Fyfan-vad-brun-jag-var-utropstecken-utropstecken


Bara lite skriveri, har druckit cola så kan inte sova

Idag såg jag och några dudes en ful hund utanför gympasalen. Då skrattade vi jättemycket, för den var verkligen jätteful. Sen har jag åkt pulka också, med Mt, Mandy och Jossan. Stjärtlappen gick snabbast, och när jag åkte tefat körde jag rakt in i ett gupp och gjorde bakåtkullerbytta och fick snö innanför t-shirten. Brr, kallt som fa-an. Och sen gick jag hem och åt fem mackor och drack juice. Nu ska jag sova...

... Fast först ska ni få se lite old pics som jag satt och tittade på idag. 

 
   

1. Jag, Jessica och Jossan 2006. Det var tider det <3
2. Jag och Lollan fiskar krabbor @ Smögen typ år.. Nånting. Små var vi iallafall, vilket syns på bilden.
3. Jag och Jossan sommar 2007. Kolla mitt hår, kort som fan vare.
4. Gina 2 månader, flintskalligare unge får man leta efter. Fast idag sa hon bajs och matrecept. Hon fyller två i februari. Är inte det ganska bra att en snart tvåårig unge kan säga matrecept?

Yeye, sov gott!


En rätt så chill fredagskväll

Igår så skulle jag dragit med Jossan och Mandy till Anne och Malin. Men jag pallade inte så jag och Mt bestämde att vi skulle chilla. Det gick såklart inga bussar så jag fick använda mina ben och gå till stationen där jag skulle möta honom. Och när jag går förbi fyrans port så går jag på en isfläck och halkar. Ramlar framlänges och börjar asgarva. Jag messade Mt och berättade att jag halkat, och när jag rest mig upp gick jag och skrattade i typ tio minuter för mig själv, fett fult det måste sett ut, hahaha. Iallafall, när jag kommer fram till stationen väntade jag på Mt ett tag, sen gick vi ner till bowlinghallen för att kolla på när Honte och massa andra bowlade. Det var rätt chill att sitta där ett tag, och när bowlinghallen stängt så började vi gå mot Shell. Det var svinkallt, och mina vantar hjälpte inte ett dugg, haha. När vi kommer fram till Shell så köper några lite öl och så satte vi oss på altanen bakom Mk Daniels och chillade ett tag innan jag, Honte och Kallejed gick mot Vivo för att ta sista bussen hem.

När jag kom hem så rostade jag mackor och datade lite innan jag la mig och sov. Vaknade klockan åtta (!!!!) imorse av att mamma kommer in och frågar mig om jag vill kolla på film med henne. Ofta jag skulle vilja kolla på film med henne klockan åtta på morgonen? Nej tack, haha! Idag så ska jag åka till stan och kirra nya brallor med Louise. Hoppas at jag hittar nåra nice. Efter stan vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se. Hör av er om det händer nått! PUSS!




Jag hade värsta perfekta frillaN igår innan jag skulle dra ut och möta Mt, på bilden med sitt skägg. Tyfft!


M-hm

Kirrade godkänt på matteprovet! :D Ah, ville bara att ni skulle veta det.

Kommer nyss från matteprovet...

... och ah, jag hoppas att jag får godkänt. Provet var väll hyffsat lätt, hörde att VG-delen var lättare än G-delen, så jag borde ha testat på den också. Nu så har vi rast till klockan 12 typ, för datakunskapen blir troligen inställd för dom som inte ska göra omprov på Microsoft Word. Sen har vi bara en lektion klockan 13:00 till 14:00 och sen slutar vi. Onödig dag? Lite kanske.


M-mm-mmåndag

Sitter och lyssnar på Hollywood Music - The feel good song. Det är verkligen en feel good song, haha. Funderar på vad jag ska skriva om. Kanske att jag fick G+ på provet i praktisk marknadsföring, eller att jag har hälsosamtal med skolsyster imorrn. Vem vet. Jag är nästan jättetrött, och ptja, det här inlägget blir väll lite som det blir. Hehe.

.. Måste duscha. Fortsätter straxt.

Sådär.. Typ en timme senare, men ändå. Haha. Iallafall, helgen var fett mys med film både fredag, lördag och söndag. Såg på Lejonkungen 1 med Honte igår, den är bäst av alla Disneyfilmer. Sorglig när Mofasa dör bara :( Idag så är det dock måndag och skolan var helt okej! Skyltade med Mandy och fick VG av Kiosken. Tack treorna för tipset, haha. Efter skolan tog jag en cola på Finkan med Louise, sen tog jag bussen hem till Honte. Chillade ett tag innan han och Kallejeddan skulle gymma, då åkte jag hem, städade och lite så.

Tisdag imorrn då, sovmorgon. Skönt!
Mjaja, ska sova nu. Vi hörs, godnatt på er dudes <3


Det snöar

Vaknade imorse och när jag kom in i datarummet och kollade ut genom fönsret så fick jag syn på asmýcket SNÖ. Flingorna var gigantiska, lovar. Mys med snö, tills det blir slask dvs.
Igår kväll var jag iallafall hemma hos Louise och kollade på The mist med henne, Kallejed, Dragge, Honte, Bajskorv och Lahti. Filmen? Den var sådär, levde vekligen inte upp till det som stod på fodralet som typ "Den läskigaste skäckfilmen på länge" osv. Haha, ja ni. Se den om ni vill skratta, för läskig var den icke! Åkte hem vid 1 och datade ett tag innan jag somnade. Vaknade typ 12 imorse, och nu sitter jag här och ska antagligen dra och duscha snarre. Får se vad som händer idag, tror jag ska kolla på Lejonkungen iallafall. PössN

You gotta spend some time, love. You gotta spend some time, with me

It's over! Vissa kanske vet vad det handlar om, kul för er isånnafall! Tänker inte berätta, jag orkar inte. Inte för att det känns så himlans jättejobbigt, men ändå.

Chill dag annars! Jag och Mandy har varit på skratta-åt-alltinghumör hela dagen, och det äger! :D Hade prov i försäljning och service sista lektionen, hoppas på G där eftersom jag inte pluggat. Dåligt av mig? Ja. Efter skolan träffade jag Mt och jag chillade med han i caféterian och sen kom Lollo och då följde vi med Mt till käftis. Efter det blev det ICA för Lollo skulle köpa choklad. Det blev Rollo med choklad i, mumma! Sen rushade jag till bussen och kom hem, packade och drog till pappsen. Hämtade Gina och Tess på dagis. Dom blev jättejätteglada, hoppade upp i min famn typ :D Söta.

Har prov imorgon också, i praktisk marknadsföring. Måste plugga egentligen men jag har helt tappat suget. Känner mig inte motiverad alls när det gäller att läsa 40 sidor i en bok och sen ett häfte på 10 sidor också, och häftet fick vi dessutom idag. Bad timing Kiosken? ;D

Och jag pratar med Elina på msn, jag berätta att jag ska äta mjölkmakaroner och korv till middag, då blev hon ledsen hest, för hennes pappa lagar inte mat till henne :( Tycker synd. Saknar henne också, måste ses på jullovet alltså.

Men nu ska jag dra ut i käket och kolla hur det går med käket, magen kurrar! Bloggar ikväll, puss.

Nyss var det ljust ute, nu är det kolsvart

Fan vad det blåser ute. Höll seriöst på att blåsa bort när jag gick till bussen. Och det blåste ju inte mindre när jag klev av bussen heller, beror nog på att jag bor vid.. En sjö? Varför blåser det alltid mer vid sjöar? Iallafall, kom hem för ca en timme sen, är så sjukt trött men måste plocka ur diskmaskinen och plugga. YAY! .. Not.


@ bibblan i skolan

Sitter i bibblan i skolan och chillar lite. Har rast till halv 12, så ja.. Finns inte så mycket annat att göra. Har precis fikat med Mandy. Macka och fanta, gott vare! Efter rasten ska vi fortsätta med leksaksbutiken som vi jobbar med i projekt och företagande eller praktisk marknadsföring, jag vet inte vilket, kanske båda. Ja, så äre nog. Har fotat den men den är inte klar, men ni ser ju iallafall lite ;D Aja. Nu ropar Mandy, vi hörZ!



Inte klar än!

Humör: Kasst

Jag vet inte vart jag ska börja någonstans. Vill få ur mig så jävla mycket men det går helt enkelt inte. Det blir inga ord av det! Fan också.

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Chill dag i skolan, kirrade det sista på projektet och sen var det redovisning som gällde! Gick askalas. Tog tvåbussen hem, käkade pepparkakor och nu gör jag ingenting speciellt. Ska förmodligen till stan imorrn om jag får låna Annicas tågkort. Nya jeans, äntligen. Cheapisar tror jag. OCH en sak till, Veronica Maggio - 17 år <3


PÖSS!


Heh.






Snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens.
Vad vill du veta om mig,
Fråga bara
jag berättar vad som helst.

Hahaha, ja alla har vi vart små


RSS 2.0