Praktik dag 1


Bild från januari/februari

Praktik dag 1 idag. Fick i princip stå i ett hörn och larma samt galga plocken hela dagen. Otroligt givande måste jag säga. Hoppas på att få göra lite annat imorgon. Och imorgon kväll är det dags för Pussempas studentskiva. Kommer bli galet tror jag. MEN nu ska jag sova så jag orkar imorgon, puss & kram.

När man kan tala samma språk, när man delar alla hemligheter, stora som små


I love you ♥

Begonias Sweet 18


I lördags fyllde ingen mindre än Begonia Becko Blomman Randhav 18 år (GRATTIS IGEN!!!), och det firades med dunder och brak hemma hos födelsedagsbarnet. Vi åt världens (och jag skojar typ inte) godaste smörgåstårta samt den rockigaste tårtan ni har skådat, och efter det var magen lagom mätt och glad. Sen öppnade Becko presenter, och allt hon fick var verkligen jättefint. Av oss närmsta tjejer fick hon en liten tripp till Gävle (självklart tillsammans med oss) nu i helgen. Tror det kommer rocka fett!! Kvällen skulle avslutas med utgång, men jag hostade typ liver ur mig så jag dissade den. Och det kanske var lika bra det, hörde att den inte slutade så bra. Tråkigt för dig, Becko. Men hey, det går faktiskt fler tåg. 

PS! Fett stark på sista bilden, passa er! DS!

Våga Vara Egen



Häromdagen var det dags för den årliga UF-mässan i Fyrishov. Jag och mitt företag packade bilen full och åkte tidigt från Bålsta. Väl framme i Uppsala byggde vi vår monter, och efter ett par timmars slit, drog vi en hamburgare på Sibylla inne i stan. Det var dock den mest skeva hamburgare jag ätit, då den var helt bränd och endast hade lite sallad samt dressing på sig. (Tackar vet jag Mickes Grill ♥). Efter käket drog mässan igång och folk bara vällde in. Vi haffade en hel del kunder, och sålde för mer än förväntat. Så trots ömma fötter och brända hamburgare, så blev det trots allt en riktigt lyckad dag.

Polaroid är fint



FINALLY HERE


HEJ IGEN! Jag lever, men har varit sjuk i drygt en vecka, så därför har det varit tyst här. Och gissa vad som anlände till skolan medans jag låg hemma och snorade? STUDENTMÖSSORNA! Nu är det inte lång tid kvar, helt galet vad tiden går fort. Min passade perfekt iallafall, och om ni undrar varför det står "roock" därbak så är det mest en kul grej. Lite internt, sådär.

Robyn+Linnros = Sant


Två sköna låtar blir till en i denna remix. Jag gillar den här sjukt mycket faktiskt, 5/5!

Blond_chey92


Igår var jag hos frissan och gjorde en neutralisering på mitt hår, för att få bort allt det gula. Ser nu ut som en normal människa igen, vilket är så jäkla skönt. Tänkte ladda upp lite "Operation Blond"-bilder sen om jag hittar några bra. Kan bli kul.

Trind Nail Repair



Nu tänker jag starta ett litet projekt, och ni kanske kan gissa vad det är för sorts projekt? Om inte, så tänker jag (med hjälp av detta asbra medel ovan) få fina naglar. Mina är just nu korta, jättetunna, missfärgade samt att dom skivar sig hela tiden och går av, så det ska bli kul att reparera dom. Jag vet att det funkar då jag provat en kort period förut. Hur som helst, om några veckor ska jag ha starka, ej missfärgade och hyffsat långa naglar. Nu jäklar!

Kalashelg


Bild lånad av Mathilda

Hej på er. I helgen ar jag haft fullt upp och därför har bloggen hamnat åt sidan. I fredags blev det mys med Sebbe hela kvällen, och på lördagen åkte vi in till stan för att fira Mathilda som fyllde 21 år. Det bjöds på fika hemma hos henne, och sen så åt vi middag på Fondueboden. Första gången jag åt det faktiskt, men det var sjukt gott. På kvällen kollade vi "mello" (sjukt fult ord hahah) hemma hos Mathilda innan vi åkte hem och somnade som stockar. Helt klart värd helg, och Erik Saade förtjänade faktiskt att vinna!!!

Året var 2008



Kollade igenom min bdb idag. Hittade den här fina bilden på Becko 15 år, jag 16 år samt Kalle 17 år. Vi + Louise och några andra coola grabbar var på Grönan för att se Millencolin. Vilka rockare, va!

Skisser för sommaren


Jordgubbar + mjölk + socker = Mitt mellanmål. Hur jäkla gott som helst!!

Jag älskar dig



Onsdag


Två bilder som får representera min dag. Hade en dålig hårdag så Louise fick agera flätare. Flätare? Haha aja. Gick runt i mina Converse och frös för första gången i år inte om fötterna. Skönt det. Dock halkade jag omkring på gatorna istället. Hade prov också, och det gick som det gick. Ikväll får jag iallafall tacos till middag, och det är ju inte helt fel!!

Veckans babe



är ingen mindre än Emelie Pussempa Ahlborg! Varför? Jo, ni ser ju själva vilken babe hon är med toffsen mitt på skallen och vinflarran i högsta hugg. En helt party tjej bara! Grattis snygging.

If you got the money


Tänkte tipsa om ett mycket fint och glittrigt nagellack från Isadora. Färgen heter Sparkling nånting och piffar upp vilken tråkig dag som helst. Själv gjorde jag ett försök till att vara lite glittrig idag, men tröttnade efter 10 minuter och det slutade med att naglarna blev röda istället. Men som sagt, ett tips. För fint är det ju allt.

Let's make this happen, girl you gonna show the world that something good can work and it can work for you


Sämsta uppen på länge, men shit vad dålig jag har varit på att använda kameran på sista tiden. Bjussar på en vårig låt istället.

Suveränt Adam!


För ett par dagar sedan lånade jag denna samling av Emelie och Nattis. Alla avsnitt av Eva & Adam samt filmen Fyra födelsedagar och ett fiasko. Så idag plöjde jag av ett par avsnitt, och det är fortfarande lika bra som det alltid varit. Nu slutade precis Halv åtta hos mig så nu ska jag kolla dagens avsnitt av Stylisterna. Laterrrrrr!

Btw! Raderade "30 dagar"-kategorin och dess inlägg, då min blogg kändes sjukt enformig och tråkig. Nu blir det andra bullar!

21:21


Imorse innan jag traskade till bussen såg jag ut såhär. Ser helt stel ut men min dator dog när bilden sparades så hann inte checka innan jag var tvungen att gå. HUR SOM HELST så har detta varit en mycket fin dag. Älskar solen och att termometern inte visar -20 längre. Har även kommit underfund med att jag inte går i skolan under hela april månad. 3 veckors praktik samt påsklov. Så går direkt från mars till maj. Och i maj väntas studentbal och sen 1:a juni så springer vi ut, lyckliga och fria.

RSS 2.0