Since you've been gone

Men hallå där!

Idag har jag varit hos tandläkaren, jag hade inga hål och allt var bra. Dom sa att jag hade fina tänder och det är ju alltid bra. Efter tandis drog jag till skolan och chillade ett tag i café innan vi började. Hade lite Information och Layout innan det var lunch och fizkpinnar som gällde! Smakade helt ok! Efter lunchen var det chill fram till tio i två som gällde. Jag chillade först med Calle, Kevin, Norrland, André, Lahti och Mandy. Vi satt i café och chillade low. Hade sen matte och efter det slutade jag för dagen.

Gick hem till Kalle och hängde lite med han och Louise. Sen gick vi till repan och checkade läget ett tag innan vi åkte bil med Beshan till Borgen och kollade på när lite folk skejtade. Jag och Louise ska förresten lära oss skejta, kanske inte så seriöst men vi ska försöka iallafall. Kommer bli jättesvårt men vi har ju några stycken som kan lära oss om jag säger så ;) Och ja, efter ett tag i Borgen så drog jag och Louise, hon till ViKtor och jag till repan. Kollade på när Calle och Fredrik spelade lite A day to remember och sen gick jag hem och åt mat och städade och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Btw så är det här länken till en inspelning som Calle och Fredrik gjorde idag. Mycket duktigt gjort av dom måste jag säga! Bäst för er att ni checkar på filmen, annars annanas!

http://www.youtube.com/watch?v=JcuiX6V8LaU


Och förresten så hade jag och Calle våra SWEET-tröjor på oss idag, dom är astuffa, och jag åt nyss en Hulkenisglass. Den smakade inte så mycket, var mest färgglad.

Kevin har även fått tillbaka sin 3:a nu, så imorgon eller nått så kommer jag ha en 3:a i örat istället för en 2:a. Ska även göra en lite hemlig cool sak typ nästa vecka.. Nämligen att pierca mig. Vart säger jag inte, det får bli en överraskning! (Lol haha)

Men nu ska jag lyssna färdigt på låten och sen hoppa in i duschen tror jag. See you later alligatorrrrr(s)!




Coola grabbar!

Kommentarer
Postat av: Stort K

ViKtor (Y)

2009-03-03 @ 22:24:56
Postat av: Cal?

Haha nice My :)

Men du får ju länka till våran coola video på Youporn! oj, Youtube menade jag.

2009-03-03 @ 22:28:10
URL: http://dackamuff.blogg.se/
Postat av: My

HAHA Stort K = Lollo som är uppmärksam ;)



Och calle, akta så inte jag kanske lägger upp hela videon ;)))))

2009-03-03 @ 22:56:50
URL: http://myparaply.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0