Bara dårar rusar in

En riktigt chill kväll har det varit för min del. Har bara legat i sängen och lyssnat på musik. Taggar inför Håkan på fredag, ska även ta en fika med Natta nån dag också, det ser jag fram emot faktiskt! Längesen vi träffades, jag saknar henne!

Juste! Funderar starkt på att beställa den HÄR väskan, vad tycks?


Ganska sliten brud idag efter plugget!


Den lilla incidenten om hunden som kissade på golvet

Idag efter skolan var jag hemma hos Begoni! Vi åt lite mellis, skrattade så att tårarna sprutade och läste en massa fjortisbloggar. När klockan närmade sig fem drog vi in till Begonias rum för att hon skulle byta om inför ett träningspass som hon är på nu skulle jag tro. Jag satte mig på hennes säng och provade lite klackskor när lilla Tessa helt plötsligt kommer inspringade i rummet. Begonia får damp eftersom hunden inte får vara i hennes rum, så hunden var ute igen på typ en sekund. Jag reste mig upp och först lägger jag inte märke till att jag står i något blött, men helt plötsligt känner jag det! Hunden hade kissat på golvet, och jag STOD i det! Både jag och Begonia skrattade hur mycket som helst samtidigt som jag nästan ramlade in i duschen där jag tvättade fötterna med både tvål och vatten. En som var mindre glad över Tessas lilla olycka var Begonias mamma, som sprang efter hunden och skrek fy haha! Hon sa även att hon hatade hunden och att hunden ska dö, hahah! Tror och hoppas dock inte att hon var speciellt seriös, för det vore ju hemskt...


Här har vi boven i dramat, Tessa.
Dock som liten bebis här, nu är hon stor.

Bara för att

Random
Brukar du komma i tid:
Ja.
Vad hade du i din mun senast: Cola
När mår du bra: När solen skiner och jag får umgås med dom jag gillar mest!
När blev du fotad senast: Igår... Haha
Hur känner du dig nu: Ganska seg
Kan du laga mat: Nja, sådär
Vad pluggar du: Handel
Vad tycker du om fötter: Äckliga
Är du smart: Kanske lite
Vad har du på dig: Gårdagens outfit, svarta jeans och mitt nya nitlinne. (Samt underkläder)
Är du aktiv i skolan: Försöker vara iallafall
Vad saknar du: Gårdagen kanske? Det var superkul.
När och varför grät du senast: Hos Louise för att jag skrattade så mycket.
Var det pinsamt att svara på det: Ah jätte. Heh inte!
Hade du en bra kväll igår: Skoja inte!
Din favoritdryck på morgonen: Smoothie eller juice
Vad ska du göra i sommar: Ganska långt kvar, va! Inte planerat nåt än.
Är du nöjd med ditt liv: Yes.
Vad vill du jobba som: Ingen aning
Har du tråkigt just nu: Nja, sådär
Vad gör livet värt att leva: Alla underbara vänner.
Vad i livet ångrar du: Jag vet faktiskt inte.
Är du musikalisk: Vill jag inte påstå haha
Vad lyssnar du på för musik: Allt från Håkan Hellström till A Day to Remember
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej.
Är du bortskämd: Nej.
Är du trött: Ja.
Vad gör du imorgon: Skolan förmodligen, efter det får vi se.

Din/ditt första
Operation: Har inte haft nån.
Piercing: Öronen
Bästa vän: Jennifer
Pris:
Vene
Sport du utövade: Gymnastik
Husdjur: Fiskar typ
Semester: Mallorca 1997 typ.
Konsert: Markoolio
Kärlek: Everybody knows

Din favorit/dina favoriter
Filmer: Green Street Hooligans, Titanic, Taken
Tv-program: Kollar aldrig på tv
Musik: Håkan, Death cab, Maggio, Adtr, Laakso, Parken
Drycker: Troca, öl
Kroppsdel (på motsatt kön): Armar
Sport: Innebandy
Plagg: Jeans, oversizetröjor/linnen
Skola: Gröna Dalen
Bok: Allt för min syster.

Just nu
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Göra klart den här listan
Lyssnar du på: Kleerup feat Robyn - With every heartbeat
Väntar du : Inget speciellt.
Tittar du på: Dataskärmen.

Vad du föredrar på det motsatta könet
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller kyssar: Både och.
Kortare eller längre: Spelar ingen roll, bara han inte är jättemycket kortare så är det lungan!
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
Busig eller lydig: Lol, busig då haha

What a crazy night!

Igår var jag ju som sagt på kräftskiva. Vi höll till hemma hos Bea, och vi var väl en sisådär 20 tjejer. När jag, Louise, Begoni och Emelie anlände var det redan ganska mycket folk där, och det var uppdukat med långbord på baksidan. Det var även bordsplacering, och var och en fick en tallrik, hatt med namn på, tre olika sorters glas samt två varsinna shottar. I taket hängde också lyktor och på borden var ljusen tända. Allt var supermysigt verkligen.

När alla hade anlänt och vi väl högg in på maten, drog det hela igång. Vi sjöng "Helan går" och shottade, och efter den där shotten blev det drag vill jag lova. När någon drog igång Håkan Hellström på stereon blev alla som galna och vi skrek i kör. Det dansades även på bänkar och folk försökte hela tiden överrösta varandra. Min hals mådde inte bra igår natt efter allt "sjungande", haha!

Efter maten röjde vi undan borden och skapade ett litet dancefloor där det dansades rejält under kvällen. Att det hela spårade rätt tidigt behöver jag kanske inte ens säga? Haha. Eftersom en del redan var påverkade när det hela började vid sjutiden, så förstår ni säkert varför! Jag hade hur som helst en superrolig kväll, och det är jag nästan säker på att alla som var där hade. ♥


En liten gruppbild med några utav tjejerna som var där.
Hejhej säger Begoni!


Man kan inte alltid vara snygg!



Som sagt... Haha!


Fler bilder finns förresten att skåda hos Meg och senare ikväll även hos Begonia!


Eloise, är vi mer än bara vänner?

Tja! Just nu är jag hemma hos Louise med henne och Begoni. Vi håller på och gör oss iordning för vi ska på kräftskiva ikväll. Det är en hel del tjejer som ska dit så jag hoppas att det blir roligt!

Tidigare idag var jag och Louise i Kista och shoppade lite. Jag köpte ett nitlinne och tre par riktigt snygga hotpants och Louise köpte ett par snygga klackisar. Superbra!

Men nu ska jag platta håret! Hörs imorrn, ha en trevlig lördag folk. ♥


Här får ni iallafall en riktig somrig bild på Kalle och mig!
Nästan tre månader sen nu...

And it hurts with every heartbeat

Jag saknar dig så det gör ont.


Time flies

Vet ni? Det är redan fredag imorgon! Den här veckan har verkligen gått sjukt fort. Hoppas att kommande veckor också gör det, för jag har mycket att se fram emot. Kräftskiva nu i helgen, electropartyt, en del 18-årsfödelsedagar osv! Och idag är det faktiskt den 27:e vilken betyder att jag fyller 18 om prick fem månader. Supernice!


Här var jag inte gammal, haha! Och snart blir jag vuxen, tiden går fort...
Cool mössa hade jag iallafall, ellerhur?



Jag och Ida, inte så gammal var jag här heller.
Inte Ida heller för den delen.



Haha åh! Kim, Ida och jag för x antal år sen!

Oh no, oh my!

Hej bloggen! Idag har jag gått i skolan mellan 8:15 och 15:00, vilket var ganska chill. Hade en rolig lektion i slutet på dagen, jag gillar samhällskunskap faktiskt. Det är intressant! Efter plugget fikade jag lite med Jj, Dessi, Jackie och Jessica, sen gled jag till bussen och åkte hem! Käkade lite matis och drog senare ut och träffade Andrez, Norrland och lite annat folk. Vi chillade vid Ellens hela kvällen, det var trevlans!


Norrland skejtar litegranna!



Andrez och Kim chillar!

Filmkväll med mamma och syster

Go' kväll alla nattugglor! Har nyss kollat klart på filmen Män som hatar kvinnor, och jag kan säga er att jag tyckte den var riktigt bra! Vill faktiskt se tvåan nu genast, men den har ju inte biopremiär förrän om cirkus en vecka så, tyvis! Tittade iallafall på filmen tillsammans med mamma och Ida, käkade chirre och dirre och bara mös. Sånna kvällar är bra dom! Om det här hade varit facebook hade jag kunnat klicka på den lilla tummen och vips så hade jag gillat detta, haha!


Ordning och reda, löning på fredag

Ja ni, trots att det bara är onsdag idag så har jag fått ett brev från lönekontoret i Håbo Kommun, och vet ni vad? Min lön har anlänt! Så imorgon ska jag gå och hämta ut pengarna. It feels good to be me right now, haha!


Ni kanske undrar vad jag ska spendera pengarna på? Svaret på den frågan är att jag inte vet riktigt, men det blir nog en del nya klädesköp, jag behöver det!

Hemma från skolan idag

Imorse när klockan ringde vid halv 7, så orkade jag verkligen inte gå upp och gå till skolan. Har sovit dåligt hela natten, och så hade jag även huvudvärk när jag vaknade, så det fick bli till att stanna hemma idag! Tråkigt faktiskt, men ska gå imorgon iallafall.


Blir till att ta det lugnt och lyssna på musik hela dagen.

En fråga bara

Varför ska kärlek vara så jävla svårt?

It's so on!

Var ute och träffade Louise, Kalle, Mt och Norrland nu ikväll. Vi hängde vid Ellens och killarna skejtade som vanligt. Jag och Louise satte oss ner och skrev gästlistan till vårt electroparty som vi ska ha! Så, känn er speciella om ni får en inbjudan, mohah! Tillslut hade vi ungefär 60 personer uppskrivna på listan, och än är vi nog inte nöjda! Jag är taggad som fan, och det hoppas jag att ni också är/blir! Det kommer bli grymt!

Så då kanske ni undrar, vad är electro för oss och vad menar vi egentligen med electroparty? Jo, det ska jag ta och berätta nu!

Electro för oss skapades en iskall kväll i februari i år, då jag och Begonia åkte buss med några av våra killkompisar. Jag och Begonia hade varit helt rockiga hemma hos henne, och i väntan på bussen, så väl på bussen var vi helt inne på det där med rock! Sen så nämner våran käre vän Boka electro, och vi blev som galna! Electrorock var fött! Vi bestämde att vi skulle ha ett electrorockparty någon gång, och ja, nu har vi alltså tagit tag i den där idén och börjat planera för att ha det där partyt! Och självklart står Boka med på gästlistan, det är givet!

Kvällens dresscode är såklart electro, vilket kan vara allt från neonfärgade kläder till robotdräkter! Låt fantasin flöda, ju tokigare desto bättre!



Smile like you mean it

En summering av dagen känns inte aktuellt just nu då jag inte känner mig speciellt sugen på att skriva! Så jag sammanfattar denna dag med en Dagens-lista istället!

Dagens vill ha: Känner inget behov av någonting just för tillfället faktiskt!
Dagens klädsel: Underkläder, aprikosa högmidjade chinos, svart linne och svart stickad tröja samt vita låga converse.
Dagens smink: Yttepytte foundation, yttepytte solpuder och så mascara!
Dagens frisyr: Mittbena med så kallade "hippieflätor" på sidorna!
Dagens händelse: Skolan
Dagens låt: Måndagsbarn - Veronica Maggio. Sjöngs flitigt på den idag på lektionen!
Dagens planer: Leka med Mt
Dagens saknad: En pratstund med en viss person...
Dagens dummaste: Äcklig mat i skolan
Dagens sjuka: Ingenting för min del!
Dagens drog: Musik kanske...
Dagens roligaste: Chilla på rasterna typ
Dagens favorit: Dessi, för hon är så söt!
Dagens köp: En macka imorse
Dagens godis: Fick en glass av Kim efter plugget, så det isåfall!
Dagens humör: Jo bra hittils!


Lägg märke till den gula pricken jag har på kinden, haha!

Back on track

Hej på er och förlåt för noll uppdatering och strulet när jag fick för mig att byta blogg bara sådär! Det funkade inte alls bra med en ny blogg. Kändes så tomt och trist, så nu är jag här för att stanna!

Oh, juste! Designen jag har nu är inte helt klar! Ska fixa och trixa lite med en header och färgerna, sen så!

Sing HALLELUJAH

Go' kväll kära läsare! Idag var dagen då jag (och Sara också för den delen) tillbringade vår sista dag i kiosken. Eddie höll oss sällskap också! Eftersom det var sista dagen för säsongen idag så fick vi i uppdrag att städa och göra iordning. Jag och Sara tyckte det lät som en strålande idé (inte) så vi och Eddie gick in och satte oss i omklädningsrummet och käkade mackor och skrev på väggen. Så bland "Jutta häng dig! Rakka fittan din hora" och alla dessa "Spice Girls äger!", "I was here 960816"-klotter som redan finns på väggarna där inne, står nu också "Visst var den god OSTEN som vi åt till frukOSTEN?" skrivet med bläckpenna nästan högst upp på högerväggen, all by myself! Ett riktigt mästerverk! Dock syns det inte speciellt bra, man måste ha syn som en... som någon som ser väldigt bra, för att lägga märke till min text.

Hur som helst så försökte vi sova ett tag inne i omklädningsrummet, men det gick inte så himla bra så vi bestämde oss för att lägga oss inne i kiosken istället. Och där var det varmt och skönt, så jag somnade... För att cirkus en halvtimme senare väckas med ett ryck av att chefen står och stirrar på mig och skrattar (som vanligt). Fast sen blev han arg för han tyckte inte att vi gjort vårat jobb tillräckligt bra, så han tyckte att vi inte skulle få någon lön alls. Idiot!

Ett plus är ju iallafall att det trots allt var sista dagen och vi fick sluta klockan 1! Så nu blir det inga fler trista dagar i den där kiosken - och jag är så glad! Nu väntar jag bara på att pengarna ska rulla in, 4800 välförtjänta kronor för att vara exakt!



Här är en video som jag och Sara spelade in i ren desperation efter något att göra en regnig dag! Haha, men några roliga stunder i kiosken har jag också haft, så helt fel har det inte varit trots allt!

Chilla på grillen

Hejsan. Igår jobbade jag i princip hela dagen, sen på kvällen kom Meg hem till mig. Vi spelade lite Gh och drack öl innan vi gick ut och träffade Kalle och Fredrik. Vi satte oss på Västerängen i det blöta gräset (tur att vi hade filtar) och lyssnade på musik och fortsatte dricka öl. Det var mysigt! Lite senare drog Meg hem och då fick jag, Kalle och Fredrik för oss att åka till Kalmarsand, dels för att hämta mer öl, men också för att chilla på stranden, vilket vi också gjorde. Supertrevlig kväll faktiskt!

Idag ska jag hem till Emma med Emelie, det ska bli roligt! Hur som helst så ska jag duscha och så nu, men vi hörs väl ikväll eller något, puss sålänge!


Gammal campic med emofrillan. Inte okej, haha!

Myspys hos Emelie

Gokväll kära blogg! Min kväll spenderades hemma hos födelsedagsbarnet Emelie med en jätteläskig krokodilfilm, chips, dipp, godis och 7up! Riktigt mysigt hade vi, och vi planerade även lite inför helgen. Hur som helst så ska jag sova nu, är grymt trött, men först ska sminket bort och gaddarna ska borstas! Men godnatt och sov gott, så hörs vi imorgon! ♥

PS! Vill bara säga att jag saknar Louise och Dragge nu när dom är på semester i Smögen. Jag och Kalle konstaterade idag att dom endast varit borta i två dagar... Två dagar bara! Känns som en vecka, minst. Och dom kommer inte hem förrän på söndag... Hur ska detta gå? DS!


Här är dom, Begonia och Louise, snygga som få!

Jag fattar allt och ingenting

It's something in the way you move, little darlig.
It's something in the way you talk that makes me realize.
It's something in the way you move that makes me happy.

I am a highwayman, on the road again!

God eftermiddag kära läsare! Sitter här på balkongen med Ida och Kim. Dricker saft och lyssnar på Hoffmaestro i det soliga vädret. Wops, där ljög jag visst, för någon sol syns inte till... Lite tråkigt med tanke på att skolan börjar om 6 dagar. Kan ni fatta det? Mindre än en vecka kvar tills skolan börjar, usch. Får verkligen ta vara på dom här sista dagarna, tråkigt att jag ska jobba fredag och söndag dock, uäck. Men den 27:e kommer lönen och det tackar jag för! Så nice med cash verkligen!

Hur som helst så sitter vi här och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, för när vi ätit ska vi gå ut. Vet inte vad jag ska hitta på dock, men något blir det iallafall! Kim och Ida ska träffa Robin och John tror jag iallafall.



Tummen upp till saft och Hoffmaestro!


Ida är snygg som alltid! Man kan inte tro att vi är syskon, va?


Och Kim som inte vill vara med på bild!

Press play



Off to Smögish!

Imorgon kommer mina vänner Louise och Begonia att åka till mysiga Smögen och bara mysa en hel vecka nästan! Jag skulle egentligen följt med, men på grund av att jag jobbar under nästa helg så blev det tyvärr inte så. I need cash, you know. Hur som helst så kommer jag sakna dom jättemycket under tiden dom är borta, men jag hoppas ändå att dom får en riktigt mysig vecka i Smögish, för det förtjänar dom trots allt. ♥

Love u.

And you're singing the songs, thinking this is the life

God morgon! Nu dök Louise upp i min dörr - redo för att gå till stranden! Så jag slängde på mig min bikini och lite olja, och nu ska vi bege oss ner till den legendariska sandstranden KALMARSAND!!!!!!!!!


Love you for life crazy froglollo!!!


Stockholmschill

Goddagens kära blogg! Igår så jobbade jag som vanligt, och det var faktiskt inte lika trist som dom andra dagarna, för det var ju trots allt riktigt fint väder ute! Sålde en massa glass och korv gjorde jag, minsann! Vid halv fem-tiden drog jag mig hemåt för att duscha och göra mig iordning för jag skulle åka in till stan med Hansson och Natalie för Hansson och Aron ville skejta så Natta och jag följde med och chillade. Vi åkte till Söder och drog till Björns trädgård och mötte upp Aron. Satt där ett tag och tittade på Aron och en massa grymma småkids som skejtade. Hur coolt som helst! Sen hängde vi på Medis ett tag innan jag och Natta åkte till T-centralen för att möta upp Frida!

Lite senare på kvällen åkte vi hem till Aron i Enskede. Vi chillade och åt mat ett tag innan jag och Hansson bestämde oss för att börja ta oss hemåt. När vi kom till tvärbanan hade den precis gått så vi fick vänta i tjugo minuter på nästa, drygt. Sen när vi kom till T-centralen hade sista tåget mot Bålsta redan gått, så vi tänkte åka tillbaka till Aron, men tji fick vi för tvärbanan hade också slutat gå, så det var bara att vänta på att morgonens första tåg skulle gå! Så jag och Hansson satte oss mittemot World Trade Center och väntade och lekte "I spy with my little eye", haha! Vi såg även några äckliga råttor som sprang omkring en bit ifrån oss, det var superäckligt! Hur som helst så tror jag att vi satt där i fyra timmar eller något, utanför T-centralen. Men tillslut öppnade det och vi kunde ta tåget hem! Kom hem till Bålsta vid halv 6 imorse, och jag låg i sängen klockan 6, jag somnade dirr! Men en trevlig kväll i staden hade jag allt, trots att vi missade sista tåget hem!


Björns Trädgård

Bild: Google


RSS 2.0