2010 11 29

Idag hade jag på mig mitt nya halsband! Kommer från Lindex och gick loss på en hundring - 1 spänn!

Annars då? Känner mig som en vandrande zombie idag. Höll på att somna på praktiken när jag satt och gick igenom lite viktiga pärmar, och nu vill jag inget hellre än att lyfta på arslet och hoppa in i duschen för att sen lägga mig och glo på tv.

Dagens +
Mina knästrumpor, värmde bra över strumpbyxorna
Åt god lunch på praktiken (2 st Grandiosa panpizza, haha)
Köpt nya torgvantar för 39 spänn
Pensionärsjävlar
Dagens -
Trött
Missade Halv 8 hos mig
Nytvättat hår (svårt o ha och göra med)
Dagens :O
Amanda (en tjej som var med på P&L) i Paradise Hotel. Ni anar inte hur förvånad jag blev när jag såg henne i rutan, haha.
Aja, godnatt!

Jag har en skallerorm i stöveln

Säg hej till årets chokladkalender!

Adventstid kom till mitt ensamma hus, jag sätter i staken ett sparat ljus

Idag får man julpynta och äta lussebullar! Jag pyntade igår, och har faktiskt inte sett röken av någon lussebulle. Såhär ser stjärnan i mitt rum ut iallafall. Fin är den.

Hur mår du Judith? Hej på er!

Igår drog jag hit mina bästa för att käka lite middag som bestod av amerikanska pannkakor!!! Sjukt gott var det, mmm. Senare kom Mt och Adam förbi. Zuperrockig kväll alltzå ♥

DAY 04 - WHAT YOU ATE TODAY


Det enda jag ätit hittills idag är faktiskt lunchbuffé på Pizza Hut med Dessi. God godare godast!!!

DAY 03 - YOUR PARENTS

Jag ligger fett efter med detta nu, vilket inte känns okej. Men nu skall jag gå in för detta helhjärtat, så nu ska jag berätta om mina föräldrar.
Min mamma heter Marika och min pappa heter Mats. De träffades när de var 15 år och var sen tillsammans tills jag var i sex, sjuårsåldern. Orkar inte räkna ut hur många år det är men det är en del. 

Hur som helst, jag börjar att berätta om min mamma. Hon är född 3:e augusti 1966 och är alltså 44 år gammal. Hon är uppvuxen i Stockholm men hon har bott i Bålsta väldigt länge. När hon var yngre gick hon i Gransäterskolan, haha. Nu jobbar hon på dagis, alltså är hon en dagisfröken (eller en förskolelärare som det så vackert heter). Min mamma är tillsammans med en kille som heter Andreas och de har inga barn ihop. 

Min pappa är född den 7:e januari 1966 och även han är 44 år gammal. Han bodde i Jakan när han var liten (tror jag) men flyttade hit till Bålsta runt sjuårsåldern då han började i Kvarnbacksskolan (numera Futurum). Pappa jobbar med larm på ett företag som heter G4S. Han är nån slags chef, vet inte riktigt vad för någon men. Han är tillsammans med en tjej som heter Annica, och de har två barn ihop - Tess och Gina. 

Nu ska jag väl inte säga så mycket mer. Inte så intressant för er att läsa SÅ vi avrundar där! Eller ah, jag älskar båda mina föräldrar väldigt mycket såklart, men det vet dom redan hoppas jag!

Lägesrapport 21:54

Ligger i sängen, kollar på DH (som slutade för en sek sen) och fipplar med min mobil. Seriöst, kan jag bara få en ny mobil eller?!

Tess sommarlov

Min lillasysters läxbok. Hon skulle berätta om sin sommar. Hon är 7 år.
"Jag har åk te båt och åkte ring Det VA rol!t och ja och Al!c!a.S. RAMLa av R!nGeN V! SKREK AAAAAAAAAAAA"

DAY 02 - YOUR LOVE

Ja, då har vi kommit till dag 2 och "Din kärlek". Ni kan nog alla lista ut vem jag ska skriva om, hehe. 

För lite mer än ett år sedan träffade jag Sebastian första gången. Det var fredag, det minns jag iallafall för jag var hemma hos Louise och kollade på Idol. Några gator därifrån befann sig Sebbe, hemma hos Micke, som är min systers pojkvän samt Sebbes bästa vän. Jag slevade iväg ett sms till min syster för att fråga hur hon skulle ta sig hem samma kväll. Hon svarade då att Sebbe skulle skjutsa henne, och jag svarade med att fråga om inte jag också kunde få åka med? Svaret jag fick blev: Fråga själv. Några sekunder senare kom ett sms med ett nummer. Så vad gjorde jag då, jo jag skrev ett snällt sms där jag frågade om inte jag också kunde få åka med. Jag menar, varför inte chansa? Jag  ville ju inte direkt gå hem i snöstorm. Eller minns inte om det snöade men kallt var det iallafall, punkt. Fick ett svar, och jo visst kunde jag få det. Och för er som inte hängde med riktigt så var numret jag fick av Ida såklart Sebbes!

Så en stund senare sa jag hejdå till Louise och så började jag gå mot Mikaels hus. Möttes av tre påklädda personer i hallen: Ida, Micke och Sebbe. Vi började gå mot bilen och jag och Sebbe hälsade och han sa att Ida pratat såå mycket om mig. Vad hon sa vet jag dock inte, säkert något dumt. Hur som helst så fick vi skjuts hem och sen var det inte så mycket mer med det.

Några dagar senare (veckan efter kanske?) så satt jag hemma och kollade på tv när det plingade till i mobilen. Det var Sebbe som frågade vad jag gjorde. Inte så värst mycket svarade jag. Han frågade om jag inte ville ses, och jag hade ju inget annat för mig så varför inte. Blev upphämtad av Sebbe och hans kompis Jonas, som vi sedan åkte hem till. Hos Jonas befann sig även Ida och Micke. Vi spelade Wii och chillade.

Efter dessa händelser så började vi prata väldigt mycket på msn, och då menar jag väldigt mycket. Sen började vi smsa och vi träffades fler gånger, mest tillsammans med Micke och Ida. 

Sen kom nyår, och efter mycket om och men vad som skulle hända, så hamnade jag hemma hos Becko med tjejerna. Hade en superkväll, och någon timme efter tolvslaget kom Fredrik (Sebbes kompis) och hämtade mig eftersom att jag och Sebbe skulle sova hos Micke då ingen av oss orkade ta oss hem. Sebbe var iallafall med i bilen, och när Fredrik skjutsat runt alla gäster som varit hemma hos honom, droppade han oss vid Micke. Vi satt uppe och pratade med Ida och Micke lite innan dom gick och la sig, och sedan fortsatte vi att prata en lång stund. Och sen kysstes vi, och på den vägen är det, haha. 

Vi blev tillsammans den 6:e februari 2010, och nu har vi varit tillsammans i snart 10 månader. Det är alldeles alldeles underbart. i love you ♥


DAY 01 - INTRODUCE YOURSELF

Har en känsla av att detta kommer bli mitt längsta inlägg någonsin i denna blogg. Men jag har en känsla till, och den säger mig att det kan bli rätt intressant. Så nu kör vi, eller nåt.

Jag heter då My Ida Gredemyr och jag föddes den 27:e januari 1992 23:59 på Uppsala BB. Jag var 52 cm lång och vägde 3520 gram (har ingen aning om varför jag vet det, men det gör jag uppenbarligen). Jag döptes till My därför att min mamma tyckte att jag skulle heta det. Min pappa tyckte jag skulle heta Ida, så lite av sin vilja fick han trots allt igenom. Det var ju snällt av dig mamma, man ska väl vara två om en sån sak.

Jag var nog en ganska snäll liten flicka. Kallades alltid för Lilla My därför att mitt hår stod rakt upp tills det att jag fyllde två år. Började på Skogsbrynets förskola, och det var även där som jag var med om en olycka som gjorde att ungefär halva mitt ena långfinger kapades av nästan helt. Det hängde i princip bara i en skinntråd. Då var jag ett och ett halvt år gammal. Det var nämligen så att en pojke på mitt dagis smällde igen en fet branddörr då jag hade min hand där. Fick åka akut till sjukhuset där mitt stackars finger syddes fast utan bedövning. Jag skrek. Sen sov jag och mamma i två dygn i sträck av ren utmattning. 

När jag var i fem, sexårsåldern skiljde sig mina föräldrar, och jag minns inte riktigt vad jag tyckte om det. Jag och min syster Ida (som föddes när jag var tre) bodde nog till en början mer hos mamma iallafall, men vi firade alltid jul tillsammans med pappa bara för att jag och Ida ännu var så små. Jag har bott i Bålsta i hela mitt liv, dock i en del olika hus/lägenheter. Just nu bor jag mest med min mamma, hennes kille och syrran. Bor hos min pappa varannan helg och träffar då mina halvsyskon som ni får veta mer om sedan.

Jag började första klass i en skola som heter Futurum. Där gick jag i ettan och tvåan, sen blev jag tvungen att flytta till en annan skola pga att vi flyttat med familjen och jag inte längre "hörde" till Futurumskolan. Detta var väldigt jobbigt för mig då jag kom ifrån mina då bästa vänner Josefine och Amanda. Det blev iallafall så att jag började i Gröna Dalenskolan. Där gick jag från årskurs tre ända tills jag gick ut nian. Det var även där jag träffade dom som är mina bästa vänner nu.

När det var dags att söka in till gymnasiet valde jag Fridegårdsgymnasiet här i Bålsta där jag nu pluggar sista året på handelsprogrammet. Jag tyckte att det verkade jobbigt att pendla varje morgon bara för att åka till skolan, så det var i princip därför jag valde Fridegård. Och för att mina närmaste skulle börja där, dock inte på samma program.

På fritiden umgås jag för det mesta med min pojkvän Sebastian. Om jag inte gör det så umgås jag med tjejerna, jobbar eller bara chillar. Jag har väl egentligen inga speciella intressen, haha. Bara jag har kul och trivs med dom jag umgås med så spelar det inte så stor roll vad vi hittar på! Jag gillar även att läsa och har typ läst sjukt mycket böcker. Är ingen vidare filmfantast då de flesta av mina vänner kan intyga vad som händer om man kollar på film med mig. Jag somnar i 99,9 % av fallen.

I musikväg så lyssnar jag på allt från Kent till Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros. Älskar Death cab for Cutie också. Och Håkan. Men istället för att babbla på om vilka artister jag gillar så kan ni som är nyfikna spana in min spotifylista HÄR så får ni nog en bättre uppfattning om min musiksmak. 

Jag är inget lag speciellt trogen, går inte på någon sport och är inte så intresserad av sport överhuvudtaget. Spelade dock innebandy i fem, sex år och det var det roligaste jag visste då. Trodde också att jag var djurgårdare då jag var på ett derby och hade en dif-tröja, men jag var nog innerst inne helt neutral. 

Ja ni, det där var väl en hel del om mig och mitt liv trots att det finns mycket kvar att berätta, men det skulle bli alldeles för långt. Avslutar med en bild på mig själv så att ni som råkat missa hur jag ser ut får se det nu:

Jag ska göra mitt bästa, ty hata mig inte om jag misslyckas

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment
Day 01 – Introduce yourself - √
Day 02 – Your love - √
Day 03 – Your parents - √
Day 04 – What you ate today - √
Day 05 – Your definition of love √
Day 06 – Your day √
Day 07 – Your best friend/friends √
Day 08 – A moment √
Day 09 – Your beliefs √
Day 10 – What you wore today √
Day 11 – Your siblings √
Day 12 – What’s in your bag √
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

ensam en söndag


Hej på er. Sitter ensam hemma hos Sebastian framför hans dator. Anledningen till att jag är själv här: Sebbe jobbar och hans päron är iväg någonstans. Får väl roa mig med lite Wii eller nåt. Det går nog bra, har trots allt en hel påse M&Ms.

Million pieces tonight

Efter att Tove var med i Idol förra året har jag aldrig riktigt lyckats glömma henne. Hon var så cool. Här kommer iallafall hennes första singel från nya plattan. Grym, om jag får säga det all by my self. Och det får jag ju.

Västerbron I hate walking on you

Coola shorts från Lindex, 299 :-

Imorgon är sista dagen i skolan för mig på 3 veckor, för på måndag börjar min 3 veckor långa praktik. Och var ska jag då hålla hus dessa veckor? Just det, på Lindex. Kan bli kul, kan bli astråkigt.

En konstig morgon


Haha jag skelar ju typ!!!!!

Imorse när jag kom till skolan var jag helt ensam... Inte en enda kotte från min klass hade behagat dyka upp. Fattar ni hur skumt det kändes? När jag gått runt i skolan som en enstöring ett tag så kom jag ju på att hälften av klassen befinner sig på Saco-mässan, även Dessi som annars skulle haft fotolektion med mig. De andra började visst vid tolv, och där stod jag vid halv tio-tiden. Ensam. Hur som helst så fick jag leta upp de andra i fotogruppen och så fick vi ta såna här lite halvsnygga porträtt. Är_inte_beredd_92. Nu är jag iallafall inte helst ensam. Skönt.

I Japan finns det pandor men alla bor på hem

Daniel Adams-Ray – Vitt

Min tröja är trasig (och jag har ändrat bloggen lite)


Ganska så random bild men jag tycker den är fin.

Hej på er. Har gjort om bloggen lite som ni kanske ser. Fixat en ny header samt ändrat bredden. Vad tycks? Känns bättre med bredare blogg då jag får ut mer av bilderna jag lägger upp. Asbra.  Sen vet jag att det är lite main med fjädrarna men jag ska tänka ut något bättre. Tills dess kan de lika gärna få sitta där de sitter. Tackar blogg.se för hjälpen med bredden och det där förresten. Nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa Toves nya album!

Let's eat some taco


Igår bjöd ingen mindre än Becko hem oss tjejer till sitt crib för en liten taconight. Vi åt, åt, åt och... åt. Efter middagen flyttade vi oss till sofforna där vi åt ännu mer. Känns om vi inte gör något annat än att käka, men mat är livet så det är lugnt. Kvällen innehöll också en massa skratt, då jag, Emelie och Louise höll på att tappa andan av garv när Becko drog en liten story om ett par bröder. Hur som helst, tack för en supermysig kväll tjejer! ♥

Hej och hå


Idag har jag varit sjukt duktig ända sedan jag kom hem från plugget runt tvåtiden. När jag vaknade imorse hade jag inte ens börjat skriva på mitt tal till muntliga nationella som skall hållas imorgon bitti, MEN! Har nu efter en kväll med hårt plugg, lyckats skriva klart hela talet+pm. Hur duktig är jag inte? Berömde mig själv med en söt kopp chaite som jag nu har här bredvid mig. Godnatt och sov gott på er. 
BTW, mitt 800-ade inlägg!!!!!!!!!!!!

Stay Fresh UF




Tre bilder som får representera min dag. En lektion som bestod av hårt arbete med UF. Det gjordes kontrakt, räknades pengar och delades ut riskkapitalsedlar. Varorna har kommit så nu gäller det att få ihop de sista slantarna. Heja heja! Fick även reda på att vi nästa söndag ska stå redo för att sälja våra produkter, på en marknad i Gränby Centrum. Fan vad fett!

Lilla lady

Ni måste hålla med om att jag har en ganska söt syrra.

En försmak på julen



Snön har kommit till vårat avlånga land (ifall någon missat det, menar jag) och vem vet om den har tänkt stanna? Jag surfade som vanligt runt på lite bloggar efter skolan, när jag tillslut hamnade på Emmys bloggkalas. Och vet ni vad? Hon drack glögg! Jaha, tänker ni. Men bara för att det är snö ute och jag såg både julskyltningen på Hemtex och pepparkaksdeg på ICA idag, så blev jag på något konstigt vis riktigt sugen på just glögg. Årets glöggsmak är förövrigt saffran. Låter inte fy skam, det är ju definitivt bättre än apelsinsmaken som var för ett par år sedan.

Kära Tomten (mamma och pappa)

Denna vill jag jättegärna ska ligga fint inslagen under granen på julafton ♥

En typisk söndagskväll


Sitter i min soffa i ett par gamla SSS-mjukisar som jag hittat hos Seb. Dricker te ur min nya, stora tekopp med värmeljus tända runt omkring mig.
Skriver på min väldigt försenade hemskrivning i ekonomi och chattar lite samtidigt som Dannes nya album går varmt i lurarna. Ganska skönt ändå.

Har roligt så har man inte de :P:p:PpPpPp:Pp


TACONIGHT

Igårkväll hängde jag med Louise och Emelie hemma hos förstnämnda. Där käkade vi mängder med tacos (jag åt 4 st...), mös, pratade, fikade och kollade på kanske jordens sämsta film - Stay Cool. Jag rekommenderar er inte att se den, för den ligger tvåa på kefflistan. Efter filmen traskade jag och Pussempa hem till henne där vi somnade skavfötters till A Cinderella Story efter en mycket mysig kväll. Det är rätt skönt med höstlov allt!

A cup of tea


Nu är världens bästa kille här och vi ligger och kollar på Kvällsöppet med Ekdal. Inte så värst intressant ska jag säga er. Ja, programmet alltså. Te är förresten väldigt gott. Över och ut, slut. ♥

That's 70s show




Såhär såg det alltså ut idag när jag, Cammish och Nattis agerade modeller åt Emelie och hennes projektarbete. Tema: 70-tal. Det var så sjukt kallt ute att vi tillslut inte hade någon känsel kvar i fingrarna och mina händer blev blå. Men det var sjukt kul, speciellt när det spårade med paraplyet. Allt för dig Pussempa. ♥

3:e november 2010



Ja ni, varför har jag sett ut såhär idag?
Det får ni veta om ni kollar in bloggen om ett tag, för nu ska jag käka soppa!

Written in the sand


Jag har hängt hos Sebastian sen i fredags kväll och vi har för det mesta spelat Wii och chillat. Underbart skönt vill jag lova, en bra start på lovet. Ikväll ska jag träffa Jossan, vi ska kolla på DH och käka massa onyttigt. Fint det.

Okej, bara för att jag ändrade designen litegranna nyss så försvann två inlägg?! Haha jag orkar inte.

RSS 2.0