TISDAG


Såhär har jag glidit runt idag på min lediga dag. Har städat lägenheten, ätit Sibylla och lyssnat en jäkla massa på julmusik. Även smakat en helt ny Loka med smak av äpple/kanel. Rätt konstig smak men ändå helt okej god. Imorgon blir det jobb igen så nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och lyssna på Labyrint för jag är så cooooooooool. Godnattis!

Peplum


Hej på er. Idag startade halva reapriset på jobbet och efter att ha spanat in denna peplumtopp sen den kom in i slutet på sommaren, kunde jag inte låta bli nu när jag fick den för 52 spänn. Ser inte mycket ut för världen, men är alldeles underbar på. Tänkte ha på mig den på onsdag när jag jobbar så tar säkert en bild då. Älskar peplumtoppar haha, detta är min fjärde eller femte tror jag... Haha.

I love Instagram



Lite bilder från senaste tiden från min Instagram:

1./ Jul på IKEA, så sjukt mysigt
2./ Syster har fått jobb på Café Valhall vilket betyder att jag senaste tiden druckit ett x antal chailatte och ätit x antal biskvier...
3./ Var hos farmor och farfar på middag och hittade ett gammalt fotoalbum. Jag och Ida när vi var små. 
4./ Vi hade barnclubshelg på jobbet och jag fick vara med på ballongerna, fett snällt!
5./ Syrran bjöd (nästan) på godaste salladen från sitt jobb. Bästa söndagsfrullen haha!
6./ Rosa Bandet-månad så jag tyckte att jag skulle vara rosa en dag på jobbet. 
7./ Sebbe och jag fikade på ett fik här i Sigtuna där dom har den godaste varma chokladen ever. Smakar smält marabou typ, mmmmhm.
8./ Man måste ju få ut nått kul av att vara beroende av lypsyl. Lilleskutt fick det bli denna gång!
9./ Från ännu ett fotoalbum hos farmor och farfar. Mamma och pappa back in the days. Kläderna alltså<3
10./ En gammal rockbild som jag och Becko tog en kväll hemma hos henne i brist på annat... Haha. 
11./ Hejhej.
12./ Bästa låten just nu. 

Välkommen hem


Häromdagen fotade jag ett par bilder på hur jag och Sebbe har det här i lägenheten. Vi hade precis städat och jag kände mig bara så himla hemma så jag var tvungen. Först ser ni vardagsrummet, och ja, det saknas fortfarande gardiner där haha. Sen så kommer köket som vi bara använder till att laga mat i, köksbord, vad är det liksom? Haha. Vi försöker att undvika att äta i vardagsrummet men ja, det går ju som det går. Och sen så har vi sovrummet då. Världens skönaste säng och ett stort fönster, garderober som inte syns och en tv. Behövs inte mycket mer faktiskt. Snart bott här i fyra månader och ja, jag trivs!

NU ska jag diska efter middagen och sen slänga i en hårfärg i skallen innan Solsidan! 

28 oktober 2012

HEJ! Gud vad svårt att veta vad jag ska skriva när jag inte skrivit på nästan hela oktober. Mycket har hänt sedan sist, det har blivit riktig höst men även vintern har visat sig med snö och minusgrader. Lite tidigt kan jag nog tycka, men vem vet, kanske det är dags att hänga in skinnjackan i garderoben och bosätta sig i vinterjackan? Under tiden jag inte hängt här har jag även jobbat en hel del på Lindex. Älskar det stället och det känns liksom inte jobbigt att gå upp tidigt för att åka och jobba, eller att veta att man slutar sju och är hemma tjugo över åtta för att man stänger. Skönt. Hur som helst så har jag kommit på ett sätt att få in mina mobilbilder till datorn. Hade lite problem med det när jag bytte ut min Iphone till Samsung. Men nu funkar det perfekt. Men jag har även laddat systemkameran nu så imorgon ska jag nog fixa något att slänga upp här. Vet inte riktigt vad jag ska fota, men det visar sig. Nu rundar jag av här innan det blir alldeles för långt, men ett till inlägg är på G så gå ingenstans! 

The big big bang, the reason Im alive

 

Såg filmen LOL med Miley Cyrus för ett par veckor sedan, och sen visade min syster mig den här låten som är med i filmen. Sjukt bra låt måste jag säga. Filmen var förövrigt asbra, en riktig chickflick haha. Se den!

HEJ FINA NI

 
SORRY för keffaste uppdateringen. Jobbar jättemycket på Lindex nu vilket självklart är superkul, men när jag väl kommer hem är jag helt död och att starta datorn är väl inte prio ett då. Har jobbat typ 9 dagar i sträck nu. Men som sagt, tur att jag jobbar med något jag älskar! På torsdag är jag iallafall ledig och då ska jag försöka slänga upp ett par inlägg här tänkte jag. 

Just nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar och det är ju så sjukt rogivande. Gunilla alltså... Behöver jag säga något mer? Och imorgon MÅSTE jag sitta bänkad vid tv:n klockan 21 för då börjar äntligen mitt älskade Grey's igen. How ever, NU ska jag fortsätta vila ögonen på tv:n. Puss och kraaaaaaaaam.

RSS 2.0