sommar och sol och sims



Alltså, när jag ser den här bilden så längtar jag så otroligt mycket till sommaren. Jag menar, shorts, linne, solblekt hår och brun hy? Ja tack! Hur som helst så älskade jag mitt hår här, så himla fint. Har funderat på om jag ska kapa det sådär igen men tror faktiskt inte det kommer vara lika fint nu när jag är mörkhårig. Måste dock göra nåt med barret, för det är i en såndär jobbig längd. För långt för att "styla" och för kort för att locka, fläta, sätta upp osvosv. Så det hänger bara där, typ. Jobbigt läge. 

Annars idag så har jag befunnit mig hos min kära mormor och hjälpt henne med lite grejer på datorn. Ni vet, dom har inte så stor koll på sånt där, haha. Sen så beställde jag även min födelsedagspresent som kommer att vara från mormor och morfar, men vad det är får ni se om 10 dagar när jag får paketet från dom. Spännande vaaaa? Aja, nu ska jag återgå till min Simsfamilj (haha<3) och sen ska jag hoppa i säng. Godnatt på er!

peace



Igår var jag och Sebbe i Bålsta och åt middag hos hans mormor och morfar. Det bjöds på lasagne och till efterrätt blev det äppelpaj. Sjukt gott var det. Innan vi åkte hem igen åkte vi förbi Ica och storhandlade så nu har vi full kyl. Älskar det! Idag har jag bara chillat och spelat Sims men på fredag ska jag äntligen jobba igen!

just another monday




Idag när Sebbe och jag åkte till Sibylla för att hämta lunch, så såg jag några som åkte skridskor på sjön. Det såg så sjukt mysigt ut verkligen. Soligt och allt. Så om det är sol imorgon ska jag släpa med mig Sebbe ner och så kanske vi tar en prommis på isen eller nåt iallafall. Äger inga skridskor så det blir svårt att åka då, haha. Förövrigt så suger Sibylla här. Saknar Mickes Grill... /ledsentjej

wishlist for my birthday




Den 27e januari, alltså om 15 dagar, fyller jag 21 och detta är vad jag önskar mig. Anledningen till att jag skrivit vart allt kommer ifrån är för att mina päron ska få reda på det. 

uttråkad_tjej92




Hej fina. Idag är jag "ledig" och ligger därför raklång i soffan och kollar på Eurotrip. Har sett den typ 10000 gånger men är redigt uttråkad så den fick duga. Sebbe jobbar, men när han dyker upp vid sju, halv åtta ska vi tills hans föräldrar en snabbis och käka lite mat. Men, nu är filmen snart slut och vad jag hittar på resten av dagen får vi se. Är så dålig på att vara ensam, blir så sjukligt rastlööööööös. Aja, har ju The Sims iallafall. 

julklappar från dubai




Ni som följer mig på Instagram har redan fått se vad Sebbe kom hem med från Dubai till mig, men jag älskar dessa underbara flaskor så mycket att jag väljer att visa upp dem här också. Alla fem luktar heeeelt underbart gott, men jag har hittills bara använt Luminous Touch och Mango Temptation för att jag helt enkelt fastnade lite mer för dem. Så nu kommer jag kunna lukta sjukt gott i en evighet framöver. 

Förutom bodysplashen så fick jag även ett par låga Converse, åtta par VS-trosor samt 4 olika tröjor. Bästa killen helt klart! 

#jaghartypingetliv



Hej på er fina. Har inte jobbat på ett par dagar nu vilket gör mig extremt rastlös. Jobbade i princip varje dag i december och så är det såhär dött nu. Får lite smått panik. Så, vad har jag då sysselsatt mig med dessa lediga dagar? Jag har för det mesta spelat Sims (haha nörd), men också fikat en hel del. Blir så när man har en syrra som jobbar på café. Igår barnvaktade jag dock världens sötaste småsyrror. Vi spelade Wii och tittade på Barnkanalen mest hela tiden. Älskar dom så himla himla mycket.

Just det! På fredag ska jag på begravning för min morfars mamma, och vad har man egentligen på sig? Svart har jag fattat, men sen då? Har ju ioförsig varit på två begravningar innan, men det var ett par år sedan... Får nog ta och slå en pling till mamma och se vad hon säger. 

bruno mars ♥




Alltså, när jag såg Bruno Mars uppträda på Victorias Secret Fashion Show 2012 så stannade mitt hjärta för en sekund. Så himla söt kille, haha. Kolla själva på klippet ovan, världens sötaste. Ja, om ni lyckas slita blickarna från alla äckligt snygga tjejer förstås.

new york 57


 
Denna tisha haffade jag på jobbet i lördags. Kommer bli så himla fin till våren då den är alldeles knallorange irl. Så, tisha från Lindex 149 :- Kap!
 

till och med där vi hade vår första kyss




Denna låt visade Sebbe mig häromdagen, och jag har haft den på hjärnan sen dess. Blir typ irriterad för att jag går och sjunger på den hela tiden, haha. Så om ni inte pallar lyssna här på bloggis så klicka här: Numera! – Varför gör du det med honom? 

Och idag är det även den 7:e januari, vilket betyder att min älskade pappa fyller år. Så grattis världens bästa pappa på 47-årsdagen. ♥

christmasgift



Detta fina halsband fick jag av Emelie i julklapp. Älskar det mest.

en bättre lördag



Bild från självaste julafton.

Jobbade tre korta timmar idag (och ville typ shoppa upp hela jobbet, så mycket vårfint) innan jag gick på kalas hos Sebbes moster. Där bjöds det på morotskaka, cupcakes och bubbel. Satt kvar där ett par timmar och pratade om livet innan jag och Seb tog bilen mot mormor och morfar där vi blev bjudna på lax och pressad potatis. Så har inte behövt vistas i ett kök idag, men ändå käkat en massa smarriga saker. Skönt det. Ikväll har vi mest legat raklånga i soffan och kollat Mamma Mia. Imorgon är jag ledig och planerar typ att knappt gå upp ur sängen. Fint det. 

new in from zara



Igår när jag skulle in till Bålsta för att träffa Emelie, invigde jag min nya skinnjacka. Trivdes som fisken i vattnet i den, så det var ett bra köp. Var så trött på min skinnjacka i bikermodell från Topshop, så blev glad att jag hittade den här för 700 spänn bara. Hittade dock ingen bild på hemsidan och Ida har lagt vantarna på min systemkamera, så denna mobilbild får duga sålänge. Jackan passar förövrigt sjukt bra ihop med världens.finaste.väska som jag faktiskt hittade under granen tillslut. 

middagtips




Till middag idag slängde jag ihop en pastasallad av det som fanns i kylen. Så jäkla tråkigt att laga mat åt sig själv bara, och eftersom Sebbe var på jobbet passade detta bra då det går så snabbt att göra. NAMNAM

teenagerpost/från och med nu



Som ni ser är lite ändrat här, igen. Bilderna kommer numera vara 800px istället för 700px och bry er inte om att nedanstående blogginlägg är skeva, det är från och med nu det blir såhär fint. Förövrigt är ju dessa teenagerposts så sjukt klockrena!

new years eve

 
Hej vänner. Igår var det ju som ni alla vet nyårsafton. Hade absolut inga planer överhuvudtaget, och jag fattar inte att det är samma visa varenda år. Så tröttsamt, ska fan börja planera nyår imorgon... Hur som helst, kvällen slutade med att jag och Sebbe åt en mysig middag tillsammans innan vi tog bilen in till Mathilda i stan. Hos Mathilda var det massa folk, goda snittar, chips&dipp, cider, musik och självklart raketer och skumpa. Allt jag saknade var världens bästa Pussempa. Men, efter en mycket trevlig kväll och natt tog jag och Sebbe bilen hem vid 2-tiden. Somnade så fort jag la huvudet på kudden. Och som ni ser på bilderna bar jag en glittrig klänning med öppen rygg från Gina. Fint som snus, gott nytt år på er läsare! ♥

Den obligatoriska nyårslistan

Bästa bilden från min 20-årsdag. Rockar loss på MP, haha!
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Fyllde 20, var i London, flyttade hemifrån, blev nekad inträde på krogen pga för mycket vin (haha), solade solarium osvosvosv.

Höll du några av dina nyårslöften?
Emelie och jag lovade varann dyrt och heligt att vi absolut inte skulle fira nästa nyår i Sverige, men det gick ju som det gick och i Sverige var vi, tyvärr..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Tycker hela Facebook svämmar över av bebisbilder, och en gammal klasskompis fick faktiskt en dotter. Men nej, ingen av mina nära vänner blev föräldrar.

Dog någon som stod dig nära? 
Nej. 

Vilka länder besökte du? 
London. Sjukt rolig resa.

Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?
Liiiite fler lediga helger, haha.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
27e januari för att det var min 20-årsdag och 5e juli för det var dagen då jag och Sebbe flyttade hemifrån.

Vad var din största framgång 2012?
Att jag flyttade hemifrån och faktiskt klarat av att betala hyran varje månad.

Största misstaget? 
Säg det, säg det.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hade bihåleinflammation i typ två veckor, men det är typ det.

Bästa köpet?
Dr Denimjeans och skinnjacka från Zara som ni ännu inte sett. 

Vad spenderade du mest pengar på? 
Garanterat Londonshoppingen, men har ju även pungat ut en hel del tusenlappar för hyra och mat, så något av det.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att vi fick reda på att Sebbe fått lägenheten och att jag fått jobba så mycket att jag kunnat leva varje månad.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? 
Gotye - Somebody that I used to know, Alina Devecerski - Flytta på dig, Maskinen - Liv och död, Loreen - Euphoria, Icona Pop - I love it, Labyrint - Ortens favoriter (remix), Vinsten - Luckiest girl

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 
Ledsnare

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit lite mer spontan.

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Slösat pengar på onödiga saker. Kunde varit i London vi det här laget om jag sparat alla pengar jag köpt skitsaker (som då kändes livsnödvändiga) för. 

Hur tillbringade du julen?
Först hos pappa med farmor och farfar och sen hos morbror med mammas sida av släkten.

Blev du kär i år? 
Inte på nytt. 

Favoritprogram på TV?
Var ju helt insnöad på Big Brother, så det eller Grey's Anatomy. 

Bästa boken du läste i år? 
Säkert någon alldeles för hemsk som jag lånat av mormor, haha. 

Största musikaliska upptäckten? 
Svensk musik. Finns ju så sjukt mycket bra!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
En laptop och pengar till London. 

Något du önskade dig men inte fick? 
Deeet tror jag inte. Har slutat önska mig mycket. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Åt fruktsallad till frulle, klippte mig hos Emelie, drog första rundan på Systemet, bjöd hem en massa fina vänner på tacos och dansade hela natten på MP. Haha, sjukt bra dag. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Ja, men det är ingenting jag delar med mig av här. 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Jeans, stickade tröjor och Converse. "Woho"

Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj och Sebbe 

Vilken kändis var du mest sugen på? 
Ryan Gosling, mhmmm

Vem saknade du?
 
En gammal vän. 

Den bästa nya människan du träffade?
 
Oj, sjukt bra fråga... 

RSS 2.0