vans of the wall



Det var ju ett tag sen jag fick dessa skor, närmare bestämt i födelsedagspresent. Men bättre sent än aldrig, här har ni mina fina vita Vans som jag kommer glida omkring i mest hela sommaren. Är dock sugen på att köpa ett par till som är lite roligare också, vet bara inte vilka... 

basketball



Denna snygga jacka fick jag av Sebbe för ett tag sen när vi var i Täby Centrum och hängde. Så himla fin, och älskar att det är "skinn" på ärmarna, blir lite mer jacka då. Kommer bli nice till brunbrända ben och jeansshorts sen, mhm. För er som är sugna så kommer den från Bikbok och kostar 699 spänn. 

en helg som gick alldeles för fort


I lördags jobbade jag ett par timmar i min nya blus. Det var ju barnbidragshelg så det gick superfort och smidigt att jobba. Sånt är alltid skönt. 

På kvällen lagade jag och Sebbe supergod pasta carbonara. Vi drack vin, åt och kollade på Life of Pi. Och till er som tvivlat på att se den, tveka inte. Sjukt bra och fin film.

Igår var jag ledig och solen sken så jag och Sebbe gjorde oss iordning och åkte till Ica. Där plockade vi ihop varsinn sallad och så gick vi ner och satte oss på bryggan och åt. Det var dock liite för kallt ute, så efter att vi ätit åkte vi hem. 

Men vi hann inte mer än till uppfarten innan vi ringde Sebbes kompis som bor i Uppsala och frågade om han ville följa med och kolla på utemöbler. Och det ville han, så till Uppsala åkte vi. Några utemöbler blev det dock inte, men glass till mig och lite t-shirtshopping för Sebbe är ju alltid något! 

Det tog så lång tid att bli ung



Hej vänner! Just nu ligger jag nerbäddad i min assköna säng och lyssnar igenom Håkans nya album som släpptes idag. Har bara hunnit lyssna på en låt eller två, men om jag får nån favvis lär den ju hamna här ändå haha. Har faktiskt varit ledig idag vilket varit ganska skönt. Hunnit med en himla massa saker, hängt med Sebbe, städat, målat naglarna, lockat håret osvosv. Sånt där man inte hinner när man jobbar liksom. Imorgon jobbar jag ett kortispass mellan 15-19, skönt det med! Jag slänger in ett inlägg imorrn innan ja drar till jobbet tror jag, så vi hörs då för nu ska jag sova. Godnatt!

min nya fabbis!!!




Har upptäckt en hel del ny bra musik under min lilla bloggtorka, och här har ni min nya favoritlåt signerad Frida Sundemo. Sebbe visade den för mig häromdagen men då tyckte jag inte den var något att hänga i granen eller så lyssnade jag uppenbarligen inte ordentligt, för den är ju asbra?! 
Haha, så lyssna och njut! För er med Spotify: Frida Sundemo – Indigo

från och med nu


Hej älskade läsare (om jag fortfarande har några dvs). Vet att jag är sämst i hela jävla universum på att uppdatera den här bloggen, men det har varit mycket på senaste tiden. Livet har kommit emellan. Vet helt ärligt inte ens när jag satt vid datorn senast och bloggappen sucks! Men nu är allt på banan igen, så det är bra. Tänkte väl börja med att säga hej och så kommer lite fler inlägg om ett tag. Så, härmed startar jag myparaply.blogg.se igen, wehooo!


RSS 2.0