Fredagskväll

Hejhej! Igår chillade jag med Louise först och sen drog vi ut och va med Emelie och Cammish ett tag. Kul och träffa dom igen faktiskt. Går ju inte i samma klass längre, tyvärr. Efter att Emelie och Cammish dragit in så cyklade jag och Louise till trappan men det va inga där så vi fortsatte färden mot Kalles hus. Chillade där i typ tio minuter innan jag cyklade och mötte Kenth vid trappan. Va ute med han ett tag och sen träffade vi hela trappangänget. Iallafall så drog Louise och Kalle hem vid halv elva, och då följde jag med Kallejed, Kenth och Honte till repan. Va där i typ en halvtimme innan jag skulle hem. Gick typ hela vägen hem och kom hem en halvtimme försent. Bra jobbat, not. Mamma fick damp men idag har hon varit snäll. Mysko mamma, ja.

Och idag har jag i princip bara suttit framför datan. Kul liv, nja. Letar efter nån som vill käka pizza med mig, men det verkar inte finnas nån :( Senare kanske jag ska träffa Jossan och Mandy, eller Louise eller nån annan :D Vi får se!

Anyways, va händer ikväll för er då? :D


Igårkväll

Igår följde jag med Jossan och Mandy hem efter plugget. Vi somnade först och sen så käkade vi soppa och pannkakor, mumma! Sen drog vi ut och mötte Mt och sen så gick vi till tågan och mötte Kenth. Va ute med dom ett tag innan jag skulle ta bussen hem ;< Missade dock bussen så fick gå hem. Kenth gick med mig hela vägen, haha. Tack för det :) Mamma blev sur när jag kom hem för att jag tydligen kom hem försent. Men jag tror att det löste sig, eller I hope so iallafall.

Och idag slutar jag halv två och sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag :*

Kusinvitamin



Have I told you lately that I love you?
Could I tell you once again somehow?
Have I told with all my heart and soul how I adore you?
Well darling I´m telling you now

Jag älskar dig Elina <3


Piercing or not?

Jag är typ taggad på att pierca mig, men vart? Det är frågan.

Langa tips :*




Helgen.. Långt inlägg? Ohja!

Fredag: Efter skolan drog jag hem till Louise och chillade med henne och Dragge ett tag innan vi gick till Borgen. Då var även Pk och Kalle med. Anyways, på Borgen var det karaokekväll och Louise och Dragge skulle sjunga. Men nope, dom bangade och stället var fullt av fjortisar så vi drog :D

Nästa place blev Louises hus för att kolla film. Vi kollade på Wall-E, och den var väl sådär. Efter filmen drog jag och mötte Mandy, Klossen, Alex och Linus vid en lekpark. Vi vandrade mot tågan först, där Mandy hade en himla tur, hähä. Ah och sen så gick vi vidare mot Ellensborg där det va massa folk. Alla chillade ett tag innan alla bestämde sig för att gå till Shell. När vi kom till Vivo stannade jag där med Kenth och sen kom även Kallejed och Honte, men dom skulle ta bussen hem.

Iallafall.. Mandy och Jossan kom efter ett tag och då började jag, Kenth och Mandy gå mot Mandys hus medans Jossan drog till Carro. När vi kom till Mandy blev jag hyperaktiv och kunde inte sova. Det var det bara Mandy som kunde, och hon snarkade :D


Lördag: Vaknade väll vid... en tid jag inte minns, haha. Vi låg kvar och chillade i sängen ett jävla bra tag innan vi drog upp och la oss i soffan och kollade på Hannah Montana :'D Sen käkade vi lunch och drog till Pia där nåra skulle köpa cigg. Efter vi vart på Pia så hade jag sällskap av Kenth ner för centabacken och sen drog jag hem och duschade för att sedan dra tillbaka till Mandy för att kirra mig och dra till Klossen. Chillade där ett tag med massa folk innan vi bestämde oss för att dra på nån ferre i Kalmis.

Först drog vi till ICA och några kirrade cigg. Vi mötte även Kenth och hans brorsa innan vi gick mot Kalmis. Iaf, ferren sög typ och polisen kom. Fail :D Vi drog vid en tid jag inte minns och när vi var vid centa mötte vi en aspackad Mt, haha. Sen så gick jag, Meg, Palfi och Mandy hem till Mandy och sov.

Och idag, söndag, har jag bara tagit mig hem från Mandy och suttit vid datan. Ska snart käka I guess, och efter det blir det städning och sen Oth :* Ciao!


Sådärja, några bilder fick vi! Så nu, en dag i Stockholm

  

1. Bålsta station, mina ben som syns!
2. Står och filmar Dessi som berättar vad vi gjort under dagen!


Var i Stockholm idag med klassen, fast hängde med min basgrupp. Dvs Jossan, Jj, Malin och Dessi. Vi tog 10:10 tåget från Bålsta, och direkt när vi kom fram till stan så gick vi åt olika håll och käkade. Jag käkade dock på MAX med Jossan, Mandy och Ida. När vi käkat så letade vi upp dom andra i vår grupp, och så började vi jobba. Vi gick in i olika affärer för att se hur bra servicen var främst för rullstolsbundna. Vi intervjuade några anställda, och så fotade vi och filmade! Filmen blev riktigt kul. Och med Jossans grej hon körde på plattan, hahaha! Höll på att dö av garv, seriöst.

Var väll hemma i Bålsta vid tjugo över tre, då gick jag från stationen och hem. Sen dess har jag pluggat, suttit vid datorn och käkat. Blir ingen träning idag heller, för jag har ingen som vill träna med mig :( Jaja, måste ta tag i min engelskauppsats nu! Hare bra, pössN.

Millencolin på Gröna Lund

Igår var det spelning på Gröna Lund som gällde. Jag, Louise, Kalle och Dragge tåg tjugo i fem tåget in till stan, där vi senare tog bussen till Grönan. Vi köade en pytteliten stund innan vi betalade och drog in. Inne på Grönan träffade vi Nathalie, Sara, Madeleine och Céline.

Först så satte vi oss och chillade på bänkar ett tag. Jag, Sara och Dragge käkade och Kalle matade söt fågel med strips :)

Well.. Efter ett tag drog vi till stora scenen där förbandet Neverstore spelade. Efter dom gick Millencolin på och vi gick in mot mitten av publiken. Och där blev det moshpit, fast inte för min del. Jag blev dock ofrivilligt inputtad i den några gånger, haha.

Anyways, efter spelningen så spelade vi på Kexchokladhjul och sen åkte vi hem, hihi. Var väll hemma runt elva, halv tolv skulle jag tro.

:*


RSS 2.0