Sammanfattning av året 2009


Året 2009 inleddes med mitt hittils roligaste nyårsfirande, även om det inte slutade lika kul som det började, he-he.


Sen kom januari och jag var en ganska glad tjej_92 mest hela tiden. Fyllde 17 år gjorde jag också, och hade en himla bra födelsedag.


Jag var inte den enda som fyllde år, även Madde fyllde år, fast 18, och den kvällen är verkligen värd att minnas, för jäklar vad kul jag hade!


I februari var det fotbollsturnering i skolan och mitt lag vid namn Maaaarie Wiking mötte Håll Käften i en match mellan liv och död... Matchen slutade dock 2-1 till HK, om jag inte minns alldeles fel... Bra jobbat ÄNDÅ tjejer!!!


En annan dag, eller kväll, spenderade vi tjejer hos Pussempa med mat och lite rockamackafone. Vi drog senare vidare till en keff fest, innan jag drog vidare till en replokal och somnade till ljudet (oljudet?) av mina kompisars galna spelande... Trött_tjej92. 


Det var även i februari som jag och Becko tog den här lite smått legendariska bilden. Jag säger bara en sak: FYFAN VAD ROOCK! 


Och det som får avsluta februari månad är en bild från Alla hjärtans dag då vi höll till hemma hos Natalie och jag och Becko dansade tills våra ben inte orkade bära oss längre, och skrattet från våra magar tvingade sig ut. En av mina bästa kvällar ever, faktiskt! 


Första dagen i mars månad inleddes med skridskoåkning med lite coola grabbar. Det var en väldigt mysig dag och garanterat något som jag har lagt på minnet. Roooooooooooooooooooooockk!


I mars hade även Dragge sitt legendariska sweet sixteen-party och det var en fest man sent glömmer. En av årets roligaste kvällar, utan tvekan. 


Våffeldagen inträffar ju som ni alla vet i mars, och våfflorna käkade vi hemma hos MegZor. 


I april var våren på ingång och vi chillade grymt mycket på GD. Det var allihoppa tillsammans, och det är precis så det ska vara!


April månad innebar även en massa kubbspelande på Västerängen. Här ser ni mig, Calle och Lahti - Ett riktigt dreamteam minns jag!


Det var även i April som vår vän Lådan fyllde 18, och vi var några stycken som tog "bussen in till stan" för att fira henne! Hela världen är så underbar, ellerhur? Tummen upp på den kvällen!


Fortfarande April, och jag och Louise bakade världens godaste koula! "My and I have made some koula!"


Bara en solig dag på trappan i April. Stek stek stek!


Och i April så fyllde Hansson 19 år och det firades på hans baksida med en himla massa folk! Samma kväll rockade vi även loss hemma hos "Camilla i klasse".


Och sist men absolut inte minst så hade vi ju valborg, eller CHOOSECITADEL som vi kallar det! Alla drog till Uppsala utom jag, Becko, Louise och MegZor som var kloka nog att stanna hemma och sola oss bruna på Louises baksida. På kvällen var vi hemma hos Louise och rockade loss som aldrig förr, nästan! Kan väl bara säga en sak - Ölspelet!


Maj månad inleddes med en riktig bakisdag! På bilden ser vi mig, Becko och Kalle påväg till centrum för att panta gårdagens burkar och flaskor! Becko hade också en BH på skallen i centrum - Allt för en piggelinglass! Skön du är Becko... 


Samma kväll var det dags igen! Det var födelsedagskalas hos Cassie och även den kvällen var väldigt rolig!


Den 11:e maj fyllde även världens bästa Lollo 17 år, och det firades med kalas hos henne och sen lite fotbollsspelande på GD! (Bilden är från mitt sena 17-årsparty som jag alldeles snart ska berätta om...)


Det var även i maj månad som jag bestämde mig för att ha mitt försenade 17-årsparty. Vi höll till i Kalmislokalen och så mycket folk och så trångt som det var gjorde att vi alla dansade oss ganska svettiga! Men jag fick jättefina presenter och en riktigt, riktigt bra kväll med alla mina vänner runt omkring mig! Kan det bli bättre? 


Den sista maj så inträffade årets första dopp när jag, Lollo och Kalle chillade på Aborreberget med lite annat folk! Och bruna var vi ju icke, men det var ju trots allt bara maj...?


I juni månad var det dags för sommarlov och ajöss med skolan för ett tag! Vi i klassen sa hejdå till HP 1, för att i augusti kunna välkomna HP 2!


Juni var för mig en enda lång väntan på P&L, och under tiden som jag väntade och längtade, så chillade jag en hel del med Louise, Kalle och Mt. Här är vi på Ekilla och rockar loss en av de första dagarna på sommarlovet! 


Spelade minigolf gjorde vi också - Jag, Louise och Kalle. Kan berätta för er att Louise var sämst och att Kalle vann ganska överlägset... 


Några dagar innan P&L var det midsommar, och då bjöds det på maskerad hemma hos Natalie med temat "Så har du aldrig sett mig förrut". Mycket folk, mycket roliga utklädnader och en riktigt värd kväll att lägga på minnet! 


Sen så var det äntligen den 26:e juni och dags för avresa till Borlänge och P&L! Det var utan tvekan en av årets bästa händelser, och mer behövs egentligen inte sägas! Ni som var där fattar nog vad jag menar. Grymt bra vecka! Det var även här som alla chockades över Michael Jackssons död, och alla fick nog av M.I.A - Paper Planes, MGMT - Kids och
årets sommarplåga.


I början av juli var jag och Girlie_puff hemma hos Viktor på en cool fezt! Riktigt rolig kväll där också!


Det var också i juli som jag började jobba tillsammans med Fräs. Och vad jag tyckte om det där sommarjobbet vet ni nog alla, för det skrev jag om i princip varje dag under juli månad.


Det blev också en hel del häng på trappan under juli! Här ser vi... Lahti som skejtar lite.


Hängde och flängde också väldigt mycket på Ellensborg! Här ser vi Kalle under en av dessa dagar.


Ganska brun blev man också i juli!


Bowla hann man också med! Kan säga er att jag var den som vann, och ganska överlägset också!!!


Sist men inte minst - I slutet av juli månad åkte jag hem till Aron i Enskede och var där i några dagar tillsammans med Natalie och Hansson. Chillade en hel del den helgen, och förlorade på kubb...


I augusti månad tillbringade jag min sista dag i kiosken, och en månad senare kom lönen in på kontot! Ganska värt för tio dagar.


Augustis roligaste kväll måste ha varit kräftskivan hos Bea! 30 (?) tjejer, en massa kräftor, shottar, Håkan Hellström och dans är det som får sammanfatta den kvällen! En riktigt bra avslutning på sommarlovet!


Skolan började igen, och vi sa hej till HP 2! 


I september hade vi vårat så länge planerade Electroparty, även denna gång i Kalmislokalen. Det var lika svettigt, lika trångt, och ännu en gång dansade vi oss svettiga till en massa skön musik!


I september var det också Kalles tur att fylla 18! Det firades med fika hos Lollo och senare en öl på Vina del mar. Det fina kortet som Kalle håller i har jag, Louise och Becko gjort.


Skolan rullade på...


Såg Håkan på Grönan. Åh vilken bra kväll!


Och i september var jag och Louise på fest hos Frette. Det var även där vi lärde känna Missjuhan, och kvällen får sammanfattas med ett ord: DANS!!!


Den 27:e september var det dags för MegZor att fylla 17! 


Och till sist, i slutet av september månad var jag på IDOL med dom här tre snyggisarna! Fick också en kram av Nicklas Hocker the rocker!!!! Söt...


I oktober praktiserade jag på KappAhl i Jakan, och det var väl inte det roligaste jag gjort direkt...


Var även på Nadijas 20-årsparty hemma hos Kevin. På bilden: Andres och jag!


Så har vi kommit till november månad, och den började med ett väldans halloweenparty hos Adam. Jag var utklädd till: Tönt!


Fick hjälp av Pussempa att klippa håret!


Va hos Amanda på lite fekke!


Louise var ensam hemma och det firade vi genom att käka lite middag där samt rocka loss med lite ölspel! Drog senare på kvällen vidare mot Sara Lund, och tog första bussen hem morgonen därpå! Väldigt rolig kväll! LEVER_LIVET92!!!!!


et firades med lite rockamackafone hemma hos honom! Sara är crazy... PEACE, ROCK AND UNDERSTANDING!


Så har vi kommit till årets sista månad - December! Denna mörka vintermånad inleddes med tjejmiddag hos Sara för att hon fyllde 18! Jag säger bara en sak: Frågesport!!!


Var hemma hos mig på mitt nya fina rum och drack vin med tjejerna! Senare kom även Frette och Missjuhan, riktigt rolig kväll!


Firade minijulafton med tjejerna hemma hos Pussempa.


Och så kom julen och den firades hemma hos morbror med släkten!

Och idag hörrni, då är det nyårsafton! Planerna är ännu lite oklara, men jag tror att den kommer rocka era sockar, precis som hela 2009 har gjort!
Tack för ett underbart år, och ikväll så SES VI I DIMMAN TJEJER!!!!!!!

Idag har jag på mig detta





Favoritpippitröjan, min nya halsduk och ett par tjocka strumpbyxor. Klockan är såklart också med, samt det nya armbandet jag fick av Pussempa igår. Gult och fint, matchar klockan.

Friends forever



Idag har jag varit på kalas hos mormor för att morbror Kim fyller 17 år idag faktiskt! Grattis grattis på dig! Nu är jag hemma och chillar ett tag innan det är dags att dra sig vidare mot Pussempa för en förhoppningsvis härlig tjejkväll med dom bästa av dom bästa! Nu: Käk!

PS! Bara en månad kvar, sen jävlar!


Clothes clothes clothes

Hello! Var ju i Kista idag och fyndade faktiskt lite på mellandagsrean. Och Gud verkade inte lyssnat på min bön, för det var sjukt mycket folk som hängde och flängde runt i butikerna. Jag fick nästan fnatt! Nåja, detta var ialllafall vad jag kom hem med:


Oversizetisha som är lite kortare i midjan
60 :- MONKI



En liten snygg väska bara
179 :- Bikbok


Mot Kista Galleria

Godmorgon tröttisar! Nu har jag precis gjort mig iordning för att åka till Kista. Ska byta lite saker jag fick i julklapp och sånt där. Och jag ber till Gud (även fast jag inte tror på honom) att det inte ska vara så äckligt mycket folk...

Jaja, vi hörs när jag kommer hem! Peace!

25:e december 2009 17:21



Hallå hallå! Juldagen idag och den verkar aldrig ta slut...? Känner mig
riktigt äcklig och seg idag, uschusch! Ska iallafall träffa Mt och Kim nu.
Rosetten har jag fått av Emelie i julklapp, fin va? Hörs sen, puss!

Julaftons kväll

Gokväll och god jul på er ännu en gång. Jag är nästan nyss hemkommen från morbror där vi som sagt firade jul. Kollade först på Kalle och drack glögg, och det märktes att jag har sett Kalle Ankas jul nu i sjutton år, kunde nästan allting utantill, haha! Åt även så mycket mat att jag skulle kunna låta bli att äta i en vecka. Julmat är nog bland det bästa som finns. Efter maten var det dags för julklappsöppning, och jag är väldigt nöjd med mina julklappar, även fast jag ska byta några saker. Tack så mycket allihoppa!

Så summan av kardemumman: Jag har haft en riktigt mysig julafton, vilket jag hoppas att ni också har haft!












Julafton

Godmorgon mina vänner! Idag är det äntligen julafton, och snön ligger där den ska, perfekt! Ska ha lite julafton med pappa och farmor snart, sen bär det av hem till mamma för fix och trix för att sedan åka hem till morbror och fira jul med hela släkten! Vi hörs ikväll med en riktig uppdatering. 

Puss på er och god jul!

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton. Jag kommer inte kunna sova inatt, jag kommer ligga och vrida och vända på mig och vara klarvaken. Det kommer kännas som om jag är liten igen, den där nervösa men ändå förväntansfulla känslan, och jag kommer inte att slockna förrän långt in på småtimmarna. Jag får nog säga som The Perishers här - Im gonna have Trouble Sleeping tonight!


En söt lillasyster

För ett tag sen lämnade min lillasyster Tess rummet som jag sitter i, och där hon även satt coh pysslade med något. Det var så att hennes mamma ropade att det var dags att sova, Tess svarade då "Jag kommer mamma". Sedan precis innan hon lämnade rummet, vände hon sig om mot mig och tittade på mig, så sa hon "Hejdå Mysan..." så var hon tyst några sekunder, innan hon sa "Vi ses imorgon, på julafton", sen sprang hon iväg och upp för trappan till övervåningen för att hoppa i säng. Haha vilka gullungar dom kan vara ibland, mina småsyskon.

Men skenet bedrar, ibland kan dom vara riktigt jobbiga också. Tänk er själva att bli väckta klockan sju på en lördagsmorgon, när du är bakis, av att två småungar springer fram och tillbaka på övervåningen, eller kommer in i ditt rum och hoppar på dig tills du vaknar. Men jag antar att det är så det ska vara, syskonkärlek är ju alltid syskonkärlek!

'

Minijulafton med mina sockar

Hej på er. Idag har jag, Louise, Becko och Pussempa varit hemma hos Pussempa och haft en liten minijulafton med julklappsbyten, och även öppning. Emelie hade tänt ljus och även fixat lite vin, så allt var verkligen jättemysigt. Vi satt där i en ring på golvet och julmusiken flödade från den gamla skivspelaren, och äntligen var det dags att öppna paketen. Jag blev jätteglad för det jag fick, och det hoppas jag att de andra blev för de jag gav dom, men det kan jag nästan lova att dom blev. Ni rockar, tjejer! ♥


Nytt i garderoben

Har varit i stan med pappa och Ida idag. Fick nya byxor och apsnygga strumpisar från American Apparel, sen så åt vi pizzabuffé på Pizza Hut. Mysigt var det allt! ♥

2 dagar kvar till julafton och jag längtar som aldrig förr. Inhandlade även min sista julklapp idag, till Louise. Har redan fixat till Becko och Emelie, så nu är allt klappat och klart! Haha, fyndig_tjej92? Ohja.


Svarta jeans, Cheap Monday 400 :-
Knee High Socks, American Apperal 99 :-


Ett år har passerat

Och jag har förändrats en hel del. Från en liten fis med fluffigt hår och bandana till... Ah. 
Till det bättre, enligt mig.
 


Statistik



Idag slog jag läsarrekord, tror jag iallafall... Har inte haft över 40 nångång innan sen jag började kolla statistiken iallafall, vilket inte var så länge sen. Men:

It's a long way to the top if you wanna rock n' roll!


För en lång lång tid

Hade julavslutning idag. Efter en del aktiviteter och uppträdande i aulan så var dagen över och jullovet äntligen kommet. Jag kan inte annat än hurra, för gud så skönt det ska bli att slippa plugga eller ha någonting med skolan att göra på 3 och en halv vecka, hallelujah! Och när skolan börjar igen så är det bara två veckor kvar till min födelsedag! Längtar som en tok.

Har mycket att se fram emot nu känner jag, såsom jul, nyår och födelsedag. Är det livet som leker eller? Ja, jag tror fan det! Nu: Håkan Hellström – För En Lång Lång Tid.

Vi hörs ikväll, puss!


Bild från september, fett cool tjej med hippieband och en sprillans ny
klocka!
 


Chillkväll med Emelie

Igår efter matchen så drog jag hem och duschade, sen så tog jag bussen till Emelie. Vi tog en prommis i  det mysiga snövädret till centa och köpte Ben&Jerry's, sen traskade vi tillbaka och la oss i Emelies säng under varsitt täcke, åt glass och kollade på Paradise Hotel. Det var första gången som vi såg det, haha, men jag kan lova er att vi blev insatta! När programmet tog slut ville vi bara se mer! Kvällen slutade iallafall med att jag sov hos Emelie, mysigt mysigt.




Valhall vs. Sten Sture

I lördags morse var det inte så lätt att kliva upp ur sängen runt elva för att städa och packa väskan för att dra på match. Usch för bakfylla, haha. Kom iallafall iväg tillslut och vi spelade en grymt bra match mot Sten Sture. Jag tyckte att vi hade överlägset bättre spel nästan hela tiden, men matchen slutade ändå med förlust för oss med 1-2. Lite synd, men alla var nog nöjda och glada ändå hoppas jag, för vi gjorde en grym match!










Party på rummet

Hej på er. I fredags kväll hade jag, Louise, Becko och Pussempa lite mys med musik och vin på mitt nya fina rum. Men myset övergick ganska så snart till någonting helt annat, någonting gal1! Lite senare så kom även Fredde och Missjuan hit och rockade med oss, och det slutade med att jag, Louise, Fredde och Johan slaggade här hos mig. Hade iallafall en astrevlig kväll, tack mina rockisar, ni rockar mina sockar!!! Nu: bilder!


Becko och Lollo kör den klassiska rockposen! Kanske har de tröttnat på
Peace, rock and understanding-posen? Nej, så är inte fallet.



Pussempa körde på en klassisk le-pose, söt som hon är.


Emelie tar kort på mig vilket jag inte verkade gilla... Sur_tjej92? Nej,
det är bara en fasad!


För egentligen var jag glad som en lax! Becko tyckte det var jobbigt att
jag pressade ihop mig och Louise mot henne, hahah. "Måste ni alltid pressa
er emot mig?" kved hon.



Sen fick jag för mig att jag skulle stå på händer...? Det gick ganska bra
med Emelies hjälp, haha.
Och jag vet att man ser mina trosor, förlåt för
det.


Utan Emelies hjälp så ramlade jag pladask. Ingen stark tjej här inte!


Becko och Louise blev lite trötta och tog en powernap!


Upp och ner? Ner och upp?


Hahah självutlösare rockar!!! Jag kör förövrigt på en "Hej jag bloggar!"


Hahaha självutlösaren igen!


Sen hittade jag ett par skor som jag tyckte att jag skulle prova! Då blev
det vingligt, 13 cm-klackar är inget för mig!



Fyfan, hahahah...


BFF's!!! Lav yaa, hurtbullar 4 life!


Sen blev jag helt galen och började posa!


Som sagt... HAHA.


Sen ringde jag hit Missjuhan och Frette.



Missjuhan tror han e cool!


"Jag tycker den här blev bra på dig Lollo!"



PEACE, ROCK AND UNDERSTANDING!


Dagen efter såg det ut såhär i mitt rum. Och vad salladsdressingen gör
där på golvet har jag ingen aning om...


Är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag för det är Natalies födelsedag! 18 år nu, hoppas du får en underbar dag! Grattis på dig, snyggo! ♥


Åh VALHALL!

Grymt slut efter en kalasbra kväll igår samt en jävligt bra match idag. En riktig uppdatering kommer, håll ut!

Aussie Girls

Hello bloggen. Right now im sitting in my room with my friend Louise. We are drinking some wine and listening to Håkan Hellström. It's very nice. Very soon Pussempa and Becko will arive to my simple apartment. Thats all for now, but remember: VI SES I DIMMAN TJEJER!!!!!!!!!!!!!


Vilket jävla skämt

Jag har nyss räknat ut att när Gina (min yngsta lillasyster) fyller 18 är jag 34. Ha-ha. Vilket jävla skämt...


I fly like paper get high like planes


Jag är så himla blinkig hela tiden!!! Helt gal1.

Hello everybody! Det är fredag, solen skiner (sken...?) och jag har tekniskt sett jullov nu. Lyssnar på grym musik och inväntar kvällen. Livet är allt bra skönt ibland! Känner mig inte lika sjuk som igår, vilket också är jävligt skönt. Snart ska jag ta tag i mitt rum och börja städa lite smått, sen lägga mig och p-napa en timme eller två, det kan jag behöva! Vi får höras när jag vaknat igen, ciao!

Mysan? Twilightbella?

Nu vill jag reda ut detta en gång för alla. Jag har under flera tillfällen fått höra att jag är lik Twilightbella, dvs Kristen Stewart. De som påpekat detta, har sagt att jag är mest lik henne i själva filmen, och inte så mycket på bild. Jag har själv inte sett Twilight, så det är svårt för mig att säga. Men på bild är det ju inte likt alls. Eller?

Tycker DU som sett Twilight att jag är lik Bella?


Dance Dance Dance

Hej hej hemskt mycket hej, från en ganska sliten Mysan. Jag är så ofattbart trött, plus att jag har dragit på mig en förkylning som gör att jag inte låter som mig själv när jag pratar. Men jag skyller på vädret och mina kläder jag burit den här senaste veckan. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder", säger dom ju. Hatar det ordspråket dock. Det får mig att tänka på när man gick i mellanstadiet och fröknarna ville släpa med oss stackars barn ut i skogen mitt i smällkalla vintern eller regniga hösten för att studera något JÄTTEintressant, eller plocka svamp. Haha, alternativen var många, jag ogillade det iallafall.


Bjuder iallafall på en blinkis! Nu ska jag duscha varmt och göra mig en
kopp te. Hej sålänge!

You said I must eat so many lemons 'cause I am so bitter


Mitt Spotify vägrar att sammarbeta. Internet funkar hur bra som helst, men tro fan inte att Spotify gör det för det. Nej, det envisas med att stanna kvar i Offline Mode, vilket gör att man inte kan lyssna på musik - Sålänge man inte har premium då förstås. Vore kanske en bra julklapp. Slipper man alla äckliga reklamer också. Hahah bitter_tjej92. 

Nu ska jag måla naglarna. Hejdå. 


Millencolin x2

E20 Norr är den svenska versionen av Battery Check. Vilken är egentligen bäst? Först tyckte jag E20 Norr, men jag tror att Battery Check är snäppet bättre. Eller? Vad tycker ni?




Bye bye utväxt

Sitter just för tillfället med hårfärg i skallen. Min hårbotten kliar och jag vill bara klia tillbaka, men då blir jag svart under naglarna och det är ju hur snyggt på en skala? Typ asfult, ja.


Jag ser flintis ut men pappas TeleEliten-tröja funkar prima när man
färgar hår!

Jo jag tackar ja

Inatt landade årets första riktiga snö på vår mark. Den verkar vara här för att stanna. Jag har fått nya apsnygga underkläder och en vinterjacka idag. Imorgon har jag en lektion, och det är julmat till lunch. High five!


En helt vanlig måndag


Dessi va lite dimmig imorse! Men det va ju måndagsmorgon, tuff helg?


Sen kom hon igång! Fekke fekke spåra spåra, skriker hon!


Jag och Louise var dock inte lika taggade...


Dessi for på maskerad!


... Kom tillbaka, och sjöng en trudelutt för oss!


Då blev jag glad och följde med henne på maskeraden jag med!

Haha... Kul.

Luciasöndag i Kista



Var ju som sagt i Kista igår med Louise och hennes pappa. Fyndade två
julklappar, så nu är två av tre julklappar klara! Härligt! Åt på Sandy's
gjorde vi också, väldigt nice. Förresten första lucian någonsin i mitt liv
som jag inte ser ett luciatåg... Trist. Jag gillar luciatåg.


MONKI FOR PRESIDENT

Jag fullkomligt älskar Monki och deras kläder. Här kommer ett urval av de plagg samt väskor jag spanade på när jag var i den nya Monkibutiken i Kista Galleria idag. Tror jag ska önska mig hela butiken när jag fyller 18, feeeett niiiiice! PAX FÖR DET HÄR!


En match mellan liv och död

Idag har jag och min bandmate Lollo varit och kollat på mina småsyskons gymnastikuppvisning. Det var kul. Efter uppvisningen fikade vi lite i café sen så gled vi till centa och glodde lite i affärer. När Lollo provat och hittat det hon så länge sökt, så gled vi ner till hallen för att titta på en innebandymatch som visade sig vara imorgon. Tokigt. MEN inget kunde stoppa oss, för vi bestämde oss för att titta på lite andra matcher istället.

Det var en match med hemmalaget Valhall P93/94 och ett motståndarlag som jag inte vet namnet på. Och när hemmalaget gjorde entré på planen började publiken jubla och lagets stjärna, killen som överglänste de andra, var målvakten Kalle med Q. När vi såg honom gå in där på planen med hjälmen i högsta hugg, så började våra ben att förvandlas till spagetti, vi fick svettiga handflator och var tvungna att kippa efter andan. Under uppvärmningen, visade Qalle verkligen vad han gick för, man såg att han skulle vara stabil i målet.

Under matchen glänste Qalle många gånger, men han tog även på sig skulden för backarnas missar, vilket inte är okej. Det är inte stackars Qalles fel att backarna inte gör sitt jobb. Allt detta blev för mycket, han tog sin hjälm och kastade den i marken - Jag och Lollo tittade på varandra och stämde in i ett ledset "Neej lillen!". Stackars, stackars Qalle. Våra hjärtan brast i småbitar, vi hoppades så mycket att Valhall skulle göra mål, så att vi skulle kunna få se Qalle glad igen! Och chanserna fanns, en del togs och en del sumpades bort. Smulades till småbitar, precis som våra hjärtan när hemmalaget inte lyckades vinna matchen, och vi fick se allas vår hjälte Qalle lämna planen med nerböjt huvud. Våra hurrarop tycktes inte nå honom alls. Du finns i våra hjärtan, Kalle med Q


Begonia, Begonia, Begonia...

Jag och Louise hade en diskussion om en bild vi hittade på din blogg idag, när vi satt och kollade tillbaka i ditt bildarkiv. Den här bilden, som ni alla snart ska få ta del av, föreställer dig Begonia. Det första jag och Louise tänkte när vi såg bilden var - Vad har du egentligen på dig? Vi tittade på varandra, och var genast enade om att en diss var tvungen att födas! Men inte en diss mot dig, min ljuva blomma, utan mot den tröja du bär på bilden...

Det är dags att droppa pyjamaslinnet, Becko! Men vi älskar dig faktiskt
ändå, trots att du... glömde att byta om i all hast. Haha possposs på
dig Beckis! ♥

VECKANS BABE

Louise


Åh den där blicken... Mjau. Sen håret och halterneckbh:n till den där tröjan. Oslagbar matchning! Behöver jag ens säga något om tassarna? 5/5 toasters!

LE GRANDE FINALE (och en trög flickvän...)

Idolfinalen 2009 har precis tagit slut, och vinnaren är som ni säkert redan vet - Erik! Hur som helst så tänker jag INTE ägna detta inlägg åt att gratulera honom för vinsten, eller att säga hur bra han är. Utan jag ska ägna några minuter åt mitt liv åt att försöka förstå hur någon kan vara så jävla... trög? Ni såg säkert när Erik tog upp sin flickvän på scenen under vinnarlåten, och ni lär ju inte heller missat att hon vägrade gå ner heller!!! Vafan ville hon? Erik ville inget annat än att stå där och sjunga för allt han är värd, och då kommer hon där och vägrar gå ner? Han hade ju till och med släppt henne, för att ge en liten hint till att det var dags att kliva ner från scenen, men vet ni vad hon gör istället för att kliva ner? Jo, hon börjar ta på hans huvud och typ bita honom på halsen? INTE OKEJ. Vafan... Vill också påpeka att när Erik till och med BACKADE så stod tjejen kvar och typ... dansade? Hallå, det här är INTE Americas best danscrew, utan Idol 2009, och det var Erik, din POJKVÄN, som vann - Inte du! Tröga fanskap!!!!!

Ni ser ju själva, Erik har en grymt plågad min där haha!

Sjukt snygga


Skulle inte banga...

Yellowcard

Idag upptäckte Louise ett av våra gamla favoritband på nytt, nämligen Yellowcard. Jag blev lite smått galen och sökte snabbt på Spotify, och vips så hittade jag en massa gamla favoritlåtar, däribland DENNA!


Varje dag



Dagens vill ha:
ett mirakelpiller som får mig att orka med skolan.
Dagens klädsel: underkläder, tights, svart linne, oversizeskjorta samt mina nya skor
Dagens smink: foundation, solpuder, mascara
Dagens frisyr: mittbenan, med halva håret innanför halsduken. skönt som fan!
Dagens händelse: skolan, dansprov haha
Dagens låt: rider omkring - freestyle. haha grym!!!
Dagens planer: inga alls. eller ah borde plugga...
Dagens saknad: vänner!
Dagens dummaste: webbdesign och engelska B, uscha!
Dagens sjuka: är trötthet en sjukdom?
Dagens drog: nada!
Dagens roligaste: vet inte... haha
Dagens favorit: dragge
Dagens köp: en macka och en festis
Dagens godis: en klubba
Dagens humör: glad men äckligt trött och lite irriterad.


In for the kill

Den 3:e mars 2010 spelar La Roux på Berns i Stockholm, dock med 18-årsgräns... Men vänta, vem är 18 då? Jo, jag! Sjukt nice! Så, någon som är 18 år fyllda senast den 2:a mars 2010 och som vill gå och se La Roux med mig? 


OMG SHOES

Jag köpte ju som ni vet ett par skor häromdagen, och då laddade jag ju bara upp bilden från hemsidan. Dock ser dom faktiskt mycket bättre ut på! Se själva:


Hej nostalgi

Jag kan inte få nog av Disneyfilmer...






Skolan tar kål på mig...

Kom hem från plugget för ett tag sen, riktigt skönt! Nu väntar undanplockning, matlagning och sedan plugg... Åh, ge mig energin till att orka! Måste klara naturkunskapsprovet på torsdag, för annars kommer jag slita av mig håret. Orkar inte med ett till omprov, har inte ens gjort det första än. Suck!!!


Ganska_arg_brud92...

Nej det är ingen vanlig dag

Igår så fyllde snyggingen Sara Lund 18 år så det blev att åka hem till henne och käka middag med massa brudar samt ha en riktigt rolig frågesport! Frågorna hade Sara och Natta förberett redan innan, och det var inte dom snällaste frågorna direkt, men fytusan vad roligt det var! En del pinsamma saker om vissa tjejer kom fram, haha. Men jag klarade mig undan rätt bra ändå!

Efter frågesporten var det dags för den nyblivna 18-åringen samt resten av 18-åringarna att dra till bussen för att sedan ta tåget in till stan och dra på krogen! Och ja, då var det bara för oss småglin att hitta på nåt annat! Jag, Becko och Louise fick skjuts hem till mig där vi dansade järnet på mitt rum med musiken på högsta volym ett tag. Det var så kul! Att bara stå och skrika och dansa och sjunga allt vad man har med sina två bästa vänner, det är svårslaget!

Hur som helst så hade jag en superrolig kväll hemma hos Sara, verkligen! Och hon blev även mycket nöjd över min, Beckos och Lollos present - Svarta tights med skinndetaljer! Äckligt snygga... Jag hoppas iallafall att födelsedagsbarnet hade en riktigt rolig och röjig kväll. Grattis igen Sara!




En fika på Finkan

Idag slevade jag iväg ett sms till Missjuhan för jag var fikasugen. Så vi bestämde oss för att ta en fika på Finkan när jag slutat. Jag värvade även Louise till vår lilla fikastund. Alla tre åt ost- och skinkciabatta. Helt okej men inte så värt som jag hade hoppats! Sen kom Kalle förbi och jag köpte en morotskaka, och plötsligt var jag i himlen! Är morotskaka typ det godaste ever? Tror så.


Lollo och Missjuhan är jättesuperglada. Dom tycker om att fika dom!


"Skaru ha en stänkare eller?" Lollo och jag chillar med nackstöden.

Onsdagskväll framför tv:n

"WOHOHOWO! Whats going on, I tell you whats going on. IM BASSHUNTER!!!"

Om 22 minuter ska jag sitta i soffan bänkad framför tv:n. Innan dess ska jag duscha, packa upp mina gympakläder, stänga av datorn och skala en apelsin. Börjar bli tight med tid känner jag... Har iallafall haft en helt okej dag. Men ännu en gång så har jag inte orkat ta tag i mitt pluggande, så hur provet imorgon kommer gå, det återstår verkligen att se.


Tummen ner från en ganska så D MyZor. Godnatt och sov gott!  

Psst! Bara 12 minuter kvar. Shaisse!


Wednesday afternoon



Jag har tråkigt och försöker bara komma undan med mitt plugg, så jag gjorde en sånhär!


Under 2009 har jag hittils...

Druckit alkohol? mja jo 
Rökt? neverrrr
Snusat? nej
Varit full? ja
Rökt vattenpipa? ja
Däckat? jaPp
Blivit påkommen? nä
Kysst en främling? hm nä
Fått ett sugmärke? nej fult
Gjort ett sugmärke? nej
Har haft oskyddat sex? njae
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? nej
Kysst en kille i klassen? uh nej
Gjort något dumt? ja okej kanske
Gjort något som du ångrar? har ja säkert
Strulat med ditt ex? hah ja
Sagt nej till sex? ja
Fixat dig i timmar? njae
Gråtit inför mer än 10 personer? ja
Smygit ut? nej
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? ja
Sovit brevid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? ja
Lekt med någons känslor? nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? hmm kanske de
Gråtit dig till sömns? vet inte :s
Gråtit framför någon du älskar? ah
Har haft sex ute i skogen? haha nej
Kysst en tjej? pussat bara rå haha
Vaknat av att du gråter? nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon? tyvis ja
Mått bättre eller sämre av alkohol? både och? hah
Slagit någon på skoj? ja
Blivit slagen på skoj? men ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? ahrå
Gått bakom ryggen på någon? hm.. vene
Varit på solsemester? nä
Badat i havet? sjön
Har haft snöbollskrig? finns ju inge snö
Sett en hel fotbollsmatch? jappknapp
Inte sovit på en hel natt? ja
Varit på sjukhuset? ne
Sovit i över 12 timmar? ja
Sett en film mer än 10 ggr? usch nej
Tagit någon på röven? ja
Lärt känna någon via internet? hm... ah typ
Fått ett IG? ah ja tror de. 
Åkt buss i över 10 timmar? nej
Varit ute en hel natt? hmm ja typ
Blivit tagen av polisen? näe
Svikit en vän? ah lite kanske


Operation Uppsala

Idag har jag och min klass samt fröken varit i Uppsala. Vi tog bussen 9:00 från Bålsta och det första vi gjorde när vi kom fram var att glida till Tingsrätten för att gå på en öppen rättegång, eller förhandling kanske det heter...? Det var faktiskt ganska intressant, inte som jag trodde men ändå bra att få se det på riktigt så att säga. Efter Tingsrätten skildes vi åt för att käka lunch, jag och Ida åt asgod pizza på Pizzaköket. När vi käkat och gått runt i olika affärer (letade julklappar men hittade nada...) så möttes vi utanför UNT - Upsala Nya Tidning.

På UNT så fick vi först lyssna på en kille som jobbade där, sen fick vi kolla på en film om tidningens historia och diskutera lite dilemman om regler för vad man får och inte får göra eller publicera när man jobbar på en tidning som tex UNT. När vi gjort det så delades vi in i lag och spelade UNT-spelet. Det gick iallafall ut på att man skulle plocka nyheter och sätta dom på rätt plats på förstasidan, använda rätt bild osv. Störst nyhet - Störst plats och sådär ni vet. Mitt lag kom på andra plats. Good work! Kom till Bålsta igen vid halv 5, efter en mycket intressant dag i Uppsala.


RSS 2.0