01:03


Hej fina läsare! Ikväll har jag befunnit mig på Lindex på vår lilla vipkväll. Dela ut lotter, käka godis och hänga var ungefär vad jag gjorde. Soft med ob iallafall!

Efter jobbet mötte jag svettisarna Emelie och Rebecca. Vi drog hem till Emelie där jag hängde med henne medans hon packade. Den jäveln drar till Cypern imorgon.

Medans Emelie packade, rockade jag loss!


Hard work work


Om jag fick vakna upp med mitt hår jag hade på bilden här imorgon bitti skulle jag bli glad. Synd att jag inte kan trolla. Skulle vilja ha långt hår igen, om så bara för en dag eller två...

Hur som helst, det blidde tydligen inte bara jobb på världens bästa Lindex måndag och tisdag denna vecka, utan även onsdag, torsdag och fredag. 5-dagarsvecka tackar jag inte nej till! Imorgon mellan klockan 19:00 och 20:30 har vi även en liten vipkväll, där alla som dyker upp får 25 % på ett helt köp. Inge fel alls! Tänkte väl mest bara säga det, så jag hoppas vi ses på Lindex imorgon kväll! Godnatt på er.

Äntligen!


Äntligen har blogg.se släppt en mobilapp! Så nu tänkte jag prova på ett litet inlägg här.

Idag har jag jobbat fyra korta timmar. Efter jobbet köpte jag mig en vit skjorta att ha under stickat. Fint det! Nu har jag nyss tryckt i mig ett supermeal från Sibylla och snart blir det Idol! Taggad!!! Hörs på lan!


Happiiiiii böfdeeeejjjjjjj


Tänkte med denna bild gratulera allas vår Megan Fox/Whitney Port/Madicken/eller bara Meg på hennes 19-årsdag! Hoppas du får en förjäkla fin dag och så ber jag om ursäkt för bilden, men jag kände att den var cool. Precis som du!!! ♥♥♥

Heart


Lägesrapport 00:59. Ligger i sängen, lyssnar på Säkert – Vi kommer att dö samtidigt, tuggar på en skev hjärtklubba och spelar Wordfeud med Sara. Ska jobba imorgon också, så ska väl sova snart, eller nåt. Typ.

En fin film


som träffade rakt i hjärtat.

Kärlek när den är som bäst


jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig

00:23 säger jag godnatt


Imorgon är det dags för jobb på världens bästa Lindex igen. Ses!

Blurr


Söndagar är numera typ min favoritdag i veckan. Av två anledningar:

1. Jag går inte i skolan längre, och behöver då inte känna ångest inför hur tidigt jag måste gå upp på måndag morgon...
2. Man gör saker som man inte riktigt hinner med annars. Såsom att sova till klockan 12, ligga kvar och gosa minst en timme, skippa frullen och äta lunch direkt, se en jäkla massa tv-program, spela extremt mycket Wordfeud och äta färska mackor med skinka och gurka mest hela dagen. Fint det.

Batwing puff dark blue


Häromdagen beställde jag och Emelie varsinn sånhär stickad skönhet. Från Romwe. Brukar inte gilla att beställa kläder från sidor som inte är svenska eller från Sverige, då tull och andra onödiga utgifter brukar tillkomma. Men vet ni, inte på Romwe inte! Sen att man fick 20 % på sitt första köp var ju inte heller fel. Så kanske världens finaste tröja landar snart i brevlådan och jag blir endast 150 kronor fattigare. KAP!

Stelt


Två nya, stela halsband. Från Lindex.

Skjorta


Tycker det här med att ha en stickad tröja över en skjorta är mycket, mycket fint. Här har jag en röd tröja från Lindex på mig, men den snyggaste matchningen jag testat hittills är med min silvertröja från H&M över. Kanske ska köra på det ikväll, för då vankas det bowling med Emelie, hennes bror och några andra!

Veronica Maggio @ Gröna Lund


Src Megs

Jag måste bara få säga att Maggio var så jäkla bra live! Har aldrig sett henne live förrut, så jag var sjukt taggad igår när det började närma sig. Jag, Emelie, Meg, Nattis och Rebecca hade dom kanske sämsta platserna, men för mig som är rätt lång så gjorde det inte så mycket. Vi stod där och trängdes, sjöng, dansade och skrattade. Det fetaste avslutet ever var såklart Jag Kommer, då fick hela publiken fnatt. Alla blev helt galna och dansade och skrek ut texten. I mitten på låten syntes fyrverkerier över Extreme, och allt var så himla bra och fint.

Red


Häromdagen när Sebbe och jag var i Kista och kollade på bio, fick jag en tröja av honom för att han är så snäll. Den är röd, mysig och varm. Vi såg Friends with Benefits förresten. Den var helt okej bra.

Fest hos Kalle!


I lördags var det fest hos Kalle för att fira hans kommande 20-årsdag. Och dagen till ära hade Louise kommit hem på en snabbvisit från London, vilket var hur kul som helst. När vi anlände till Kalle bjöds det på svingod amerikansk buffé, såsom kycklingklubbor, revbensspjäll, majskolvar, potatisklyftor, coleslaw och bbqsås. Alltså det var så jäkla gott. Efter maten drack vi vin, skrattade, gömde öl på toan (hahahah!) och bara hängde. Sjukt rolig kväll. Hemmafester äger, så tack Kalle och grattis igen! ♥

Här nedan följer en drös med bilder från kvällen som inte jag tog, fast dom är från min kamera. Lite kul att vakna i söndags och kolla igenom kameran som var full med bilder, trots att jag inte tagit en enda, haha.



Dagen efter


Idag är jag trött, men det är så värt det, för kvällen igår var så sjukligt rolig! Tänkte berätta lite mer sen när jag slevat över bilderna från kameran till datorn. Så vi hörs lite senare med en fet update, okej!

Lite allmän info bara


Vad är den äckligaste mat du vet?

Det äckligaste jag smakat hittils är nog isterband. Det var verkligen sjukt äckligt.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort under ditt liv hittils:

1. Jag har gått ut gymnasiet med helt okej betyg

2. Jag har tagit studenten.

3. Jag har haft 2 jobb som jag fått efter praktik.

4. Jag har varit på festival och inte duschat på en hel vecka. Mest äckligt, men ändå haha.

5. Skaffat min iphone <3

Vad ångrar du i livet?
Inget speciellt tror jag. Inget allvarligt iallafall.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Går mest runt i mina svarta jeans och nån cool tröja, skinnjacka och kängor/converse. Antar att det inte kommer ändras så mycket.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Min skinnjacka, haha.

Har du någon oanad talang?
Haha oj. Det tror jag inte?

Vad gjorde du i helgen?
I fredags var jag på Grönan och såg på Håkan. I lördags var jag på min systers kräftis och i söndags åt jag kinamat och chillade. Helt okej asså!

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Har inte så mycket som måste göras förutom att skriva ett cv... Så det får väl bli det då.

Vad har du på dig just nu?
Pyjamasbrallor och ett linne, hahah.

Senaste låt du lyssnade på?
Joel Alme – A Young Summer's Youth

Bästa skönhetsknep?
Tvätta av sig sminket innan man somnar typ. Och att sova mycket. Det får man fin hy av, har jag märkt.

Vilken klädstil tycker du är snyggast på killar?
Typ jeans och nån cool tisha. Inte nåt speciellt sådär.

Och fulast?
Förkorta chinos, spetsiga dojer och pikétröjor.

Vem saknar du?
Tess och Gina, som alltid.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att jag och min familj och mina vänner alltid ska vara friska och krya. 

Bästa boken nånsin?
Allt för min syster

Vilka tidningar läser du?
Brukar väl bli Chic eller Solo typ.

Vad önskar du att du var bättre på?
Sjunga! Skulle verkligen vilja kunna sjunga bra.

Är du religiös?
Inte ett dugg.

Vad är din största rädsla?
Att dö i en flygkrasch eller att bli helt ensam.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Jag vet faktiskt inte. 

Om du får barn, vad ska du döpa dom till?
Det får jag se då. Om, dvs...

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken skulle du köpa?
Äsch, spelar inte så stor roll bara den är fräsch.

De tre finaste sms du fått i år?
Sen jag fick min ajpån har jag slutat spara fina sms för på den behövs inte inkorgen rensas, så jag vet faktiskt inte.

Lite nytt



Bild från Grönan i fredags. Tagen av allas vår mästerfotograf Meg.

Som ni kanske ser har jag gjort om lite på bloggen. Om ni inte ser det, tryck F5. Den nya designen gör att bilderna jag laddat upp den senaste tiden inte passar in, med tanke på att dom är 800 px och den nya designen bara klarar av 700 px. Har bara ändrat några stycken, så om ni går tillbaka i arkivet några månader eller så, och bilderna är förstora, så är det för att jag helt enkelt inte orkar sitta och ladda upp alla bilder på nytt. Det förstår ni säkert. Så, vad tycker ni? Bättre/sämre? Jag vet inte ens själv vad jag tycker...

Idag har jag namnsdag!!!



Sorry för instagrambild, men ligger helt däckad på soffan med halsont och huvudvärk. Klämde nyss i mig en bit kladdkaka för att försöka lindra smärtan (haha). Det gick inge vidare! Tur att mamma kommer hem med Strepsils till mig om en stund.

Annars då? Jo jag tror minsann att jag har namnsdag idag! Så grattis till mig och alla andra som heter Ida på något sätt (tilltalsnamn eller andranamn or whatever). Nu börjar mitt program igen, vi hörs lite senare om jag inte ligger under täcket med feberfrossa eller nåt annat mindre roligt.

För vi lever alla med känslan att falla



Årets första och sista kräftkalas



Igår hade lillasyster lite kräftkalas här hemma med pojkvän och några av deras vänner. Jag och Sebbe gled in på ett bananskal, var inte meningen att vi skulle vara med egentligen. Hur som, egenfiskade kräftor kan vara bland det godaste som finns. Tror jag och Micke åt mest av alla. Efter maten blev det spel och sedan film. Mysig kväll med mysiga människor.

Håkan 9/9




Det var ju Håkan på Grönan igårkväll. Tillsammans med Becko, Emelie och Meg så stod jag nästan längst fram och svettades, röjde och fick gåshud över precis hela kroppen lite omvartannat. Det var fint, nästan finast, när Det är så jag säger det övergick i Kärlekens tunga och musiken tystnade. Allt som hördes var publikens sång. Håkan stod helt stilla och log samtidigt som han tittade ut över alla 15.000 människor. Gåshud var ordet.

My och Ida


Här är jag och min älskade lillasyster.

Metal


Ännu en metaltröja, haha.

Torsdag 14:23


Torsdag och solen skiner. Bäst att den gör det imorgon också, för då är det äntligen dags för Håkan Hellström på Gröna Lund. Det är två år sen sist nu, och jag hoppas att det är lika fint imorgon som det var då. NU sitter jag framför tv:n och degar, kollar på nåt tårtbakarprogram och känner rastlösheten komma krypande... Tur att jag har lite planer för ikväll! Det vankas filmtittande med Becko och Meg. Och inte vilken film som helst, utan Titanic.

These boots are made for walking


Kängorna åkte fram idag när jag skulle på pizzadejt med Natalie. (Se där, pizza IGEN!). Längtar verkligen tills det blir höst på riktigt. Trivs sjukt bra i min skinnjacka och kängor och vill ha det på mig varje dag. Ser ut som jag är jättekort eftersom jag tagit kort ovanifrån sådär, haha. Som tur är så stämmer ju inte det. Dålig bild såg jag nu också, men ni överlever!

CROSS


Detta fina korsarmband är från Glitter.

Grå himmel, huvudvärk och chill i soffan. Sex and the city 2 går på tv, så den kollar jag på just nu. Ska väl ta en alvedon eller två och kanske något att dricka. Vi hörs!

Hopp


Bästa jeansen från Crocker / Ny skinnjacka från Topshop / Väska från H&M och så jag som är galen!

Home


Nu är jag hemma igen efter en riktig chillhelg i Gävle. Vi har chillat, shoppat och ätit världens godaste mat på Helt Enkelt! Uppar med bilder om ett tag, blev dock inte så många MEN bättre än något.

En helg i Gävle



Snart kommer Emelie och Becko och plockar upp mig med bilen, och så börjar vi vår resa mot Gävle. Vi kommer vara där under helgen och bara mysa, äta gott, kolla på film och ja, bara chilla helt enkelt. Kommer inte blogga någonting under tiden vi är där, men vi hörs på söndag med en massa bilder, okej? ♥

Bilden föreställer mig, Emelie och Becko vid en fontän i Gävle år 2008. Vi var så himla små då, 3 år sedan nu...


RSS 2.0