GOD JUL WIHOO

 
Två bilder från imorse. Dan före dan liksom. Jobbade mellan 12-17 och har aldrig varit så trött i mitt liv kändes det som, men dagen gled på rätt fint ändå. Fick sluta tillslut och då köpte jag de allra sista julklapparna innan jag och Ida åkte hem. Fick hemmagjord pizza och sen så vankades det självklart uppesittarkväll med Bingo. Var så jäkla nära på att vinna 100 000 spänn MEN nej, det gjorde jag ju inte självklart. Nu ligger jag iallafall nerbäddad i mitt gamla rum (som nu blivit gästrum) och lyssnar på Darin. Världens bästa kille. Astrologen Step Up Money For Nothing. Jaja, GOD JUL på er fina läsare, laterrrrr!

Kära Tomten

Imorgon ser jag gärna denna fina under granen! Skulle älska den med hela mitt hjärta. Från Zara. 

Dan före dopparedan

Hej kompisar. Alldeles för en stund sedan blev jag väckt av min lillasyster som puttade på mig och sa att julkalendern börjar. Så det var bara att kliva upp! Har ju bott hemma hos pappa sen i tisdags då Sebbe och hans familj åkt till Dubai för att vara där över jul, och jag inte vill vara hemma ensam (fyller inte 21 om en månad, nejnej...). SÅ, helt sjukt att det var näst sista avsnittet redan...? Hela december har gått ruskigt fort och jag har i princip bott på Lindex känns det som. Dock har jag ju absolut ingenting emot det, haha. Idag väntar ett lökigt "dagen innan jul"-pass mellan 12-17, sen ska jag hem och föreberada saker inför imorgon innan det blir uppesittarkväll med Bingolotto. Så, hörs vi inte ikväll så gör vi det imorgon. På återseende! 

Här ser ni hur bra han har det! Äter Starbucks till frulle och ligger på stranden hela dagarna och shoppar hela kvällarna. Tur för mig att han kommer köpa både min julklapp och min födelsedagspresent där nere. Längtar så tills på onsdag när han kommer hem! 

Torsdag



Eftersom jag har fullt upp med jobbet nu i juletider så blir det dött här... Men här kommer lite bilder från senaste tiden iallafall. 

1./ Idag fick vi lite julmat på jobbet och det var så sjuuuuukt gott. Köttbullar, potatis, lax, sill, revbensspjäll. Allt du kunde tänka dig, nästan...
2./ Och igår anlände våra julklappar! Alla inom Lindex fick välja sin julklapp själv, från ett litet utbud då såklart. Jag valde ett par silvriga höga ljusstakar... Så ja, ni kanske fattar att utbudet inte var nåt att hänga i granen. Men är dom fina (har varken tagit hem eller öppnat paketet, haha) så får dom pryda mitt vardagsrumsbord tänkte jag. 
3./ Sebbes pappa är en mästare på att baka hemmagjorda pepparkakor. Dom är verkligen såå goda. Så i söndags svängde vi förbi Häggeby och hämtade denna fina burk fylld med peppisar. Mums!
4./ Kände mig fett snygg en dag innan jobbet bara!
5./ Kollade på gamla bilder häromdagen och började plötsligt sakna Norrland och Kalle väldigt när jag såg denna bild. Bjöd hem dom till mig.
6./ Hejhej!
7./ Fick ett litet paket av min chef förra veckan. Den lila mascaran ni ser där är en ny från Max Factor som inte lanserats ännu, men omg. Bästa mascaran alltså. Love!
8./ Fina sejer på studentbal<3

GRATTIS


Heeej. Igår fyllde min fina vän Natalie 21 år och under dagen fick jag ett sms om att hon ville att vi skulle käka på nyöppnade Vina Deli (dvs gamla Vina del Mar), och självklart ville jag det! Så vid sjutiden drog Jag, Natalie och Aron dit, och lite senare kom Kalle och Andrea. Vi drack lite vin, käkade pizza och efterrätt och det var så himla mysigt. En riktigt bra onsdagskväll faktiskt. Dog typ matkomadöden i sängen när jag kom hem, men det var det lätt värt! 

All I want for christmas is...

Alltså HUR fina? Skulle mer än gärna se dessa i ett paket under granen om 11 dagar. 

Hej IGEN!

Åh herre vad längesen det var jag skrev här! Det har ju hänt en hel massa roliga saker sen dess. Men det allra, allra roligaste måste ju ändå vara att årets julkalender dragit igång. Ni som hängt med här på bloggen ett par år borde veta hur mycket jag älskar Mysteriet på Greveholm, så hur glad tror ni inte jag blev när jag för ca ett år sedan fick veta att årets kalender skulle vara en uppföljare?! Åhh så otroligt roligt verkligen, och jag har sett vartenda avsnitt! Trots nya skådisar så är det massa från det gamla Greveholm som är med i årets upplaga, vilket gör det hela så nostalgiskt och underbart bra. Kärlek till Greveholm, världens bästa julkalender. 


Bilder från årets julkalender. Trots att den nya familjen är hur bra som helst kan man ju inte rå för att man saknar den gamla med Ivar, Lillan och Melitta...

RSS 2.0