Pannband


Svart pannband från Lindex, 40 spänn

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut, och så även sportlovet... Har haft en otroligt skön vecka som mest innehållit häng med Sebbe, tv-tittande och Wii-spelande. Har även jobbat lite. Så hur har jag tagit vara på lovets sista dag då? Jo, jag har varit med Sebbe, kollat Solsidan och Big Brother. Erkänn, ni kollar också? Haha jag vet inte vad jag tycker riktigt, men nåt är det som gör att man fastnar. Nåväl, alldeles snart kommer dag 13 (?) på listan.

Pizza pizza in the air


Två bilder från idag. Skön frilla, sköna kläder. Ska äta pizza med några coola klockan 6! Tar med mig kameran så lite bilder får ni senare ikväll.

If you want to call me baby, just go ahead



The tough alliance - My hood


Har haft en skön helg som innehållit jobb, jobb, klippning, häng med vänner och tacos! Här ovan ser ni resultatet av min klippning. Skönt att få bort lite missfärgningar och slitna toppar. Nu är jag blond på riktigt, typ. Idag börjar sportlovet och jag sitter fortfarande i pyjamas. Score! Nu ska jag däremot duscha, laterrrrrrr.

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


Godmorgon!! Har nyss duschat, lyssnar nu på Maggio och taggar inför jobb. Jobbar 12 till 15, vi ses på Lindex då!! Lateeerrrrrr

pospos


En massa hjärtan från mig till er, kära läsare! Har nu landat hos min pappa där jag skall spendera helgen. Hade btw en fin rosett runt halsen idag. Fint. Imorgon har jag prov i religion A, kanske dags att plocka upp anteckningarna? JAPP! Lateeerrrrrr

Tack mamma!


Idag kom mamma hem med en varsinn sånhär lyxask till mig och Ida. Vi fick också varsinn pincett eftersom att vi alltid snor hennes annars, haha. Så jag ville mest bara säga tack till mamma. ♥

Alla ♥ dag




Idag är det (som ingen förmodligen har missat) alla hjärtans dag! Inget speciellt, förutom att man brukar få geléhjärtan av mamma. Här ovan ser ni en bild från just denna dag, fast år 2009, då vi var några stycken hemma hos Natta och rockade loss! Det var även då jag, Becko och Mt uppfan rockglidet. Deni!
Glad alla hjärtans dag på er iallafall ♥


Gangstertjej_92



Myser runt i en skön tröja jag fick av Sebbe. Åt nyss en Billys och nu kollar jag på O.C. Och vet ni vaaaaad? Veronica Maggios nya singel är så jävla bra! Här kommer den: Veronica Maggio – Jag kommer. Lyssna och njut!

Sometimes an on-off switch would sure come in handy



Är hemma, sitter bredvis syrran i soffan. Lyssnar på Rocky Votolato – Suicide Medicine och börjar känna mig trött. Ska nog gå och lägga mig när Micke hämtar Ida, för då blir jag all alone. Mamma och Budde är hos ett par vänner. Trodde inte jag skulle klara av att vara hemma en fredag, haha. Var så sjukt rastlös innan, men nu är det faktiskt lugnt. Nåväl, imorgon ska jag till stan med Becko, Pussempa och Louise. Dvs om tågen går och allt sånt där. Jag håller tummarna! Börjar även vänja mig vid mitt blonda hår nu också, känns skönt haha. Aja nu babblar jag bara strunt så vi hörs väl imorgon eller nåt. Puzz och kram.

Håkan



Sitter och lyssnar på Håkan och jag kan inte sluta tycka om honom och hans musik. Det är så bra. Ska nog slå på DVD-filmen med hans konsert när jag lägger mig. Tänk att somna till det liksom, bäst.

Här får ni mina absoluta fabbislåtar med Håkan:
Håkan Hellström – Försent För Edelweiss
Håkan Hellström – Dom Kommer Kliva På Dig Igen
Håkan Hellström – Aprilhimlen
Håkan Hellström – För En Lång Lång Tid
Håkan Hellström – Vi Två, 17 Ar

Tussen



Fin kisse jag har. Fast ibland kan han bli arg. Tussen heter han iallafall.

Snökaoz



Tror ingen missat detta snökaos som har drabbat vårt avlånga land under natten. Trist, då alla bussar och tåg är antingen inställda eller mycket försenade. Får se om jag lyckas ta mig till Sebbe senare ikväll, för hela hans familj sitter insnöade i huset så han kan inte ta sig till mig. Annars får jag väl spendera en fredag med familjen. Vi får se, jag håller er uppdaterade. Såhär såg jag iallafall ut idag + en mysig kofta och ett par boots.

Me and my sister


Idag är ingen bra dag. Det har börjat snöa igen och jag kan fan inte bli mer less på det här äckelvädret. Känner mig typ lika grå som på bilden. Sen att man blir deprimerad så fort man kollar ut genom fönstret, är ju också rätt nice. Och så blir man piskad i ansiktet så fort man går ut. Blä för snö och äcklig vinter. Våren, vill du vara så snäll att dyka upp?

Ber om ursäkt för det där, men efter klockan 00:00 inatt kommer ett finare, och mycket gladare inlägg upp. Det är inget mindre än dag 7 på min kära lista. Nu ska jag duscha, ha en fortsatt trevlig kväll kompisar!

Mums


En macka jag åt igår på Espresso House + årets första semla som jag satte tänderna i idag efter plugget! Har jag sagt att jag gillar mat?

En dag i Sundbyberg



Idag var jag "hos läkaren" och "kollade ryggen". Egentligen var jag faktiskt i Emelies skola för att få håret ljusare. Dumt att ljuga för fröken, men vad gör man inte när ens personliga frissa bara har tid en gång i veckan? Hur som helst så är jag nöjd med håret! Känns dock liite ovant, men jag antar att jag vänjer mig. Så jag vill tacka Pussempa för hjälpen och det gör jag här och nu: Tack världens bästa Pussempa

SOCKS


Myser runt här hemma i mina skönaste strumpor från AA. Efter plugget bytte jag om till myskläder, städade mitt rum och nu väntar avsnitt 4 av Stylisterna. Lateeeeeeer!

Mellanmål


Jordgubbste och äppelklyftor i min fredagsmysskål, gott och kanske en aningen nyttigt.

1 år, 12 månader, 52 veckor, 365 dagar


tillsammans med min älskade Sebbe idag. Vad kan jag säga annat än att du är bäst och att jag älskar dig? ♥


En cool tjej


Bild: Ebbas foton

Grymt snygg tjej vid namn Ebba. Hon har rött hår dessutom, haha. Så jäkla cool!
Jag var fan inte cool när jag var 15 år...

Pizza pizza in the air



Hej på er. Idag hade jag på mig mina nya byxor. Så-jäkla-sköna! Nice att jag varit sugen på skräpmat hela dagen och så ringer mamma nyss och säger att hon bjussar på pizza. Hur nice? Ser ni vad långt hår jag har också... Ska be Pussempa klippa mig när jag ska färga håret.

Nu ringde mamma, time for pizzaaaaa!

UPDATE: Okej, det blev kebabtallrik. Nomnomnom!

RSS 2.0