TORSDAG


Hej vänner. Idag har jag varit sjukt produktiv. Har städat, tvättat, plockat ur/i diskmaskinen och ja. Sen var jag i centa och fixade lite grejer inför imorgon då jag ska på Jossans student. Faktiskt rätt kul att det är prick ett år sen just imorgon sen jag själv tog studenten. Får bara hoppas på hyffsat väder för hade tänkt vara barbent... Får väl se hur det blir med det. Presenten och allt är kirrat så det blir nog bra. Nu tänkte jag fortsätta mitt produktiva liv och laga lite käk! Adios

Jag vill ut

Fått upp ögonen för Lilla Sällskapet (sjukt fult bandnamn men w/e), och den här låten är den som är bäst just nu.

I lördags kväll

Jag och Emelie åkte hem till Jimmy(ö) och Rebecca och drack lite vin och käkade chips, sminkade oss och sånt där kul. Sen började festen för vi drog till Rilles och det var fan svinroligt. Det spelades för en gångs skull riktigt bra musik och efter att ha nästan dansat konstant i två timmar så blödde mina fötter när vi sedan skulle gå hem. Men Emelie och jag löste det på ett briljant sätt, för vi hittade en kundvagn som vi turades om att skjutsa varandra i. Så jäkla skönt, haha. På söndagen jobbade jag och det var väl inte lika pepp men ja, det gick. Söndagar är alltid skönast att jobba, så lugnt men ändå värt med tanke på OB-tillägget haha.

Utflyktstorsdag



I torsdags började dagen med att jag och Sebbe placerade oss i varsinn solstol. Där låg vi en stund innan vi lagade lurre. Sen så planerade vi en liten tripp till Sigtuna, och så fick det bli. Vi mötte upp Sebbes jobbarkompis på Våfflan och så satte vi oss i skuggen och åt asgod mjukglass. Så jäkla skönt att det är sommar ute. Helt underbart verkligen. Kan tillägga att jag gick i shorts och linne hela dagen. Lökade ändå. Men så skönt, tänker inte klaga alls. Efter vår lilla tripp åkte jag hem och packade väskan för att spendera en helg hos far min!


Ännu en bra dag

Hej hej. Idag drog jag hem till Emelie för att sola, men precis när jag lagt mig tillrätta, försvann solen för ett par timmar och ja, där gick min stekarplan åt helvete. Emelie och jag käkade istället lunch, och efter ett tag gick jag till centa för att möta Natalie. Vi åt glass på GD. Mysmys. Nu är jag hos Sebbe, så vi får höras imorgon eller så.


Tatueringsfunderingar

Jag vill verkligen tatuera mig, men eftersom jag inte vet vad och vart jag vill ha den så väntar jag. Denna fina här ovan är Jossans, en Håkantext på sidan av kroppen. Jag är avundsjuk! Och just det, blev bjuden på hennes studentmottagning också. Så den 1:a juni ska jag gå på utspring och senare på mottagning. Åh herregud vad jag kommer få rysningar längs hela kroppen. Ett år sen prick då ju...

TISDAG 22 MAJ 2012

Sommaren är här (hoppas jag!) och det firade jag med shortspremiär och häng på Gröna Dalen med först Meg, men sedan även med Josefine, Amanda och Hanna. Vi drack fanta, käkade glass och solade lite. Hoppas hoppas hoppas det blir lika fint väder imorgon, för då blir jag så jäkla glad. Älskar sommaren.

Fina minnen

Hej bloggen! Hängde lite på Lollos bdb idag och hittade massa roliga och fina bilder från tillfällen jag typ helt glömt bort ens existerat. Så, här kommer ett urval bilder samt en liten förklaring till varje bild. Enjoy!

Här är jag och Louise en vårdag(?) 2010. Vi var enligt texten på Lollos bdb påväg in till Jakan. Vad vi skulle göra där har jag inget minne av men vi ser ju glada och fina ut så något kul var det nog.
Den här dagen minns jag dock rätt så bra. Det var dagen Lollo kom hem från Malta och jag, Linnéa och Becky och Lollo själv då givetvis åkte in till stan. Vi fikade på Café 60 och, ja, hängde fett mycket! Här är Linnéa och jag, vi drack småddi medans Lollo och Becky drack chailatte. 

Dessa bilder har jag absolut inget minne av alls haha... Vet inte varför för det är ju ljust ute och vi ser rätt chill klädda ut så vi var säkert påväg hem från plugget eller något. Modeller lekte vi nog iallafall! 

I am a highwayman, ON THE ROAD AGAIN. Här är vi på tåget påväg in till stan för att se Hoffmaestro på Grönan. Det var fett kul, rockigt, dansigt, svettigt, regningt och så minns jag att vi gav Norrland en present för han hade fyllt år typ dagen innan eller så fyllde han år samma dag... Han fick iallafall en PEZ-gubbe och massa PEZ-godisar. Han blev supersuperglad. En bra dag.

Haha här så fyllde Cammish 19 år. Och här är jag och mina bästa rockbabes i våra snyggaste faces. Tror vi dansade och skrek rätt mycket till Hey Mickey (HEJ RAHAN) och drack en jävla massa vin... 

Hahaha, denna ROCKBILD får avsluta detta inlägg eftersom att den är tagen sist i ordningen, på nyårsafton faktiskt. Jag och Lollo rockar loss i hennes rum ba. Tur att hon kommer hem från London i sommar iallafall, saknar henne tusenmycket ♥♥♥

Söndagsfirande

Idag har jag befunnit mig hemma hos familjen Lundin på kalas, eftersom att Sebbes pappa fyllde 50 för ett par veckor sedan. Det serverades som vanligt alldeles för god mat och dricka, och jag har typ aldrig ätit såhär mycket i hela mitt liv... Ligger raklång på sängen nu och inväntar BB live. Hörs imorgon!


Kristi Himmelfärd

Idag är det röd dag för det är Kristi Himmelfärd, så eftersom det inte gick mycket bussar alls, tog jag mina ben och knatade till centa och mötte Jossan och Mandy. Vi gick till GD och käkade glass och chillade lite i solen. Älskar fint väder mest av allt nästan. Sen efter ett tag så tog jag mina ben och knatade hem också, så har gått till centa fram och tillbaka idag, skönt. Snart ska jag ta bussen till centa och träffa Ida och Micke tror jag, sen åker vi nog hit. Äsch, jag har fan ingen koll alls. Vi hörs!

Yesterday


Tre bilder från igår. Var ju som sagt på Grönan och kollade på Maskinen, och vilket jävla drag det var. Jag och Micke pallade inte riktigt att det regnade så vi stod under ett tak en bit från scenen, men man såg och hörde jättebra ändå. Så, vi slapp bli halvt nertrampade som min syster och hennes kompisar blev ett par gånger, och vi slapp regnet men vi hörde och såg ändå musiken. Fick höra Liv och död och Stora trygga vargen och det var dom låtarna jag mest ville höra, så. När vi kom hem sen på kvällen var man mindre fräsch, men då tog jag en dusch och så slaggade jag. Znipp znapp zlut zå var zagan zlut.

Maskinen@Gröna Lund

Sitter på tåget med Micke påväg in till stan. Vi ska till Grönan, möta upp Ida och sen ska vi kolla på Maskinen. Kan bli sjukt kul sålänge man inte har en massa 12-åringar som skriker framför/bakom/bredvid sig så. Och självklart att vädret håller i sig och att det inte börjar regna. Men vi får hålla tummarna!


#dagens

Dagens vill ha: Har verkligen saknat kramar idag, så kramar får det bli Dagens klädsel: Ett par jeans från JC, ett grått baslinne och underkläder såklart Dagens smink: Endast Garnier BB-cream. Så jävla braaaaa Dagens frisyr: The buuun Dagens händelse: Torkade kattspya, solade, gick fram och tillbaks till Statiol osv osv Dagens låt: Kapten Röd – 1.000.000 Nollor Dagens planer: Hade inga planer för idag, tog dagen som den kom Dagens saknad: Liiite varmare vindar Dagens dummaste: Käkade godis fast jag inte skulleeee Dagens sjuka: Ingenting faktiskt Dagens lunch: 4 potatisbullar med lingonsylt Dagens roligaste: Freeze i BB-huset Dagens favorit: Solen Dagens köp: En påse salt och blandat och en citronloka Dagens godis: Salt och blandat Dagens humör: Glad som en lax

Chill

Imorse vaknade jag till en mindre trevlig syn. Min katt hade spytt på tre ställen på golvet... Så det var bara att dra på sig plasthandskarna och ta en liten spade och ta upp. Så äckligt! Nu har jag precis tagit en dusch och gjort mig iordning, vilket jag typ ångrar nu när jag sitter ute på ballen. Solen steker ju! Frågan är om man ska sola eller ej, hmmm. Det återstår att se!


Två snygga syrror

Haha, hängde lite på bdb idag och hittade en hel drös med sköna bilder. Som denna tex. Jag och Ida en solig vårdag i maj 2010. Ändå? Idas coola blogg hittar ni HÄR!

Jag har läst i "hänt i veckan" när jag vart hos min frisör, om den dära David Beckham så jag vet vad såna gör

Bästa låten på Maskinens nya platta. Japp.

#instagram

mygredemyr@instagram

Idag är inte en bra dag. Är rastlös ut i fingerspetsarna och vill typ slita av mig håret. Därför blir det inte mycket till bloggning, men jag är en flitig instagrammare däremot, så följ mig där om ni vill. Typ bästa grejen ju.

GRATTIS LOUISE!

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för det är min kära vän Louises födelsedag! Och hon fyller inte vilken ålder som helst, för hon blir hela 20 år! Grattis rockis på födelsedagen, jag saknar dig!

 


We are young

Ett skepp kommer lastat med en bra låt: Fun. – We Are Young - feat. Janelle Monáe

Och erkänn att mitt linne är ganska grymt?

För jag bygger bygger upp och du river river ner

Den här låten hörde jag första gången i Sebbes bil, vi lyssnade på P3 som vanligt och när jag först lyssnade på texten så tänkte jag ba "wtf" typ. Men den är ju så jäkla bra? Blir helt pepp haha. Tycker verkligen ni ska lyssna på denna.

SHOES #3

NITLOAFERS, TOPSHOP CA 340 SEK

Och här mina vänner, är ÄNNU ett par nya skor. Dessa tyckte jag var så sjukt fula när de först kom in på Topshop's hemsida, men när jag och Emelie satt och klickade runt lite på hemsidan för någon vecka sedan och jag såg att dessa kommit in på nytt, ja då kunde jag inte låta bli. Tycker dom är så sjukt snygga nu haha, och bekväma, faktiskt.

Nu blir det dock inga nya skor på ett bra tag, haha.

SHOES #2

VITA TYGSKOR, LINDEX HOLLY & WHITE 199 SEK

Ännu ett par nya, oanvända skor. Dessa köpte jag för någon månad sen, har tänkt att jag ska ha dem när jag jobbar på Lindex i sommar. Ja, självklart annars också, men jag vill ha ett par helvita skor att jobba i. Brukar inte gilla dessa typer av tygskor, men dessa är väldigt fina på och kostade ju typ noll och ingenting (30% personalrabatt haha). Kan vara bra att variera mina Converse med liksom.

SHOES #1

CONVERSE, 699 SEK

Dessa godingar köpte jag i London när jag och Emelie var där för ett par månader sedan. Och sen dess har de bara stått i mitt rum på en hylla och sett fina ut. Kanske ska ta och inviga dessa imorgon om jag släpar mig ut?

19:03

Idag har jag absolut inte gjort någonting. Inte något som är värt att nämna här iallafall. Bara degat.

Nu sitter jag dock på bussen påväg till Sebbe. Vi har 27 månader tillsammans idag så vi ska grilla hamburgare och kolla BB typ. Det hade vi gjort även om vi inte haft 27 månader, men ah. Helt perfekt söndagskväll om ni frågar mig.

 



Detta skrev jag när jag satt på bussen, men glömde visst att publicera det... Aja, jag ligger i sängen i min Onepiece och käkar popcorn, Sebbe sitter ute i soffan och kollar fotboll... Inte riktigt som planerat, men desto mer popcorn åt mig!





It's friday friday

Imorse gick jag upp tidigt för att dra och jobba ett par timmar. Efter jobbet blev jag upphämtad av Pussempa och Rebecca, och så körde vi snabbt som fan till Kista.

Där köpte vi biljetter till Hungerspelen, och ja, vad ska jag säga? Tyckte absolut inte att den var "sååå jäääävla braaa" som alla säger, men den får 3/5 ändå. Men ah, såna filmer som Hungerspelen är inte min typ av film, så får väl skylla på det.

Nu ikväll har jag och Emelie kollat på BB, och det var fan det sjukaste avsnittet ever den här säsongen. Vad i helvete är Marcelos problem? Och varför är Jennifer (Bålstatjejen) en sån, ursäkta ordvalet men, fitta? Finner inga ord...

 


Sigtuna

Idag har jag, Natalie och Sebbe varit på utflykt i Sigtuna. Vi började med att fika på Tant Brun, sen köpte vi en flarra vin, jordgubbar och lite annat gott innan vi gick ner och satte oss vid vattnet.

Vi var även förbi och kollade på min och Sebbes framtida lägenhet. Japp, vi ska alltså flytta till Sigtuna den första juni eller juli. Så himla underbart verkligen! Så nu vet ni det kära bloggläsare!



Mysig morgon

Haft världens mysigaste morgon med Sebbe. Låg kvar i sängen säkert en timme och mös, och nu ligger vi i varsinn solstol på hans framsida och steker. Jag bnde mig igår när jag och Emelie solade, så idag har jag solskyddsfaktor!

Dock ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen åka och jobba lite. Lite synd med tanke på vädret, men vad gör man inte.



Valborgsbilder


Här är ett par bilder som jag lyckades fånga med systemisen igårkväll. Eftersom Iphone har en såpass bra kamera och bra redigeringsappar som den har så blir det sällan att man använder systemkameran tyvärr. Men fina bilder blir det, och mysigt hade vi det, jag och Empa_bubblan.

Dinner


Nu har jag precis gjort mig klar och snart kommer pappa och plockar upp mig! Det är pappas tjejs pappa som fyller år, så det är därför vi ska käka på restaurang. Ser fram emot det för allt jag ätit idag är en halv Gorby, lite smoothie och glass haha!


Maj maj måne jag kan lura dig till Skåne

Ligger i en solstol på Empa_bubblans baksida i bikini och solar. Det är sjukt varmt och jag har fått skillnad efter bikinin. Wihooooo!

Snart ska jag ta mitt pick och pack och dra hem och duscha, för klockan 4 väntas familjemiddag på Lucky House. Aldrig ätit där men, kan bli coolt. Hörs senare bloggen!


RSS 2.0