Söndagen den 19 juni 2011



Hej på er. I helgen har jag flängt runt som en galning. Var i Kista i fredags, stan i lördags och idag har jag jobbat. Nu blir det jobb måndag, tisdag samt onsdag. Sen på torsdag, då åker jag och Sebbe till Turkiet. Hoppas på bättre väder där än vad det är här hemma just nu. För tillfället öser regnet ner och himlen är lika grå som asfalt. Trist!!!

Filmkväll med Pussempa


Kom nästan alldeles nyss hem från Emelie. Vi har kollat på filmen här ovan, som var sjukt bra! Grattis till oss för att vi lyckades med att hyra en bra film! Jaja, ni borde se den iallafall.

My new haircut


Igår tog jag cykeln till Pussempa för att bli klippt. Och idag, nu, efter att ha tagit en dusch och plattat håret, så är jag sjukt nöjd! Trodde inte jag skulle trivas i såhär kort hår, men oj så fel jag hade. Orkade inte plocka fram systemkameran så desså cambilder får duga för idag. Hoppas ni står ut kära vänner, nu blir det snart tacos!!!

20110615


Imorse såg det ut såhär när jag satt ensam i busskuren vid Häggeby Kyrka och väntade på den alltid lika försenade bussen. Trött, osminkad och hungrig. Bussen kom iallafall tillslut, vilken tur för mig va? Annars så kan det här nog vara den tråkigaste dagen hittills under detta... lov? Under denna... frihet? Jag menar, jag har tagit studenten men jag jobbar ju inte heller (för tillfället). Så ett litet lov är det väl. HOW EVER!!!

Vi fick inte åka någonstans, inte ens till Köpenhamn


Har gått runt med den gamla vanliga söndagsångesten hela dagen, trots att jag varken har skola eller jobb imorgon. Men det är något med söndagar som jag inte riktigt gillar. Är alltid så himla rastlös. Avslutar dagen med att lyssna på Maggio. Satan i gatan håller fortfarande, så grymt album. Puss och godnatt!

♥♥♥




Natten är ung och jag ligger vaken


Den senaste veckan har bestått av
en hel del häng. I måndags träffades vi några på Beckos baksida för att käka mat och njuta lite av livet. Jag och Lollo har varit på strandenx2 och blivit bruna och i fredags var det dags för niornas avslutningsbal. Självklart var jag där och kollade på syrran! Deras ankomstride var grym. Kvällen fortsatte med ett trevligt häng hos Johan, och jag cyklade hem i shorts och t-shirt halv tre på lördag morgon. Fint det!

Water for elephants



Idag har jag och Lollo härjat runt och gjort hur mycket saker som helst. En jättebra dag. Och som avslut på denna dag ska jag och Sebbe kolla på den här filmen! Pussempa säger att den är superbra, så vi får väl se om hon har rätt eller om hon förtjänar spö...
Godnatt!

Sweet sixteen


Det är ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag, HURRA HURRA HURRAAA! Grattis världens bästa syrra på 16-årsdagen!!! ♥♥

Studenten 1 juni 2011 - Bästa dagen


För fyra dagar sen tog jag studenten. Det går inte riktigt att beskriva känslan man hade i kroppen när vi stod innanför skolans portar, taggade till tusen och sjungandes på "Sjung om studentens lyckliga dar...". När rektorn sedan viftade med handen att det var dags att springa ut, då hängde jag inte riktigt med. Men jag drog tag i Becko och så sprang vi ut, lyckligast på hela jorden. Och flaket, så underbart. Alla var så himla glada och ja, det var helt enkelt underbart. Min och Kims mottagning, den var väldigt fin den också. Sen att Rilles var varmt som en bastu och inte särskilt kul heller, det bryr jag mig inte om. Dagen var så himla bra ändå. Skulle lätt kunna ta studenten igen!



RSS 2.0