 1 och 2, samt Tarzan. Och sen har vi ju Guitar Hero också, samt Singstar. Roligt roligare roligast!

7. Sova
Sömn är någonting jag är i stort behov av just nu. Sover kanske alldeles för lite. Kommer snart förvandlas till en zombie vid namn Zombiemy. Jag kommer vara väldigt trött och läskig. Bäst att jag sover så ni slipper råka ut för mig sådär, haha!

8. Mat
Finns det något som är bättre än mat, egentligen? Jag älskar mat. Äta bör man annars dör man, så att säga.

9. Söta sms
Det kan bara vara något litet, men ändå. Och speciellt om det kommer från någon man tycker om. Det gör ju vem som helst på bra humör, inte bara mig.

10. Sol
Detta trista novemberväder får vem som helst att vilja dra täcket över huvudet på morgonen, right? Med lite sol blir även gråa trista november något som gör mig på bra humör. Till och med skolan känns lättare när det är soligt ute. Tummen upp för solen!

Another nickname

När jag skrev inlägget om mina smeknamn, "Kärt barn har många namn", så glömde jag bort att nämna ett utav mina självklaraste smeknamn - Munken eller Munken_cool. Detta vackra namn kom till så att när jag gick i trean/fyran skaffade jag som så många andra mig en lunar. Mitt nickname på lunar blev just Munken_cool, haha.

Detta namn glömdes för några år bort, men sedan kom jag på det och så döptes jag till det i diverse kontaktlistor på folks mobiler. Eller kanske var det bara Louises? Sak samma. Fast det är inte många som kallar mig för Munken, det är nog bara Louise och Kalle faktiskt. Ibland känner dom för att leka coola, då brukar dom säga Donut.


Här var jag verkligen Munken_cool eller vad säger ni?
Riktigt cool ju. Jag har det i mig liksom... Haha åh
HERREGUD jag dör HAHAHA!

Bilder från skolan

Godmorgon alla läsare. Sitter på enheten och jobbar med en uppgift i Inköp- och varuhantering om olika grossister. Eller ja, nu blev jag precis klar så. Iallafall, när jag skulle spara uppgiften i mina mappar, hittade jag en hel del bilder från skolprojekt i både ettan och tvåan, så jag tänkte bjuda på några nu. Enjoy.

ETTAN:


Dessi chillar på tåget påväg in till stan.


Jävligt ocharmig bild, haha. Jossan, Dessi, jag och så Malin i rull-
stolen. (Endast till för vårat projekt.)



Got ya! Ida käkar mat på MAX.


Kameramannen my self! Jag intervjuar Dessi.


Dessi och Malin, söta tjejor haha!

TVÅAN:

Haha snygga gyzzar i skogen eller!


Sötisdessi! Och ja, gummistövlar ÄR coolt.


Dom här korna var jätteläskiga och följde efter alla när vi gick ifrån dom :(


HAHA tja sötisida!


Fix och trix med vattenprover! Ida och Marcus!


Jag och Micha pluggade administration när vi kom tillbaka till skolan.

Sådär. Lite kul var det allt! Nu ska jag ha samling sen äta lunch, pyss!

CHARLIE BIT ME

Är det här den sötaste videon jag sett? Svar ja.


Väldigt intressant

Jag har insett att min senaste kyss: var ganska nice
Jag pratar: inte så mycket
Jag tycker om: mat
Jag avskyr när folk: tror att dom är nåt
Min bästa vän är: tre personer
Min första vän heter: jennifer
Kärlek är: något jag inte skulle tacka nej till mohah!
När jag borstar tänderna: gör jag det bra!
När jag lagar mat: blir det oftast helt okej
Det sexigaste yrket är: öh vet inte haha
Det är charmigt när: man ler mycket! och har smilgropar.
Jag är rädd för: att förlora någon jag tycker om
Den värsta känslan är: ångest och hjärtekross
Den bästa känslan är: lycka
Jag är bäst på: att sitta alldeles för mycket vid datorn
Jag är sämst på: att vara modig haha
Om jag va ett djur skulle jag vara: en MYra
Jag kommer alltid att vara: my. ända tills jag inte är det längre
Det finaste som finns är: vänskap/kärlek
I somras: gjorde jag en massa kul saker
Sist jag grät var: det minns jag inte
Jag kan: om jag vill
Jag kan inte: någonting om htlm-koder. webbdesign </3
När jag vill tänka går jag: och lägger mig i min säng och lyssnar på håkis eller coldplay
När jag bakar så bakar jag: det jag är sugen på
Min mobiltelefon är: helt skev
När jag vaknar på morgonen: går jag upp
Innan jag går och lägger mig: lyssnar jag oftast på musik
Just nu tänker jag på att: jag efter detta ska hoppa in i duschen
Bebisar är: något jag inte vill ha
Idag har jag: gått i skolan
Ikväll ska jag: titta på nya melrose place, hahah
I morgon kommer jag: gå i skolan
Jag vill verkligen: att helgen ska komma snabbt, och nästa och nästa sen är det jul och wips så fyller jag år!

Kristian Anttila och provresultat

Gokväll! Sitter på min säng med tända ljus runt omkring mig och lyssnar för tillfället på Kristian Anttila – Smutser. Fick idag även reda på mitt resultat från provet i administration som jag pluggade som en galning till förra veckan, ni vet? Jag fick 28 av 41 möjliga poäng, vilket är ungefär VG. Så jag borde vara väldigt nöjd men det sved att jag inte klarade MVG.


Tur att det finns killar som denne som kan muntra upp mig då.
"I hela mitt liv har jag väntat på livet..."

Ändrat och klart!

Efter några små klagomål genom en anonym och en oanonym kommentar på inlägget "Kan jag gå med dig hem från bussen?" har jag nu ändrat så att det står att det vinnande laget i innebandyturneringen var S.Edler, vilket är korrekt. Vilka är BK Angels liksom? Ber om ursäkt för felet, haha.


Kärt barn har många namn

Jag läste MegZors blogg och fick syn på att hon skrivit om sina smeknamn hon haft under åren, eller har nu. Så då tänkte jag att jag skulle göra detsamma, för smeknamn är alltid kul.

När jag var kanske 13 började jag kallas för Mysan av mina lagkamrater på innebandyn, samt av några andra kompisar. Kanske var det för att min familj kallat mig det i princip hela mitt liv, och jag skrev det på min lagtröja för att jag inte ville att det skulle stå bara My och jag inte hade nått annat smeknamn? Jo, så kanske det var! Själv tyckte jag inte om det så mycket, haha.

Efter Mysan var det Mygre som gällde! Och det kom till så att på inloggningarna i skolan så loggade man in med två första bokstäverna i sitt förnman och tre första i sitt efternamn (My Gredemyr), vilket resulterade i just Mygre. Det var Louise som började kalla mig för det, faktiskt.

Efter Mygre blev det Greven. Anledningen till detta hemska smeknamn? Emelie och jag tittade på Greveholm, när plötsligt greven dök upp, ni vet skelettet? Då kom Emelie på den briljanta ideén att det var jag som var greven. Varför? Jo, av den enkla anledning att jag var smal som ett skelett och heter Gredemyr i efternamn. Jättepassande, tyckte Emelie, och mitt kanske värsta smeknamn var fött!

Och nu, efter en lång, lång tid då folk har kallat mig för Greven, så är jag faktiskt Mysan igen. Vet faktiskt inte varför, men jag gillar det.

Sen så har jag ju haft andra smeknamn som inte har varit lika långvariga, såsom Robert, som Jossan kallade mig när hon ringde mig pissfull från Arvika. När jag berättade detta för henne mindes hon inte ens att hon ringt, haha! MyZor har också varit ett! Vet inte var det kommer ifrån, men det matchar ihop med MegZor iallafall. MyZor och MegZor, yeah!


En mindre smickrande bild på oss - MyZor och MegZor.

Jag tänkte på det när Henry tog min skateboard


Parken är ett utav mina favoritband, faktiskt. Därför tänkte jag vara snäll och dela med mig av mina fyra favoritlåtar med just Parken. Enjoy!

- Parken – Vad Ska Vi Göra Med Henry?
- Parken – Jag Har Varit Vilsen, Lisa
- Parken – Blått Öga, Svarta Tankar
- Parken – Hur Känns Det Nu?


Söndagsmys

Godmorgon läsare! Nu ska jag alldeles snart kliva upp ur sängen, fixa mig lite snabbt, käka frulle och sen ta min bike och cykla till centa för att ta en fika med Natalie. Mycket nice. Tror förövrigt att jag skippar träningen idag också, har fått hosta och har inte tid för att bli sjuk nu, inte alls faktiskt.

Medans jag är borta, kan ni få ta del av denna grymma låt.
Laakso – My Gods (Klicka på låten för att lyssna med Spoti)

Pyss.

I ♥ 90-talsmusik

Jag har skapat mig en lista på Spotify som ni alla snart kommer att få ta del av. Denna lista innehåller endast artister från 90-talet, såsom Aqua, Backstreet Boys, Spice Girls och S Club 7. Kan det bli mer nostalgiskt? Jag tror fan inte det.


Justja! För att ta del av min sköna lista klicka här!


There was a time when my world was filled with darkness, darkness, darkness


Miike Snow – Animal
 (Klicka på namnet för att lyssna på världens just nu skönaste låt.)



Har alldeles nyss kirrat mig klart. Nu sitter jag på min säng och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har tråkigt, typ. Gillar förövrigt skjortan som jag lånat av Emelie. Grymt snygg.

Kan jag gå med dig hem från bussen?

Angående inlägget under så vann faktiskt inte $ollans $lavar idag, utan det gjorde S.Edler. Hur som helst, väldigt chockerande må jag säga!

Fredag idag, but whats happening? Det vet jag inte. Jag är inte taggad att kolla på Idol ikväll, konstigt nog. Kärlekstema... Njae. Haha hur det än blir så får ni ha en trevlig fredagskväll, för det ska jag nog lyckas ha! Vi hörs imorgon! ♥

Sassa brassa MANDELMASSA!

Vet ni en sak? Tydligen så har det bildats ett nytt innebandylag för F92. Fick reda på lite mer om det idag och både jag och Dessi är faktiskt riktigt taggade på att träna på söndag. Får se hur det blir, men det skulle vara hur kul som helst att ta fram klubban igen och se om man överhuvudtaget har kvar sina innebandyskills som man en gång hade? Haha. Upp till bevis säger jag!


Sjukt gammal bild på gamla F92. Gottsundacupen 06 till och med!
Jag är den långa, blonda med röd tröja. Cool jag var, va? ... Not.

På tal om innebandy så var det faktiskt dags för den årliga innebandyturneringen i skolan idag. Jag och några tjejer till skulle haft ett lag men några drog sig ur så det sket sig. Men men, nästa år!!! Kollade iallafall på matcherna med lite folk, det var mycket nice. Jag tror (eller vet ganska säkert) att $ollans $lavar aka Hp kommer att vinna hela rasket! Eller? Upp till bevis här med, kanske? Det visar sig när semimatcherna och finalen spelas imorrn. Intressant, mycket intressant...


Såhär blev min vägg!

Jag är sjukt nöjd! Fint med spexfotot där också, ellerhur?
(Det ljusa som ni ser är inte en spegel, utan skuggen av en.)


Kan jag fixa det? Klart jag kan!

Imorgon är det dags för prov i Administration A! Jag vill verkligen, verkligen få bra betyg på det så när jag kom hem idag vid halv fyra så satte jag mig ner och började plugga direkt. Skrev sammanfattning av alla sidor först, sen skrev jag om allting för att lära mig mer, och tillsist så strök jag under allt det viktiga med olikfärgade överstrykningspennor så att det ska bli lättare att plugga på. Andreas har även förhört mig och jag kunde faktiskt nästan allt, så det blir att plugga lite mer efter Grey's Anatomy som jag ska kolla på alldeles snart.

Känner mig iallafall hur duktig som helst, har verkligen slitit med plugget idag! Och jag hoppas att det lönar sig också, annars vet jag inte vad jag gör... Vet att någon håller tummarna för mig också, och det känns faktiskt bra haha! Så, wish me good luck everybody! ♥


Ida hittade den här bilden i Metro igår, då laddade hon upp den på face
och taggade mig på den, haha! Gissa varför om ni kan!
Så här hoppas
jag iallafall att det kommer kännas imorrn efter provet!


Nyfixat rum, hallelujah!

Hejsan fina läsare. Skrev aldrig igår för jag hade en hel del annat för mig när jag kom hem från skolan igår. Jag, Andreas och mamma hjälptes åt att skruva ner min bokhylla, sen så skruvade vi upp två svarta hyllor på den väggen där bokhyllan satt emot. Allt blev hur fint som helst, ser mycket mer "städat" ut eller vad man ska säga! Så igår gick jag och la mig redan vid nio i mitt nystädade och nyfixade rum och kollade på DH. Riktigt mysigt var det, somnade direkt efter programmet! Härligt att somna tidigt för en gångs skull.

Ska ta kort på hur rummet blev också så får ni se det antingen senare ikväll eller imorgon.



Prov avklarat!

Hej bloggen! Har nyss haft mitt prov i inköp och varuhantering som jag nämnde igår. Det kändes ganska bra, svarade inte riktigt på alla frågor men det blir nog bra iallafall! Vi hörs efter skolan, pysspyss!

Kära tomten

detta är vad jag önskar mig i julklapp...


Blev bilden askeff eller ser jag fel? Whatever.


TRÖTT

Jag är så trött. Trött hela tiden. Jag fattar inte. Hur mycket jag än sover så är jag bara trött. Sen när passar trötthet och skoljobb ihop med varandra? Sen aldrig. Det har aldrig passat ihop, det vet ju alla. Skulle helst av allt bara vilja ligga i min säng, lyssna på Coldplay och bara dö lite. Men det går ju inte, plikten kallar!


Plugghästen My

Den här veckan har jag en hel del att göra i skolan, och det är viktigt för mig att jag får bra betyg på dessa saker. Så att, den här veckan måste jag såklart plugga en hel del. Har ett viktigt prov i inköp och varuhantering imorgon som jag faktiskt sitter och pluggar på just nu! Det går fint, faktiskt! Heja mig!


Ungefär såhär känner jag mig just nu, även fast pluggandet går fint.
Kan man inte göra intressanta skolböcker?

Middag hos familjen Dragelin och fest hos Amanda

Lördagskvällen började med middag hos familjen Drageling. Det var trevligt och maten som serverades var asgod. Asiatisk kyklinggryta av nåt slag. Efter maten började jag och Dessi göra oss iordning för att dra oss vidare mot Amanda som hade fest. Det var kul så länge det varade! ♥


Partipartigirls hos Amanda

Söndagspizza once again

Godmorgon kära läsare. Snart ska jag bege mig ut i ruskvädret för att ta bussen till Infra för att precis som förra söndagen, käka pizza med Louise och Johan. Vi hörs när jag kommer hem igen, då jag förhoppningsvis har bilder från gårdagen hos Amanda. Mer om det sen, ciao!

It takes a fool to remain sain

Fredagskvällen spenderades först hos Fredrik med han, Johan, Sara och Fröberg. Det blev en massa snack, öl och skratt. Efter ett tag drog vi oss vidare mot Emil, där det hela fortsatte. Vid halvtvå-tiden tog jag, Johan och Fredrik vårt pick och pack och började gå mot Fredrik. Vi kom väl dit någon gång vid två, och vi somnade inte förrän i lördags morse någon gång, vad klockan var har jag ingen aning om faktiskt, haha!



Fröberg, Sara, Johan och Fredde!


Den som säger att jag passar i gangsterkeps (Johan) har väldigt fel! ;)
Här har ni ju ett bevis på att jag inte gör det. Fyfa-an HAHA.


Hur som helst, tack för en nice kväll! ♥


Man ska va smart, cool och rolig

Ikväll är det Idol och temat är tydligen Topplistan.
Vet inte riktigt vad som menas med det, men jag ska fatta mig kort: Heja Tove!!!

Fredagen den trettonde. Otursdag?

Skoldagen idag var väldigt chill må jag säga. Vi fick vi reda på vilken teater vi skulle jobba med under den estetiska verksamheten, och det blev ingen speciell så som jag uppfattade det? Kan säga att det kommer bli lite av varje av High School Musical, Michael Jacksson och Fame. Och vet ni vad? Im gonna be ON stage!!! För övrigt så har jag inte haft någon otur hittils iallafall!

Slänger in en bild från balen i nian för att den faktiskt också inträffade
på en fredag den trettonde, fast i det här fallet fredagen den 13:e juni!
PS! Tänk om man kunde vara så där brun nu... DS!

Om jag fick spola tillbaka tiden ett slag...

så skulle jag spola tillbaka till våren 09 då de flesta dagarna spenderades på Västerängen tillsammans med en hel massa vänner, musik, kubb, sol och skratt. Såna dagar är bara helt underbara, eller vad säger ni?



Mother, Am I good looking?

Hej på er läsare! Vilka ni än nu är... Tell me!

Hade ju utvecklingssamtal idag och det gick hur bra som helst, faktiskt. Ligger inte på IG i något ämne, och jag har fått bättre omdömen i idrott, vilket känns jättebra, jag blir mer motiverad liksom. Det enda var egentligen att jag inte hade gjort några få uppgifter i vissa ämnen och att jag fick rest på naturkunskapsprovet, men det var jag inte ensam om sa hon. Det var tydligen bara några få i klassen som fått G... Vi på HP verkar inte riktigt haja det där med fotosyntes och bergarter. Jag vet också vilken teater vi tvåor ska göra under ett halvår nu på estetiska verksamheten, och det är Fame. Har inte så mycket att säga om det, vi får helt enkelt se. Nu = slagg!

100 om mig

1. Vad är ditt fullständiga namn? my ida gredemyr
2. Vilket tilltalsnamn använder du? my
3. När är du född? den 27:e januari 1992
4. Var föddes du? uppsala bb
5. Var skulle du vilja bo när du flyttar hemifrån? i gävle
6. Vilket är ditt favoritdjur? kattungar
7. Vad är det pinsammaste som hänt dig? ptjadu
8. Vad är det värsta du vet? när saker inte blir som man trott, svek och dåliga dagar
9. Vad äcklas du av? massor av saker
10. Har du varit kär? ja
11. Har du blivit sårad någon gång? tyvärr ja
12. Har du sårat någon någon gång? måste nog svara ja på den med tyvärr!
13. Har du blivit playad? nej!
14. Har du playat någon någongång? nej!
15. Har du varit otrogen någongång? nej usch
16. Har du varit med i slagsmål någon gång? inte seriöst
17. Röker, snusar eller dricker du sprit? inget av dom
18. Tycker du det är coolt att göra nått av det? ascoolt
19. Har du någon gång rymt hemifrån? kanske nångång när jag var liten, men inte seriöst haha
20. Har du någon gång skärt dig själv i handleden? nej jag skulle aldrig klara av det!
21. Har du försökt ta självmord någon gång? nej skulle aldrig klara av det heller tror jag!
22. Är du nöjd med ditt liv? ja det är jag
23. Har du strulat mer än en person på en kväll? nej!
24. Brukar du festa? händer väl
25. Föredrar du att strula runt eller kärlek? kärlek!
26. Skulle du kunna vara otrogen eller ljuga för personen du älskar? nej verkligen inte!
27. Brukar du ljuga för dina föräldrar? nej
28. Går du enbart efter modet? haha nej
29. Tycker du om skolan? helt OK
30. Har du haft sex med mer än en person samtidigt? nej
31. Har du tappat din oskuld? tappat? hahah ja jag har den inte kvar iallafall!
32. Var är de sjukaste stället du haft sex på? jag har inte haft sex på nåt sjukt ställe
33. Har du någon gång blivit ertappad när du haft sex? nej!
34. Har du någon gång snott en kompis kille? haha nej
35. Har du någon gång ljugit för din bästa vän? hm, det har säkert hänt förrut nån gång
36. Gillar du killar med mycket muskler? inte överdrivet, då känns det bara konstigt
37. Är du hetro, bi eller homo? hetero heter det väl? ah det iallafall!
38. Skulle du kunna ljuga för en person bara för ditt eget bästa? det beror alldeles på!
39. Hade du haft sex med två personer samtidigt för 5000 kr? nej det tror jag inte hah!
40. Har du någon piercing? nej!
41. Älskar du någon just nu? jarå
42. Äger du mer än 5 par skor? nej
43. Har du någon gång kallat någon för hora? ja!
44. Har du själv blivit kallad hora någon gång? ja!
45. Äcklas du av bögar/lesbiska? nej verkligen inte!
46. Skulle du kunna kyssa en tjej? men ja
47. Vad hade du gjort om någon du älskar dog? dum fråga. blivit jätteledsen förmodligen.
48. Har du någon gång snattat? ja. (dock bara klubbor, hej mamma haha!)
49. Har du blivit tagen av polisen någon gång? nej.
50. Vad hade du gjort om du vann en miljon kronor? det vet jag faktiskt inte.
51. Vad är ditt längsta förhållande? nästan tre månader.
52. Hur ofta duschar du? varje dag
53. Vad tycker du om håriga killar? det beror på! för mycket hår blir bara väldigt äckligt haha!
54. Har du någon gång tagit droger, i sådana fall hur kändes de? nej det har jag inte.
55. Skulle du kunna strippa för 1000 kr? nej
56. Har du haft sex mer än 5 ggr på en kväll? nej
57. Vad vill du jobba med när du blir stor? den som det visste
58. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja lite
59. Är du seriös i ett förhållande eller oseriös? seriös såklart.
60. Skulle du kunna gifta dig nu? men nej
61. Vill du ha barn när du blir stor? jag vet faktiskt inte.
62. Är du nöjd med hur du ser ut? rätt så. för det mesta!
63. Har du spottat någon i ansiktet någon gång? nej, men i håret!
64. Har du varit med om något övergrepp någon gång? nej.
65. Vilken maträtt älskar du mest? hm, kött, potatisgratäng och beasås! Mhm!
66. Har du någon sjukdom? nej det hoppas jag inte!
67. Har du någon gång skolkat? haha ja
68. Har du någon gång gjort något du egentligen inte fått göra? yes
69. Har du någon gång provat på denna ställningen? say what?
70. Har du kollat på porr? inte seriöst, men ah
71. Har du någon gång snackat skit om en vän? ja
72. Säg ditt favorit talesätt: jag vet inte om jag har något.
73. Var vill du åka på semester? grekland!
74. Har du någon gång dödat någon? nej.
75. Hur känner du dig just nu? seg och ganska ensam
76. Vilken är din favorit artist? death cab, håkan och coldplay just för tillfället!
77. Är du rasist? nej verkligen inte!
78. Har du någon gång ljugit om din ålder? inte vad jag kan minnas iaf haha!
79. Dömer du folk efter utseende? nja, vissa vissa inte!
80. Har du någon gång vunnit i en tävling? ja
81. Har du varit på G med flera stycken samtidigt? nehedu!
82. Vilken artist hatar du mest? melody gardout (stavning?) skitsamma! en väldigt irriterande brud på spotifyreklamen iallafall!
83. Vilken film såg du senast på tv? ronja rövardotter haha
84. Har du skrikit åt en lärare någon gång? njae, vet inte haha
85. Vilken årstid tycker du mest om? våren
86. Vad är det dummaste du gjort? jadu
87. Vad är det bästa du vet? mina vänner
88. Har du många vänner? ja det tycker jag!
89. Tycker du det är coolt att ha många vänner? jättecoolt
90. Tycker du det är roligt att svara på dessa frågorna? helt okej, har inget bättre för mig tyvärr så.
91. Rakar du dig? ja det gör jag!
92. Är det viktigt för dig att din kille ser fräsch ut? nej inte speciellt
93. Vilken del av motsatta könet tänder du mest på? jag vet inte
94. Vad gör du om du fortfarande inte har hittat kärleken när du är 20? väntar på att den rätte så småningom ska dyka upp? haha
95. Tycker du om att läsa böcker? om jag har en bra bok älskar jag att läsa!
96. Vilken sorts musik lyssnar du på? allt nästan
97. Vad hade du gjort om killen du var tillsammans med var otrogen? ahdu
98. Hur behandlar du folk? bra hoppas jag!
99. Nämn en sak du vill göra nu: duscha och sen sova
100. Vad vill du göra nu? tyckte jag nyss svarade på det, ja! se en fråga upp!

With your hand on my shoulders

Death cab for cutie - A movie script ending (Acoustic)



Gokväll kompisar! Imorgon klockan 15:30 har jag utvecklingssamtal!
Vi får helt enkelt hoppas att det går bättre än förra året, för då var jag ett litet busfrö
som skolkade alldeles för mycket! Ack, bara 16 år...


Varför existerar inte denna glass längre?



Den var ju så sjukt god!
Någon mer än jag som minns den?


Tända ljus och Coldplay

Ligger på min säng med en massa värmeljus runt omkring mig samtidigt som jag lyssnar på Coldplay och pratar med Meg via msn. Livet är ganska skönt ibland ändå. Ska hoppa in i duschen om en microsekund och sedan gå och lägga mig och förhoppningsvis somna hyffsat snabbt! Sovmorgon imorgon också, vilket gillas!


Söndagspizza for everyone

Gokväll! Igår hos Emil bestämde sig jag, Louise och Johan för att käka pizza, så idag slog vi vår plan i verket och gjorde det! Det var väldigt nice faktiskt, för pizza är det bästa som finns, och det blir ju ännu bättre om man har trevligt sällskap. PIZZA 4 LAJF!

Efter pizzan drog jag och Louise oss mot ICA för att köpa farsdagsfika till Per (och till oss såklart). Vi hyrde även en film - Coraline. Filmen var bra, men väldigt läskig. Om jag var liten skulle jag blivit livrädd för den. Och ja, det är en barnfilm. Om exakt 4 minuter börjar finalen av Ensam mamma söker, och gissa vem som redan sitter bänkad framför tv:n? Pinsamt värre, My.


Här är förresten trailern till Coraline

Lördag kväll

Tja. Igår kom Louise hit på middag och senare kom även Mt. Vi chillade ett tag innan vi drog till repan och var där ett tag, för att ännu lite senare dra oss mot Emil. Hos Emil var det lite folk, och efter lite groggande, busringning, kortspel, musiklyssnande och chipsätande, så tog jag sista bussen hem och somnade på fläcken efter en mycket trevlig kväll!


Sötisarna Louise och Mt.


Jag drog ett rockglid!

Nu är det klippt!

Godmorgon på er läsare! Igår efter plugget drog jag mig mot Emelie, för hon skulle nämligen klippa mig. Det var läskigt att bli klippt, för jag klipper mig typ aldrig och jag hade så långt hår. Men jag är faktiskt asnöjd med resultatet! Det är en bra bit kortare, mer uppklippt och allt det slitna är borta. High five!

Senare på kvällen åkte jag hem och åt mat, sen cyklade jag till Emelie igen och vi tittade på Idol. Tove är helt klart bäst, jag kan inte förstå hur bra hon är. Och igår när hon sjöng In the ghetto med Elvis, då fick jag rysningar, haha! Efter Idol hjälpte jag Emelie att fixa med hennes Ipod, sen cyklade jag hem och läste ut min bok och somnade snabbt efter det. Man är alltid så sjukt trött på fredagskvällar.


Mobilkamerabild som jag tog igår direkt efter klippningen. Ni ser väl att
det är kortare? Annars kan jag tala om för er att mitt gamla hår slutade
nedanför bröstfickan på skjortan. Det var helt lockigt igår också, för jag
hade inte plattat det, men det var fint! Jag ska önska mig en locktång i
julklapp!

Naturkunskapsprov avklarat!

Tjatja, kommer nyss från naturkunskapsprovet och det gick faktiskt bättre än väntat. Det var ganska så svårt men antingen så har jag fel på allting eller så kunde jag förvånansvärt mycket? Haha, vi får väl helt enkelt se när vi får tillbaks provet sen. Nu ska jag käka frulle, vi hörs lite senare idag!


Det är dax för allting

Just nu är EMA mer spännande än att plugga naturkunskap. Det är inte till min fördel vill jag lova. Beyonce vann nyss pris för årets låt - Halo. Bara så ni vet, alltså. Men nu ska jag ta mig i kragen, hoppa in i duschen och sen lägga mig och försöka lära mig åtminstonde lite till imorgon. Vi hörs hörrni, sov så gott kompisar! ♥


Godmorgon kompisar!

Just för tillfället sitter jag nere i datasalen i skolan och har webbdesign... Ni vet nog alla vad jag tycker om det, haha. Inte mitt favoritämne dirr, men måste man så måste man! Har dock rast om 18 minuter, då ska jag käka mandarin. Idag efter skolan måste jag i vilket fall som helst plugga naturkunskap. Har ett stort prov på fredag och jag har inte ens öppnat boken än. Bra gjort. Får väl se hur det går med det där egentligen. Får akta så att jag inte somnar när jag kommer hem bara, det brukar bli så.




Detta är vad som väntar mig när jag kommer hem!
Åh vad jag längtar...

I can't eat I can't sleep I can't do anything

Jag ligger i min säng och lyssnar på Worst Case Scenario med Laakso. Låten är bra, verkligen. Den får mig att minnas och tänka tillbaka på deras konsert på P&L. Det ägde! Blir ruggigt taggad på att åka dit i sommar igen... P&L 2010 någon?




Btw, för att lyssna på låten, klicka
här!


Mitt hår genom tiderna

Fick lite inspiration när jag läste Megs blogg och såg att hon lagt upp bilder på sitt hår från några år tillbaka, så jag tänkte att jag också skulle göra det. So here it goes, vi börjar så långt tillbaka i tiden som fyra år, alltså år 2005...


I slutet på 2005 och under nästan hela 2006 var mitt hår i sin naturliga hårfärg. Jag visste antagligen inte vad en plattång var, eller hur man använde en... Jag kände väl helt enkelt för att gå omkring all natural, haha!


Sen vet jag inte riktigt vart bilderna från 2007 tog vägen, men i slutet av 2007 bestämde jag mig iallafall för att klippa raklugg vilket var ett dumt beslut. Men några månader senare hade min lugg vuxit ut någorlunda så att jag kunde ha den åt sidan med hjälp av ett hårspänne... Tja somaliapannan! En månad efter det tröttnade jag förmodligen på att spara ut luggen, så jag klippte raklugg än en gång, dock inte lika kort.


I maj 2008 kunde jag ha snelugg igen, konstigt nog. Mitt hår måste ha växt väldigt snabbt mellan april och maj det året. Hade samma frisyr i ett par månader innan jag i september/oktober började fluffa håret ordentligt. I november började jag ha håret uppsatt med bandana, vilket jag hade ett bra tag till...


I februari 2009 hade jag fortfarande håret uppsatt med bandana, men den här gången var mitt hår svart. Och nu i somras fick jag nått ryck att jag skulle testa "skruven" som jag sett så många andra tjejer ha. Och nu, i början på november så har jag en helt vanlig mittbena. Vi får väl se hur länge det håller i sig!

Ja ni, där har ni mig genom åren. Kul grej? Ja lite. Det är kul att se tillbaka och se hur (ful?) man varit. Nu ska jag ta en Ballerina Pepparkaka (ja, ni läste rätt. Ny smak på allas våra ballerinakakor: Pepparkaka) och lägga mig framför tv:n. Ha en bra kväll, ciao!

2 cool 4 school

Så, idag var alltså första skoldagen igen efter praktiken och höstlovet. Dagen flöt väl på som alla andra måndagar, så man kan väl säga att vi kastades in i verkligheten igen på direkten. Meg och jag återinförde vår tradition med en läsk på måndagar efter lunch eftersom vi båda har lång lunchrast då. Jag fyndade en väldigt bra sak idag när det gäller läsk: Julmust på burk! Så himla nice ju! Hur som helst så har jag en hel del naturkunskap att plugga till på fredag, så det är vad jag ska sysselsätta mig med efter middagen idag, inte just nu... Man kan inte plugga på tom mage, det vet ju alla?

Dagens citat: "13 jävla päron och en banan i käften!"
Norrland berättar om när han däckat och någon pillat in frukt i hans mun. Fast han menar egentligen inte päron, utan vindruvor...


This is halloween

Igår gled jag, Ida och Andrés hem till Adam på lite maskeradparty. Till en börjar var det ganska lamt, men efter ett tag kom det igång rejält och jag hade riktigt kul. Lite längre in på kvällen gled Bea, Dessi, Erika, Riikola, Jj, Suss och Mickan förbi, vilket jag gillade! Ännu senare kom även Fredrik och Wikke dit, och dom ska ha ett stort tack för att dom betalade taxi till mig och Ida, samt till sig själva, när vi missat sista bussen. Taxiresan hem var bland det bästa på hela kvällen, haha. Men jag hade iallafall en asrolig kväll, så tack för alla er som fanns runt omkring mig! Puss. ♥


Min outfit - Geek. Tåstrumporna blev populära under kvällen, haha. Men
dom är ju väldigt praktiska faktiskt, speciellt när man ska vicka på tårna.





Idas outfit - Lärare. Tyvärr var hon inte ensam om det, det var en annan
tjej hos Adam som nästan hade precis likadan outfit. Tråkigt, tråkigt. Men
så kan det gå! "Pekpinnen" är förresten en pinne till mina persienner, ni
vet den som man skruvar på om man vill vicka på persinnerna? Den glömde
Ida smart nog i taxin, haha!


RSS 2.0