20110131


vilket är ditt livsmål:
vara lycklig och jobba med något jag tycker är kul vad har du för puder: make up store solpuder har du använt någon hårprodukt idag: näe, om inte plattång är en hårprdukt? vad använder du för parfym: CLEAN - Shower Fresh hur många speglar finns i det rum du är i nu: ingen vad jag kan se var är du nu: datasalen i skolan har du bråkat med någon idag: nej saknar du någon nu: ja, mest hela tiden röker du: usch nej dricker du alkohol: nuförtiden väldigt sällan tar du droger: nope vad köpte du senast: en macka och varm oboy har du åkt fast för snatteri någon gång: haha ja, dock inget allvarligt när var du i en affär senast: yesterday mötte du någon du kände då: nej tycker du om dina grannar: känner dom inte använder du icq eller msn: msn hur många datorer finns i ditt hus: 4 stycken när fick du senast en present: i lördags när gjorde du senast något riktigt dumt: vet faktiskt inte umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: ibland kan det väl bli lite häng i cafét med dessi har du några högklackade skor: haha njae, har lånat ut dom till louise vilken är din favoritfärg: röd tror jag har du blivit hotad via telefon: nej goth eller pop: popcorn hehehh vad har du för planer till helgen: ska på kalas för att sebbes moster fyllt 50 på lördag, och på söndag har jag och sebbe 1 år tillsammans har du en hårborste i din väska: inte för tillfället har du stadigt sällskap: Ja ♥ hur många lampor har du i ditt rum: 3 st varför är alltid tak vita: för det är det mest vanliga? inte vet jag haha vill du ha barn: just nu känner jag bara en stark nej-känsla, men time will tell vilken färg har du på dina underkläder nu: svarta trosor svart bh
gillar du dokumentärer: yes I do!!! längtar du till din nästa födelsedag: ja lätt, 20 barre wohoo brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: haha nej, inte direkt har du rakat dina ben någon gång: yesbox, skulle vara lite äckligt annars vilka språk kan du prata: svenska skulle du kunna ha silikonbröst: nope vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: bryr mig inte cigaretter då: spelar ju ingen roll vad det är för åldersgräns, finns alltid folk som köper ut till minderåriga ändå borde man få röka på pubar: nej när fikade du senast: på min birthday, alltså i torsdags har du kvar dina barndomsskivor: haha ja, massor hur många hål har du i öronen: 1, haha vem pratade du med senast: mamma och syrran vad pratade ni om: rent allmänna saker ba, vi satt och åt.

Sebastian är



VBK!!! (Världens Bästa Kille) ♥

Allt vi gör är bara ROCK ROCK ROCK


Min födelsedag var fin. Blev grattad i skolan, fikade med Sebbe+bästa vänner, åt hamburgare till middag och fick svarta converse+fin tröja av mamma, Ida och Ante Budde. Sov tillsammans med Sebbe, precis som förra året. Och då var vi inte ens tillsammans... Än.

Dagen efter b-day, fredag alltså, skippade jag skolan och åkte till Ikea med mamma, Ida och Sebbe. Käkade pizzaslice till frukost. Efter Ikea bar det iväg till Jakan där jag fick min födelsedagspresent från Sebby Gaga. Ett par asballa kängor från H&M som jag valde alldeles själv. Så himla fina. På kvällen blev det häng hos Johan med en hel del vänner. Jag hade faktiskt riktigt kul, och att få åka bil hem när man är trött som en gnu är aldrig fel. Den vackra bilden ovan är från igårkväll. Rock asså!

Happy birthdaaaay


Haha ja ni, idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag. 19 år nu då, fan vad rock!!!

Gina

 

GULLI GULLI GULLIIIIIII ♥


För hon flyger iväg som ett pappersflygplan



Exakt här skulle jag lagt in en video åt er, men av någon onödig anledning så funkar inte det längre. Så det fick bli en fin mobilbild från dagen istället. Eller ja, här har ni: Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet.
Sjukt skön låt. Har förresten lärt mig hur man inventerar idag.

Foto A - Check


Här ser ni 3 av mina fotouppgifter. Det vill säga de 3 som jag är mest nöjd med. Foto A är nu avslutad, så ingen mer bloggning "dirr från datasalen" på fredagseftermiddagar. Skönt tycker ni, erkänn!!! Slutbetyg: MVG
Soft.

Grattis Tess


Idag är ingen vanlig dag, för det är Tess födelsedag. Hela 8 år blir hon, stor tjej ♥

Så idag har jag varit hos pappa för att fira lillsyrran. Släkten kom vid 1, då blev det äppelpaj med vaniljsås (till frukost, nyttigt) och sen vid 5 kom hela 14 av Tess klasskompisar. Då blev det tacos, dansstopp, hela havet stormar, tårta, ja må hon leva och presentöppning. Och jag lovar er, att försöka styra upp 15 st ettakluddare som är höga på socker är fan ingen lätt match. Jag blev svettig av att trycka på play/pause under hela havet stormar...

What if I love you


Spårad tjej, usch och fy. Tur att man har en så fin kille som kompenserar för det då! ♥

MIN ÖNSKELISTA


Ja ni, om exakt en vecka fyller jag år. Häftigt? Ashäftigt!!! Mamma tyckte det var dags att knåpa ihop en önskelista, och det gick såhär bra (se ovan). Vet dock inte om det är just den där CLEAN-parfymen som luktar gott, nån av dom gör det iallafall. Måste kanske kolla upp det där... Sen är ju inte 19 värsta grejen heller. Och som vanligt så måste jag skriva vart allting kommer ifrån för att mina päron ska hitta rätt...

Middag



Pastasallad var det ja! Jag som gjorde den, vilket betyder att den (som förväntat) blev asgod!

Beställning från H&M


Äsch, kommer inte orka ta kort på bikinin och väskan när det kommer så ni får bilder från hemsidan nu istället. Tog ju tillbaka beställningen av den blommiga bikinin, och beställde den där istället. Fint när man är brun. Hårbandet beställde jag endast för att jag behövde handla för 199 spänn eftersom att jag tog med postförskott. Och det kostade liksom 29 spänn så vafan, det kan bli fint.

Kent - Varje gång du möter min blick



Hej på er. Soligt ute idag, det gillas! Hade en endaste lektion (som alltid på onsdagar) så det blev en snabb skoldag. Beställde en väska från H&M igår också, samt en bikini. Båda grejerna anländer till ICA nästa vecka, så då skall jag visa er allt! Fyller år om 8 dagar gör jag också, häftigt. Ikväll blir det pastasallad till middag, och det vattnas i munnen när jag tänker på det. Mmmmm gott. Aja, vi hörs.

Im in love



Ohmy, jag tror att detta kan vara den snyggaste bikinin jag någonsin skådat! Jag ska ha den i sommar, så enkelt är det. Eller? Från H&M's vårkollektion 2011. Loooove!

Förövrigt får Sunloverz – Shine On - Heiko & Maiko's Gute Laune Radio Edit mig att tänka på sommar, och det passar ju bra i detta sammanhang. Här snackar vi Playaheadminnen. Fina tider det!

Music



30 frågor 30 svar


Stänger du av mobilen när du sover?
Nej det gör jag icke! Vem såg dig senast naken? Sebbe haha Hur såg du ut på högstadiet? Ful Hur kommer du se ut om tjugo år? Det får tiden visa Hur var du på dagis? Kommer inte ihåg mycket från min dagistid då jag för det mesta gick hos dagmamma Hur är du att ha som arbetskamrat? Förhoppningsvis bra, jag har aldrig hört någon säga något negativt iallafall Har du celluliter? Typ 2 st!!! Eller ja, som jag hittills upptäckt... Biter du på naglarna? Inte nu längre, men gjorde en gång i tiden Har du något handikapp? Inget som finns på riktigt Är du rädd för att få hängbröst? Tror inte jag behöver vara det faktiskt Svär du? Tyvärr ja Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Känner ingen som är det, men kom fan inte och ring på dörren och ge mig lappar. Jag vill inte ha dom Hur homo är du på en skala 1-10? Ingenting alls tror jag Tror du på utomjordingar? Nää inte riktigt Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Pappas pasta med broccolisås eller pastasallad Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Pytt-i-panna och snabbmakaroner. Blä Har du blivit arresterad? Nej hihi Ljuger du? Någon vit lögn händer det väl att man drar ibland Har du kysst en polis? Nä Är du rädd för Securitas-vakter? Nej, dom verkar inte så farliga Har du någonting att dölja? Inte vad jag vet va! Vad har du på din nyckelknippa? Hemmanyckel, skåpsnycklar, en tunisisk symbolnyckering och en grå tofs som är själva... snöret eller vad man kan kalla det Är du/har du varit gift? Är väl liite för ung för att ha hunnit med det, kanske Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Haha nee Kan du laga cyklar? Kan pumpa däcken Kan du fixa med bilar? Herregud nej!! Brukar du köra om? Ah med cykeln Kan du baka bröd? scones kan jag minsann Vet du hur man frostar av en frys? jag har sett mamma göra det en miljon gånger, men hur det går till har jag ingen aning om Vilken tv-serie skulle du helst leva i? Säg det, säg det.

If I dont live today, Then I might be here tomorrow



Idag är jag trött. Riktigt trött.

Det här med bildspel


Ser ni bildspelet?! Eller är det bara en bild? Ursäkta bilderna men tog dessa för att de är små = de gick snabbast att ladda upp! FUNKAR DET?

JEANSSHORTS

Idag hade jag på mig ett par jeansshorts från Bikbok. Nu blir det Halv åtta hos mig och sedan Sveriges Mästerkock! Ska bli spännande och se vad dom lagar för smarrigt. Matlagningsprogram är kul. Varför är jag inte hos Sebbe just nu?

Ett smart träd

Har länge velat ha ett smycketräd, då mina smycken annars ligger ihoptrasslade i en korg. Så när jag fick detta av mamma i julklapp blev jag glad_tjej92. Bra sätt att hålla reda på mina ringar, som jag annars lägger lite här och var och aldrig hittar sen. Ett smyckesträd, alltså. Eller ja, lite mer som en smyckeshängare.

Omg shoes

Fick dessa boots i julklapp och jag längtar tills jag kan börja använda dom. Så jäkla snygga! De har dock helt platt sula under och det gör att jag inte kan använda dom nu under vintern. Blir som Bambi på hal is.

Vi e små enhörningar vi, gnägg gnägg

Var bara tvungen att visa er den här bilden för den är så jävla ful! Hahaha.

Ett par foton var det ja

Fyra bilder från Tunisien är allt jag har att bjuda på i afton.

Imorgon tänkte jag dock ta och vara lite aktiv med kameran igen. Har en HEL DEL fotouppgifter kvar att göra och något säger mig att jag får IG i foto A om jag inte gör dom, ja så var det ja. Heja My!!! Jag ska klara det här. Någon som har lust att stå modell för en sportbild? Inte det? Nehej...

Summer Skin

Den här fina bikinin beställde jag från H&M idag! Ville egentligen ha den röda, men den var självklart slut eftersom att halva Sveriges befolkning hunnit före mig. Trist, men nu kanske man slipper se ut som alla andra på beachen! Eller nja, tror nog rätt många kommer ha den här också. HUR SOM HELST så kommer den att landa på ICA Kvantum i mitten på april. Den som väntar på något gott...

2 cool 4 school

Sista dagen på detta underbara jullov. Imorgon börjar plugget igen, kan dock vara min slappaste termin ever. (Se ovan) Men ändåååå-hååå. Lyssnar på BSB och Sebbe sa precis att han var Nick. Tur att jag va kär i honom när jag va liten då. Skämt åsido, nu ska jag käka en kiwi.


Happiness

Alldeles precis just nu, klockan 23:40, känner jag mig så sjukt lycklig. Jag har fan världens finaste pojkvän, ni anar inte. Fick ett så fint sms av honom för ett tag sen och jag riktigt rös i kroppen när jag läste det. Ni fattar nog inte, men jag är så kär i honom så det är helt sjukt ♥

En rockring (hehe)

Ring från Lindex

Och med det ville jag säga att imorgon ska jag jobba, så mellan 12-18 hittar ni mig på Lindex. Nu ska jag kolla på film och sen sova. Godnatt kompizar.

Til my body is dust, Til my soul is no more

Fin låt som finns i min spotifylista.

En termin kvar

Häromdagen fick jag min faktura på studentmössan, rock som fan!

A million dreams of love surround her

Hej på er. Allt bra? Själv så halvligger jag på sängen och försöker hålla ögonen öppna. Känns som en powernap skulle sitta på sin plats nu, så vi hörs lite senare idag. Btw så är Billy Joel – She's Got A Way - Live Version en väldigt bra låt.

i rymden finns inga känslor

Den här filmen kollade jag och Louise på ikväll. Kan vara den roligaste filmen jag skådat på länge. Ni som inte sett den, det finns liksom inget annat val än att: Se den. 5 av 5 möjliga toasters!

Grafitti Nails

Tycker det här med tvåfärgade naglar inte brukar vara så fint, men det här är faktiskt supersnyggt! Har använt mig av Isadora vanligt glitternagellack och sen sånt där Isadora svart grafittinaillack. Trodde inte riktigt på att det skulle funka, men ty det gjorde det! Snyggt som fan.

Och året var 2010


Sådär ja! Nu är jag klar med var månads bildkollage för året 2010. Vet att bilderna inte håller måttet när det gäller storleken, men jag orkar faktiskt inte fixa det. Så nu kör vi såhär, enjoy!

JANUARI
2010 och januari firades in hemma hos Becko med favorittjejerna. Jag kom även på ett fyndigt nyårslöfte som löd "2010 - Året då vi aldrig ska tvätta håret", därav bild 2 på mitt otvättade hår. Däremot höll jag inte löftet särskilt länge, vilket kanske var bra! Under januari var det även dags att fira våran första 18-åring, och det var Cammish. Vi åt thaimat och dansade hela kvällen hemma hos födelsedagsbarnet. Näst på tur at fylla 18 var ingen mindre än mig själv, och min födelsedag var hur bra som helst. Fick också ett mail från en tjej på bilddagboken som påstod sig vara min okända tvilling typ. Och ja, ni ser ju själva på sista bilden. Äckligt lika...

FEBRUARI
I februari hände kanske bästa på hela året - Jag blev tillsammans med Sebastian. Det var även min tur att bli firad som nybliven 18-åring, och då hade jag, tjejerna och Sebbe lite middag hos mig. Jag hade fått teaterbiljetter i födelsedagspresent och det var i februari som vi åkte in till stan en iskall dag och såg Alice i Underlandet på Maximteatern. Efter föreställningen åt vi på Jensens Böfhaus och mös. Jessica och Mia fyllde även de 18, och det firades med en hejdundrande fest hos Helloboy. Lillasyster Gina fyllde 3 år, och jag fick vinterkräksjukan.

MARS
I mars praktiserade jag och Dessi på Coop Forum i Kungsängen. Vi jobbade och slet, men slitet lönade sig för vi båda fick extrajobb! Det var också dags att spela upp vår teater som vi tvåor arbetat med på den estetiska verksamheten, och fy så kul jag hade under den veckan. Efter alla föreställnigar avslutade vi veckan med en s.k teaterfest på Skeppet, haha. Det var även där som Becko firade in sin 17-årsdag. Missjuhan fick eget crib, och det blev en hel del häng hemma hos honom.

APRIL
April innehöll en hel del roliga saker, bland annat så firade jag valborg med tjejerna med en mysig picknick på Söder, Ida konfirmerade sig (ah det kanske inte var så jättekul), det började bli vår och häng på trappan under rasterna blev en vana. Jag köpte även ett par gladiatorskor som jag använde typ 5 gånger, haha. Testade även på att färga ögonbrynen!

MAJ
Sommaren började närma sig, och jag och Louise var på Kalmisrestaurangen och lyssnade på Lars Hard, och Louise drack sin första lagliga öl (med tanke på att hon var den nyblivna 18-åringen denna månad). Jag hängde mycket med Sebbe, var på Veckorevynkväll på Bikbok i stan med tjejerna, hade picknick med Louise och lite andra grabbar, var på krogen och träffade en stalker med skitsnabba glajjer och var vän med Ida, haha. Det var även i maj som min dator krashade och alla bilder försvann, så ni förstår vilket jobb jag lagt ner på detta när jag letat upp alla bilder på bdb, fejjan och här på bloggen, haha.

JUNI
I juni vankades det sommarlov och en hel del studentmottagningar. Tror jag var på tre fyra stycken på typ en vecka, haha. Firade midsommar hemma hos Sebbe, blev jättesjuk och några dagar senare åkte jag och han till P&L tillsammans med Cammish och Kim. Jag var fortfarande inte riktigt frisk, så min vecka bestod inte av så mycket alkohol, men en jävla massa skratt och bra musik! Fyfan för att sova i tält när man är sjuk dock, frös ihjäl! Kollade också på niornas bal tillsammans med Emelie, Louise och Emma. Louise hade ett litet avskedshäng på GD innan hon for sin kos till Malta i 7 veckor för att passa världens typ sötaste ungar.

JULI
I juli fyllde Sebbe 22 år, och det firades med hans släkt och en massa massa massa mat! Dagen innan ramlade jag på cykeln och skrapade upp båda mina knän så mycket att jag fick gå med plåster resten av sommarn. Såg Kent live i Långholmsparken tillsammans med Sebbe och Mathilda, vilket var helt underbart. Bakade muffins, solade och bytte header på bloggen gjorde jag också.

AUGUSTI
I augusti var det dags för Pussempa att fylla 18, och det firades hela tre gånger. En gång hemma hos henne, en gång hos Jimmy(ö) och Rebecca och en gång med hemmaspa och picknick! Supermysigt. Vi hade myskväll hos Ilsa, jag och Louise var i Jakan och åt glass (letade present egentligen) och skolan drog igång igen. Trean nu, herrejösses.

SEPTEMBER
I början av september var jag på kräftskiva hos Sebbe. Åt så mycket att det sprutade kräftor ur öronen på mig (typ!!!). Var även med familjen i Tunisien, vilket var nice. Dock blev jag magsjuk näst sista dagen pga maten som vi åt därnere inte var helt okej. Men det var underbart att sola och bada hela dagarna. Var på en cool 50-årsfest hos Dessis mamma. Där slog vi klackarna i taket och dansade och drack drinkar hela kvällen. Jag och Louise hjälptes åt att fota till min fotoläxa, och jag klippte av några centimeter på håret.

OKTOBER
I oktober hade Meg en liten födelsedagsmiddag eftersom att hon i slutet på september, hade joinat oss 18-åringar genom att fylla just 18! Det började verkligen bli höst nu, löven var alldeles gula och det var svinkallt ute. Köpte mig världens underbaraste kängor och var fortfarande brun från Tunisien. Sålde polkagrisar till förmån för mitt UF gjorde jag också!

NOVEMBER
I november hade jag tacokvällx2 med tjejerna. Jag, Cammish och Nattis stylades som hippies till Emelies projektarbete, vi åt amerikanska pannkakor hos mig, jag satte upp julstjärnan i mitt rum och jag tror att första snön kom den här månaden...

DECEMBER
Och slutligen har vi då årets sista månad - december. Jag gick från att ha varit mörkhårig till att färga håret ljust, det var julafton, vi hade UF-mässa i skolan och jag fikade en stooor paj på Kaffeplaneten med Louise. Årets andra studentfest ägde rum på Rilles fast jag tog det rätt chill med tanke på att jag skulle upp och jobba därefter! Nyår spenderades hos mig med Louise och Meg, och det var det! Slut på 2010, tack för ett grymt år ♥

Love is my drug, is my medicine


Hej 2011, och hej på er därute! Håller på med en fet sammanfattning av året 2010, därför är uppdateringen som den är! Men håll ut ni, för imorgon dyker den upp!

RSS 2.0