Nya kläder och lediga dagar

Hey folks! Sitter vid datorn och lyssnar på Maggio och chillar. Väntar på att Jossan ska sleva iväg ett sms till mig, ska nämligen ut och träffa henne ett tag nu ikväll om jag orkar.

Hur som helst, idag så var det sista skoldagen för denna vecka pga av Valborgsmässoafton imorgon. Mycket skönt med två dagar ledigt, det tackar jag för! Jobbade faktiskt på bra i skolan idag, mitt tal blev inte klart dock så det ska Louise hjälpa mig med under helgen. Har även varit i Kista en snabbis där jag köpte två par svarta tights och en mörkgrå tubkjol. Tråkigt, men praktiskt. Får åka in nån dag i helgen och kanske köpa nått lite roligare? Ptja, vi får se hur jag gör.

Jag passade Calles hund Evita medans han spelade fotboll, jag tror inte att hon gillade det...
(Bilden är från igår och tagen av Meg)

Att skriva ett tal...

Sitter på Information och layouten och ska skriva ett tal, men det går trögt. Varför går det så lätt att skriva här i bloggen? Här kan jag skriva vad som helst hur lätt som helst... Ja, nästan iallfall. Men bara för att detta är ett skolarbete och jag vet att jag kommer läsa upp det inför hela klassen så tar det stopp i hjärnan och jag får inte fram några ord alls.

Ämnet som jag valt av de få som fanns att välja på är "Varför återinföra skola på lördagar?" . Egentligen borde jag ju ha hur mycket som helst att tycka och tänka om det, men det går inte att få fram något. Visst, jag har skrivit ner lite anledningar till varför jag tycker att man inte ska gå i skola på lördagar, men att sedan formulera detta till ett helt dataskrivet A4, det är hur svårt som helst...

Har endast idag och imorgon på mig att skriva det här talet, för nästa vecka är det dags för våra muntliga presentationer. Suck, jag orkar inte!

Den sista falaffeln...

Idag gick jag i skolan till 14:20. När jag slutat traskade jag till Calles nya lägenhet med honom, Robin och André. Vi åt femkronorskakor och chillade. Efter vi hade ätit upp kakorna så tog jag och Calle bussen hem till honom där jag somnade och han spelade PES. Sen lagade vi mat, falaffel med spagetti, mhm!

När vi hade ätit fick vi bråttom till bussen för vi skulle ner till Gröna Dalen och spela fotboll och chilla. Vi sprang och hann med bussen, och när vi kom till Gröna Dalen var det en unge som trodde jag var en kille... Fast han va typ sju år, men ändå. Hur som helst så spelade vi trots allt fotboll, åt godis och hade som vanligt jättekul med våra vänner. Jag gillar't!



My
- Louise
Mysan - Lollo
Munken_cool - Girlie_puff
Kattig - Pussy
Qrus
- Zurr
Mygre - GalenIdiot
Myparaply
- Heja-Lollo


Nu ska jag sova, godnatt!


Fredagskväll i Uppsala hos Lådan

Åkte till Uppsala med lite Bålstafolk igår för att fira Lådan som fyllde 18 här i dagarna. Grattis i efterskott pårej! Har inte så stor lust att berätta i detalj hur det var, men kvällen var för det mesta väldigt trevlig och jag hade jätteroligt. Tack för den allihoppa!

Sov kvar i Uppsala och kom hem från därifrån för några timmar sen kanske :q Kollade fel på bussarna så fick sitta och vänta i typ en timme, men det är lugnt, hade Calle, Hansson och Dragge som sällskap. Vi hoppade iallafall på en buss tillslut och så var vi hemma i Bålsta igen efter ca en timmes bussresa, helt trötta och skabbiga, haha!


Snygga Lådan herself!

Det är sånna här dagar man kan kalla bra

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt. Min dag sög imorse men sen när jag kom till skolan och vi fick låna böcker så blev den bra. Jag lånade Syskonkärlek som förövrigt är världens bästa bok! Har läst 145 sidor sen imorse, det ni!

Hur som helst, efter skolan minglade jag lite med några coola grabbar, sen åkte jag hem och städade och åt, för att sen cykla hem till Louise. Hon sydde in mina byxor (tack) och vi lyssnade på Panic! At the disco, haha. Sen åt vi pizza och när vi ätit klart cyklade vi till Gröna Dalen och träffade bland annat Lahti, Hansson, Kalle, Kim, Boka och Jimmy T. Det var fler där men jag minns inte riktigt. Vi chillade och spelade lite fotboll och pratade gamla minnen och skrattade. Och vädret var såklart hur mysigt som helst, så det kunde egentligen inte bli bättre. Riktigt rolig dag faktiskt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan gå och lägga mig och läsa lite innan jag somnar, förhopningsvis ganska tidigt så jag är taggad inför nationellt prov i engelska uppsatsskrivning som vi har imorgon bitti 08:15 prick! Mindre kul, men är faktiskt inte alls speciellt nervös, så det är ju bra.

Men vi hörs imorgon, nu ska jag hoppa in i duschen. Godnatt på er!


Louise chillar i solen på Västerängen!
(Bilden är inte från idag)


Det gjorde jag med, därför jag kisar så fult :D
(Denna bild är inte heller från idag)


När vår himmel är färglös, ofäränderligt grå

Din/ditt första?
Operation: Inte haft nån än
Piercing: Öronen om det räknas
Pris: Inte en aning
Sport du började på: Gympa i Bålsta Gymnastikklubb
Husdjur: Fishes
Semester: Finland
Kärlek: J.H

Favoriter?

Filmer: Titanic, Tarzan, Green Mile, Lejonkungen
Tv-program: Grey's Anatomy
Musik: Veronica Maggio, Death cab for cutie, The Shins, The Kooks
Dryck: Öl, Troca
Kroppsdel: Vet inte
Plagg: Snygga tishor
Skola: Gröna Dalen
Djur: Kattungar
Bok: Allt för min syster eller Bakom stängda dörrar

Just nu?
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Göra klart den här listan, sen får vi se.
Lyssnar du på: Havanna mamma - Veronica Maggio
Väntar du på: Ingenting speciellt
Tittar du på: Datorskärmen
Har du på dig: Underkläder, jeans, tisha och zipjacka

Vad föredrar du? (Motsatta könet)
Kramar eller kyssar: Kramar nästan :o Fast kyssar är också nice
Kortare eller längre: Helst längre, men det är svårt :D Så det spelar inte så stor roll faktiskt.
Snygg mage eller snygga armar: Armar nästan... Mjau
Busig eller lydig: Busig hihi

Har du någonsin?
Kysst en främling: Nja, nej inte direkt.
Druckit bubblor: Kolsyrade bubblor
Tappat bort glasögon/linser: Nope
Brutit ett ben: Ye, båtbenet i handen haha
Rymt hemifrån: Inte på riktigt.
Röntgats: Yes sir!
Krossat någons hjärta: Vet inte, men man kan ju tro det...
Gråtit när någon dött: Hm, inte för att någon i min närhet dött sådär, men om någon skulle göra skulle jag grina tills tårarna tog slut tror jag.

Tror du på?

Gud: Nej.
Aliens: Hahaha nej
Magi: Nope
Himlen: Lol?
Tomten: Nej verkligen inte

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Trött dag idag. Skolan gick segt men efter skolan fick jag lite energi då jag satt på trappan och chillade med lite vänner innan jag och Calle traskade upp till bussen. Hans gick dock tio minuter före min, så jag fick sitta i min ensamhet och lyssna på The Shins ett tag, men det gick prima det också.

När jag kom hem satte jag mig vid Andreas dator och herrejisses vad gamla bilder det fanns på den. Här får ni några smakprov, enjoy!


Ja, tro det eller ej, men det där är jag år 2007. Jisses!


Och det där är min syster år 2006 eller 2007, vet inte riktigt...


Sommaren 2007, Jossan och jag.


Jag och Jossan, 2006 var året....


Och så en bild på Louise från skolavslutningen i åttan. Gillar håret skarpt! ;)

Kan man tänka sig, va! Hur som helst, sitter för tillfället och lyssnar på Veronica Maggio, och jag måste nästan säga att hon är bäst. Så hennes musik rekommenderar jag verkligen, men nu ska jag avsluta här, så vi hörs senare! Puss

01:54

Blev aldrig något Gröna Dalen igårkväll, utan jag, Calle och min syster åkte först hem till Nathalie och chillade med lite folk, sen drog vi hela gänget till Sågarbacken och hade det mysigt. Hur som helst, trevlig kväll.

Idag så har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med vänner. Vi har suttit vid Västerängsskolan för det mesta, men även kollat på massa coola (...) band. Nu är jag trött och ska bädda rent i sängen och sen sova, men först ska ni få se lite bilder från idag. Vi hörs på nytt imorgon iallafall, godnatt på er!
















En bra låt innan jag hoppar i säng



Godnatt, vi hörs imorgon! ♥

Ingen rubrik

Jag behöver dig mer än jag vill ha dig, och jag vill ha dig för gamla tiders skull


"My and I have made some koula"

Men tja!

Imorse vaknade jag vid halv åtta, då gick jag upp och duschade, kirrade mig osådär, och sen cyklade jag till skolan. Mycket skönt! Efter skolan åkte jag hem till Louise och vi bakade "some koula". Hahaha! Skämt åsido, vi gjorde iallafall chokladkola. Gott som tusan!

Efter vi hade bakat tog vi våra räsercyklar och cyklade till trappan där vi chillade i solen ett tag och åt kola. Nu är jag hemma och väntar på käk, för efter maten ska jag nämligen cykla hem til Louise igen. Men vi hörs senare, puss!


Receptet på våran goda "koula"


Här ligger kolan och stelnar i ett vattenbad


Och här är den färdig och redo att ätas, mjau!


Är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det så att ingen hör

Hej på er! Fredag idag, och underbart väder ute. Solen har stått högt på himlen hela dagen och det har väll varit ca 15 grader varmt. Kan det bli bättre? Nja, inte mycket.

Hur som helst, igår chillade jag och Louise hemma hos Mt med lite folk innan vi fick för oss att åka vidare till Natta i Hagviken. Så vi tog tolvbussen, för att ca en timme senare missa sista bussen därifrån. Så det var bara att lägga sig och sova några timmar för att ta första bussen hem.

Så imorse när klockan var halv sex satt Calle och jag på Bålsta station och väntade på bussen. Kul va? Nej, inte speciellt. Fy tusan vad trött jag var. Kom iallafall hem till Calle vid halv sju, då somnade vi dirr och vaknade halv två idag. Lyckat! Vi käkade mat och sen drog jag hem till Louise. Vi cyklade till centrum och köpte en hemlis, sen chillade vi och planerade lite outfits för ikväll då vi först ska hem till Hansson och senare till Camilla. Det blir bra hoppas jag! Och kom ihåg, allt hänger på detaljerna! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ciao!


Calle och jag


Min Gina <3 (Bilden går ej att rotera)

Jag älskar sol!

Påsklovet är här, och har varit i 3 dagar nu snart. Grymt skönt! Har under dom senaste dagarna umgåtts massor med vänner och bara chillat! Har även spelat årets första kubbmatch, och där blev det vinst till mig, Calle och Lahti när vi mötte Sara, Snea och Nathalie. 

Och vädret har varit helt underbart i några dagar nu, 15+ och strålande sol. Fick även syn på en massa tussilagos när jag var ute tidigare. Det är vår på riktigt nu!


Bild från i fredags efter plugget då vi stekte på trappan. (Lägg märke till att vi har t-shirt/linne på oss!)


Bild från igår (lördag) då vi spelade kubb. Här snackar vi dreamteam!


RSS 2.0