6 months


Idag har jag och min cooling firat ett halvår tillsammans. Tiden går somsagt fort när man har roligt, och jag har aldrig varit lyckligare. Tack för allt du ger mig, för att du får mig att som bäst. 
Sebby, jag älskar dig ♥

Dear Becko

Idag umgicks jag med Becko, vilket var år och dagar sen. Kan väl egentligen inte skylla på någon annan än mig själv för det faktiskt, men det var härligt att träffa henne igen. Man ska ta väl hand om sina vänner hörni.


Här är Begonia och jag. Vi lärde känna varandra när Begonia började i min klass i sjuan. Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans under dessa år.


Vi har hängt hemma hos mig och fulat oss och lyssnat väldigt mycket på Hide and Seek.


Vi har slutat nian och gått på avslutningsbal tillsammans.


Vi har hängt hemma hos Becko och frenetiskt försökt få tag på Veronica Maggio-biljetter, men när det inte ville sig så drog vi en rockpose istället. FUCK LIFE!!!


Vi har färdats mot horisonten hand i hand på skakiga ben som två Bambis på hal is.


Vi tog vår första cigg tillsammans!!!


Skämt å sido. Både Begonia och jag är faktiskt FFSIR - Fina Flickor Som Inte Röker (efter PA's omksrivna team en gång i tiden) och vi får nöja oss med att blossa på sånadär tutor istället! Nu ere feszt!


Vi har även spelat teater tillsammans, Begonia och jag. Man skulle kunna tro att vi spelade rymdprinsessor i en nyversion av Star Wars typ, men vi ska faktiskt föreställa Discobrudar... Vet inte riktigt vad kostymgruppen tänkte där men!


Efter teaterföreställningarna hängde vi på det coolaste innestället i Bålsta - IP Gallerian!!! Där fekkade vi loss med våra årskurs 2-vänner. Begonia fyllde även år och vi blev crazy och dansade på borden... Vill helst inte minnas det där sista...


Och så har vi varit fulla hemma hos Pussempa och smetat in våra stackars ansikten med en ansiktsmask som brände sår (skojar typ inte...) i huden!!!

Om jag skulle fortsätta på det här sättet så skulle jag aldrig bli klar med det här inlägget, för allt som Begonia och jag gjort tillsammans och alla bilder som finns på oss skulle kunna bli en bok. Min lilla blomma, tänk att det var jag som hjälpte dig att fixa din första msn, tänk att det var jag som höll på att bli påkörd tillsammans med dig och tänk att det var jag som spottade morotsmos över hela din datorskärm. Jadu Becko, tiden går fort när man har roligt! ♥

Kvällen den 3:e augusti 2010


Bara en jävligt cool tjej på bilden!

Käkade på Donken med Sebby, Mikael och Ida. Tog en lilla menyn och jag blev ändå gal1 mätt! Fick även ett glädjande sms som sa till mig att Louise befinner sig på hemmaplan igen. High five! Nu ligger jag här med syrran bredvid mig (hon fiser förövrigt sönder min säng, inte okej) och vi nördar vid varsinn dator. Nu blir det slagg för min del iallafall. Godnatt på er!

Ja må hon leva

Höll ju på att glömma att det är mammas födelsedag idag, så grattis på födelsedagen lilla mamma! ♥

Rocktjej_92


Haha jag vet att ni vet att bilden är gal1 seriös. Ville bara säga att den HÄR låten äger och att jag håller tummarna för Sebby, för han ska nämligen på jobbintervju. Hoppas hoppas hoppas! Nä nu ska jag ringa honom bara för de och så får vi se om jag sover hemma inatt eller inte.

Kanske världens sorgligaste bok


Jag säger bara en sak! Jag har aldrig läst en bok som fått mig så arg, ledsen och äcklad på samma gång. Jag hatar pedofiler och det är precis vad den här boken handlar om. Fy!

Bella's Choice

Hola amigos! Idag gick jag upp tidigt för att jag skulle följa med Mandy, hennes kusin+pojkvän samt mormor till Stinsen köpcentrum. Vi åkte runt halv elva från Bålsta och var hemma igen runt halv tre. Det blev lite shopping och detta var vad jag fick med mig hem:


Ett turkost nagellack från H&M. Färgen heter Bella's Choice och kostar 40 spänn!


Tre trosor för 149 spänn från Gina Tricot.


En burk läppbalsam som luktar så jävla gott. Från H&M, 20 spänn!

Vill även tillägga att jag köpte en skjorta på Gina också samt att jag fixade med lite andra saker som är för hemliga för att skriva här! Ni får veta mer om det senare! Visst är det spännande med hemlisar? Erkänn!

Skrubbsår suger!


Minns ni att jag skrev om min lilla cykelolycka? Det var cirkus en vecka sedan men såren äcklar sig fortfarande så idag kom mormor och plåstrade om mina skadade knän. Önskar att såren kunde läka på dirren så att jag slapp gå runt såhär. Not fun!

Sebby goes 22





Sådär! Nu fick ni de två bästa bilderna från Sebbys födelsedag. Resten är antingen inzoomade ansiktsbilder på diverse släktingar eller för suddiga för att lägga upp. Sebastian är verkligen ingen mästarfotograf!

Du efter plugget, det fixar sig alltid

Hej på er igen! Känns som att varje gång jag är hemma hos Sebbe under några dagar så sjunker statistiken enormt mycket här på bloggen. Kan ju egentligen bara fråga mig själv vad det beror på. Kan bara hitta ett svar som verkar rimligt: Jag uppdaterar inte. Men imorgon skall jag hem för lilla mamma fyller år!

Förövrigt så satt jag alldeles nyss och kollade lite på skolans hemsida då jag hittade mitt schema för höstterminen. Jag är väl inte helt nöjd med fredagarna men annars så verkar det kicka ass! Men vart har samhällskunskapen tagit vägen...? Vi får väl se vart den hamnar.


RSS 2.0