45 och 46



Lite instagram från 2 veckor tillbaka kommer här:

1./ En fjantig bild från igår. Den säger inte mycket den.
2./ Lunchade med Pussempa på Café Valhall och herreJÖSSES vad gott det var! Se själva...
3./ Nybäddad säng, nyrakade ben, nyduschad, Greys Anatomy och Ben&Jerrys. Kan det bli bättre...?
4./ Taggade jobb och ny kosmetikkampanj med den här ägiga låten signerad Foster the people!
5./ Lagade pasta carbonara alldeles själv och jag svär, det var den godaste jag ätit (nästan).
6./ Skulle på fezt och var snygg. 
7./ En bild på min käre far och mig själv! La upp den på insta när det vankades fars dag!
8./ En middag jag och Sebbe slevade ihop förra veckan nån gång. 
9./ Idag jobbade jag ett mördarpass. Barnbidrag alltså...
10./ Min hyffsat nya tröja från Nelly Trend. 
11./ Åt världens godaste kebab på Infra för första gången sen jag flyttade från Bålsta. Ni kan ju gissa hur den smakade...... Om inte så säger jag er det nu: Himmelskt!
12./ Rockade loss i min tröja med nitar på. Bara sådär!

PORTKOD 1321



Jag tänkte att medans jag försöker få nån ordning på den här bloggen, så kan ni spana in en hyffsat ny serie som börjat på svt play. Portkod 1321 är namnet och är något för alla er som gillar tonårsserier som är sådär sjukt förutsägbara och töntiga, men ändå så bra att man inte kan låta bli att titta.

Eftersom att varje avsnitt endast är ca 10 minuter långt så kommer man in i handlingen snabbt, och när man sett ett avsnitt så vill man se ett till. Serien hittar ni som sagt på svt play och här har ni alla avsnitt som gått hittills: 1 - Plastsystrar2 - Leftovers, 3 - A-barn vs. Adhd-barn, 4 - Shoppa loss, 5 - Ligga.

Kan ju vara bra att tillägga också att serien är i 10 delar och varje nytt avsnitt släpps på tisdagar kl 17:00. Så, ett litet tips från mig till er, bara.

Fix och trix


Alltså ÅH, jag blir galen! Hur svårt ska det vara att få några småsaker med den här designen att se bra ut? Tydligen skitsvårt, eftersom att html är skitdrygt att hålla på med. SÅ, om någon råkar veta hur man får profilbilden i samma höjd som inläggen, eller hur man tar bort det understrukna på texten på sidan, så vore jag evigt tacksam om den personen ville berätta det för mig. #htmlsuger

PIZ


Hej hej säger jag med världens töntigaste bild, som jag tog innan jag nästan sprang till bussen. Men det hade jag ju knappast behövt, för den var 20 minuter sen. Och det var så jäkla kallt, brrrr. Men hörde att även pendeltåg hade problem idag så det kanske är något med SL överlag. Hur som helst, till Bålsta kom jag och då fikade jag med Ida. Eller fika och fika, vi åt en asfet skagentoast med massa sallad och så en biskvi på det. Och så kommer jag hem så har Sebbe stekt pannkakor till middag... Tur i oturen. Var fortfarande mätt så åt bara två stycken. 

Ikväll ska jag försöka pilla lite med designen här på bloggen. Så om ni skulle kika in och ba wtf så vet ni vad jag håller på med... Vet inte hur jag ska göra men det visar sig väl. SÅ, först disk och sen bloggfix! Hörs.

Glitter

LINNE / GINA TRICOT 199 :-

Säg hej till en ny favorit i min garderob! Haffade den när jag och Meg var i Jakan, eftersom att jag tyckte att hennes grå var så himla fin. Det bästa är att den är så djup i ringningen vid armarna. Älskar älskar älskar.

4 november 2012



Här kommer veckans utdrag från min instagram!

1./ Testade Lokas nya vintersmak - Äpple/Kanel. Vet inte riktigt alltså... Smakar blaskig kanel, men den funkar. Hade hoppats på mer äppelpaj-smak men icke.
2./ Åkte till Jakan med Meg för att uträtta diverse ärenden (=glo i butiker), men alla vet ju att man inte kan shoppa på tom mage så vi drog i oss varsinn bakpotatis på favvostället Tastys. Mhmm sa magen!
3./ Dagen efter hoppade jag i min 50-kronorstopp och jobbade ett par timmar. 
4./ Igårkväll kollade jag och syrran lite på Lejonkungen, enligt mig bästa Disneyfilmen.
5./ Idag bjöd Sebbes föräldrar oss barn på lunch. Vi åt på Café Myntet här i Sigtuna. Tog en pasta pollo och den var så sjukt god.
6./ Mycket mat här nu, haha. Min och Sebbes middag idag fick bli detta - grillad kyckling med sallad. 
7./ Fina tröjan.
8./ Åker buss, jag är en looser baby för jag har inget körkort. Typ.

Och jag vet att ni som redan följer mig på Instagram kanske inte tycker att sånnahär inlägg är något att hänga i julgranen men det är så himla enkla att slänga ihop när man inte har nåt annat att publicera. 

Beställd!



Alldeles för ett tag sedan klickade Sebbe hem denna finfina tröja från Nelly Trend till mig! Snäll han är idag, va? Jag hoppas den landar i brevlådan snarast för jag ä l s k a r den redan. 

RSS 2.0