En kväll hos Emelie.

  
  

1. Jag och Jossan.
2. Dragge och jag posar, haha.
3. Jossan och Dragge posar.
4. Emelie och jag.
5. Louise och Emelie, så söta så. Haha:>

Emelie hade middag för att hon fyllt år, och temat var svart! Kvällen var trevlig, och nått vi borde göra om. <3


Helgen osv

Snart kommer Mandy hit för att kolla på film med mig. Det ska bli mys såhär sista dagen på sommarlovet. Jag tror att vi ska kolla på Pearl Harbour, men jag är inte säker. Vi kanske hittar nån annan :>

Tänkte berätta lite om helgen, då den var trevlans. I fredags umgicks jag med Dragge och på kvällen satt vi vid trappan ett tag. Sen gick vi hem till Dragge, käkade paj och sen kom pappa och mötte mig och jag drog hem.
I lördags var det Draget som gällde. Jag, Jossan och Mandy gick dit och såg Mt's band spela. Sen satt vi utanför och chillade ett tag innan Jossan och Mandy drog med Filip och Marcus. Då gick jag runt lite med Dragge och Cammish och lite annat folk osv. Det slutade iallafall med att vi hamnade hemma hos Robin där det var ferre typ :> Det var faktiskt roligt, och jag kom hem vid 3 ungefär.

Och igår så var jag i Kista och kirrade nya jeans, vilket behövdes. Det blev ett par gråa stuprör från Gina Tricot iallafall :)

:*

Saknar den tiden



Början av nian alltså, det var så jävla bra <3

Hur ska det vara, huh.

Ni vet den där låten med Ninjaspark, ska det vara Rör inte vår kompis eller Rör inte min kompis? Hm, på min ipod står det iallafall Rör inte vår kompis :>



Ninjaspark :>

Måndag 14:57

Vaknade vid 12 imorse och var så trött att huvudet knappt gick att hålla upp, haha. Men jag gick iallafall upp och direkt in i duschen. Sen blev det datorn och mackor för ett tag sen. Ska även till mamma idag, men jag vet inte riktigt när.

Kort inlägg, men det var allt för nu.

:*

Hemma från Gävle och cityfesten 2008

För ett tag sen kom jag hem från Gävle. Det var som vanligt massa bra och cityfesten var trevlig den också. Kunde vart lite bättre väder kanske, men sånt är livet. Nu är det ett tag kvar tills jag och Elina ses igen, och det kommer bli lite jobbigt. Men ah, det får gå.

:*



Btw så tryckte jag och Elina finaste tröjorna <3

<3



Satt och pratade med Mattias på msn när vi plötsligt kom in på Jossan och Mandy.
Jag vet inte riktigt varför vi gjorde det, men det blev så iallafall. Och då jag kom och tänka på hur mycket jag egentligen älskar dom två. Och ja, det är sjukt mycket <3

Trött

Jag funderar på att slagga ett tag, för jag är så trött att det gör ont i kroppen. Har förvisso vänt på dygnet nu, vilket inte är speciellt bra eftersom skolan börjar om två veckor. Jag måste börja gå och lägga mig tidigare.

Ställde klockan på tio imorse för jag trodde att jag skulle orka gå upp då. Hah, jag stängde av alarmet och somnade om ;< Great. Vaknade iallafall vid kvart över 12, då jag gick upp och käkade mackor. Sen städade jag mitt rum, duschade och kirrade mig och nu sitter jag här.

Och förhoppningsvis så blir det Gävle och Elina imorgon. Skulle vara jättebra, faktiskt.

:*


Det kommer aldrig nånsin vara perfekt, hey

Sitter här i min ensamhet, skriver blogg och lyssnar på Snook. Rätt så mys :> Mamma, jag och Andreas var på ICA för ett tag sen och då fick jag ett puder av mamma, helt utan anledning. Så tack för det.

Annars så har jag till mestadels spenderat denna regniga dag framför datan. Brukar bli så när det regnar. Fast jag gillar ändå regnet på nått sätt och ja, det var allt för nu.

:*

Mys

från gina

Min nya tröja från Gina Tricot. Betalade endast 30 pix för den
och den är asmysig, me like.

Om två veckor börjar jag gymnasiet

Och det betyder att det alltså bara är två veckor kvar av sommarlovet. Man får hoppas att det blir lite finare väder dom här sista två veckorna nu, så att man kan ligga på beachen och pressa. Min fina bränna har nämligen börjat blekna, vilket jag inte tycker om. Så, bara solen tittar fram och det blir någorlunda varmt så är det beachen dirr.

Nä, nu ska jag ta mig nått att käka och sen göra lite andra stuffs.

:*


Hej :'D

Då var det dags igen, skapandet av en ny blogg. Vi får se vart det leder den här gången, höhö.

Idag vaknade jag iallafall upp hos Jossan och Mandy vid 2 :> Fast vi var fortfarande trötta så vi slaggade en timme till, det behövdes kan jag säga. Sen kom jag hem vid 5 ungefär, då käkade jag middag och sen var mormor och morfar här och käkade tårta för att mamma fyllt år. Annars så har jag i princip bara suttit framför datorn idag, vilket börjar märkas nu med tanke på huvudvärken jag börjar få. *Geek*

Och jag har testat världens coolaste mascara. Loréal double extension beuty tubes tror jag den heter :> Anyways, på reklamen säger dom att den ska gå att få bort med endast varmvatten eftersom det blir som små "tuber" av mascaran som går att dra bort. Yeah right, tänkte jag när jag såg reklamen. Men det funkade faktiskt, ascoolt ju.

Nu ska jag länka till min bilddagbok också för er som bryr er om den :>
http://myparaply.bilddagboken.se/

:*

RSS 2.0