Det blev inte riktigt som vi tänkt oss...

Igår skulle ju jag och Becko på inspelningen av Parlamentet, men när vi anlände till tv4-huset så fick vi reda på att programmet spelas in i svt-huset som ligger en bra bit ifrån tv4-huset. Jag och Becko trodde inte att det var sant, men vi traskade iallafall iväg till bussen som enligt busschauffören skulle ta oss till vår destination. MEN vad busschauffören inte berättade var att bussen först skulle åka runt hela city typ. Vi var till och med på Västerbron...

När vi åkt buss i ett bra tag så började jag och Becko få lite smått panik med tanke på att inspelningen skulle börja när som helst... Sedan frågade en tjej som satt mitt emot oss på bussen vart vi skulle, och när vi sa det så sa hon att vi tagit rätt buss, fast åt fel håll. Varken Becko eller jag trodde våra öron... Vi hade alltså gjort samma misstag som häromkvällen när vi var på bio. Men det hela var ju ganska skrattretande, och tillslut struntade vi i inspelningen och drog oss in mot stan för att shoppa istället. Jag köpte ett par hängslen och ett armband, båda från H&M's herravdelning. Så det blev en härlig dag i stan trots Beckos och mitt lilla missöde! Men så kan det gå...


Inspelning av Parlamentet idag

God morgon! Alldeles för ett tag sen väcktes jag av ett samtal från Becko. Hon frågade så snällt om jag ville följa med henne på Parlamentetinspelningen istället för hennes syster, och självklart svarade jag ja! Så ni sitter jag här och väntar på att få skjuts av min pappa hem till min mamma så att jag kan duscha och klä på mig. Jag har faktiskt aldrig kollat på Parlamentet, haha. Men det här kommer nog bli nice! Hörs sen, puss!

En riktigt bra kväll - Del 2, filmen

Efter många om och men så satt vi nu äntligen i våra biostolar framför den stora, vita duken med godiset i högsta hugg och bara väntade på att filmen skulle dra igång. Och när den väl gjorde det, fångade den oss direkt. Filmen handlar ju om ett väldigt känsligt ämne (läs filmens handling här), och jag kan inte säga annat än att den tog verkligen. Hur töntigt det än låter så erkänner nog både jag och Begonia att den tog oss med storm!

En hel del tårar fällde vi också under filmens gång, men det var inte mer än rätt. Jag blev både sur, arg, ledsen, irriterad, gråtfärdig och glad medans jag tittade på filmen. Så många känslor på en och samma gång. Det var en scen som berörde extra mycket, då grät både Becko och jag så mycket att vi lutade våra huvuden mot varandra och våra muddar och halsdukar blev blöta av både tårar och snor efter vårat snyftande. Vilken scen det handlar om tänker jag inte berätta om för er, för då förstör jag säkerligen för er. Jag har en tendens att berätta liite för mycket när det gäller filmer/böcker. Fråga bara Becko, haha. Så många gånger som hon blivit irriterad på mig för att jag råkat avslöja ett slut eller en viktig händelse i en bok eller film.. Haha, roligt faktiskt!

Åter till filmen då. Jag tycker att filmen var nästan den bästa jag sett, faktiskt. Den var så bra! "Allt för min syster" får fem av fem toasters av både mig och Becko, haha! Och till er som ännu inte sett, eller planerat att se den... Ni får ta och ändra om lite i era kalendrar, för den här filmen måste ni se! ♥


En riktigt bra kväll - Del 1, bussresan

Gokväll! Kom nästan precis hem, jag och Begonia åkte ju som sagt till Heron City för att gå på bio. Vi såg "Allt för min syster", och vad vi tyckte om filmen kommer ni få reda på lite senare.

Vi tog iallafall först pendeln till Älvsjö, där vi sedan råkade hoppa på fel men ändå rätt buss mot Kungens Kurva. Det var rätt nummer, men fel håll... Varken jag eller Becko trodde våra öron när chauffören parkerade bussen på en slags viloparkering och sa att nästa tur tillbaka mot Älvsjö station inte skulle gå förrän om tjugo minuter. Vi hade ganska bråttom, för 20:10 skulle vi hämta ut biobiljetterna. Chauffören gick iallafall ut från bussen, och innan han stängde dörrarna tittade han på mig och Becko och sa: "Jag lämnar er ett tag här nu... Ni lovar väl att sköta er?". Både jag och Becko nickade snällt. Men när den lyckligt oventande chauffören lämnat oss i den mörka bussen, tog våran galna sida över och vi började springa runt i den tomma bussen och skrika och hänga oss i stängerna. Jag gjorde även en kullerbytta i bussen. När vi sprungit runt ett tag i bussen skrattade vi så mycket att det var svårt att andas. Då plötsligt fick vi se chauffören - påväg tillbaka till bussen! Snabbt som attan sprang jag och Becko tillbaka till våra platser och när chauffören klev in i bussen igen satt vi där som de änglar han trodde att han lämnat. Men jag tror nog att vårat fnitter avslöjade en hel del...

Efter ännu en busstur anlände vi än en gång till Älvsjö station, där vi blev beordrade att sitta kvar på bussen för att den ändå skulle rulla på mot Kungens Kurva vilken minut som helst. Vi kom fram till Heron City vid 20:05, så vi sprang allt vad vi hade de två våningarna upp till biografen för att hämta ut våra biljetter. Allt gick prima och vi gick för att få i oss lite käk och när vi käkat drog vi och köpte lite godis till filmen.


Jag och Begonia under en vårdag 2009. Mysiga stunder...

Och själva filmen tror jag att jag berättar om i ett eget inlägg, för det här börjar bli på tok för långt. Hörs väldigt snart igen!


Fix och trix, hit och dit!

Hejsan allihoppa. Det har varit en ganska stressig dag hittils. Jag, Louise och Becko har försökt komma överens om vart vi ska gå på bio. Så tillslut bestämde vi oss för Sergel men där fanns det bara dåliga platser klar, så Becko föreslog Heron City. Nackdelen med det är att det är en restid på 1 h och 10 min, plus att filmen inte börjar förrän 20:55... Så det tyckte Louise var lite jobbigt! Men nu har vi iallafall pratat allihoppa via telefon och bestämt att vi skall gå skilda vägar ikväll...

Det är inte riktigt så dramatiskt som det låter, haha. Jag och Becko ska åka till Heron och se Allt för min syster medans Louise hookade upp Jessica för att se en annan film på Sergel. Så alla är nöjda och glada och nu ska vi ha en riktigt rolig kväll, trots att vi inte är tillsammans. Men hey, det är en dag imorgon också, ellerhur?


Oops! Klockan är mycket, dags att dra till bussen! See ya'll later, haha!

Good morning

Ida kom in klockan nio imorse och väckte mig för att berätta att hon skulle till mormor och att vi hade polacker i badrummet som fixade möglet i duschen. Kul, tänkte jag. Kunde iallafall inte somna om så jag la mig ner och fortsatte på min bok - Aldrig fucka upp. Läste ut den nyss och kan säga er att den var riktigt bra. Nu vill jag gå och duscha, men jag vet inte om man kan det när dom har sprutat medel på möglet... Det stinker klorin i hela lägenheten. Mysigt... Borde jag duscha ändå? Lite jobbigt om dom kommer tillbaka, dom har ju trots allt egen nyckel, och den ena polacken ropade på knagglig engelska att han var klar men att han skulle komma tillbaka... Hm, det här kräver ett samtal till mamma!

Aldrig fucka upp

Nu ska jag lägga mig och läsa! Natti natti people. ♥


Jag? Klackskor? Sällan Stellan!

Jo men visst! Idag har jag traskat runt i ett par 9 cm höga klackar. Sure, 9 cm kanske inte låter så mycket för er men för mig som redan är 183 cm lång gör 9 cm ganska mycket. Det kändes iallafall asbra, jag var väldigt lång fast det var kul haha. Vll även påpeka att det var kilklackar och inte några stilettklackisar. Ovanligt ändå... My kan inte ha klackskor ju! Men idag hade jag faktiskt det! Tummen upp!


Här har vi dom. Det är min syrras än sålänge... Kanske borde köpa dom
av henne? Ja det låter bra! Vill också säga att webbkameran inte var snäll
mot pjucksen, för dom ser inte riktigt ut sådär. Snyggare in real life, så att säga!

Filmkväll med Becko!

Nu ikväll drog jag förbi ICA och hyrde film samt köpte godis innan jag for hem till Becko för att mysa! Jag hyrde filmen 2:37, som faktiskt var riktigt bra, men också väldigt hemsk. Man fick sig verkligen en tankeställare! (För att se filmens trailer klicka här!) Hur som helst så hade jag en mycket mysig kväll med Becko, så det har varit två mysiga kvällar i rad nu, jag gillart!


För sent för Edelweiss

Söndag idag då, men det är lov så det spelar inte så stor roll. Inatt var det ju även dags att vrida tillbaka klockan en timme, till vintertid. Så nu är vintern här på riktigt snart, det fattas bara snö. Usch, jag vill inte. Ta mig till varmare breddgrader, tack!

För övrigt är Håkan väldigt, väldigt bra. Men det är ju ingen nyhet...


Myskväll med Snea och Natta

Igår åkte jag hem till Snea vid åtta-tiden för att umgås med henne och Natta. Vi kollade först på Körslaget och drack lite vin, sen blev det Singstar och en hel del prat. Jättemysigt att träffa både Snea och Natta tycker jag! Vi kom också fram till att vi inte känt varandra längre än snart ett år, vilket inte alls är lång tid ju, haha! Men sånna här kvällar behöver man garanterat fler av, så tack för kvällen tjejer! ♥


I like it soft, I like it wet, I like my makeup in a mess

Idag tog jag och mamma en promenix till Emelie för att jag skulle lämna hennes sandaler och min Ipodsladd, för den jäveln sitter på ett plan påväg till Turkiet nu. Lyckost! Efter vi varit hos Emelie gick jag och mamma förbi Louise (som förövrigt också flydde landet idag, fast till London) för att hämta min cykel, sen traskade vi hem igen. Sen dess har jag bara chillat och lyssnat på musik, duschat och sådär. Alldeles om en stund ska jag ta mig hem till Becko, och vad vi sen hittar på får vi se! Ha en trevlig lördagskväll sötisar, later! ♥



Update: Ska inte hem till Becko, utan ska hem till Snea och kolla på Körslaget med henne och Natta! Det blir mysigt, har inte träffat nån av dom på superlänge!


Sista praktikdagen = CHECK!

Idag hade jag och Micha äntligen vår sista praktikdag på KappAhl i Jakobsbergs Centrum efter tre långa veckor. Som ni alla kanske redan vet så saknade jag skolan under praktiktiden, för tiderna var ju inte dom bästa direkt. Började oftast 10 och var då hemma efter 7 på kvällen. Inte okej... Fick en bunt med papper när vi slutade också. Där fanns bland annat vår utvärdering och jag kan säga att jag är riktigt nöjd med mina "betyg" eller vad man nu ska kalla det. Så då blev jag glad när jag såg det, haha. Vi fick också ett presenkort på 300 :- som jag ska sälja till min mamma så att jag får 300 i kontanter istället, för, KappAhl är inte riktigt min grej när det kommer till utbudet av kläder alltså. 

Tackar iallafall Micha för tre veckor med massor utav skratt och roligheter och slänger samtidigt in en bild på oss ifrån... januari? How ever, oldschool är det iallafall
 


Cherry chapstick

Imorgon är det min sista praktikdag på KappAhl och när den är avklarad är det dags för ett efterlängtat höstlov. Och detta firar vi med en av världens kanske bästa partylåt genom tiderna! För att lyssna med Spotify, klicka här!


Ett cherry chapstick skulle förövrigt inte sitta fel just nu. 
Torra läppar suger!!!


Always where I need to be

Ni som vill lyssna på denna underbara låt genom Spotify klickar här!

Jag tror förresten att jag ska önska mig en digitalkamera i julklapp. En hyffsat billig en. Så mamma, få inte spader när du läser det här för Louise hade en jättebra som kostade prick 999 kronor! Och det är ju inte hela världen för en bra kamera, alltså. För visst är det härligt att kunna minnas det man gjort genom bilder? Jag älskar att kolla på bilder från saker man har gjort och varit med om. Bara för det ska ni få se en av mina favoritbilder nu!


Louise och jag chillar i hettan på P&L. Det var härligt det!

Pluggtime

Oops! Min hemläxa i idrott skulle visst vara inskickad idag innan klockan 12:00... Det hade jag ingen aning om men jag sitter iallafall och skriver på den nu. Hoppas på att bli klar innan 21:00 då Grey's börjar. Dags att fortsätta! Vi hörs senare, ciao!


Can I have it like that?

Jag vill ha nya smycken. Massor med nya armband. Kanske ska spendera en del av nästa studiebidrag på just armband? Ja, det låter bra! Några favoriter får ni här iallafall.







Back in the days

Ida och jag satt och glodde i gamla fotoalbum när den här godingen dök upp...



Det är Louise och jag innan Håbos luciatåg i aulan år 2003. Vi hade levande ljus och jag blåste ut mitt för att jag höll på att svimma, hahah! Tysta kunde vi inte vara heller. På alla kort från det där luciatåget ser man våra huvuden tätt, tätt ihop. Vi hade väl något jätteviktigt att säga till varandra just då. Vem vet...


Ja ni...

Den stora frågan är: Vem är vem?

Idol med Louise och Kalle

Gokväll! Har befunnit mig hemma hos Louise ikväll tillsammans med henne och Kalle samt Louises mor. Vi åt mat och tittade på Idol. Eddie var enligt mig bäst under kvällen, och tack gode gud för att scooterbrallan fick åka hem. Jag tål henne inte. "Ah så e grabbarna från LYCKSELE här ikväll också, jaa!"


Ganska gammal bild på Kalle som slickar rent pajformen och Louise som
fyllde år, om jag inte minns fel.

Har du hört, va - killen är cp



För er med Spotify:
http://open.spotify.com/track/6kLKWa9skOR4s4gSVKcXMB


Tågsällskap och Grey's Anatomy

Tja! Imorse hade jag sällskap av Hansson och Snea på tåget, det var mycket trevligt. Så jag slapp sitta själv lixom. Praktiken gick bra idag med, stod i kassan för första gången och det var jätteläskigt. Svårt med allt som ska in i huvudet, men övning ger färdighet! Tog 6-tåget hem och åt, och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen snart, för sen ska jag kolla på mitt älskade Grey's Anatomy. Efter det blir det... Slagg! Godnatt och sov gott på er, läsare. ♥


Chillar på jobbet!


En bra dag på jobbet

Idag var jag grym på praktiken! Fick lite olika projekt att jobba med under dagen - som att städa upp samt sortera alla strumpbyxor och tights i färgskala på barnavdelningen (vilken är en HEL del), byta ut varor på de så kallade aktivitetsborden (där de nyaste varorna hamnar), klä om skyltdockor, byta ut skyltar, prissänka varor osv. Man ska egentligen inte skryta, men beröm fick jag och då kände jag mig faktiskt lite stolt. Men det är väl inte mer än rätt, eller?

En skum sak som hände idag var när en tant kom in och handlade hos oss. Hon berättade för mig att hon hade blivit operarad i magen 6 gånger och att hon behövde bajsa ofta annars skulle hon bajsa på sig, för dom hade tydligen skurit upp hela magen på henne för 20 år sen. Hm, tänkte jag. To much information, please. Sen fick jag bära hennes kasse och åka hiss med henne, för hon hade svårt att bära och hiss vågade hon inte åka själv. Ni förstår, den här damen höll aldrig tyst. Hon berättade för mig i hissen att hon minsann var 72 år och 8 månader gammal och att hon måste skynda sig till drop in hos frisören så hon kunde klippa luggen - för hon var ju alldeles snart tvungen att gå på toa! Haha, jag fick mig ett gott skratt när jag återvände till jobbet efter det lilla avbrottet då jag hjälpte den gamla damen. Hjälp, jag vill inte bli gammal...

... Jag ska stanna i min ungdom föralltid.

Nja, det går ju inte riktigt. Men tänk om!

Nu: Läsa min bok och sen sova. Godnatt på er.


Your such a smiling sweetheart

Gokväll. Jag ligger i min säng, lyssnar på The Kooks och ska alldeles snart resa mig upp och springa till köket för att göra min matlåda inför imorgon. The Kooks är förövrigt bra igen. Tjatade ju ut dom totalt månaderna innan P&L, för dom skulle ju spelat där. Men så blev inte fallet, de ställde ju som bekant in, och jag slutade lyssna på dom. MEN! Idag så drog jag in några låtar med dom i min Spotifylista, så they are back on track så att säga. My Gredemyr gillar detta. (y) Nu: Springa till köket och göra matlåda! Vi hörs imorrn, ciao!


Bjuder på en låt som säkerligen varit med förut, men den är bra så
why not lixom?

Would it be okey if I took your breath away?


Söndag den 11:e oktober 2009 14:16

Söndag idag och jag behöver för en gångs skull inte plugga. Gud så skönt! Detta beror på att jag fortfarande har praktik. Hur som helst, idag ska jag bara ligga på sängen, lyssna på musik och dricka cola. Tänker inte röra ett finger. Sova tidigt ikväll också, ska sitta på 08:09-tåget imorgon bitti - ready to work! Helgen var iallafall supermysig, fan vad jag älskar mina vänner!


Bowling och födelsedagsfirande

Det gäller ju att uppdatera nu när man vet att man har två trogna läsare. Haha tack Nadija och Cornelia för att ni så troget följer mitt liv!

Igårkväll drog jag mig mot bowlinghallen där jag träffade på en himla massa vänner. De flesta bowlade men jag satt bara där och chillade och tog det lugnt. När alla bowlat färdigt förflyttade vi oss till hängrummet i bowlinghallen. Satt där och hängde ett tag innan det bar av hem till Kevin på party. Anledning? Sötisnadija fyllde hela 20 år! Grattis grattis på dig. (PS! Din länk är tillbaka nu!) Iallafall, det var hyffsat kul hos Kevin, mycket skratt. Drog därifrån med sista bussen. Tack för en mysig fredagskväll allihoppa! ♥













KOLLA HIT!



Hej alla glada! (Och sura hehe)
Jag är en cool tjej på 17 kalla vintrar (snart 18) som gärna vill ha brevisar i åldrarna 0-99 år! Jag gillar att leka med mina kompisar och äta mat. Så fatta närmaste penna och skriv så det glöder till MIG! Kjam kjam. PS! Foto ett stort PLUS! DS!

Haha, ibland är jag bara för rolig. Vet inte vad jag ska göra av all rolighet!!!!!

Godmorgon

Nu: Städa rummet
Snart: Frukost med färska frallor
Senare: Begravning

Bye so long!


No one's gonna love you

Dagens vill ha: En bra helg!
Dagens klädsel: Randig lång tröja, strumpbyxor, underkläder och Converse
Dagens smink: Foundation, solpuder och mascara
Dagens frisyr: Flätad lugg, annars utsläppt
Dagens händelse: Praktik
Dagens låt: No one's gonna love you - Band of horses
Dagens planer: Sova
Dagens saknad: Begonia
Dagens dummaste: Sluta klockan 6
Dagens sjuka: Micha
Dagens drog: Musik
Dagens roligaste: Äta mat
Dagens favorit: ... Nån frivillig? Haha
Dagens köp: Mat
Dagens godis: Lite chirre
Dagens humör: Glad som en lax


Svar på era patetiska frågor. Fan!

Postat av Anonym
Gillar du glass? Gillar du korv?

Svar: Ja och ja, inte varmkorv dock.

Postat av Anonym
Har du nån "på g" för tillfället?

Svar: Nej.

Postat av Anonym
Hur luktar ditt bajs?

Svar: Bajs.

Postat av Anonyma Meg
Betalar du nästa läsk?

Svar: Yes I do Megz0r.

Keffa frågor är allt jag har att säga, nu ska jag hämta chips.

Lollos bloppis

Kolla in Lollos bloppis (bloggloppis) HÄR!


Fybövelen vad bra


Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams

Femton gastar på död mans kista

Gokväll kära blogg! Kom hem från praktiken för ett tag sedan, och nu har jag precis ätit middag - rester från igår tyvärr, haha! Snart ska jag iallafall ställa mig och steka bacon samt koka pasta så att jag får nån lunch imorgon för att äta ute har jag verkligen inte råd med för tillfället. Gjorde inget nytt på praktiken idag, utan fortsatte att göra samma sysslor som igår vilket var att larma varor och hänga ut dom i butiken. Himlans svårt att lära sig vart allt ska hänga ska ni veta, men det börjar sätta sig nu faktiskt. Och idag när jag slutade kändes det som fredagseftermiddag, ni vet den där känslan man får när det är helg? Jo, men den varade ju inte länge när jag snabbt kom på att det visst bara är tisdag idag. KUL! Hur som helst så ska jag inte jobba på fredag för att jag ska på begravning, så det är bara två dagar kvar för mig denna vecka vilket är skönt!


Saknar att hänga med dom här tre i skolan! Hur ska jag klara mig
utan det i tre hela veckor? Tur att det finns helg! ♥

Bilder från februari 2009

Imorse fick jag den briljanta ideén att jag skulle försöka få håret så som det är på bilderna här nedanför, men icke sa nicke, det var hopplöst att ens försöka. Summan av kardemumman = Jag saknar håret.






Nu ska här uppdateras

Längesen jag skrev ett vettigt inlägg nu tycker jag, men usch vad man tappar lusten för att blogga när designen är ful. Det spelar ingen roll hur mycket man har på hjärtat eller hur mycket man vill skriva av sig. Det går helt enkelt inte med en ful design, haha.

Första dagen på praktiken på KappAhl i Jakan idag. Ska praktisera där i tre veckor framåt nu, så det gäller verkligen att hålla humöret uppe på dagarna och vara positiv. Det blir ju vad man gör det till, right? Haha det där har aldrig riktigt funkat för mig, brukar tappa modet efter ett tag om jag inte gillar någonting men nu ska jag verkligen försöka - annars kommer jag inte palla! Idag fick jag iallafall larma en himla massa varor och även hänga ut lite varor i butiken. Lunchade med mormor min och fick lite nya kläder samt betald lunch av henne. Snäll mormor jag har, va? Tack så mycket! Kommer alldeles säkert hålla er uppdaterade om hur det går för mig fortsättningsvis på praktiken, jag menar, det är ju där jag ska spendera all min tid mellan 10:00 och 18:00 nu i tre veckor. Hur ska jag klara detta? Positiv, var det ja...


Middag hos Wikman

Igår blev jag och Louise bjudna på middag hemma hos Wikman. Vi gjorde oss i ordning och kom dit vid kvart i sju-tiden. Hos Wikman var även Sara, Natta, Tom, Beshan, Fredrik och Jeppe. Senare kom även Celiné, Madde, Mt, Finne, Jonas och Kim. Det serverades tacos till middag, mycket gott var det. Efter maten blev det lite sanning och konka, dans och ritande på asfalt, haha. Vid en tid jag inte minns började alla klä på sig för att dra vidare till Anna's "hejdå-fest". Där var det inte så mycket drag, så efter en timme kanske så drar jag, Louise, Mt och Wikman hem till Wikman igen. Jag somnade på soffan där jag sen slaggade hela natten. Hur som helst, tack allihoppa för en trevlig kväll. Guld värt! Puss.


Här har vi honom, Alexander Wikman i egen hög person!


RSS 2.0