Jag älskar dig



My new shorts


Såhär ser mina nya fabbisar ut på! Från världens bästa affär, Bikbok.

20110529


Såhär ser jag ut idag. Nya shorts och ny tisha, nyduschad och osminkad. Men är det söndag så är det! Idag ska jag bara tare lugnt, kolla BB och ladda lite inför imorgon då min klass och jag förmodligen ska till Uppsala på besök. Och en sak till: Det skulle sitta jävligt fint med pizza till middag. Någon?!

Ny hårfärg... Igen


Igår panikringde jag till Pussempa angående mitt hår. Jag var så nära att åka till ICA och köpa en brun hårfärg, men hon rådde mig att köpa en blekning och en askblond färg, vilket vi också gjorde. Efter vår lilla shoppingtur på ICA, begav vi oss hem till Pussempa för att börja förvandlingen från blont/gult → askblont. Och här ovan ser ni resultatet! Visst, det är keffa ajpånbilder MEN det är ju iallafall inte gult. Uppdraget slutfört!!!

Brown hair


När jag ser den här bilden skulle jag kunna döda för att vakna upp med det där håret imorgon (skämt åsido, jag dödar inte folk). Saknar det lite, men har typ precis blivit helt ljus så hell no att jag färgar tillbaka. Men, drömma kan man!

Vad vore en bal på slottet...?


Sådär, där har ni några bilder från typ en av de bästa dagarna i mitt liv - studentbalsdagen!
Jag kan nog inte riktigt med ord förklara för er hur jäkla underbar den kvällen var. Att få känna sig nästan som en prinsessa i fin klänning och håruppsättning, och senare på kvällen få rocka loss på dansgolvet till tonerna av bland annat Bomfunk MC's – Freestyler och Tarkan – Simarik med sina snygga balbästisar+Pussempa, det är fan svårslaget. Summa summarum: Bästa kvällen på länge ♥

Nån gång måste ju vara den första


Dessa var jag alltså och fixade efter skolan idag. Hade ett presentkort från mormor som jag passade på att ytnyttja, sådär två dagar innan studentbalen och allt. Eftersom jag aldrig haft långa naglar innan är det sjukt svårt att göra alla dessa saker man klarar hur lätt som helst annars. Som att t.ex. plocka upp mobilen ur jackfickan... Är iallafall hyffsat nöjd, jag känner mig så mycket finare med långa naglar.

Sjung om studentens lyckliga dar


De senaste dagarna har jag hållit mig borta från bloggen, mest pga att jag inte vetat vad jag ska skriva. I fredags hade vi iallafall mösspåtagning, vilket gjorde att det pirrade i magen lite extra. Nu är det bannemig inte långt kvar. På kvällen var jag och Sebbe på bio, vi såg Limitless. Helt okej film asså. Lördagen försvann alldeles för fort och i söndags jobbade jag. Klart godkänd helg.

GRATTIS LOUISE!!!


Idag är ingen vanlig dag för det är Lollos 19-årsdag, HURRA HURRA HURRAAA!!! ♥♥♥

"Det finns massa chips och läsk kvar..."

Instagram


Ville bara säga att jag fick mitt mvg på den jävla kattuppgiften. Skönt var ordet!!

Dom senaste dagarna har jag...


Träffat världens sötaste katt som heter Ronja.

Hängt med Jessica och Louise i den halvfärdiga skejtparken.

Rockat på en hemmafest.
Hängt med Sebbe♥
Köpt ett fint nagellack.
Och bytt ut min pissmobil mot en Iphone. Underbara dagar!

Jag har blivit med iphone



Lägesrapport 20:30


Kom nyss hem från plugget, var där på nån vipkväll för de blivande ettorna. Det bjöds på pizzaslice och fanta så det var väl helt okej asså. Skickade in arbetet om katterna idag också, jävlar om jag inte får mvg. Så atteehhh, nu ska jag städa mitt rum och sen... kolla på BB.

Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vart du bor


Hatar att Spotify har gjort så att man bara kan lyssna på en låt fem gånger innan man måste köpa premium. Blir så irriterad när jag inte får lyssna på mina favvislåtar, typ Maggios nya. Hur som helst så måste jag iallafall plugga, katterna här kommer jaag!

1 maj


Detta är vad jag har sysselsatt mig med under större delen av den här söndagskvällen - Min slutuppgift i information & layout B. Krav: Egentagna bilder samt text med egna ord. Hur kul som helst, not. Inlämning på tisdag, heja mig!

(Btw så var ämnet inte frivilligt, hade aldrig skrivit om katter då...)

RSS 2.0