Kanske, kanske inte

Är så jävla sugen på den här fina tunna koftan/jackan som vi fick in på jobbet häromdagen. Provade den idag och ja, den är så fin på. Kanske blir ett köp haha. 349 spänn från Lindex. 

Hej vänner!

För det första, vad är grejen med den nya designen här på blogg.se? Komplicerad och alldeles för rörig. För det andra, om en vecka händer det en stor sak i mitt och min bästa pojkväns liv. Vi ska ta vårat pick och pack och flytta till en helt underbar lägenhet i Sigtuna. Är så jävla peppad att jag fan inte vet vad jag ska göra. Att få komma ifrån Bålsta framförallt, tror det gör alla gott att komma härifrån faktiskt. Åhhhh längtar!

Jag är här för att stanna så bara fatta de

Den här låten är så jävla bra. Bara så ni vet. Ni hittar den riktiga (alltså icke-liveversionen) på Spotify här: Thomas Stenström – Fatta de

Söndagssysslor

Imorse började dagen med att jag och Sebbe käkade frulle på hans altan i solen. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till IKEA med hans föräldrar. Vi skulle välja ut vilken säng vi vill ha i nya lägenheten! Vi provade en del men kom sedan fram till en bra, så den ska vi köpa när det är dags att flytta då vi inte har någonstans att förvara den nu, haha. Det blev också lite annat smått och gott på IKEA, bland annat ett vardagsrumsbord och köksstolar, innan vi nöjde oss där och fortsatte mot MIO. Där köpte vi en dörrmatta och en skohylla, så vår hall kommer vara fin också.

Och ja ni, nu är det inte långt kvar alls. 10 dagar, nedräkningen börjar nu...


Midsommar



I fredags var det midsommarafton. Jag vaknade upp till strålande sol och 20 plus så dagen kunde ju inte börjat bättre. Drog på mig ett par shorts och ett linne och drog och jobbade ett par timmar. Efter jobbet firades sommaren in på en äng med massa annat folk. Det var dans runt stången, picknick och lotterier och sånt trevligt. På kvällen blev det grillning hos far min med familjen och deras gäster och när Sebby slutade jobbet kom han och hämtade mig. Riktigt bra och mysig dag verkligen, så en midsommar ska vara. Alldeles spontan och sådär härlig.

DIPDYE


Har velat göra dipdye aslänge och igår efter jobbet köpte jag blekning och så fick jag hjälp av Emelie att fixa. Blev verkligen supernöjd, skulle blekt lite högre upp bara, men det är lätt fixat! Hur som helst, bättre bild kommer imorgon eller något. Tog denna som hastigast i bilen påväg till Kista idag, haha.

Helgen

Två bilder från min Instagram på världens sötaste Gina.

I helgen har jag tagit det sjukt lugnt faktiskt. Har i princip bott hemma hos Emelie och Nattis vilket har varit både skönt och roligt. Vi har käkat massa glass med jordgubbar, kollat Sverigematchen, somnat till en gammal favvisjulkalender, färgat hår, kollat på New Years Eve och Den lilla sjöjungfrun, och idag var vi i Kista och hängde lite. Så även fast det är söndag kväll och jag borde vara rätt slutkörd, som man annars brukar vara på söndagkvällar, så känner jag mig pigg och helt redo för en arbetsvecka. För nu börjar mitt sommarschema på Lindex. Ska bli så himla roligt verkligen. Tänkte slänga upp en bild på hur mitt hår blev sen också.

Onsdagskväll



Hej bloggisen! Idag jobbade jag ett par timmar, sen var jag och Sebby förbi min morfars jobb för nåt var knas med bilen. Nu har vi nyss kollat Tyskland - Holland. Ni alla vet säkert hur det slutade. Inget att säga om det faktiskt, haha. Aja, nu vill Sebbe se en film så nu ska jag välja nån! Tror jag tänker välja Lejonkungen... Gråtfilmen #1. Hörs på lan kära vänner.


Kärlek


Jag älskar dig, världens bästa ♥


#räddtjej


Bästa bästa bästa


Denna låten får mig att känna mig glad och så. Min nya favvis.

Zacke snygg snygg


Zacke – Visst är det vackert

Inte han Zacke som är snygg snygg. Ni alla som läst I taket lyser stjärnorna vet vem jag menar. Men låten är bra, iallafall. Alltid nåt. Såhär såg jag ut i lördags när vi firade Nattis 18-årsdag med grillkväll och dans och paus på Rilles. Det var kul.

Neon


Nytt från HM, 99 spänn och det var mitt. Älskar älskar älskar det. Har förövrigt tänkt ta tag i den här bloggen på riktigt nu, så att ni vet.

6/6

Sveriges nationaldag, min systers födelsedag. Grattis på nästan vuxen-dagen. 17 år i staden ♥♥♥


Grattis Jossan!!

Igår var det dags för min fina barndomsvän Josefine att ta studenten. Tycker så synd om henne och alla andra studenter igår med tanke på vilket pissväder det var. Regn, regn och åter regn. Men men, Jossan var glad iallafall och efter utspringet var det mottagning med smörgåstårta och marängtårta. Så jäkla gott!


1 år sedan idag och herregud vad jag längtar tillbaka

Studenten 2011, bästa dagen i hela mitt jävla liv. Okej, en av dom bästa iallafall. Shit shit shit.

RSS 2.0