Visst känns det fint att va vid liv, en dag till?

Sitter med Ida och är helt uppslukad av Håkan Hellströms musik. Vi kollar nämligen min livedvd från hans konsert på P&L 09. Finner inga ord för den där mannen, helt sjukt vad bra han är. Jag kommer somna lycklig ikväll, det är en sak som är säkert.

Mobilblogg nu men så får det bli...

Now your lost, lost in the heat of it all

 
Denna låt går på repeat i mina hörlurar just nu! Så jäkla bra. 

Say hello to my new best friend


För ett par dagar sen blev jag med ny mobil, en Samsung Galaxy S3. Den är helt helt helt fantastisk och jag älskar den. Passade på att skaffa ny mobil med abonnemang nu när Tele2 kör sitt Limited Edition-erbjudande. Ett riktigt bra erbjudande som går att teckna hela september ut! Check it out vettja. 

Bihåleinflammation

Hej kompisar! Nämnde ju att jag drabbats av "förkylningen från helvetet", men igår efter en sjukt jobbig dag med smärtor i huvudet och ansiktet, åkte jag och mormor in till Enköping. Fick då konstaterat att jag har bihåleinflammation. Inte så nice. Så, det är därför jag inte bloggat! Men slänger in ett riktigt inlägg imorgon, det lovar jag!

BRACELET - LINDEX


Mycket "nytt" som jag inte visat märker jag. Hittar massa gamla bilder i kameran. Detta fina armband köpte jag på jobbet på rean för 30 spänn. Fett värt, kommer använda detta till allt! Passar sjukt bra ihop med min nya klocka jag la upp bild på häromdagen. Bara längtar efter att få klä på mig vanliga kläder igen, har drabbats av förkylningen från helvetet så har glidit runt i myskläder flera dagar nu... Inte så himla rockigt om ni frågar mig.

NEW YORK THUNDERBIRD

 
TRÖJA / GINA TRICOT, 299 KR

Denna fina, mysiga, coola, bästa, mjuka tröjan haffade jag inne på Gina förra fredagen när jag var i stan. Har letat efter en grå collegetröja så jäkla länge och var egentligen ute efter en annan speciell, också från Gina. Men den var slut på alla tre affärerna jag var inne på, typiskt. Fast då fick jag syn på denna, och den är ju snäppet finare faktiskt. Och sen är det ju inte helt fel att jag inte betalade ett skvatt för den, för det gjorde världens bästa Sebbe! ♥♥♥ 

NEW WATCH

 
KLOCKA / UR & PENN, 200 KR

Peppar mig själv lite tror jag


Haha vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta åt att jag inte ens kan få ihop ett inspirerande (eller åtminstonde kul) blogginlägg längre. Att uppdatera en gång i veckan med keffa mobilbilder suger, det är inte det jag vill kolla tillbaka på om ett par år och minnas. För det är väl därför man har en blogg egentligen, till stor del iallafall. Tänker aldrig någonsin under några omständigheter radera den här bloggen, den rymmer alldeles för mycket minnen. Skrev mitt första inlägg här en vecka innan jag skulle börja gyymnasiet. Det är ju ett bra tag sen, minsann. Så, nu skärper jag mig. Hoppas ni som läser är med mig. Om ni nu är 60 eller 100. Spela roll. Nu kör vi! 

Sminkmodell@FACE


Två keffa mobilbilder från dagen då jag var sminkmodell för Nara. Kändes rätt ballt att sitta framför en sån där spegel med lampor runt om och bli ompysslad och sminkad med riktigt bra grejer. Har inte några vidare bra bilder på resultaten, men sånt är livet. 

Helt jävla däckad

Igårkväll under premiären av X-factor började min förkylning att kännas mycket värre. Huvudvärken från helvetet slog till, jag fick hög feber och blev helt matt. Så idag ligger jag däckad i sängen framför tvn. Känner ingen smak och har sån huvudvärk att det känns som om ögonen ska ploppa ut. #olyckligtjej.

Detta är allt min stackars kropp fått i sig... En skål med nudlar. Så mycket mer kulinariskt blev det inte. 


H e l g

Bild från igår, jag och Jossan

HEJ! Har haft fullt upp hela helgen. I fredags åkte jag in till stan för att ställa upp som sminkmodell till Nara. Det var verkligen en kul upplevelse, visar lite bilder senare idag när jag kommer hem, för är hos mormor atm. Och igår var det först jobb, sen åkte jag hit till mormor, åt middag och hade absolut inga planer på att göra någonting i princip. Men Jossan och jag smed ihop lite planer och så slutade det med förkrök och senare Rilles. Riktigt bra kväll. Nu ska jag käka bakisfrulle, avocado med skagenröra, mhmmm. Hörs!

RSS 2.0