P&L 2009

Hemma från Peace and Love nu, efter en helt underbar vecka! Vädret har varit helt otroligt bra, med strålande sol och säkert 25+ varje dag! Helt sjukt, det kunde jag verkligen inte tro. Men veckan har varit helt awesome, har partat, minglat, gått på en massa bra spelningar, ätit langos, fått i mig lite för mycket och kräkits, skrattat, gråtit, solat, sovit, promenerat, lagat nudlar i stormkök och varit smutsig! Ja, det var summan av kardemumman av den veckan, haha!

Nu när man är hemma saknar man ju såklart Camp Håkan Bak och att vara på festival överhuvudtaget. Det har verkligen varit jättekul, även fast man var något sliten igår, men det var det såklart värt!

Spelningarna jag såg på var iallafall:
A Camp
Lykke Li
Johnossi
The Sounds
SMK
Laakso
Mötley Crüe
Bring Me the Horizon
Parken
Håkan

Och ja, alla var helt underbara, men ingenting slår Håkan på lördagsnatten eller lördagsnatten överhuvudtaget!

















Tack till alla som gjorde P&L så bra!

22:a juni 23:23

Är nästan färdig med packningen inför imorgon, har bara lite smågrejer kvar, sen så! Åker med ett tåg typ 07:35 så nu ska jag sova, men imorgon då jävlar!

Hare bra så hörs vi, peace! (And love...)


Bara en grym partybild...
Bilden från Dragges sweet 16!

Dags att sätta fart

Ja, det är det verkligen. Ska storstäda mitt rum, lägga fram saker jag ska ha med mig, packa och kirra en hel del andra saker, och ja, allt detta kommer ta sin lilla tid. Har iallafall fixat en packlista nu, så att jag inte ska glömma något. Men nu är det dags för mig att sätta igång, vi hörs senare. Ciao!

Allt och inget

Kom nästan nyss hem från Kalle där jag, han och Louise kollat på film, ännu en gång... Denna gång blev det Reign over me, Enligt mig, och Louise, så var filmen inte bra. Så ptja, jag kan inte direkt rekommendera den.

Annars har idag varit en ganska värd dag. Åkte till stan imorse med Louise och min syster, jag brände det sista på mitt presentkort på Carlings och köpte 2 olika tubtops och en tisha, allt för sammanlagt 297 kr. I ♥ REA! Efter vi sprungit i några affärer, kände vi oss klara och då gick vi till Subway för att beställa varsinn Sub of the day, som vi sedan åt ute i solskenet innan vi tåg tåget hem...


Hängde sedan lite på GD, körde Packa väskan och dra, lyssnade på musik och chillade, och sen kollade vi som sagt på filmen. Nu sitter jag här framför datorn och funderar starkt på att byta design på bloggen, men vet faktiskt inte om jag orkar tar tag i det, varför bryr jag mig så mycket? Jag vet faktiskt inte... 



Peace & Love på tisdag, taggad!

Nu ska jag sova, godnatt och sov gott på er!

Är det maskerad så är det

Var ju som sagt på maskerad igårkväll, och det var trevlans. Att se sina vänner helt utklädda och glada och roliga, det var verkligen kul! Och justja, jag var utklädd till pirat! Yaaaarrrrrrr!



Braten Kim, Beshan/Natta och piraten My chillar ba!


Piraten, Natta, Cowgirlen med pickadollen, Beshan och Rockabillytjejen Sara partar!

Lite bilder fick ni iallafall, hihi.
Godnatt!

Midsommarafton

Hej och glad midsommar på er. Än sålänge är vädret fint, solen lyser och molnen är alldeles vita. Låter som en väderleksrapport här nu , men jag känner ändå att allt hänger på vädret. Man blir så mycket gladare, slipper ha en massa kläder på sig och man kan vara ute, vilket är bra nu på midsommarafton när man dansar kring midsommarstången... Vi får hoppas att det håller i sig under dagen!

Kom iallafall nyss hem från Louise, där jag sovit. Igårkväll kollade jag, Louise, Kalle och Cammish på en film vid namn Sex Drive. Den var väl helt okej, väldigt rolig på sina ställen, haha. Efter filmen åkte jag och Louise till Lahti och hämtade pengar, sen åkte vi hem till henne och sov. Imorse åt vi frukost och spelade Gh, och nu är jag hemma. Har en hel del att fixa och trixa med under dagen, ska bland annat färga håret, vilket verkligen är på tiden! Och ikväll är det maskeradparty som gäller, det kommer nog bli asbra!

Vi hörs imorgon, kanske även med lite bilder från kvällen? Vi får väl se! Ha en bra midsommar iallafall, puss.



There was no sunligt, no sunlight

Nej, så mycket solsken har vi inte sett till idag, inte. Tråkigt med regn, hoppas ju såklart på sol imorgon på självaste midsommarafton, det skulle vara super! Dock vågar jag inte hoppas för mycket, midsommar har aldrig varit min grej riktigt, och vädret är ju inte alltid på topp kring den högtiden så vi får helt enkelt se imorgon...

Death cab for cutie - No sunlight

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

Hej på er!

Idag har jag städat lite hos farmor. Dammsög och torkade golv i tre rum och tjänade ihop 740 kr. Hur nice som helst! Så nu har det ordnat till sig lite med pengaproblemet till P&L. Fick även låna ett par gummistövlar, så jag slipper bli blöt om fötterna om det regnar. Mycket bra, tycker jag. Annars så är jag sjukt trött idag, kan bero på vädret, eller att jag knappt sovit nått inatt? Jag vet inte riktigt... Ska kanske ta en powernap om en stund, eller lägga mig och kolla på en film? Jaja, hur jag än gör så hörs vi senare, pyss!



Ja det var en dag i juni

Hejhej!

Idag har varit en mycket händelserik dag. Vaknade bredvid Louise imorse vid elvatiden. Vi gick ut nästan direkt och stekte och spelade kort. Sen kom Kalle och vi bestämde oss för att spela minigolf. Jag och Louise var inte bra på det alls faktiskt, jag lackade för att bollen inte ville rulla dit jag sköt den, den svängde hela tiden haha. Louise hade mest ut sina bollar utanför banan hon, tokfrans. Fast vi fick iallafall hål i ett, deni! Kalle var däremot ganska så bra och han vann såklart, med 52 poäng vs Louise 90 och mina 87...

Nu ikväll drog vi till Ekilla, då var Andres också med. Vi åt mat, spelade kort, gungade, fotade lite och lyssnade på musik. Det var mycket roligt!

Nu sitter jag dock här och funderar på om jag ska åka in till stan imorgon med Ida. Har ingen större lust, men vi får se helt enkelt! Nu ska ni iallafall få se lite roliga bilder från min händelserika dag, så here it goes...



Jag i full färd med att slå iväg bollen...



Louise funderar på vart hon ska sikta....


Från Ekilla, Kalle och Andres chillar...


Louise tyckte om att spela kort


I hopptornet! Ashögt, blev rädd fast jag bara stod på tvåan. Det är iallafall jag, Andres och Kalle på bilden.


"Tja jag har varit och fiskat med grabbarna"


Chillar ba...


Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha!


Jag vet inte riktigt...


Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrock!


x'P


xD


I fly like paper, get high like planes

Nu ska jag kolla bussarna, klä på mig och sen packa väskan och dra - Jag ska spela tennis med Louise och Kalle, haha! Under tiden kan ni ta och lyssna på den här låten som är hur skön som helst, för vi hörs senare, pöss!



5000 goda vänner

Hallå där! Första riktiga dagen på sommarlovet idag, och vädret kunde ju varit lite bättre, men jag ska inte klaga. Jag är glad trots regn och rusk. Sitter framför datorn nu såhär på lördagseftermiddagen och chillar med musik och Smarties. Farmor och lite annat folk har nyss varit här och fikat för att fira Ida. Ikväll ska jag förmodligen hem till Pussempa med lite annat folk, så det är nice! Och vet ni? Jag längtar grymt mycket till P&L - Vi åker ju om endast 10 dagar! Ser fram emot att se Parken, Håkan, Kooks och ja, alla andra bra artister som kommer dit! Det kommer vara ett stort gäng som åker, så det kommer bli asnice...


Här får ni min favoritlåt med Parken. Enjoy!

Thrill me kill me


"So you got to let me know, should I stay or should I go?"

En dag kvar

Sista dagen i skolan idag innan avslutningen imorgon. Sjukt egentligen, har inte direkt sommarkänslan i mig, den där man alltid får när skolan närmar sig sitt slut. Men men, jobbade klart med mina restuppgifter idag, så nu är jag helt fri från plugg på några veckor. Skönt! Imorgon är det som sagt dags för avslutning och jag hoppas på bättre väder, så att sommarkänslan kan infinna sig ordentligt, för just nu är himlen grå och det regnar lite smått... Trist! Ska iallafall bli grymt skönt med sommarlov, har aldrig varit såhär skoltrött som jag varit nu i slutet av ettan...



Klassen, från i måndags när vi var på Skansen

8 juni 2009

Idag gick min gamlamormor bort, 93 år gammal.
Vila i frid.

Everythings just wonderful

Har varit lite dåligt med uppdateringen under helgen, men jag har faktiskt haft ett liv som inte innehållit dator under dom här senaste dagarna. Bara positivt, enligt mig. Hur som helst, har haft en superhelg som inkluderat både party och filmkväll.

I fredags var ja, Louise och Kalle hemma hos Dragge och kollade på I taket lyser stjärnorna. Filmen var faktiskt som jag väntat mig, mycket bra och med lite stänk av både skratt och gråt. Även fast dom i filmen missat ganska många viktiga detaljer som fanns med i boken, så tycker jag ändå att den var riktigt bra. Efter filmen åkte jag och mötte Calle, och sen åkte vi hem till mig och sov.

Och så i lördags så fyllde ju MS år, och vi hade lite släkt här hemma som firade henne på dagen. Efter kalaset åkte jag, MS och Kim till Infra och käkade mat, därefter drog jag till Louise där även Dragge var. Lite senare kom även Kalle, Emelie, Cammish, Kim, MS och den andra Calle. Innan de andra kom chillade jag, Dragge, Kalle och Louise bara, vi förberedde oss på en partykväll, vilket det så också blev! Den totala sammanfattningen av kvällen får bli ölspel, Twister och strandparty! Hur kul som helst faktiskt. När beachpartyt sen började dö ut, gick jag och Calle hem till mig och slaggade.

Och idag har jag umgåtts med vänner hela dagen, varit ute i det fina vädret och pluggat lite. En typiskt söndag enligt mig, och snart ska jag hoppa i säng och sova, så jag säger godnatt och sov gott här. Puss!

En bild på mig och MS igår innan kalaset.



Ibland undrar jag vad ni tänker med... Du kommer till mig och gråter och är ledsen, som du alltid gör. Förstår inte varför du inte kunde prata med henne direkt istället för att använda mig som nån jävla mellanhand. Du verkar tro att bara för att vi varit vänner så länge som vi har, så ska jag vara på din sida, ta ditt parti, även fast det där inte hade någonting med mig att göra. Att sedan skicka sin äldre syster för att reda ut saker och ting var inte heller så jävla schysst. Fyfan, ibland blir jag så trött på ert sätt att bete er...

Im in love with a robot

Hej. Kom hem från skolan för ett tag sen, och usch vad trött jag är. Sova tidigt ikväll kanske? Vi får se... Skoldagen gick iallafall hyffsat snabbt, jobbade med restuppgifter och kollade på skolans sommarshow där Dragge var med. Hon var förövrigt superduktig, min lilla blomma, hihi. Sen slutade jag och då satt jag i café med Dragge och Louise och gossipade, sen åkte jag hem och slaggade ett tag. Skönt var det!


Här är den otroligt sköna låten som Dragge och hennes gang dansade till idag på showen!
Röyksopp feat Robyn - The Girl and the Robot

Oh deary me, my little brother's in his bedroom smooking weed

Har chillat med Louise och våra homies vid Ellensborg idag, det var mycket trevligt! För övrigt så fyller min syrra år på lördag, och jag har ont i halsen.

Godnatt!


Slutprov och slutbetyg

Detta blir nog mitt sista blogginlägg från datalektionerna i ettan. Har skrivit en hel del under alla dessa lektioner vill jag minnas, och det kommer nog bli en del skrivande i tvåan också, vem vet!

Har nyss gjort ett slutprov i Information och Layout A. Det gick väl bra förutom att jag hade lite slarvfel när jag skrev två brev, vilket Marianne påpekade också. Men fick iallafall veta mitt slutbetyg i kursen, och det blev ett VG! Faktiskt ganska stolt över mig själv, kände på mig att jag skulle få ett G, men se där! Tänk vad fel man kan ha ibland...



Där satt den!


Hard work work!

Var på möte idag på kommunhuset angående sommarjobb. Träffade Kim, MegZor och Jimmy.T där också. Ganska onödigt möte, dom sa inte så mycket viktigt egentligen, det var mest att man skulle fylla i en massa papper. Hur som helst så ska jag jobba i Kalmiskiosken i två veckor mellan 10:00 och 18:00, tur att jag bor nära säger jag bara!

Efter mötet hängde jag med Kim, Jimmy.T och Calle. Vi va på Gröna Dalen och bestämde oss för att gå hem till Calle. Vi skulle ta en genväg över en åker, men först var det en bäck som man är tvungen att gå över. Vi hittade en planka och tänkte "AHA! Här kan vi gå över!" Så jag fick testa att gå över först, vilket jag inte skulle gjort, för jag halkade på plankan och fastnade med ena foten i bäcken, så nu är mina vita converse inte så vita längre, men ska tvätta dom imorgon. Fick iallafall låna ett par shoez av Louise sålänge, hihi.



Yes, i den där kiosken ska jag jobba två veckor i sommar! Lite nice ändå, eller hur?

RSS 2.0