Den 29:e februari

Hej hej hemskt mycket hej, på självaste skottdagen och allt! Nu var det väl cirkus en vecka sen jag skrev, så tänkte att det kanske var dags igen. Sen sist har jag gjort en hel del massa grejer. Ni får lite bilder här som visar ungefär vad jag sysslat med. Och just det, på tisdag åker Emelie och jag till London!!! IIIIIIH.



Fint väder

Idag har jag hjälp min syrra att ta outfitbilder till hennes blogg. Hon är ju en såndär modebloggare på Finest så då behövde hon lite hjälp, och självklart ställde jag upp. Sen tog vi en sånhär fjollig bild innan vi gick in. Synd att sitta inne i det här vädret egentligen, men vi har det rätt mysigt nu med. Ligger halvlånga på hennes säng och lyssnar på gammal musik. Just nu är det Daniel Bedingfield – If You're Not The One som rullar. Ni ser ju själva liksom. 

Bästa syrran iallafall ♥


Minnen


Idag har jag varit på äventyrsbad med mina kusiner och ätit världens godaste glass. Kan typ inte fatta att den kommit tillbaka. Detta är ju dock en lite upphottad version, men man fick ju lite flashbacks ändå. Den gamla hette ju Solero Shots och var typ bara lemon, men den här var exakt samma grej fast nu heter den Calippo Shots. Fortfarande GB så. Undra hur jag orkar bry mig så mycket om en glass egentligen...


Gina 5 år


Idag fyller världens sötaste lillasyster 5 år. Kan dock tyvärr inte fira henne då hon är i Thailand med pappa, sin mamma och Tess. Men jag hoppas att lillskiten får en bra dag i värmen med mycket sol och bad och att de kommer hem snart så jag får kramas med småsyrrorna igen. ♥



Ännu en helg


I fredags hamnade jag hemma hos Wikman på lite kalas. Träffade många fina vänner, drack vin, dansade och hade på mig ett häftigt linne med en arg kisse på. I lördags tog jag det bara lugnt hela dagen och på kvällen skrattade jag ihjäl mig åt melodifestivalen. Björn Ranelid...? Kom igen, Kattmattes låt var ju tusen gånger coolare. Just nu är jag hemma hos mormor för imorgon ska jag vara barnvakt åt min kusin som också är här, medans mormor är på möte. Så, jag och min kusin har spelat lite The Sims 3, käkat godis och tittat på tv. Lite sur för att jag missar Big Brother-premiären är jag, men det får gå ändå!

Kissemissen


Haha ååh, det här är utan tvekan det sötaste jag sett i hela mitt liv!!! La huvudet på sne och aaaaaaaw-ade när jag såg den första gången idag. Så himla söt!

Gårdakvarnar och skit


Alltså jag ber om ursäkt för att min blogg är tråkigast i universum. Men mitt liv är rätt så enformigt nu för tiden, och en sak jag sett fram emot så himla länge sket sig helt, så både jag och Sebbe blir kvar här ett tag. Inget Uppsala alltså. Så himla tråkigt verkligen, för det hade varit så grymt kul att flytta hemifrån och då skulle säkert bloggen bli roligare också. Men vi har iallafall varandra, jag och han. Bästa killen.



Shiver


Nu har jag precis kollat klart på Top Model Sverige-avsnittet som jag missade igår, så nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på Coldplay tills jag somnar tror jag. Hörs imorgon kompisar!

Coldplay – Shiver

Alla ♥-ans dag


Igår var det ju som ni alla vet alla hjärtans dag. Jag och Sebbe låg bara i soffan och degade i mjukiskläder hela förmiddagen. Kollade på töntiga serier som Toddlers and Tiaras. Men sen åkte vi in till Kista för att se En gång i Phuket och käka middag (klyschan nr 1, men världsmysigt iallafall). Filmen var iallafall himla rolig. Inte sådär så att man garvade så man grät, men ändå rolig liksom. På vägen hem stannade vi på Donken och åt glass. Det var fint. Hela kvällen var fin. 



Total lycka


Har pratat om den här filmen i flera månaders tid, har verkligen velat se den och den finns inte att ladda ner någonstans. Fattar ni hur frustrerad jag har varit? Så glider jag, Ida och Micke in på ICA Maxi i Enköping idag, och där bland alla tusentals filmer så fann jag den! Världens bästa film. Landet för längesedan, både 1an och 2an. Total lycka!

Söndagseftermiddag


Idag är en bra dag. Finns bara en sak som skulle göra den fulländad.

Lurre


Detta har jag ätit till lunch en hel del gånger på senaste tiden. Det är pasta med tomatsås som jag snabbt slängde ihop av en burk krossade tomater, två vitlöksklyftor, salt, peppar och lite basilika. Tar inte mer än en tio minuter att göra och är typ asgott. Självklart ska såsen vara varm, så gör såsen direkt i en kastrull på spisen!

23:08



Hej på er. De senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls, typ jobbat lite och varit sjuk. Detta betyder att det inte funnits mycket att blogga om. Ville mest säga att jag trivs superbra i mitt mörka hår och att idag har varit en riktig jävla sugdag. Men nu halvligger jag på sängen i min Onepiece och chillar, så det är väl helt okej ändå. Saknar Sebbe och önskar att det vore vår så att man slapp frysa ihjäl så fort man sätter fötterna utanför dörren.

Känner mig cool



Blont (gult) VS Mörkbrunt


Igår fick jag nog! Jag stod framför badrumsspegeln och drog i mina blonda (snarare gula) hårtestar och ville bara ta närmsta sax och klippa av de stackars slitna testarna. Men istället kom min syster med en helt galen idé. Hon tyckte jag skulle färga håret mörkbrunt. Sagt och gjort. Är så jäkla nöjd. Heja brunt!

Två hela år


Idag den 6/2 har jag och Sebbe varit tillsammans i hela två år. Jag la upp den här bilden på vår ettårsdag också, men vi har typ inga andra mysiga bilder på oss så. Men det är ju faktiskt inte bilden som spelar någon roll, utan det faktum att du har varit min och jag har varit din i två år idag. Och om en månad flyttar vi till Uppsala ♥ Jag älskar dig

Last days




De senaste dagarna har jag hängt och flängt rätt så mycket. Var i Kista med Emelie i torsdags, hos Norrland och Amy i fredags och på lördagen firade vi Jessica. Så det har verkligen varit fullt upp, vilket resulterar i bloggtorka men nu får ni ju fetaste inlägget så vem bryr sig!!! Inte jag iallafall, jag lyssnar på mina gamla idoler Blink 182 och känner mig skitcool.

Ny klocka


Här är min nya, fina klocka som jag fick av min syster i 20-årspresent! Den sitter som en smäck och är så himla fin att jag tittar på den hela tiden. Från Ur & Penn.

Jobb


Hej vänner! Igår och idag har jag jobbat på Lindex, vilket har varit kul som vanligt. Åt en panpizza till lunch och det kan ha varit den godaste panpizzan jag ätit, ever and ever. Så nu vet ni det!

RSS 2.0