4 från i fredags



Hearts all over the world


Detta fina skal fick jag av Louise i födelsedagspresent. Hon har köpt det i London och jag vet inte vart, men jag älskar det i vilket fall!

Min söndag


1. Silvriga naglar. 2. Godaste pastan på Ciao Ciao. 3. Finaste lampan, just denna är Mathildas men jag har faktiskt en egen också (dock modell mindre).

Ungefär såhär såg min söndag ut. Hade silvriga naglar och hängde med Sebbe som handlade en hel massa grejer på IKEA, åt världens godaste pasta på en mysig restaurang med Sebbe och hans familj+Nattis. Sen åkte vi hem till Mathilda en snabbis för lite klippning och när vi kom hem dök jag ner i Onepiecen och la mig raklång i soffan. Söndagar är rätt härliga ändå.

20 år!!!


I fredags fyllde jag hela 20 år, vilket är helt galet! Dagen började med att jag drog till Emelie för att få en födelsedagsklippning. Sen kom Louise och vi begav oss mot centa där jag fick födelsedagspresent nr 2 från Emelie - Manikyr. Så skönt att få fräscha naglar, haha. Sen så inhandlade vi mat och jag tog första rundan på Systemet. Vid 6 kom massa vänner hem till mig och så käkade vi tacomiddag, och jag öppnade paket från alla fina vänner innan vi drog ut och dansade natten lång. Bilden är tagen på dansgolvet någongång under kvällen. Tack för att ni gjorde min 20-årsdag så himla underbar alla vänner ♥

Skön låt, nu ska jag sova. Godnatt!



Inventering


Igår och idag har jag jobbat på Lindex för första gången sen oktober. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen: Jag älskar Lindex, världens bästa jobb tror jag. Okej, av de jobben jag haft iallafall. Vi har sysslat med den årliga inventeringen, vilket inte är en lätt match. Varenda plagg, varenda pryl ska blippas med en dosa. Men sjukt kul har det varit, som alltid. På bilden ser ni frullen som vi fick imorse efter tre timmars stenhårt jobb. Finns ju inget godare än färska frallor med grönsaker och ett glas juice på morgonen alltså...

Söndag sköna söndag


Idag har jag bara glidit runt i min Onepiece, kollat på tv, käkat och degat i soffan. Och vet ni? Imorgon ska jag jobba på Lindex igen. Känns så himla roligt, älskar att jobba där verkligen. Ska även jobba på tisdag så som det ser ut nu! Men nu ska jag roa mig med att spela Sims, världens bästa tidsfördriv. Hörs på Simslan!

Onepiecetjejen92


Häromdagen ringde det på dörren och där stod en man med ett paket i famnen. Jag tackade och tog emot, och när jag öppnade såg jag att det bland annat var min födelsedagspresent från Sebbe som låg där i. En rosa/lila Onepiece!!! Så himla skön, världens bästa present ♥ Fyller ju egentligen inte år förrän på fredag, men det fick bli en tidig present, vilket absolut inte gör något för kan ni gissa vad jag har på mig nu? Trodde väl det!

Två trötta tjejer


Jävligt stabil bild tagen någongång efter tolvslaget på nyårsafton. Men det är ju faktiskt jag och Emelie på den, och med den här bilden ville jag bara berätta att vi (okej, Emelie) bokade våra Londonbiljetter igårkväll!!! Så, den 6-9 mars ska vi rocka Londons gator. Kommer bli så sjukt kul. Äntligen något att se fram emot. Det behövs i dessa gråa, trista tider.

Och förresten, fan vad jag grät till filmen igårkväll. Det var väl inte världens bästa skådisar med, men ämnet är ju så sorgligt. Så vill ni ha gråtkalas kan jag rekommendera den...

Filmmys


Nu ska jag äntligen se den här filmen. Har velat se den sen jag såg trailern första gången, så jag hoppas verkligen att den är bra. Efter det ska jag sova och imorgon ska jag till mormor och hjälpa till med lite saker. Livet som arbetslös, ni vet. Godnatt och sov gott.

Somebody That I Used To Know


Himla bra låt som jag fastnat för! Här för er med Spotify: Gotye – Somebody That I Used To Know

Måndagssnack


Imorse såg det ut såhär utanför köksfönstret. Regnigt och mysigt, så det fick bli myskläder dagen till ära. Bilderna är från min instagram, som ni gärna får följa som sagt. Heter mygredemyr. Ikväll ska Emelie och jag förhoppningsvis boka vår resa till London. Det ska bli så himla kul att åka dit, aldrig varit där förrut så, det ser jag fram emot jättemycket. Just nu kollar jag på Unga mödrar och jag vill typ kräkas...

Följ mig på Instagram


Idag skaffade jag mig en ny Instagram. Där kommer jag att uppdatera med bilder och en liten text flera gånger om dagen, så ni som vill får gärna följa mig där! Heter mygredemyr. Kommer självklart att fortsätta blogga, så var lugna.

Acne


Här är en av tröjorna som jag bytte byxorna jag fick av Sebbe i julklapp mot. Det är en svart, lite transparent t-shirt som är typ det skönaste jag haft på mig någonsin. Köpte en grå likadan också. Färgglada tjejen! Är så himla nöjd iallafall, det är synd att t-shirtarna ska vara så sjukligt dyra, annars hade jag köpt alla som finns.

9/1 2012


Idag såg jag ut såhär (bild 1) när jag barnvaktade småsyskonen (bild 2). Vi har tittat på Emil i Lönneberga, ätit en massa mackor med falukorv på, spelat The Sims och sminkat oss. Sådeså! Ska vara barnvakt imogon också, men just nu inväntar jag Emelie. Vi ska dricka te och chilla. Gokväll!

Året var 2011


JANUARI





2011 tog sin början efter ett ganska så lugnt nyårsfirande hos mig med Louise och Meg. (Bild 1,2) Det var även denna månad jag fyllde 19 år (Bild 3) och vi 92or äntligen beställde våra studentmössor som skulle komma att pryda våra huvuden den 1a juni! (Bild 4)

FEBRUARI




Årets andra månad inleddes med att jag, för andra gången, åke till Emelies skola för att ljusa upp mitt hår. Under denna period var mitt hår i det underbara stadiet mellan brunt och blond. Dvs orange. Men tack vare Emelie blev jag ljusare. (Bild 1) Sedan så kom månadens kanske största händelse - jag firade 1 år tillsammans med Sebbe. Det tyckte jag var stort. (Bild 2) Och sist men inte minst så fick jag geléhjärtan av mamma på Alla hjärtans dag. (Bild 3) Det hände inte mycket mer än så faktiskt.

MARS




I mars månad deltog alla UF-företag från BCJF på Våga vara egen-mässan. Där byggde vi egna montrar och sålde våra produkter, minglade och lite sånt. (Bild 1) Sen så fyllde vår minsting i gänget, Becko, äntligen 18 år. Detta firades hos födelsedagsbarnet med en massa människor, smörgåstårta och till efterrätt: en fet jävla rocktårta. (Bild 2) I slutet på månaden anlände studentmössorna till skolan, och då kändes studenten inte alltför långt borta trots allt! (Bild 3)

APRIL

I april åkte jag till Emelies stuga i Gävle tillsammans med Louise, Cammish, Becko och självklart Emelie. Anledningen var att vi skulle fira Becko med mys och utgång, vilket vi också gjorde. (Bild 1) Sen kom våren, och jag och Gina var ute och cyklade och plockade blåsippor. (Bild 2) Med våren kommer också Hm's sommarkollektion ut på nätet, så jag klickade hem den snyggaste bikinin ever. (Bild 3) I slutet på månaden hade vi (SP & HP) vår studentskiva med tema "Var något som börjar på första bokstaven i ditt namn", på bilden Louise - Lady Gaga och My - Mimmi Pigg. (Bild 4) Sen får jag ju självklart inte glömma att Veronica Maggios bästa platta ever släpptes denna månad, och det var i princip det enda jag lyssnade på. (Bild 5)

MAJ







I maj kom den första riktigt varma dagen, och vad jag minns så var det på Lollos födelsedag. Den firades med ett utomhuskalas på hennes baksida med sköna människor, våfflor, pizza, öl och tårta. Det var även här vi upptäckte rocksaltet! (Bild 1,2,3) Sen så var det äntligen dags för vår avslutningsbal. Den kvällen var vi finare än någonsin, vi åt asgod mat och vi dansade till gamla 90-talshits hela kvällen lång! (Bild 4,5) Jag hade även fina naglar för typ första gången i mitt liv. Dock fejk men ändå. (Bild 6)

JUNI







Och efter många månader av förberedelser och längtan så var nu den 1 juni äntligen här. Dagen då jag och alla andra treor på BCJF tog studenten. För att göra en lång historia kort: Det var så galet kul och underbart på alla sätt och vis. (Bild 1,2) Några dagar senare gick min syster ut nian och då vankades det självklart bal på Aronsborg. Var där för att kolla på syrran tillsammans med Meg, Lollo och Johan. (Bild 3,4) I slutet på årets hittills bästa månad, kom det som gjorde den ännu bättre. Det var dags för mig och Sebbe att åka till Turkiet. Var där i en vecka och solade, badade, åt sjukt god mat och bara tog det sjukt lugnt. Så himla mysigt var det. (Bild 5,6)

JULI






I början på juli kom jag och Sebbe hem efter vår vecka i Turkiet. Vi var så bruna och fina. Bilden är från vår sista kväll. (Bild 1) Några dagar efter hemkomsten åkte jag in till stan med Natta för att leta present till Sebbe. Vi hade en sjukt mysig dag med sol och vin på en uteservering. (Bild 2,3) Sen så jobbade jag livet ur mig på Lindex (Bild 4) och Sebbe fyllde 23 år. (Bild 5) Juli gick snabbt, för snabbt.

AUGUSTI


I augusti fyllde Emelie 19 år. Det firade vi först på en uterservering med vin och mys, och sedan på Hard Rock Café där vi drack världens (jag skojar inte) godaste drinkar och åt sjukligt god mat. (Bild 1,2,3) Jag jobbade väldigt mycket den här månaden också, men en dag när jag var ledig, var jag ute med båten tillsammans med pappa, Annica och alla tre småsyskon. Sol och bad = livet. (Bild 4,5)

SEPTEMBER

Årets första höstmånad inleddes med en tripp till Emelies kära landställe i Gävle. Denna gången var det bara jag, Emelie och Becko då Louise flyttat till London. (Bild 1) Lite senare under månaden spelade Maggio på Grönan, vilket vi självklart inte missade. Hon var så sjukt grym live. (Bild 2,3) Och sist men inte minst så fyllde allas vår Kalle 20 år, vilket firades med en jävligt nice hemmafest och pizza till frukost dagen efter. (Bild 4)

OKTOBER




Oktober är ju som vi alla vet en ganska så trist månad. Men några höjdpunkter innehöll månaden allt. Jag klippte håret ännu lite kortare (Bild 1), köpte världens bästa klocka som jag haft på mig varje dag sen dess (Bild 2) samt att jag fick jobb som julextra på Toys R Us! (Bild 3)

NOVEMBER





I november styrde Wikman halloweenfest med tema rock. Så vi klädde ut oss till riktiga rockbabes och drack öl och lyssnade på Sheena is a punkrocker. (Bild 1,2) Åt på världens bästa lunchställe en dag gjorde jag också, med Ida. Självklart är det Tastys jag pratar om. (Bild 3) Och november avslutades med bowling, vin och utgång tillsammans med Emelie och Sara. Så sjukt värd kväll. (Bild 4)

DECEMBER





Och så kom december och allt som hör till! Jag köpte en vinterjacka för jag insåg att skinnjackan inte längre var något alternativ (Bild 1), jag jobbade mitt sista pass som julextra på världens bästa Toys (Bild 2), det blev julafton och granen stod så fin i vardagsrummet (Bild 3) och så blev det nyårsafton, och den har jag ju nyss berättat om så det låter jag vara. (Bild 4) Har haft ett sjukt bra år ändå, men inget talar för att 2012 inte kan bli bättre. Eller vad säger ni?

Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser


Medans jag pysslar ihop en årsresumé åt er, så får ni en riktigt skön låt att lyssna på. Räkna med att resumén kommer upp senare ikväll!

Fynd


Två gråa som jag fyndade idag. En sjukt mjuk stickad och en cool tisha.

Fyra från idag



Imorse ringde Jossan till mig och frågade om jag ville följa med henne till Jakan, för att hon hade fått en massa presentkort i julklapp som hon ville bränna haha. Så jag drog på mig kläder, lite smink och satte upp håret i en knut och tog bussen från Sebbe till Bålsta. Åt mat på Burger King och fyndade lite på Gina. Så kan det gå!

Julklapp


I denna gula, helt underbara kartong gömmer sig min julklapp från Sebbe. Har ju självklart öppnat den, och det var ett par sjukt snygga jeans i. Tyvärr så var de i längd 34 (vilket är det längsta som Acne tillverkar), vilket är för kort för mig så det får bli ett byte där. Jättefin tanke från hans sida iallafall, blev så himla glad trots att de inte passade. Men har fått kvittot så ska byta till något annat fint hihi.

1/1 2012


En bild jag tog på Emelies toalett igår innan vi skulle gå. Nu ska jag hem till Sebbe och chilla, vi hörs när vi hörs!

Nyår 2011/2012


Dessa bilder var de jag lyckades ta med systemkameran. Kvällen började iallafall med att jag åt middag hemma hos Emelie. Efter middag, lite (okej, ganska mycket) vin och lite fixande så begav vi oss mot Jonas för att tillsammans med en massa andra människor, tagga inför tolvslaget! När klockan var tio i tolv började vi gå mot Västerängsplanen där vi mötte upp en massa andra människor också, för att skjuta samt se på raketer, dricka skumpa, kramas och önska alla ett gott nytt år. Fin kväll och natt minsann!

RSS 2.0