It's friday Im in love


Bild från balen i nian

Hej på er kompisar! Igår var jag i jakan med mamma och syster, vi gled in på H&M och där fann jag faktiskt både min studentklänning och min balklänning. Känns himla nice, ett problem mindre, ett steg närmare studenten. Det är nära nu, galet taggad!

Ikväll blir det mys med Sebbe, vi ska käka thaimat och bara dega i soffan. Imorgon väntar årets mest överskattade dag (okej, efter midsommar och nyår), men jag ska förmodligen grilla med lite vänner så jag gör det bästa av situationen helt enkelt. Över och ut, slut!

Satan i gatan


Idag släpptes äntligen Veronica Maggios nya album "Satan i gatan". Har lyssnat igenom plattan lite snabbt nu, och min favorit hittils är Veronica Maggio – Välkommen in. Hela plattan finns tillgänglig på Spotify, så in och lyssna med er!



Sov hos Sebbe inatt, nu är jag i skolan med Dessi och snart ska vi kolla på teater! Soft start på dagen minsann. Efter det väntar en lektion i affärsutveckling och sen mina vänner, då ska jag hem och städa... Hörs efter det!

Två favoriter


Detta Lypsyl från Nivea och nagellacket från Mavala är två av mina favoriter för tillfället. Nagellacket är typ mörkorange, nästan rött, fast ändå inte. Båda dessa hittar du bland annat på Lindex för cirka 30 och 40 spänn!

Ny bikini


Världens finaste bikini är nu min, från H&M.

Söndag


Följde med Sebbe och körde hem Mathilda idag. Vi stannade först till på Burger King och käkade, och sen på PrisExtra för att Mathilda skulle handla. Där fick jag med mig en ask jordgubbar och en tidning som jag njöt av på balkongen när vi kom hem. Älskar vädret, så underbart skönt.

Glad påzk


God mat + fint väder = nice påsk!

What a sunny day


Påsklovet har börjat, och jag har spenderat första dagen tillsammans med mina småsyrror. Att agera barnvakt sådär någon gång ibland gör mig inte så mycket faktiskt. Vi har bland annat varit ute och cyklat, plockat blåsippor och spelat fotboll. Termometarn har visat plus 15 grader hela dagen så det har ägt! Här kommer en skön låt: Martin Jondo – Jah Gringo (Accoustic Version).

21:47 en söndagskväll


Hej på er. Denna söndag börjar nu lida mot sitt slut, och jag sitter som vanligt framför tv:n och Big Brother Live. Imorgon påbörjas sista veckan på praktiken, hallelujah! Visst, det har varit kul och så, men att jobba gratis känns ju sådär. På tisdag är det ju också dags för vår studentskiva. Ett steg närmare studenten, känns både bra och dåligt. Hoppas förresten att Patrik åker ut ikväll, för han är så jävla tråkig.

Last friday night


Mycket svartvitt nu, men det är lite så jag känner mig. Svart och vit. Fast imorse var det sol, och då kände jag mig mycket gladare. Solen äger!!! Ikväll ska jag till Sebbe och chilla, och imorgon blir det några timmars jobb på det helt nya, ombyggda Lindex. Ska bli spännande. Aja, hur som helst så lär vi ju höras snarast. Puss & kram!

Death cab gör det igen


Meg tipsade om denna låt, och nu har jag lyssnat på den 4 gånger i rad. Fullträff!

Våren är bäst, ingen protest!!!


Här nedan kommer några självklara bildbevis på att våren är här! Eller iallafall nästan, bara tussilagosarna och blåsipporna som saknas.

Årets första mjukglass. Sjukt god.
Man kan gå omkring i tights och Converse utan att frysa ihjäl.
Det är soligt. Och det försöker jag visa med en bild på mig själv där det ser ut som om jag ska börja grina vilken sek som helst. Men jag lovar, jag var bara en aning frustrerad för att håret blåste i mitt ansikte. Trodde man skulle se mer av solen bakom mig...
Och sist men absolut inte minst - Gatorna har blivit sopade! Hejdå allt äckligt grus som hoppar in i mina skor och pajjar mina tights, och hej... inlines. Fast jag åker inte inlines. Kickbike då? Cykel? Vad man vill.

Tisdag


Hello! Nu ska jag packa en väska för snart kommer Sebbe och hämtar mig. Då ska vi chilla galet. Låter som en grymt bra tisdagskväll! Och så ere ju BB också, INGE FEL!

En helg i Gävle


Spenderade första helgen i april i Gävle tillsammans med bästa tjejerna, för att fira att den yngste av oss äntligen blivit arton. Vi höll till i Pussempas mysiga sommarstuga, där vi mös galet, åt årets första grillade måltider (så sjukt gott) samt sov och fixade oss inför häng i Gävle City (haha). Förstår inte riktigt varför jag bara har dessa bilder i kameran efter en helg som denna. Skulle ha dokumenterat allt vi gjorde, det skulle blivit roligare...

På fredagskvällen åt vi ute på Church Street Saloon. En fet köttbit med pommes och bea för oss alla. Senare på kvällen kollade vi på Pretty Woman och somnade runt 3-tiden. På lördagen väntade äventyr! Först åt vi grillade hamburgare, sen begav vi oss av till ett ställe där man kunde basta. Så vi bastade, drack bira och lyssnade på musik. Bilderna här ovan är från lördagskvällen, då vi gjorde drinkar i Emelies fina glas. Klandra oss inte, vi är nybörjare... Det var tänkt att vi skulle ut och röja, men vi hamnade på ett mysigt ställe med bowling, biljard, dansgolv med kamera, öl och sköna soffor istället. Tusen gånger bättre! Så jag tackar tjejerna för en grym helg: tack! ♥

RSS 2.0