Saker som INTE är okej

Under dagen då jag och Sebastian var i stan, hann vi se en hel del saker på folk (i klädväg) som INTE är okej. Jag tänkte räkna upp dessa saker för er, så får vi se om jag är ensam om att tycka detta.
  • Jeanstightsrumpor. Dvs tjejer som bär jeanstights utan att ha en längre tröja/jacka över. Eftersom att jeanstights oftast inte har fickor på rumpan, så är detta inte okej då man får en riktigt ful rumpa och att man i vissa extrema fall ser troskanten. Äckligt! Måste ni ha jeanstights, fine, ha något som täcker rumpan då!
  • Jeans utan någon passform alls. Detta gäller oftast killar, då de inte verkar kunna hitta några jeans alls som sitter åtminstonde lite snyggt? Ni har säkert sett det själva - Jeansen som bara hänger på kropparna, de som är så raka att de ser hårda ut? Självklart har personen byxorna alldeles för högt upp också och detta i kombination med nästa punkt på listan är bara så jävla... fult!
  • Plånbok i bakfickan. Finns det något fulare än när man har haft något så mycket i bakfickan att det lämnat märken efter sig? Som när man ser folk med fyrkantiga rutor på bakfickan på jeansen, då förstår man att det har det legat en plånbok där. Ej okej!
  • Klumpiga skejtskor till tights. Såg detta på en hel drös med tjejer, och det är faktiskt riktigt fult. Varför inte bara välja ett par tygskor så det slipper se ut som att man har jordens största fötter?
  • Converse som glappar. Ni vet hur det blir när man inte knyter ett par höga Conversepjucks ända upp, utan bara upp till halva ungefär? Så att den mjuka plösen hänger över skosnörena och skon glappar? Så sjukt fult, och jävligt irriterande eftersom att det låter som att någon håller på att tappa skorna när folk går runt sådär.
Tror att det där var allt vi kom fram till just då faktiskt, haha. Självklart finns det mycket mer som inte är okej, men hörrni, ingen mår bra av att bara klaga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0